Moralman!
1350 Okunma, 0 Yorum
Ergün Diler - Takvim
Süleyman Karagülle

13/05/2016

1-

Osmanlı İmparatorluğunu; Almanlar, Fransızlar ve İngilizler üçlüsü yönetti. Sonra Cumhuriyet döneminde ABD’liler katıldı. Şimdi İngiliz sermayesi Nevada’da topluyor. Avrupa dağılacak.

- Önce dünyanın son yarım binyılını sermaye yönetti. Önce Hıristiyanlar başlıca rol oynadı.  Üçlünün içinde Rusya da vardır. Osmanlıları da katarsan beşli grup oluşmuştu. Savaş din savaşları idi. Avrupa’da yüzyıl savaşı, 7 yıl savaşı dine dayandığı gibi Müslümanlar Katoliklerle Ortodokslar arasında yer değiştiriyordu. Yirminci yüzyıl rejimler savaşı oldu. Papalık yok edilmek istendi. Hilafet kaldırıldı. Batının dayattığı laik düzene önce Mustafa Kemal oyun oynadı. Sonra İnönü oyun oynadı. Sonra Menderes çıktı. Sonra Demirel, sonra Özal, sonra Erbakan ve şimdi de Erdoğan. Humeyni, Gorbaçov, Obama, Putin hep Sermaye’ye karşı sessiz ama temelden direndiler. AB silah zoruyla oluşmuş değildir. Avrupa halklarının Hristiyanlık etrafında kümelenmesi ile oluşmuş bir topluluktur. Hiçbir zaman dağılamaz. Bugün dağılır, yarın toplanır. Yahudiler de varlığını sürdürecek, hezimete uğrayacak olan Sermaye’dir.

 

2- Beyaz göç

Londra Belediye Başkanlığını Pakistanlı Rorhschild adamı Müslüman Sadiq Khan (Sadık Han)  kazandı. Karşısında yine Rothschild ailesine mensup Zac Goldsmith vardı.  Böylece dünyayı Sermaye yönetiyor. Zac Goldsmith aynı zamanda Rockefeller temsilcisi. Sermaye böyle yapıyor. Aralarında yarışıyorlar. Üçüncü cihan savaşı ABD ile AB arasında çıkacak. AB yenilecek, Türkiye direnecek ama AB silinecek. Türkiye ABD yanına geçecek. İslam Birliği kurulacak. AB göçü durdurmak için önce Türkiye ile anlaştı.  Para verecekti, vermedi. Şimdi Yunanla anlaştı. Oraya verecek.

- Sermaye, İspanya’dan sonra Fransızları, ondan sonra Almanları, ondan sonra İngilizleri sonunda da Amerikalıları merkez yaptı. Şimdi ABD’de Obama seçildi. Bush da Obama’yı çok iyi karşıladı. Sermaye ikiz kulelerini yıkarak dünyaya taşınmak istiyor. Hindistan, Pakistan, İstanbul gibi Londra da taşınacağı yerlerden. Üçüncü cihan savaşı, Çin ve Rusya ile Avrupa Birliği ve ABD arasında çıkarılmak isteniyor. İran’la Türkiye savaştırılacak. İran ve Türkiye halklarının kökü kazınacak sonra Sermaye’nin emrinde ılımlı İslam gelecek ve dünyayı böyle yönetecektir. İran’la Türkiye kapışmazsa üçüncü cihan savaşı çıkmaz. Türk Dvleti kurulurken 12 milyondu. Bugün seksen milyondur. Bugün yeryüzüne hükmeden AB, ABD, Rusya ve Çin vardır. Türkiye’nin nüfusu 200 milyonu geçmedikçe süper güç olmaz. Gerekirse herkes gelsin. Sovyet Müslümanları gelsin, Çin Müslümanları gelsin, Arap Müslümanları gelsin. Gelsin de Türkiye 500 milyon olsun. Ülkemiz çok rahatlıkla bu nüfusu yaşatabilir.

 

3- Yüksek Tansiyon

ABD ve AB savaşları çok büyük bir hazırlık içinde. AB’liler Türkiye’de karargâh kurmuşlardır.  Türkiye yeni bir strateji ile karşı çıkıyor. Erdoğan’la karşı çıkıyor.

- Sermaye hiçbir yerde kendisi görünmez, Sovyetlere bir kapitalist ajanı, Türkiye’ye bir komünist ajanı olarak gelir. Türkiye’ye ABD’den gelmez, AB’den gelir. İran’da Humeyni Fransız ajanı komünistlerle inkılap yaptı. Humeyni’yi göndertecekti, güya Fransız olan sermayenin paralı komünistleri Humeyni’yi yenemediler. İran’ı terk etmek zorunda kaldılar. Rusya’ya değil Avrupa’ya gittiler. İslamiyet’i yenemeyince Sermaye ılımlı İslamiyet’le dünyayı sömürmeye devam etmek istiyor. Akevlerle yola çıkan Erbakan bu oyunu bozdu. Cemaati ve AK Parti’yi kullanarak Erbakan’ı devre dışı etmek istediler. Erdoğan başta olmak üzere Akevler yönetici kadrosu bu ezberi bozdu.  Sermaye Türkiye’yi İran’la çatıştırmak istemektedir. Avrupalı gömlekleri giyerek gelenler, bu faaliyeti göstermektedir. 28 Şubat’ta oynanan oyunları gören Ordu AK Parti’nin kuruluşunu destekledi.  Erdoğan Parti başkanı idi. Milletvekili değildi. 2002 seçimi olunca “ne yapacaksınız?” diye sordular. “AB’ye gideceğim” dedi. O tarihten beri AK Parti ve Ordu ABD‘ye karşı AB’li olmuştur. Obama’nın seçilmesi ile bu karşıtlık durakladı. Şimdi Türkiye, ABD, AB ve Rusya arasında dengeyi kurmaya çalışmaktadır. Sermaye de üç lideri yok ederek (Obama, Putin, Erdoğan)  ılımlı İslam ve Hıristiyanlık dayatması ile yeni sömürüsüne devam etmek istemektedir.

Obama’nın yerine Hillary Clinton hazırlanmaktadır. Obama Hillary’i Dış İşleri Bakanı yaptı. Yarı yolda bıraktı. Cumhurbaşkanı seçilecek ama yarı yolda bırakabilir. İkinci defa seçilemez.

 

4- Paraya bakın

İngiltere Kraliçesi dünyanın yarısından fazlasını yönetiyor. Londra’ya Rothschild’in izni olmadan Kraliçe bile giremez. ABD ile anlaştılar. Clinton’lar ve Cumhuriyetçilerin adayı Trump çok yakın dostturlar. Yeni hamle var.

- Sermaye önce altın ve gümüşü para olmaktan çıkarıp altın ve gümüşle değiştirilen kağıt paraları korudu. Doları altın yerine ikame etti.  Karşılıksız parayı icat etti. Tahsildarsız, bütçesiz ve rizikosuz dolar basıyor. Yavaş yavaş dünyayı sömürmeye devam etti. Şimdi dünya dolarla doydu. Onu batıracak ve altın parasına dönecek. Sonra tekrar altınsız paraya geçecek böylece savaşmaya ve fitneye gerek olmadan sömürüye devam edecek. Rothschild bu yolu seçmiştir. Rockefeller eski fitneyi sürdürmektedir. Ama artık etkisini kaybetmiştir. DP’nin bu seçimi kazanması onların devre dışı kalması demektir.

Yazar bir taraftan dünyayı Kraliçe’nin idare ettiğini söylüyor. Diğer taraftan oraya Rothschild olmazsa giremez diyor. Yazabilmesi için inandığı şeyleri savunuyor demektir. İngiltere, Londra, Avrupa, Amerika, Sovyetler yoktu. Şimdi ortaya çıkıyorlar. Savaş onlarla.

 

NOT: Yazıda yer alan italik ifadeler Süleyman Karagülle’ye aittir.

 

Yorum:

 

Sermaye’de bölünme

 

Sermaye, dünyayı kağıt para ile sömürüyor. Doların gücü bitince cihan savaşları çıkarır, sonra haritayı çizer harap ettiği yeryüzünü imar eder. Sonra yeniden savaş çıkarmak ister.

Sermaye’nin bu oyununu kim bozdu?

1-Başta Erbakan bozdu. Tün dünyaya bunu anlattı ve insanlığı uyandırdı. Yalnız Müslümanları değil Hristiyanları ve solcuları da harekete geçirdi. Güney Amerika, Afrika kımıldanmaya başladı.

2- İkinci olarak Humeyni ortaya çıktı. İran’da şeriata dayalı inkılap yaptı. Silahla değil imanla rejimi değiştirdi. Şeriata dayalı direnme örneğini verdi.

3- Gorbaçov Sovyetlerde inkılap yaptı ve Sermaye’nin iki çenesini de zayıflattı. Hatta birini kırdı.

4- Kilise devreye girdi, tüm dünya insanlarını Allah’ın rahmet kanadına çekti. Dinler arası savaşı sona erdirdi.

5- Amerikan halkı Obama’yı seçmekle Sermaye’nin foyasını ortaya çıkardı. “Biz zenci düşmanı değiliz, biz Müslüman düşmanı değiliz.” dedi.

6- Daha önce De Goll taraftarı olanlar Avrupa Birliği’ni oluşturarak Sermaye’ye karşı dine dayalı direnci oluşturdular.

7- Çin Sermaye’ye kapılarını açarak bankerlerle patronların arasını açtı. Bankerlerin kredisine ihtiyacı olmadan ekonomiyi çevirmeye başladı. Rothschild sermayesi ile Çin bugün ikinci güç oldu.

8- Akevler’de başlayan şeriat düzeni, Adil Düzen bugün tüm dünyaya yayılmıştır. Bu durumda herkes yeni anayasa aramaktadır. İnsanlar mukaddes kitaplara dönmektedir. Bediuz-zaman’ın başlattığı Kuran düzeni hakikati bugün tüm dünyada okulları ve siyaseti ile benimsenmiş durumdadır.

İşte bu değişimlerle Sermaye etkisini kaybetmektedir. Sermaye uslanırsa varlığını sürdürecektir. Ne yapması gerektiğini her yerde söylüyoruz. Tekrar edelim.

1- Faizden ve karşılıksız paradan vazgeçmelidir.

2- Faizi haram bilip beyi yani ticareti helal bilmelidir. Sermaye tekelleşmemelidir. Paranın kaynağı değil parayı kullanan olmalıdır. Siyaset parayı üretmeli, Sermaye ise bu parayı kullanmalıdır. Üretim ve tüketimi ise halk semt kooperatifleri ile yapmalıdır

3- Sermaye’nin parası olsa da siyasete karışmamalıdır. İlme karışmamalıdır. Dine karışmamalıdır. Tekelleşmeden hizmete devam etmelidir.

4- Karşılıksız dolarların yerine karşılıklı altın dolar çıkarılmalıdır ama mevcut dolarla cari bedelle değiştirmelidir. İnsanlık dolara endeksli değil altına endeksli para çıkarmalıdır.

Evet, Sermaye uslanır ve bunu yaparsa tarihte yaşadığı sürgünler sona erer ve soykırımları yaşamaz. Yoksa Babil sürgünü,  Medine sürgünü, Roma sürgünü gibi İsrail toplam sürgünleri yaşamak zorunda kalır.

Biz Sermaye düşmanlığı yapmıyoruz. Biz Sermaye’nin de hidayete gelmesini istiyoruz.

 

Süleyman Karagülle






Sayı: 361 | Tarih: 15.05.2016
Ergün Diler
Moralman!
Sermaye’de bölünme
1350 Okunma
Süleyman Karagülle
Mehmet Barlas
Aşırı ciddiyet zaman zaman can sıkmaz mı?
Ey akıl sahipleri!
1117 Okunma
Tayibet Erzen
Yusuf Kaplan
Bin yıllık çınarı kurutmaya çalışıyorlar!
Ehl-i sünnet Müslümanlar rüyalarda !
1039 Okunma
Ali Bülent Dilek
Ahmet Hakan
Kan dökmeyi Kemal oyun mu sandın?
Başkanlık sistemine gayri ilmi gerekçeler
957 Okunma
Lütfi Hocaoğlu