Yarın Bugündür
1227 Okunma, 0 Yorum
Ergün Diler - Takvim
Süleyman Karagülle

 

20/11//2015

1- Yarın Bugündür

Sermaye ikinci cihan savaşından sonra doları devletlere altın yerine kabul ettirdi. Devletlerin üstünde dünyayı yönetiyor, Ortadoğu’da. Türkiye bu hakimiyete engel. Sovyetler yok ama NATO var.

- Haçlı seferlerinden sonra Avrupa uygarlaşmaya başladı. Ticaret hakim oldu. Ticareti bilen Yahudiler dünyaya hükmeder oldular. Hammaddeyi dünyadan aldılar, Avrupa’ya işlettiler, mamulleri dünyaya sattılar. Karşılıksız doları dünyaya altın olarak kabul ettirdiler. Yeryüzü sanayileşinceye kadar bu yararlı oldu. Şimdi dünya dolarla doldu. İnsanlık teknolojiyi öğrendi.  Erbakan’ın Adil Düzen’i Humeyni’yi başarıya götürdü. Gorbaçov onu izledi. Şimdi tüm dünya devletleri Sermaye ile savaşıyor. Obama, Putin ve Erdoğan başı çekiyorlar. Sermaye devletleri doları ile üretmiş olduğu teröristlerle yenmek istiyor. Müslümanları tetikçi olarak organize etmek istiyor. Milli Görüş bunu önledi. Milli Görüş’ü yıkmak için Erdoğan ve Fethullah büyütüldü. Şimdi onlara dert oldu. Paralelcilerle Sermaye bunları birbirine yedirmek istiyor. Çatışma bu.

 

2- Paris’i Kim Vurdu?

IŞİD batılılarca kurulmuş bir tezgahtır. Başarısı da onların arzusuna uygundur. Paris’teki olayı IŞİD yapmış değildir. Ya Fransa ve Almanya birlikte bu olayı çıkarıp Avrupa’ya göçü durdurdular. Ya da CİA Fransa’nın, Afrika’daki imkanlarına el koymak için yaptı.

- Sermaye iki tarafa da silah verir, savaştırır. Sonra mağlup tarafa geçer onu galip getirir. Masaya oturur istediği sınırları çizer, yönetimleri belirler. Tarihte kiliseyi ve derebeyleri yıkıp krallıklar oluşturdu sonra krallıkları yıkıp diktatörleri yetiştirdi. Sonra Sosyalizmi, Kapitalizm’i getirdi. Sonra diktatörleri ortaya çıkardı. Bunu hep böyle oyunlarla yaptı. Üçüncü cihan savaşını çıkaramadı. Erbakan dünyayı uyandırmıştı. Bunun yerine terörle devletleri çökertmek istiyor. Yeryüzünde İslam adına terör iddiaları kuruyor. Kendisini dinlemeyen devletlere saldırıyor. G20’ler toplanmadan evvel onlara ders verdi. Fransız Devlet Başkanı Türkiye’ye gelmedi. Sermaye’nin dolarları vardır. Halkı ayaklandırdığı gibi bürokratlara da istediğini yaptırıyor. Tüm bu oyunların tertipçisi Sermaye’dir. Sermaye’nin elinde dolar olduktan sonra onu yenmek mümkün değildir. Tek çözüm Semt Kooperatifleri kurup karşılıksız para sistemini ortadan kaldırmaktır. Sermaye yaptıklarını IŞİD'a atıyor. Yazar da asıl hedef yerine devletlerin gizli istihbaratına topu atarak asıl hedefi açıklayamıyor.

 

3- İstihbarat Oyunu

İstihbarat örgütleri eylemleri yaparlar. Bu eylemleri İslam kuruluşlarına yükletirler ve böylece Müslümanlığı kötü gösterirler.

- 1960’a kadar Sermaye bunu yapıyordu. Halen de uzantıları var. 60’larda gördü ki bu yolla İslamiyet ile baş edemeyecek. Sermaye siyasetini değiştirdi. Ilımlı İslamiyet’le hükümranlığı sürdürmeyi düşündü. Demirel görevlendirildi. Bu oyunu yakalayan Müslümanlar İzmir’de Akevler’i kurdular ve Erbakan’ın Milli Görüşünü destekleyerek çatışma başladı.  Bugün devletler Sermaye’nin bu oyununu bıraktılar. Sermaye şimdi Müslümanları terör olarak kullanıp devletlere hükmetmek istiyor. Sermaye’nin parası var. Her yerde eski yerleştirdiği paralelleri var.  İstihbarat örgütlerini kısmen hala kullanıyor.

 

4- ABD Çin’i dolarları ile yanına aldı. Avrupa’yı (Rusya dahil) dışlamak için Türkiye’yi yanına almak zorunda. Gelecekte İstanbul’dan yönetilecek.

- Sermaye, dünyada tek Sermaye devletini kurmak için 1897’ye kadar Müslümanlarla Hıristiyanları savaştırdı. Müslümanların artık yenildiğini Hıristiyanlarla savaşamayacaklarını anlayınca siyasetini değiştirdi.  Tüm dinler ortadan kalkacak. İslamiyet silinecek. Din yerine rejimler gelecekti. Birinci Cihan savaşını çıkardı, imparatorlukları yıktı. İkinci Cihan savaşını çıkardı, müstemlekeciliği kaldırdı. Ateist devletler oluşturdu. 1997’de üçüncü cihan savaşı sonunda İsrail imparatorluğu kuracak ve dünya tek Sermaye devleti tarafından yönetilecekti.  Rockefeller veya Rothschild ailesine zemin olacaktı. 28 Şubat operasyonu bunun tahakkuku anlamını taşıyordu. Başaramadı. Şimdi yazarın anlattığı olayların hepsi doğrudur. Eksik bir tarafı var. Bunların hepsi senaryodur. Artistler oynamaktadır. Dolarla arkadan fısıldayarak söyletmede yaptırmaktadır.

 

NOT: Yazıda yer alan italik ifadeler Süleyman Karagülle’ye aittir.

 

Yorum:

Kuran düzenine doğru

Allah insanı yarattı. İnsanlar; toplayıcılık, avcılık, çobanlık dönemlerinde çoğalıp yayıldılar. Yeryüzüne dağılarak kapladılar. Nuh Peygamber artık insanlığı dağınıklıktan birliğe doğru götürmeye görevlendirildi. Mezopotamya’da bunu yaptı. İbrahim geldi, tüm insanlığı tek tanrı etrafında barışa çağırdı. İnsanları mistik düşünceden kurtararak müspet düşünme tekniğini öğretti. Musa geldi, şeriatı getirdi. Yönetimleri masaya yatırdı. Davut Peygamber geldi, ekonomiyi dinden ayırdı ve kamu devletçiliğini getirdi. Mezopotamya’nın kapitalizmi ile Mısır’ın sosyalizmi arasında yeni düzen oluşturdu. Halkın yapacağı işleri halk, halkın yapamayacağı işleri devlet yapacaktı. Hazreti İsa geldi, laikliği ortaya koydu. Devletlerin halkın inanışlarına karışmamasını buna karşılık halkın da özel yaşamlarına devletleri alet etmemelerini öğretti. Allah’ın(halkın) hakkını halka, kralın(yönetimin)  hakkını, krala verin dedi.

Kuran geldi insanlığı rüşde erdirdi. Artık yeni uygarlıkları kendiniz kurun dedi Vahyi sona erdirdi. Kuran kıyamete kadar ana kitap olacak. Çağın alimleri Kuran’ı ilimle yorumlayarak yeni uygarlıklar oluşturacaktı.

Birinci Kuran uygarlığı teknoloji imkansızlığı dolayısıyla uygulanamadı. Kuran’ın getirdiği kıyas metodu ile sanayi inkılabını yaptırdı. Ancak üçüncü bin yılın başında Kuran uygulanacak hale gelebildi.

Kuran’ın insanlığa anlatılması görevini Allah Türkiye’ye verdi. Türkiye’de bunu Adil Düzen çalışanları yapmaktadırlar. Yapacaklardır. Şimdi Adil Düzen çalışmaları Akevler’de yapılmaktadır. AK Parti onunla iş birliği yaparsa o sürdürmüş olur. Yoksa Allah AK Parti yerine başka partiyi getirir ve onlar bunlar gibi olmaz.

 

w=;(0Y

 

Süleyman Karagülle