Yüksek tansiyon
1254 Okunma, 0 Yorum
Ergün Diler - Takvim
Süleyman Karagülle

09/10//2015

1- Sermaye örgütlenmiş, dünyayı idare ediyor.

- Yeryüzünü Sermaye değil, Allah yönetiyor. Değişik kavimler yaratmış, hepsine görev vermiştir. İsrailoğulları şeriat uygarlığını yeryüzüne yaymak üzere görevlidir. Kuran düzenine hazırlık yapılmıştır. İlmi insanlığa İbrahim, siyaseti insanlığa Musa, ekonomiyi insanlığa Davud ve dinde laikliği İsa öğretmiştir. Kuran bunları bir araya getirmiş beşeri uygarlığı kurmuştur. İsrailoğulları bunun kuvvet versiyonunu oluşturma ile görevlidir. Onun istediğini yapmışlar ve bugünkü uygarlık doğmuştur. Kuran uygarlığı ancak bundan sonra olacaktır.Artık İsraioğulları Filistin’de Kuran’ın himayesinde olacaklardır.

 

2- HDP AKP arasında gizli görüşme var, Erdoğan’a karşı. Dünyada yeni gruplanmalar oluşuyor.

- Rockefeller Türkiye’yi savaşla ele geçirmek istiyor. Rothschild ise Türkiye’yi yap-işlet modelleri ile ele geçirmekle istiyor. Türkiye’de istikrarın bozulup Sermaye’ye teslim olunması için Erdoğan’ın gidip AK Parti’nin Sermaye’ye teslim olması gerekiyor.  Halk ve Ordusu Erdoğan’ın yanında oldukça bütün bunlar fasa fiso.  Halkın AK Parti’den gitmemesi için AK Parti içinde bölünme olmamalıdır. Seçimlerde birlik sağlamış gibiler.

 

3- Değişik gruplara ajan olarak girenler, yapacaklarını yapar, suçu gruplara yüklerler. IŞİD’in yaptıklarını IŞİD yapmıyor. Ahmet Hakan’ı dövenler nedense bülbül gibi öttüler.

- Bu siyaset tarihin ilk devrinden beri bilinmektedir. Bugün yeryüzündeki olayların ana kaynağı Sermaye’dir. Aradaki çatışmadan farklı görüntüler ortaya çıkıyor. İyi de bunun çaresi nedir? Önce Kuran’ın emrine uyarak milli değerlendirme merkezi kurulacak. Bütün haberler oraya gelecek. Orada değerlendirilecek ve halka gerçekler karşısında yapılacaklar bildirilecek. Halk bunlara inanırsa o devlet yaşar. İnanmazsa o devlet çöküp gider.

Türkiye’de olayları yalnız ordu değerlendirir. Türk Halkına kulak vererek değil batı ajanlarına satılmış dış basına bakarak. Ordu kendi halkına kulak vermelidir. Ayrıca ordu ile beraber çalışan sivil değerlendirme merkezi kurulmalıdır. Bu partiler üstü olup devlet başkanına bağlı olmalıdır. Devlet başkanı ekseriyetle değil ittifakla seçilmelidir. Bu düzen içinde sorunları çözemezsiniz. Ne yaparsınız? Bir çocuk gibi sadece ağlarsınız.

 

4- Cemaat’i Sermaye destekliyordu. Cemaat’in ipini çekti. Şimdi yerine Türkleri koymak istiyor.

-  Sermaye 1500’lere kadar Müslümanlarla Hıristiyanları savaştırarak büyüdü. 1900’e kadar Avrupa güçlendi kendi aralarında savaşlar başladı. İslamiyet’e saldırılar devam etti. Müslümanlar yenildiler. Sermaye din ve ulus savaşlarının yerine rejim savaşları getirmek istedi. Dinleri de tamamen ortadan kaldıracaktı. 1960 operasyonunun sonunda askerler Türkiye’ye ateizmi getirecekti. Tam tersini yaptılar. Özgürlüğü getirdiler. Sermaye anladı ki ateizmi getiremeyeceğim, hiç olmazsa şeriatı önleyeyim. İslam dinine evet ama İslam şeriatına hayır. Demirel bu siyasetin öncüsü oldu. Bu arada İzmir’de kurulan Akevler ile birleşen Erbakan İslam şeriatı ile ortaya çıktı. Erbakan Demirel çatışması bugüne kadar geldi. Erbakan’ı yenebilmek için Cemaat’i ve AK Parti’yi desteklediler. Onları büyüttüler.  Erbakan öldü. Partisi de ifşa edildi, sorun kalmadı. Ne var ki kendi büyüttükleri AK Parti ve Cemaat dünyayı değiştirmeye devam ediyor. İkisinin tasfiyesine karar verilmiştir. Birbirine yedirmektedirler.

Sermaye yanlış yapıyor. Evet, Milli Görüş etkisiz hale getirilmiştir ama Milli Görüş’ü oluşturan Akevler duruyor. Yeni çıkış hazırlığı içindedir. Bu çıkış, siyasi çıkış olmayacaktır. Bu, birinci hatası. Sermaye’nin ikinci hatası ise Akevler gitse bile Adil Düzen devam eder. Fethullah gitse bile Risale-i Nur’lar yeryüzünü aydınlatmaya devam edecektir. Sermaye siyasetle derin çatışma içindedir. Kuran nurunun tamamlanması için Sermaye ya Adil Düzen’i kabul edecek ya da helak olup gidecektir. Aynı şekilde siyasette ya Adil Düzen’i kabul edecek veyahut sosyal tufanda o da gidecek. Biz Adil Düzen hazırlığını yapıyoruz. Onu biz getirmeyeceğiz, onu tarih (Allah) getirecek. Biz uygulayacağız.

 

5-  Dengenin kurulması için iki güce ihtiyaç vardı. Gorbaçov’dan sonra Rusya zayıf düşünce onu zengin etmek gerekiyordu. Petrolü pahalılaştırarak ona bunu sağladılar.  ABD Obama ile gücünü düşürdü. Rusya ABD eşitlendi. Suriye’deki saldırı, bu iki gücü süper güç haline getirip AB ve Çin’i durdurmaktı.

- Sermaye, Avrupa’yı işçi olarak kullanıp dünyayı sömürme tezgahını kurmuştur. Avrupa’nın dışında sanayileşme olmamalıdır. Bunun için petrol fiyatları yükseltilerek batı dışında sanayileşme önlenmektedir. Bu arada Rusya da bundan yararlanmıştır. Suriye’deki olay Sermaye ile siyaset arasındaki çatışmadır. Sermaye üçüncü cihan savaşını çıkarmak istiyor. Devletler ise bunu önlemeye çalışıyor. Sermaye’nin parası var halkı ayaklandırıyor. Siyasetin de silahı var halkı öldürüyor. Türkiye’nin yapacağı iş halka “Beşar Esad’ın emrine giriniz” demektir. Esed’e ise “Sen de artık öldürmekten vaz geç” demektir. Böylece savaş Suriye’de biter. Türkiye Mustafa Kemal’e teslim oldu ama şimdi Mustafa Kemal’in emrinde değildir. Güçlü Müslüman Türkiye var. Devlet güçlü olunca bir gün düzelir.

 

NOT: Yazıda yer alan italik ifadeler Süleyman Karagülle’ye aittir.

 

 

Süleyman Karagülle






Sayı: 330 | Tarih: 11.10.2015
Emre Aköz
Ekonominin Peygamberleri
İlluminati
1354 Okunma
Vahap Alma
Yusuf Kaplan
Tehlikeli sularda yüzüyoruz: Form, normunu dayatıyor!
Güneş çarığı çarıkta ayağı sıkarmış!
1330 Okunma
Ali Bülent Dilek
Ahmet Hakan
Ama'lı bir 'hükümet yapmadı' yazısı
İstihbarat zaafı
1321 Okunma
Lütfi Hocaoğlu
Mehmet Barlas
Kararı bombalar değil seçmenin oyları belirleyecek
Son hamleler
1318 Okunma
Tayibet Erzen
Ergün Diler
Yüksek tansiyon
Değerlendirme
1254 Okunma
Süleyman Karagülle


© 2024 - Akevler