Medya darbesi
1354 Okunma, 1 Yorum
Ergün Diler - Takvim
Süleyman Karagülle

 

 

18/09/2015

1-  Cizre’de merkez oluşturuldu. İç ve dış oldu. Oradan Türkiye’ye saldırıya geçildi. Diyarbakır’dan sonra tüm Türkiye alınacaktı.

-  Yapılanlar anlatılıyor da ne yapılmak istendiği anlatılmıyor. Türkiye’yi savaş ülkesi haline getirerek HDP’nin silinmesi istenmektedir. CHP’nin birinci parti yapılması istenmektedir. Türk ordusu ile Türk halkı çatıştırılarak devletimizin yıkılması istenmektedir. Bu gidişin sonu ne olacak? Ya Ordu galip gelip artık Doğan grubu dahil tüm savaş işbirlikçilerinin kökü kazınacak yahut Tük Ordusu yenilecek ve Türkiye devleti ortadan kaldırılacaktır. Biz ordumuzun galip geleceğine kesin gözü ile bakıyoruz.

 

2- Ankara PKK elebaşları için 4 milyon TL ödül koydu. Pazarlık var.

- Şeriata göre kölelerin getirilmesi için ödül konur. Asilerin öldürülmesi için ödül konur. Kişilerin mahkeme kararı ile öldürülmesine karar verilmelidir. Devleti eşkıyanın yenmesi mümkün değildir. Tek yaptıkları Türkiye’nin ekonomik ve sosyal yapısını bozmaktır.

 

3- Batılılar geliyor, Hürriyet’i ziyaret ediyor. Almanya Yeşiler Partisi temsilcisi duruma hakemlik tavsiye ediyor. Art niyetini görmüyoruz.

- Biz söylenene bakarız. Söyleyene değil. Biz hep hakemliği önerdik. Şimdi Avrupalılar söyledi diye ondan vazgeçmek, ya anlamamazlıktır gelmektir ya da barış değil savaş istemidir. Yazarın yazdıklarının hepsini biliyorum. Kim yaptı, nerede yaptı, nasıl yaptı bilmiyorum ama onun dedikleri gibi yapıldığından şüphe yoktur.

 

4- Ortadoğu merkez yapılacak, etkin güçler paylaşıyorlar. Türklerin yeri yok.

- AK Parti’nin Türkiye’de iktidar olmasından sonra Sermaye Türkiye’yi elde etme ümidini kesti. Rothschild Türkiye’de yatırıma karar verdi. Erdoğan Türkiye’yi kalkındırıyor. Dolayısıyla Anadolu’da yatırım yaparak kendisi başarılı biri olabilir. Erdoğan gitmeli; uysal, beceriksiz, ordunun güçlenmesini önleyen bir iktidar gelmeli. Asker buna izin vermiyor.

 

5- Türkiye üzerinde çeşitli güçlerin oyunları devam ediyor. İşbirlikçiler birlikte dediklerini yapıyorlar.

- Adil Düzen’i engellemek için Sermaye, Cemaati ve AK Parti’yi destekledi. İşini bitirince şimdi onların işini bitirmek istiyor.

 

NOT: Yazıda yer alan italik ifadeler Süleyman Karagülle’ye aittir.

 

Yorum:

 

Dünya nereye gidiyor?

 

Uygarlık Mezopotamya’da başladı. Bu, site devletleri uygarlığı idi. 500 sene sonra Mısır’da merkezi devlet uygarlığına dönüştü. Bin sene sonra İbrahim Peygamber uygarlığı birleştirdi. 500 sene sonra Mısır’da Firavunlar uygarlığı kuruldu. İki uygarlığın sentezinden İbrani uygarlığı kuruldu. 500 sene sonra Greklerde felsefe uygarlığı kuruldu.

Hazreti İsa insanlığa laikliği getirdi. 500 sene sonra Bizans İmparatorluğu Hıristiyanlığı kabul edince Bizans İmparatorluğu doğdu.

Sonra İslam uygarlığı geldi ve demokratik düzeni getirdi. Müslümanlar beşeri uygarlığı kurdular. Bağdat medreselerinde bütün dinlere mensup olanlar okuyor ve okutuyorlardı.

Avrupa Haçlı Seferlerini başlattı ve İslamiyet’i öğrendi. Yahudiler dünya ticaretini ele geçirdiler. Avrupa’ya hakim oldular. Birinci ve İkinci Cihan Savaşları başlarında dünyaya ekonomi yoluyla hükmetmeye başladılar. İcat ettikleri karşılıksız para sayesinde ekonomiden başka siyasete de hakim oldular. Devlet başkanları birer vali durumuna dönüştü. Mabetler boşaldı. Üniversiteler, Sermaye’nin sömürü aracı halinde çalışmaktaydı. 1967’de İzmir’de kurulan Akevler’in desteği ile Erbakan Milli Görüş Partilerini kurdu. Demirel kendi yerini sağlama almak için gizli gizli onu destekledi. Erbakan’ın anlattıkları ile Sermaye dinlere karşı mağlup oldu. Ateist olmaktan vazgeçti. Ilımlı din diye kendisine uyan bir dini benimsedi. Bugün Sermaye ikiye ayrılmıştır. Savaş dengesini benimseyen Rockefeller, barış yoluyla sömürüye devam etmek isteyen Rothschild arasında soğuk savaş devam etmektedir.

Her iki sermaye de Erdoğan’ın gidip, Türkiye’nin istikrarının bozulmasını istemektedir. Bundan dolayı Erdoğan’a karşı birlikte hareket ediyorlar. Obama, Putin ve bunların yanında yer alan Çin, Erdoğan’ı desteklemektedir. Ne var ki Obama Senato’ya hakim olmadığı için zorunlu uzlaşma var, dolayısıyla o da bu oyunda çelişkili hareket etmektedir. 

IŞİD Sermaye tarafından organize edilmiştir. Mehdi olarak ortaya çıkmış ve Suriye’yi, Irak’ı kılıç sallayarak fethediyordu. Sünnilerin kurtarıcısı olarak ortaya çıkmıştı. Onu ABD generalleri idare ediyordu. İncirlik’ten kalkan uçaklar, IŞİD’i bombalıyoruz diyerek Kürtleri bombalıyordu.

Türkiye PKK’ya karşı ses çıkarmamak şartı ile İncirlik hava alanını açtı. Şimdi Sermaye de buna göz yumuyor. Çünkü üçüncü cihan savaşına doğru bir ilerleme vardır.

Türkiye ne yapacaktır? Göz açtırmadan Türkiye’deki PKK’yı bitirecektir. Barzani ve Irak hükümeti ile de anlaşarak Kandil diye bir yer bırakmayacaktır. Öcalan serbest bırakılmalıdır. Yüz lojmanlı apartman sistemi ile PKK’lıları ve tüm işsizleri yerleştirmelidir. İller bağımsız hale getirilmelidir. Hakemlik sistemi kesinlikle kabul edilmelidir. Yani Adil Düzen’i artık ordumuz ve siyasi partilerimiz de benimsemelidir.

 

 

Süleyman Karagülle


YorumcuYorum
Ahmet Yücel
21.09.2015
23:57
İdam cezası getirilmeli, Öcalan dahil tüm vatan haini katiller idam edilmelidir. Bu ceza yeni terörist adaylarını engelleyici olacaktır. Şehit yakınlarının kalbini de rahatlatacaktır. En adaletli ceza olacaktır.




Sayı: 327 | Tarih: 20.09.2015
Ergün Diler
Medya darbesi
Dünya nereye gidiyor?
1354 Okunma
1 Yorum
Süleyman Karagülle
Ahmet Hakan
Devlet mitingi
PKK’yı meşrulaştırmak
1291 Okunma
Lütfi Hocaoğlu
Mehmet Barlas
“TC vatandaşı” değil de “Suriyeli mülteci” olsalardı
Dinleyen yok ama yine de söyleyelim
1199 Okunma
Tayibet Erzen
Yusuf Kaplan
Mescid-i Aksa saldırısı ve Kudüs kriterleri
Kızım doğu gelinim batı!
1191 Okunma
Ali Bülent Dilek


© 2024 - Akevler