Çin Kartı
1266 Okunma, 0 Yorum
Ergün Diler - Takvim
Süleyman Karagülle

 

 

10/07/2015

1- Türkiyede iyi işler de olmaktadır. ABD ve Çin Türkiye üzerinde tepişirken, başkanlık sistemi başarılı olsaydı, Barzani halk oylamasını yapacak ve Türkiye’ye bağlanacaktı.  Uygurlar eziliyor.

- “Türkiye’de MİT iyi işler de yapıyor” sözü doğrudur ama Türkiye’ye değil MİT'e iyi işler yapıyor. Barzani’nin Türkiye’ye bağlanması demek, Türkiye’nin bölünmesi demektir. Türkiye Kürtleri ile birleşerek Türkiye ile belki dost ama büyük bir Kürt devleti olacaktı. Şimdi dostumuz sonra dolar dostu. Çin’de olan olayları bilemiyoruz. Sermaye oynuyor, bize gösteriyor. Devlete karşı gelen herkes cezalandırılır. AK Parti’nin dış siyaseti kelimenin tam anlamıyla berbat. Tarihi gelişme onu yaşatıyor.

 

2- İngiltere ile ABD arasında çatışma var. Ortadoğu’ya hakim olana dünyaya hakim olacak.  Türkiye’yi iki taraf da yanına almak istiyor. Partiler anlaşamıyor. Başkanlık sistemi şart. Olmadı.

- Çatışma Sermaye ile siyaset arasındadır. Sermaye ikiye bölünmüş Soros grubu demokratları da destekleyerek onu o yolla kendine bağlıyor. Sermaye’nin iki kanadı da birbiri ile yarış içinde. Türkiye’yi bir yolla savaşa sürükleyerek üçüncü cihan savaşı peşindeler.  Bizim yapacağımız, siyasetin yanında olmak ve tarafsız kalmaktır. Onlar mevcut düzeni yıkarlar, biz sonra Adil Düzen ile III. Binyıl uygarlığını kurarız. Biz taraf olursak yok oluruz, onlar kurar. Tarafsız kalma gücümüz vardır.

 

3- ABD dolar ile dünyaya hakim olmuştur. 1973’ten beri dolara karşı altını ödemiyor. Euro’yu yine Sermaye çıkarmıştır. Euro-dolar savaşı ile ABD ve AB savaşı devam ediyor. Çin dolar deposu. ABD’yi batırır ama kendisi de batar. Bu savaşın savaş alanı Ortadoğu ve Türkiye’dir.

-Faizli sistemde bir gün piyasa para ile dolar. Artık yeni kredi veremezsiniz. Kriz olur. Krizi gidermek için dünyada savaşı çıkarılır. Dünya harabeye dönüşür. Yeniden faizli para çıkarılır. Bugün de üçüncü cihan savaşını çıkarma zorunluluğu vardır. Bu ancak İran’la Türkiye’nin savaşması ile başlayabilir. Bütün oyunlar bunun üzerinedir.

 

4- Sermaye, Yunanistan’a “AB’den çıkmayacaksın, Rusya’ya yanaşmayacaksın.” tehdidinde bulundu. Tehdit eden Rothschild ailesinden bir kadın.

- Rockefeller ABD Yahudi’sidir. Rothschild Avrupa Yahudi’sidir. Çatışma iki aile arasında devam ederken, bu kıtalar arası bir çatışmadır aynı zamanda. Soros Obama’yı bu sebeple destekliyor. Yani çatışma İngiltere ve ABD arasındaki çatışma şeklinde ortaya çıkıyor.

Emek hareketi serbest olunca işçi ileri devletlere gider orada çalışmaya başlar. Orada kazandığı ile yaşamaya başlar. Hatta evi eski yerde bulunur. Kendisi dışarıda çalışır.  Çalıştığı yerin doğasını değerlendirir. Oranın halkı zenginleşir. Çalıştığı yerin devletine vergi verir, o devlet gelişir. Yunanistan’ın bu durumu doğal bir durumdur.

 

5- Erdoğan Çin’e gidecek. Engellemek, etkisiz hale getirmek için Uygurlar sorun çıkarıyor, Çin bastırıyor, Türkiye’de çekik gözlülere saldırılıyor. Koalisyon çıkmaza giriyor.

- Çin’de öldürülenler Kırgızlar değildir.  Sermaye ajanlarıdır. Türkiye’de de çekik gözlüye saldıran MHP’liler değildir. Sermaye ajanlarıdır. Belki de saldırıya uğrayan da ajandır. Ve geçmişte de görüldü Ali Kalkancı, Müslüm Gündüz ve Fadime Şahin,  bunların hepsi ajanmış.  Basın yayın bunları körüklüyor.

 

NOT: Yazıda yer alan italik ifadeler Süleyman Karagülle’ye aittir.

 

Yorum:

Çözüm nedir?

Bunlar yazılıp çiziliyor, gerçekler halka anlatılıyor. Halk korkutuluyor, ümitsiz hale getiriliyor. “Çözüm Erdoğan’dır, çözüm başkanlık sistemidir.” diye halk uyutulmaya çalışılıyor.

Çözüm yalnız ve yalnız Adil Düzen’dir. Bunların oluşması sadece Adil Düzen’in gelmesi içindir. Tarih ve Kuran buna şahittir. Yaşlanan toplumlarda arazlar meydana gelir. Eski düzen artık işe yaramaz olur. Hastalıkları yeni düzen çözebilir. İnsanlar çare olarak yeni düzen ararlar. Sonunda eski düzen kendi kendisini bitirir, yeni düzen ortaya çıkar.

Bugün yeryüzünde para olarak dolar kullanılıyor. Devletlerin paraları da dolara endeksli olduğu için doların sahibi ABD Merkez Bankası, Rockefeller ve Rothscild aileleridir.. Birden doların sıfırlandığını kabul edelim, biz hepimiz bulunduğunuz yerde ölürüz. O halde sorun dolar değildir. Dolar olmazsa nefes alamayız. Dolar kendi kendisini savunmak zorundadır. Bütün bu olayların kaynağı budur. Evet, doların yaşayabilmesi için birinci ve ikinci cihan savaşları şarttı. Türkiye üzerinde oyunlar oynanmalıdır.

Adil Düzen ne diyor? Adil Düzen diyor ki; dolar varlığını sürdürsün, çıkarabilirse üçüncü cihan savaşını çıkarsın, sınırları yeniden çizecekse çizsin. Bizim doların yerine geçecek bir parayı üretmemiz gerekir. O, bu fesadı yapmadan işe yarasın. İkinci dolar değil, dolar gibi olmayan bir para birimi. Hatta dolar da varlığını sürdürecek ama dolar bugün yaptığı kötülükleri yapamayacaktır.

İstanbul’da uluslararası bir kuyumcular kooperatifi kurulacak. Bu kooperatif kuyumcuların aldıkları altın karşılığı altın bonoları verecek. Kooperatif de buna kefil olacaktır. Kuyumcu çıkardığı altın bono karşılığı gelen müşteriye bonoda yazılan miktarı altın olarak ödeyecektir. Ödeyemezse taşınamaz teminatına kooperatif el koyacak ve kooperatif kefalet sebebiyle ödeyecektir.

Bu bono dünyanın bütün kuyumcularında geçerli olacaktır. Uluslararası fiyatlar bu senet üzerinde oluşmaya başlayacak ve uluslararası transferler bu senetler üzerinden yapılacak. Dolar ile, Euro ile rekabet halkın elinde olacaktır.

Bu suretle dolar da kendisini dengelemek zorunda kalacak, dolar karşılığı sözünü tutmak zorunda kalacaktır. Dolar böylece karşılıksız olarak üretilme gücünü kaybedecek ama ekonomik gücünü koruyacaktır. Varlığı ile yine insanlığa hizmet edecektir.

Merak ediyorum, Ergün Diler bu satırları okuduğu zaman anlayacak seviyede mi? Tabii okumadığı için bilemiyorum.

Niye okumuyor biliyor musunuz?

Okusa söylediklerimi anlayabilir. O zaman da Sermaye’nin istediklerini artık yapamaz. Teşhisin yanında tedaviyi de anlatmaya başlar. Takvim’de yazamaz olur.

Uygarlıklar böyle çöker. Gelişince kendi dışındakilere kulak vermezler. Dolayısıyla kısırlaşırlar. Oysa yeni oluşum her ikisini bileceği için sonunda o galip gelir. Şimdi Adil Düzen çalışanları İslamiyet’i biliyorlar, Avrupa’yı da biliyorlar. Oysa Adil Düzen’e karşı olanlar, İslamiyet’i bilmiyorlar. Mağlup olacaklardır. Demek ki yazmamaları bizim lehimize, okumamaları bizim lehimizedir. Bu bizim galibiyetimizi sağlayacaktır.

 

 

 

Süleyman Karagülle






Sayı: 317 | Tarih: 12.07.2015
Yusuf Kaplan
“Kur’ân İslâm’ı” söylemi, neden tehlikeli
Zaten esas problemde İslam veya Kuran tekelciliğidir!
1340 Okunma
Ali Bülent Dilek
Mehmet Barlas
Milli Savunma ve İçişleri HDP’ye verilmelidir
Burnun ucu Kaf Dağı’na dönünce
1282 Okunma
Tayibet Erzen
Ahmet Hakan
Tekrar seçim için mırıldanılan cümleler
Ya Adil Düzen ya helak
1275 Okunma
Lütfi Hocaoğlu
Ergün Diler
Çin Kartı
Çözüm nedir?
1266 Okunma
Süleyman Karagülle
Can Dündar
Kılıçdaroğlu koalisyona sıcak
Koalisyon
1221 Okunma
Vahap Alma


© 2024 - Akevler