Cevap Verin
1674 Okunma, 0 Yorum
Ergün Diler - Takvim
Süleyman Karagülle

 

 

05.06.2015

1-  Herkes Erdoğan’a karşı ittifakta. 17 Aralık olayları Dubai parası ile finanse edildi.

-Aynı sermaye bu seçimi finanse etti. Demek ki taşeronun dört milyonlu ayakkabı kutusunun da oradan tezgahlandığını hatırlamak gerekir. Çözüm nedir? Allah’a sığınmak. Kişilere sığınmakla çözüleceğini sanmak gaflettir.

 

2- Demirtaş Kanada’ya çağrıldı. Graham Fuller ile görüştü, görev verildi.  Bir ajan Pensilvanya’da akıllı kimse yok diyor.

- Ergenekon’un kahramanı sözde Haham da Kanada’da. Olay bitmedi, devam ediyor. Olay Sermeye ile devletler arasındadır. Savaş dünyada Obama, Putin ve Erdoğan üçlüsünün Sermaye ile Rockefeller savaşıdır. Türkiye’de ise Ordu ile işbirlikçi Sermaye arasında savaş devam etmektedir. Bu gitti bu geldi yerine bu savaşı kazanma yolları aranmalıdır.

- Pensilvanya’da yüz kişi eğitim gördü. Süleyman Şah Türbesi ve Kobani olayları ile Türkiye’yi savaşa sokacaklardı. İstihbarat sayesinde tedbir alındı. Türkiye bu yolla onları yenemez. Onların paraları sonsuz. Bizim iki atımlık barutumuz var. Biz de para üretmeliyiz. Kuran bunu öğretmiştir.

 

3- Demirtaş eğitildi, görev verildi. Sandığa gittiğimizde onların adayına oy veriyoruz.

- Amerikalılar Erbakan’ı davet etmediler mi? Arif Ersoy da gitti.  Onlara söz verdiği için konuşmuyor. Fehmi Koru’yu da davet ettiler. “Gelirim ama yazarım” dedi izin vermeden yaz dediler. O da bunu kabul etti ve dönünce öyle yazdı. Erdoğan kaç defa gitti. Askerler her müdahalede orada idiler.  Çıkar paralellikleri kiminle olacaksa onu çağırırlar o işte iş birliği önerirler.  Sermaye Avrupa devletlerine karşı Müslümanları organize etmek istedi. Erbakan kabul etti ve Avrupa ile işbirliği yaptı.  Bu görüşmeleri yapmayalım mı?

 

4- “Paralel ile neden bunları yaptınız?” diye soruyor?

- Sermaye Müslümanlarla solcuları çatıştırıyor. Sonra kendisi barışçı kurtarıcı olarak devreye giriyordu.  Demokratlarla Halkçılar güya savaşıyordu. Demirel’in tek silahı şuydu komünist din düşmanını iktidara getirmek için bölücülük yapıyordu.  Ama gizli localarda CHP ile işbirliği içindeydi. Damadını, İlhan Kesici’yi oraya gönderdi, %5 oyunu da oraya transfer etti.

Biz Akevler olarak bunu gördüğümüz için CHP ile koalisyon yaptık. MHP ile seçim ittifakı yaptık. Bu oyunları cemaat yapmadı. Cemaat’i kullanacaklarını zannedenler yaptı. Cemaat büyüdü. Şimdi onu AK Parti ile yıkmak istiyorlar. AK Parti’yi de Cemaat ile yıkmak istiyorlar. Yazar gerçek düşmanları gizlemek için olayları yanlış yorumluyor. Bu yazıları ile Türk halkı Müslümanları korkutmaya çalışıyor. Erdoğan tanrılaştırarak ümidini kırıyor.

 

NOT: Yazıda yer alan italik ifadeler Süleyman Karagülle’ye aittir.

 

Yorum:

 Kuran’dan çözümleri bulmamız gerekiyor

 Bu anlattıklarımın hepsi doğru olmayabilir ama bu anlatılanların benzeri kat kat vardır ama bu hiç önemli değildir. Önemli olan;

1- İnsanlık işçilik döneminden ortaklık dönemine geçmektedir. Allah bu görevi bize vermiştir. Görevimizi yaparsak onlar mağlup olacaklar biz ise galip geleceğiz ve cennete gideceğiz. Biz çalışmazsak Allah bizi alıp götürecek ve bizim yerimize başkaları gelecek ve onlar galip gelecektir. O halde bizim görevimiz onların fitne fesatlıklarını öğrenmek değil, Kuran’ın emirlerini öğrenerek hakkı getirmektir. Batıl kendiliğinden zail olacaktır.

2- Allah bize güçlü ordumuzu vermiştir. Onlar görevlerini yapıyorlar. Beş büyükleri Allah ayağımıza koymuştur. Dolayısıyla Allah mevcut düzende dengeleri kurmakta ve korumaktadır. Bizim işimiz onun dengeleri nasıl koruduğunu öğrenmek bile değildir. Bizim görevimiz Kuran’dan Kuran düzenini öğrenip insanlığa sunmaktır.  Türkiye’de ordunun müsaade etmediği hiç bir olay olamaz. Biz baştan ordumuza güvendik, onlar bize zulmettiler ama memleket çıkarına devam etmek zorunda kaldılar.  O sayede de bugün buradayız.   

3- Tam istihdam sağlanınca Sermaye’nin faizli sistemi iflas etmelidir. Artık o çöküp gidecektir. Bizim görmemize gerek yoktur. Bizim görevimiz onlar gidince dünya nasıl yönetilecektir. Onların tek silahı karşılıksız paradır. Bugün o sahte dolar sayesinde yaşıyoruz. Varsayın ki TL piyasada geçersiz olsun. Bakkala gidip bir şey alamıyoruz. Kaç gün yaşarız. 7 yaşındaki çocuğun aklı olan kimse Sermaye’ye cephe almaz ama o bize saldırıyor. O halde tek merci Kuran’dır.

4- Dünya Kuran’a göre adımını atmıştır. ABD halkı zenci bir Müslüman’ın çocuğunu başkan yapmıştır. Putin, İslam Konferans’na üye olmak istemiştir. Erdoğan da artık faizsiz sistemi aramaktadır. CHP Ekmelettin İhsanoğlu’nu cumhurbaşkanı adayı yapmıştır. Papa Hıristiyan aleminde tekrar eski itibarını almak üzeredir. Bugün tek eksik çözümlerin bilinmeyişidir.  Suçlu olan Takvim gazetesidir, suçlu olan Ergün Diler’dir.

Halk dünyada oynanan oyunu bilmektedir. Nasıl oynandığını bilmemektedir. Diyelim ki okuyucular bunu biliyor. Hastanın moralini bozmaktan başka ne işe yarar. Hastaya nasıl öleceğini anlatmanın ne yararı vardır? Biz oynanan oyunun inceliklerini bilmiyoruz ama oynanan oyunu nasıl bozacağımızı biliyoruz. Sayın Ergün Diler’i ve onun okuyucularını bizim Adil Düzen çalışmalarımıza katılmaya davet ediyorum.  

 

 

 

Süleyman Karagülle








© 2024 - Akevler