31 Mart sabahı
1096 Okunma, 0 Yorum
Hüseyin Gülerce - Zaman
Zafer Kafkas

Çünkü epey zamandır hoşgörüyü, birbirimizin konumuna saygıyı, toplumsal bir mutabakat arayışını kaybettik. Seçimlerin sonucu, bu kayıpları hemen geri getirmeyecek.

 

Hiçbirimiz kazanmadık, diyeceğim. Çünkü birbirimize olan muhabbeti, en önemlisi güveni kaybettik. Zaten uluslararası araştırmalarda, birbirine en az güvenen insanların yaşadığı bir ülkeydik. O güven erozyonu şimdi daha da arttı. Aşırı yağışların toprağı kaydırıp evlerin üzerini örttüğü gibi, mevcut aşırı kutuplaşma ve gerilim de dostluklarımızın, kardeşliğimizin, bir arada yaşama irademizin üzerini örtüyor. Artık aile içinde en yakınlar birbirine düşüyor, küskünlükler yaşanıyor.

 

Yorum:

 

Hayırlısı Olsun.

 

En azından kulaklarımız biraz rahat edecek, televizyonlarda sürekli aynı sesleri duymaktan, bağırdan çağırdan bıkmıştık. Geçici de olsa bu kirlilikten kurtulacak olmamız bile önemli bir kazanç.

 

Suni bir şekilde oluşturulan birlikteliğin sonuydu aslında yaşananlar, küresel güçler kendi çıkarları için bir araya getirdiği grupları yine kendi çıkarları için çatıştırdı. Sonuç ne olacak, Rabbim ne gösterecek ömrümüz var ise göreceğiz.

 

Allah hakkımızda hayırlısını versin.

 

 

Zafer Kafkas






Sayı: 250 | Tarih: 30.03.2014
Yusuf Kaplan
Diren,son direnen adam!
Erdoğan gitse bile!
1158 Okunma
Ali Bülent Dilek
Ahmet Hakan
‘Casus var’ diye ağlaşan bir devlet
Necva ve casusluk
1139 Okunma
Lütfi Hocaoğlu
Mehmet Barlas
Ne olduğu bilinmez, ettiğinden bellidir
Seçim Bekleyişi
1106 Okunma
Tayibet Erzen
Hüseyin Gülerce
31 Mart sabahı
Hayırlısı olsun
1096 Okunma
Zafer Kafkas
Mahir Kaynak
Geleceğe Bakış
İnsanlığın Geleceği
1088 Okunma
7 Yorum
Süleyman Karagülle