Çatışma!..
709 Okunma, 0 Yorum
Uğur Dündar - Sözcü
Hüseyin Bağdatlı

Çatışma!..

14 Mayıs 2020

YazarlarUğur Dündar

Son günlerde iç çatışma kışkırtıcıları iyice azdılar.

Halkın bir bölümünü diğerine kin ve nefret duygularıyla saldırtmak için adeta birbirleriyle yarışırcasına videolar doldurarak sosyal medyada paylaşan bu provokatörler, demek ki bir ülkenin iç savaş yaşamasının, nasıl bir felaket olduğunu bilmiyorlar.

Demem o ki, iç savaş bir ülkenin başına gelebilecek en büyük felakettir.

O nedenle eğer bir gün, yalnız ve güzel ülkemizde çatışma çığırtkanlığı yapan provokatörlerden birine rastlarsanız, sakın tahriklerine kapılıp ona laf söylemeye kalkmayın, korkunç amacına hizmet etmeyin!..

Çok zorlanırsanız “zavallı meczup” dercesine acıyarak bakın, yeter!..Yazının tamamı için.https://www.sozcu.com.tr/2020/yazarlar/ugur-dundar/catisma-5813092/?utm_source=yazarlar&utm_campaign=diger_yazilar&utm_medium=diger

YORUM

Sayın Uğur Dündar; Olaylara bir de bu pencereden bakalım. Yahudi derin sermayesi;tek merkezden;Akıllı telefonlar ve wi-fi üzerinden,komutlar göndererek, beyinlerin frekansına girme yöntemi ile; insanların duygu ve düşüncelerini kontrol ederek Ülkeleri ve insanları, istediği gibi idare ediyor..

Misal; yöneticilerimizin,sürekli kandırıldık demelerini ben buna bağlıyorum. Ayrıca; HES ve maden direnişçilerin son bir yıldır gıkı çıkmıyor, mücadele azimlerini kaybettiler. Dahası; Müslüman Türk ün ülkesinde,Ensar gibi İslami vakıflar da bile, sapıklaştırılan müslümanlar üzerinden,İslam dini hedef alındı.İslama zarar verildi.Daha,sayamayacağımız, ülkemizde ve Dünyada aklımızın yetmediği acayip İşler,ve katliamlar bu yöntemlerle yaptırılmaktadır. Şimdi de,korona virüs tiyatrosu ile, insanlara çip takıp robot gibi idare edecekler.İstediklerine, cinayet işletecek, istediğine istediği ahlaksızlığı yaptırabilecekler.

Devletimizin, aldığı tedbirler yerindedir. Bana soracak olurlarsa, en az 1 yıl tedbirleri gevşetmemeliyiz. Ekilebilir tüm arazileri ekmeli, Hayvancılık ve tarıma ağırlık vererek, kendi kendimize yetmeliyiz. Herkes sabırlı olmalı. Hepimize şimdiden geçmiş olsun. Mümkün olduğu kadar, wi-fi yı ve Mobil interneti açık tutmayalım. Daha da imkân varsa, 3 G ye geri dönelim. Söylediklerimi test etmek isterseniz; 1 gün internetin çekmediği yere gidip vakit geçirin, akşam yastığa başınızı koydugunuz zaman, kalp huzurunuzu dinleyin. Ben denedim. Hatta, gün içinde, akıllı tel, mecbur kalmadıkça taşımıyorum.Dünya varmış.Kalın sağlıcakla. Not; italik ifadeler,yorumlar; Hüseyin Bağdatlı’ya aittir.

 

 

 

Hüseyin Bağdatlı






Sayı: 569 | Tarih: 17.05.2020
Uğur Dündar
Çatışma!..
BEYİN KONTROLÜ.
709 Okunma
Hüseyin Bağdatlı
Ahmet Hakan
Bundesliga başlayınca alkış, bizde lig başlayınca auuvv
Futbol oyalamacası
640 Okunma
Lütfi Hocaoğlu
Mehmet Barlas
Dünyanın hiçbir ülkesi artık Türkiye’den daha gelişmiş
Her yer aynı
629 Okunma
Tayibet Erzen
Ergün Diler
EŞ-ZAMAN
Merkezi Sistemin Çöküşü
542 Okunma
1 Yorum
Süleyman Karagülle