Büyük Anlaşma
1405 Okunma, 0 Yorum
Ergün Diler - Takvim
Süleyman Karagülle

15/04/2016

MHP’de Bahçeli ABD karşıtıdır. MHP’deki Kongre Rothschild tarafından tezgahlanmaktadır. ABD ile Çin sözde çatışacak. Bunun için Türklerin kullanılması gerek.  Devlet Bahçeli bu işe uygun değil. Yeni kadro buna göre ayarlanıyor. Bizsiz yapamazlar. Bize taviz vermek zorundalar.

- Sermaye, iki bakımdan üçüncü cihan savaşını çıkarmak zorundadır. Biri Sermaye’ye yatırım alanı gerek. Faizli sistem tıkanınca savaş çıkararak silah satar, o silahla yeryüzünü harabeye çevirir. Bu sefer yeryüzünü imar etmek için kredileri açar, otlak bulur. Ortadoğu’da bu fitne-fesada devam ederken Çin ve Rusya’da da Müslümanları kışkırtmaktadır. Oradaki Türk Müslümanları yakalandırarak, devletleri savaşa başlatacak. Müslümanlar Ortadoğu’da olduğu gibi orada da imha edilecek. Sonunda dünya haritasını çizecek.

Bu savaşın kilit noktası Türkiye ve İran’dır. Bunlar bir olursa ne tarafta olurlarsa o taraf galip gelir. Kendileri güçlü ordulara sahiptir. Tüm dünya Müslümanları da onların yanında olacaktır. Hıristiyanlar, Budistler ve Hindular da onları destekleyecektir. Sermaye yenilecek.  Yazar, bizim kazançlı çıkacağımızı savunuyor. Oltaya takılalım diyor.

 

2- Baronlar Toplandı

- Panama’da Rothschild’e karşı 15 devlet adamın için sızdıranlar var. Bu yıl hamleler yapacak. Sonra İsviçre siztileri olacak. Rothschild şimdi Hillary Clinton kartını oynuyor. Putin en büyük düşmanı.  Cumhuriyetçiler savaşla, Demokratlar ekonomi ile dünyayı tek sermaye devleti haline getirmek istiyor. Türkiyesiz yapamazlar.

- Sermaye İstiklal savasında bizim tarafta yer aldı. Türkiye dinsizleşecek, iyi tetikçi asker olacaktı. Dünyayı böylece yönetecekti. Türkiye istediğini yapmadı veya yapamadı. Şimdi Türkiye’yi yıkmak yerine başka tetikçileri getirmek istemektedir.  Belki de Orta Asya ve Çin Müslümandır. Belki de İran ve Şiileridir. Yazar da biz kandırmayalım, bu tetikçi biz olalım diyor. Tarihin ve Kuran’ın bildirdiğine göre Sermaye’nin hükümranlığı bitiyor. Onun yanında yer alanlar tarihin unutulmuş sahifelerine girerler. Obama, Putin ve Erdoğan aralarını açarlarsa intihar etmiş olurlar. Türkiye ile İran birbiriyle kapışırsa yeryüzünün sosyal tufanını getirirler.

 

3- Yok Artık

ABD dünyayı CIA ile yönetiyor. Dünyanın her yerinde teşkilatı var. CIA’nin haberi olmadan bir bomba patlamaz. Rothschild’in bir malikanesi var, devlet başkanları orada imtihan olunurlar. Ondan sonra başkan olurlar. Hillary çağrıldı. Cumhuriyetçilerin adayı çağırılmadı. Şimdi de Rothschild’a rapor sundular. Trump’un raporu daha iyi idi. Dünyanın başkanları ve başbakanları da buraya rapor verirler.  İngiltere’de Rothchild ile CIA aynı yerde çalışırlar.

-Rothschild Rockefeller’i destekleyerek ABD’de Merkez Bankasının yönetimini verdi. Aralarındaki kavga da göstermelik. Sermaye kim başkan olacaksa bunu istihbarat eder. Onu malikaneye davet eder. Onlar da kabul ederler. Rapor sunulur. Öneriler yapılır.  Bu sadece bir senaryodur. Erdoğan’ın başbakan olmasına Türk Ordusu karar verdi. Erdoğan’ın bundan haberi yoktu ama Sermaye’nin vardı. Onu da o malikaneye çağırdılar. O da kabul etti. Başbakan oldu. Onların dediklerini başta yaptı. Türk Ordusu’na saldırdı. Askerler sabrettiler. Erdoğan da gerçekleri anladı. Zaten askerlerle beraber yaptılar.  Bugün de olaylar aynen cereyan ediyor. CIA zaten olacakları haber alıyor. CIA artık Sermaye’nin emrinde değil devletlerin emrinde.

Clinton’un seçileceğini haber alan Sermaye doğum gününü finanse ediyor. Saldırmak için gününü bekliyor. Erdoğan has adamları değil miydi? Şimdiden saldırıyorlar. Devletler Sermaye’yi yenecekler.

 

4- Üç kadın ve operasyon

a) Erdoğan’a karşı üç kadın adeta hazırlanıyor. Yanı başında biri üzerinde karar kılınacak.

-Erdoğan İslamiyet’i temsil ediyor. Türk halkı, kendisi Müslüman olmasa bile İslamiyet’in yanında yer alır. Türk Ordusu da 2000’den bu yana Tük halkının yanındadır. Kimi seçerse onu destekliyor. Dolayısıyla Erdoğan’ı yenmek zor.

b)  Erdoğan’a karşı CIA 17 hamle yaptı, başaramadı.

- Erdoğan parti başkanı olarak milletvekili olmuştu. CIA onu devre dışı bıraktı. Çünkü Erdoğan Avrupa tarafıydı. Ordu Yüksek Seçim Kurulu’na baskı yaptı. Anayasaya aykırı olarak başbakan oldu. Meclis resepsiyonundan başlayan indirme operasyonları belki de 17’den bile fazladır.

c) Reza Sarraf ikili oynuyor. ABD, Türkiye ve İran’ı birbirine satıyor. Panama sızıntılarında da o var.

- Sorun çözüldü. Sarraf Sermaye’nin ajanı. Devletler arası kanunsuz işler yapıyor. Dosyalar oluşturuyor. Oyunların hazırlayıcısı o.

d)  Paralelcileri temizleyeceğiz derken Paralelcilere karşı olanlar temizlenebilir.

-Şimdiye kadar öyle olmuştur. Paralelciler kendileri hiçbir iş yapmazlar. Sadık görevlilere yaptırırlar. İmzalar hep gariban görevlilerde. Paralel hareketleri yapar, paralelden olmayan ama işi öğrenmiş görevlileri paraleldir diye uzaklaştırıyorlar. Erdoğan’ın en yakınları paralelcilerin kullandığı kimselerden oluşuyor ama Erdoğan’ın da yapabileceği bir şey yok.

e)  CIA Avrupa Birliği’ni dağıtacak. Türkiye önleyebilir.

-Uygarlıklar iki şekilde kurulur. İnandırarak kurarsın. Peygamberler böyle kurdular. Binlerce sene yaşarlar. Kuvvete dayanarak kurulur. Firavunlar, Romalılar böyle kurdular. Bir dönem sonra yok olup giderler. Avrupa Birliği zorla değil inanarak kurulan bir birliktir. Kolay kolay dağıtılamaz.

f) Başkaları yapıyor, CİA diye ortaya sürüyor.

-Adı çıkacağına canı çıksın, derler. Başkaları yaptı, Mustafa Kemal kötü oldu. Siviller yaptı, askerler kötü oldu. Sermaye yapıyor, Müslümanlar kötü oluyor. Paralelciler yapıyor, Erdoğan kötü oluyor, Gülen kötü oluyor. Sermaye yapıyor, CIA kötü oluyor. Bu sebepledir ki, biz kötülerle değil kötülükle savaşırız. Kimse kötü değildir. Kötülük vardır.

g)Avrupa’daki olaylar Malta’da tezgahlanıyor. İstihbarat orada. ABD ve Türkiye istihbaratı çatışabilir. Türkiye AB’nin dağılmasını istemiyor.

-Gizli istihbarat ancak savaş içinde savaş için yapılır. Hukuk düzeninde gizli istihbarat gayri-meşrudur. Bunun yerine açık istihbarat oluşturulmalıdır. Kişi aleyhinde kendisinin haberdar olmadığı gizli dosya tutulamaz. Kişiye ait tutulan dosya o kişi aleyhinde kullanılamaz. Milli istihbarat açık istihbarata dönüşmeli. Kişiler aleyhinde değil kişilere yardımcı olmak için çalışmalı. Akevler anayasa çalışmaları yapıyorsa oraya çalışacakları göndermeli, onları devletler finanse etmelidir.

 

5- Orta Asya Savaşı

Rothschild Hillary Clinton’u destekliyor. Kimin parası varsa o başkan oluyor. Savaş Ortadoğu’dan Asya’ya yönelecek. Rusya ve Çin devine karşı Müslümanlar kullanılmayacak. Türkiye’ye ihtiyacı olacak.

-Sermaye, yenemeyeceği gücün yanında yer alır. İstiklal Savaşında Ege Bölgemizde bir Yahudi’ye sormuşlar, “Siz kimin tarafındasınız?” diye. O da cevap vermiş "Daha belli değil." demiş. Sonra Lozan’da bizim tarafımızda oldular çünkü kazanmıştık. Savaş esnasında iki tarafı da idare ettiler. Kimileri Yunanlıları kimileri bizi destekledi. Hillary Clinton kazanacağı için onu destekliyorlar.  Clinton’u üçüncü Cihan savaşı için daha kolay kullanırız diyorlar. Kadınlar daha hislidirler. Çabuk dolduruşa gelebilirler ama tedbirlidirler. Savaşı değil barışı severler. Clinton’un kötü başkan olacağını sanmıyorum.

 

NOT: Yazıda yer alan italik ifadeler Süleyman Karagülle’ye aittir.

 

Yorum:

Büyük savaş ve Çözüm

Uygarlaşma görevi başlangıçta Nuh Peygamber’e verilmiş. Mezopotamya’da bunu gerçekleştirdi. Sonra İbrahim’e tüm insanlığa tek millet olarak barış uygarlığını kurmakla görevlendirdi. Bu görevde İsrail oğulları rol aldılar. Hz. İsa bir İsrail oğlu idi ama Yahudilere değil tüm insanlığa bir tarikat peygamberi olarak geldi. Musa şeriat peygamberi idi. Muhammed İbrahim’in torunu idi ama İsrail oğlu değildi. Kuranla İbrahim dini tamamlandı. Kuran’ın uygulanabilmesi için teknolojide büyük hamle gerekiyordu. İsrail oğulları Hıristiyanlarla birlikte Müslümanların başlattıkları teknolojik hamleyi başarı ile sona erdirdi.

Şimdi hukukta hamle yapmak gerekiyor.  Bunu siyaset değil, Sermaye değil, din değil, ilim başaracak. İlk uygarlıkları din, sonraki uygarlıkları ilim, şimdiki uygarlığı ekonomi kurmuştur. Yeni uygarlığı ilim kuracaktır. Sermaye’nin görevi bitmiştir. Bunlar iç sancılardır.

Sermaye ve devletler anlaşıp ilme teslim olmalıdırlar. Üçüncü bin yıl uygarlığı, ikinci Kuran uygarlığı böylece sancısız kurulabilir. Kuran müspet ilimle yorumlanacaktır. Tek çıkar yol budur.

Sermaye ile siyaset anlaşır da Kuran’a dayanan müspet ilimle sorunlar çözülürse Sermaye de rahat eder, siyaset de. İnsanlık da sancısız üçüncü bin yıl uygarlığına geçmiş olur.

 

Süleyman Karagülle






Sayı: 357 | Tarih: 17.04.2016
Ergün Diler
Büyük Anlaşma
Büyük savaş ve Çözüm
1405 Okunma
Süleyman Karagülle
Mehmet Barlas
Ezik olmak beyinsel körlüğü de beraberinde mi getirir?
Hipotez-Kanun İlişkisi
1251 Okunma
Tayibet Erzen
Emre Aköz
Naçizane Uyarılar
Klişe
1193 Okunma
Vahap Alma
Yusuf Kaplan
“İslâm dünyası”,İslâm’ın etrafında toplanamadığı sürece
ADİL DÜZEN PARTİSİ ACİLEN KURULMALI.
1186 Okunma
Ali Bülent Dilek
Ahmet Hakan
Köy Enstitüleri, Kuran Kursları
Allah’ın aydınlık dediğine karanlık diyenler
966 Okunma
Lütfi Hocaoğlu


© 2024 - Akevler