FETÖ, Türk ordusundan temizlendi ama şimdi sıra Amerika
483 Okunma, 0 Yorum
Mehmet Barlas - Sabah
Tayibet Erzen

16.04.2021

 

FETÖ, Türk ordusundan temizlendi ama şimdi sıra Amerikan ordusundaymış

 

New York mahreçli bir Anadolu Ajansı haberi, günümü aydınlattı... Buna göre "Today's Zaman" yazarlarından İhsan Yılmaz, bir internet sitesine verdiği röportajda, FETÖ'nün Türkiye'deki alışkanlıklarından vazgeçmediğini, Amerikan ordusuna da sözleşmeli okullar (charter school) üzerinden adam soktuklarını söylemiş. Türkiye'den firar ettikten sonra Avustralya'nın Deakin Üniversitesi'nde akademik hayatına devam eden Yılmaz, ABD ordusuna sızmaya yönelik "hususi hizmet" yapılanması iddiasını 2019'da ABD'den gelen üst düzey bir örgüt yöneticisinin doğruladığını anlatmış.

FETÖ'nün yaptıkları
CIA tarafından desteklenip fonlanan FETÖ'nün 
Amerika Birleşik Devletleri'ndeki bu faaliyeti, bir nevi ilahi adaletin yansıması değil midir? Türkiye'de yargıya, polise ve orduya sızdırdıkları adamlarıyla bu ülkenin siyasi istikrarının canına okudu bunlar. Darbe girişimleri olan 15 Temmuz 2016'da, FETÖ'nün müritleri olan askerler, kendi halkına bomba yağdırdılar. Demek ki şimdi sıra Amerikan ordusunda ve bu ülkenin istikrarında. Biden yönetiminde Rusya'ya karşı Ukrayna'yı ve NATO'yu kışkırtan derin Amerika, bakalım FETÖ'cü askerler ve subaylar karşısında ne yapacak?

 

Tamamı için https://www.sabah.com.tr/yazarlar/barlas/2021/04/16/feto-turk-ordusundan-temizlendi-ama-simdi-sira-amerikan-ordusundaymis

 

 

Yorum:

Mikropların sonu yok

Devlet yönetmek sağlıklı bir vücuda sahip olmaya çalışmaya benziyor. Nasıl insan vücudunda mikroplar her daim varsa ve bağışıklığımız zayıflayınca hasta oluyorsak devlet de öyle, ordu da öyle. Temizlenmesi mümkün değil. Her zaman içinde ajanlar, özel görevliler, dışardan adamlar olacaktır. Siz sisteminizi sağlam oluşturup güçlü bir yönetim kurunca onların bir etkisi olamıyor. Ne zamanki sizin istihbaratınız ve yönetiminiz zayıflar işte o zaman sadece orduda değil devletin tüm kurumlarında sarsıntılar, kırılmalar başlar.

Türkiye’deki FETÖ olayları da bir günde olmamış, zaman içinde yapılanmıştır. Bunu organize edenlerin sadece Türkiye’de faaliyet göstermediklerini de biliyoruz. Ancak bu sadece onları güçlü göstermez, bizim de bağışıklığı güçlendirmemek gibi çok büyük bir hatamız olduğunu gösterir.

FETÖ’yü çok büyütmek yerine arkasındaki gücü ve o gücün hedeflerini iyi analiz etmek gerekir.

 

 

Tayibet Erzen






Sayı: 617 | Tarih: 18.04.2021
Mehmet Barlas
FETÖ, Türk ordusundan temizlendi ama şimdi sıra Amerika
Mikropların sonu yok
483 Okunma
Tayibet Erzen
Ahmet Hakan
Kanal İstanbul’un Montrö ile alakası
Kanal İstanbul-Montrö
439 Okunma
1 Yorum
Lütfi Hocaoğlu


© 2024 - Akevler