SAHTE'KÂR
413 Okunma, 1 Yorum
Ergün Diler - Takvim
Süleyman Karagülle

SAHTE'KÂR

ED- Gilad Kudüs’te bir avukat, Hahamların yetiştiği bir aileden geliyor. Babası İncil üzerinde araştırmalar yaparak ödüller almıştı. Kardeşleri var, bir şirket kuruyorlar. Bilgisayarla ilgili bir şirket bu. Programları montaj ederek ölüleri bile ekrana çıkarabiliyor ve onlara istediklerini söyletebiliyorlar. Bugün savaş artık yalnız silahla yapılmıyor.

SK- 20. yüzyılın bulduğu iki buluş vardır. Biri 0-1’lerden oluşan bilgisayar teknolojisi diğeri ise DNA’lardan oluşan genler teknolojisi. Bugünkü savaşlar bunlar üzerinde kurulmuştur. Korona virüsün temeli DNA’lardır. DNA’lar üzerindeki çalışmalar bilgisayar üzerindeki çalışmalar kadar gelişmiş değildir ama bugün savaşlar bunların üzerinde olmaktadır.

Klonlama metoduyla yepyeni canlılar var edilecek. Ayrıca genler üzerindeki operasyonlarla büyük değişiklikler yapılacak. Üretimde sağlanan kolaylıklarla insanlar çalışmadan yaşayacaklar. Bütün bu planlar bilim alanında değişik şekillerde denenmektedir.

Bilgisayarlardaki gelişme ile yepyeni bir dünya oluşmuştur. Artık insanlar ne kadar uzakta olurlarsa olsunlar birbirleriyle görüşebiliyorlar. İnsansız uçaklar uçurabiliyorlar. Bilgisayarı kullanarak uygarlaşmada (iş bölümü ve bölüşmede) büyük teknolojik imkânlara ulaşmış bulunmaktalar. Bütün bunlara rağmen teknolojiyi savaş ve çatışmada maharetle kullanan insanlar henüz onları insanlığın yararına, refah ve saadetine kullanamıyorlar. Savaşların dışında ekonomik, sosyal ve biyolojik krizler ortaya çıkmaktadır.

İnsanlık Nuh zamanındaki çıkmaza girmiştir. Nuh zamanındaki fiziki tufanın yerini şimdi sosyal tufan almaktadır. Nuh Tufanı, Fırat ve Dicle vadisinin denize dökülen alanlarını su altına almıştır. Bugün ise Korona virüs bütün dünyayı felce uğratmıştır. Korona virüs bir gen savaşıdır. Ancak bu gen savaşı bilgisayarla takviye edilerek savaş beşerileştirilmiştir.

Bu durumda bugünkü insanlığın çıkmazdan çıkabilmesi için bir gücün genleri ve bilgisayarları emrine alması gerekir. Doların gücüyle Sermaye ve onun etkisi altında bulunan siyaset insanlığı göz göre göre uçuruma götürmektedir. Bunları tek yenecek şey dolar yerine geçecek altın bonosu olacaktır. Altın bonosunun dünyaya hâkim olması için, önce bilgiye ihtiyaç vardır. Bu bilgi Kur’an tarafından insanlığa, Akevler ve Milli Görüş aracılığıyla Adil Düzen ismi altında insanlığa sunulmuştur. Ancak bunun insanlık tarafından benimsenmesi için bunların şimdiye kadarki çalışmaları sonuç vermemiştir. Sermaye dolarlarıyla Adil Düzen çalışanlarını etkisiz hale getirmiştir. Akevler olarak biz, çalışmaya devam ediyoruz. Sonucun nereye varacağını sabırla bekliyoruz.

NOT: Yazıda yer alan italik ifadeler Süleyman Karagülle’ye aittir.  

YORUM:

Sosyal tufanın sonu

Sermaye de siyaset de bu geminin içindeler. Dünyayı istila edecek olan sosyal tufan onları da boğacaktır. Bunu her ikisi de görmüş bulunmaktadır. Erbakan’ın çalışmalarıyla tüm dünya bunun çözümünü, Adil Düzen’i duymuştur. Kur’an düzeninden, Şeriat düzeninden başka bir çözüm bulmak için herkes çaba göstermektedir. AK Parti dâhil tüm dünya yeni anayasalar peşinde. Ne var ki Allah bir cevfte iki kalp var etmemiştir. Başka çözüm yok. Ya boğulacaklar ya şeriat düzenine gelecekler. Biz bunu söylüyoruz, kimse duymak istemiyor. Ancak boğulmakla iş bitmeyecek. Mağlup olacaklar ve cehennemde haşr olacaklardır.

 

Süleyman Karagülle


YorumcuYorum
Reşat Nuri Erol
16.03.2021
08:44


1967...1968...1969...AKEVLER 55 YILDIR ÇALIŞIYOR...2019...2020...2021

BİZLER ÇALIŞIYOR VE YENİ İSLÂM MEDENİYETİ’Nİ KURUYORUZ...

SİZLERİ DE ÇALIŞMALARIMIZA DÂVET EDİYORUZ; BUYURUN, BİRLİKTE ÇALIŞALIM...

ADİL DÜZEN 1107

“ADİL DÜZEN” III. BİNYIL MEDENİYETİ PROJESİDİR

“VE BİZE DÜŞEN SADECE MÜBÎN/AÇIK TEBLİĞDİR.” (KUR’AN; Yâsin Sûresi, 36/17)

Haftalık Seminer Dergisi; 1107. Hafta - 13 Mart 2021 - Fiyatı: www.akevler.orga tıklamak!

BU DERGİYİ HER HAFTA OKUTABİLİR.. ÇOĞALTABİLİR.. DAĞITABİLİRSİNİZ...

“ADİL DÜZEN” UYGULAMALARI YAPMAK İÇİN BİZLERE DANIŞABİLİRSİNİZ...

*KUR’AN VE İLİM SEMİNERLERİ; 1107. SEMİNER

“HİÇ BİLENLER İLE BİLMEYENLER BİR OLUR MU?” (KUR’AN; Zümer Sûresi, 39/9)

İ L İ M TALEP ETMEK HER MÜSLÜMANIN ÜZERİNE FARZDIR.” (Hadis)

AdresAKEVLER İSTANBUL KOOPERATİFLERİ MERKEZİZafer Mah. Coşarsu Sk. No: 29 YENİBOSNA / İSTANBUL Tel: (0212) 452 76 51

Tefsir Seminer Notları Yenibosna’da Cumartesi akşamları okunup tartışılmaktadır.

GAYEMİZ: Bu “SEMİNER NOTLARI”nın İstanbul, Türkiye ve bütün dünyada “OKUNMASIANLAŞILMASI VE UYGULANMASI”DIR. - ADİL DÜZEN ÇALIŞANLARI

***

*“ADİL DÜZEN” DERSLERİ/YORUMLARI

Kur’an Seminerleri ve DAVET… (11)

Muhterem Abdurrahman Dilipak’a Açık Mektup

Süleyman KARAGÜLLE

***

*SEBÎLU’R-REŞÂD” / MAKALELER

-MİLLÎ GAZETE'deki günlük köşe yazıları-

Kapitalizm ve Erbakan metodu ile TEDAVİ-28

Kapitalizm ve Erbakan metodu ile TEDAVİ-29

Kapitalizm ve Erbakan metodu ile TEDAVİ-30

Kapitalizm ve Erbakan metodu ile TEDAVİ-31

Reşat Nuri EROL

***

KASAS SÛRESİ - 13. Hafta

وَقَالُوا إِنْ نَتَّبِعِ الْهُدَى مَعَكَ نُتَخَطَّفْ مِنْ أَرْضِنَا أَوَلَمْ نُمَكِّنْ لَهُمْ حَرَمًا آمِنًا يُجْبَى إِلَيْهِ ثَمَرَاتُ كُلِّ شَيْءٍ رِزْقًا مِنْ لَدُنَّا وَلَكِنَّ أَكْثَرَهُمْ لَا يَعْلَمُونَ (57) وَكَمْ أَهْلَكْنَا مِنْ قَرْيَةٍ بَطِرَتْ مَعِيشَتَهَا فَتِلْكَ مَسَاكِنُهُمْ لَمْ تُسْكَنْ مِنْ بَعْدِهِمْ إِلَّا قَلِيلًا وَكُنَّا نَحْنُ الْوَارِثِينَ (58) وَمَا كَانَ رَبُّكَ مُهْلِكَ الْقُرَى حَتَّى يَبْعَثَ فِي أُمِّهَا رَسُولًا يَتْلُو عَلَيْهِمْ آيَاتِنَا وَمَا كُنَّا مُهْلِكِي الْقُرَى إِلَّا وَأَهْلُهَا ظَالِمُونَ (59) وَمَا أُوتِيتُمْ مِنْ شَيْءٍ فَمَتَاعُ الْحَيَاةِ الدُّنْيَا وَزِينَتُهَا وَمَا عِنْدَ اللَّهِ خَيْرٌ وَأَبْقَى أَفَلَا تَعْقِلُونَ (60)

... ... ...

...









Sayı: 612 | Tarih: 14.03.2021
Ergün Diler
SAHTE'KÂR
Sosyal tufanın sonu
413 Okunma
1 Yorum
Süleyman Karagülle


© 2024 - Akevler