ŞİRKET
429 Okunma, 0 Yorum
Ergün Diler - Takvim
Süleyman Karagülle

ŞİRKET

ED- Birinci Cihan Savaşı’ndan önce Osmanlı Bağdat’ında yaşayan iki Yahudi Hindistan’a gidiyor ve orada bir şirket kuruyorlar. Çin’e çay ve kahvenin yanında afyonu da satıyorlar. Uyuşturucu Çinlileri zehirliyor. Çin hükümdarı afyonun içeri girmesini yasaklıyor. Batılılar Çin’e saldırıyor, afyon savaşları oluyor. Bu iki Yahudi’nin aileleri kızlarını Çinlilerle evlendiriyor. Şimdi Çin’de Yahudi annelerinden doğan Çinliler vardır. Çin ekonomisi onların elindedir. Bugünkü Çin sermayesi onların sermayesidir.

SK- Kur’an’da İsrailoğulları’nın bu asırda ikinci defa dünyaya hükmedecekleri ve en çok taraftar bulacakları bildirilmektedir. Sonunun da geleceği beyan edilmektedir. İsrailoğulları 20. yüzyılda tüm dünyaya hâkim olmuşlar. Bugün de bu hükümranlıklarını sürdürmektedirler. İngiltere’nin güneş batmayan toprakları onların toprağıydı. Sovyetlerin ve Amerikalıların hâkim olduğu dönemler onların dönemleriydi. Bugün de Çin ve ABD dünyaya hükmetme sevdasındalar. Ne var ki Kur’an onların sonunun geldiğini bildirmektedir. Tarihi gelişmelerde tam istihdam sağlandığı için faizli işçilik sistemi artık uygulanamaz hale gelmiştir. Dolayısıyla Çin ve ABD’nin beraberliği bile Sermayenin hükümranlığını devam ettiremeyecektir.

ÇİZGİ AŞILDI

ED- Türkiye’ye karşı PKK/YPG destekleniyor, silahlandırılıyor. Yunanistan Türkiye’ye karşı savaşa hazırlanıyor, silahlandırılıyor. 100 yıl önce İngilizlerin yaptığını şimdi ABD yapıyor. 13 şehidimiz de bu hazırlığın içinde şehit edilmişlerdir. Buna benzer beklenmedik olaylara hazır olmalıyız.

SK- Türkiye İkinci Cihan Savaşı’na girmemiştir. Batılılar onu Osmanlı İmparatorluğu’nu yıktıkları gibi yıkmak için borçlandırmışlardır. Türkiye de borçları yerinde değerlendirmiş, tarım döneminden sanayi dönemine geçmiş, Avrupa’nın etkin devletleri arasına girmiştir. Ne var ki borç yükü onu ölüme götürmektedir. Eğer Türkiye Akevlerle iş birliği yapar ve Kur’an’ın öğrettiği altın bonosunu çıkarıp borçlarını tasfiye ederse dünyanın en gelişmiş ülkesi haline gelir ve Kur’an’ın haber verdiği Kudüs’ün ikinci fethi müjdesini Türkiye gerçekleştirmiş olur.

TABELAYA BAKMAYIN

ED- 13 şehidimizi PKK şehit etmedi. Çatışmanın arkasında İngiltere ile ABD vardır. Katar bu çatışmalarda etkin rol oynamaktadır. Katar İngiltere’nin ortağı idi. ABD ile aramız açılınca Katar Türkiye’yi destekledi. Gara zaferimiz en çok İngiltere’yi rahatsız etti.

SK- Türkiye Malazgirt ile başladığı fetihleri Viyana’da sona erdirdi. Geri çekildi, bu çekilme Sakarya’da durduruldu. Ondan sonra Türkiye inkılaplar yaparak üçüncü binyıl uygarlığına hazırlanmaktadır. Mustafa Kemal’in inkılaplarından sonra Necmettin Erbakan’ın benimsediği Adil Düzen ile ikinci hamlesini yapmaktadır. Kredileşmeli ortaklık sistemiyle insanlığı yeniden barışa götürecektir. AK Parti’nin buradaki rolünü kendisi tayin edecektir. Ya katılır ya gider.

AKIL OYUNU

ED- Suriye’de ve Irak’ta, PKK ve YPG ile anlaşmış Birleşmiş Milletler var karşımızda. Tüm devletler birbirleriyle boğuşuyorlar ama bir yerde anlaşıyorlar. Türkiye’ye karşı oluşmuş terör odaklarını destekliyorlar. Devletleri borç ile ele geçirmişlerdir. Türkiye’yi de borçla yıkacaklar.

SK- Türkler Malazgirt Savaşı’ndan beridir hep süper güç olmuşlar. Bu başarılarının sırrı fethettikleri yerlere refah getirmiş olmalarındandır. Kendilerine teslim olan halka karşı kendi halklarından daha çok özgürlük ve refah sağlamışlardır. İstanbul’u 600 sene evvel fethettik. İstanbul’a girdiğimizde kimsenin kanı akmamıştır. İmparator kendisi intihar etmiştir. Hiçbir mağaza yağmalanmamıştır. İstanbul’un sakinleri huzura kavuşmuşlar ve Rum ve Ermeniler savaşa katılmadıklarından zengin olmuşlardır. Hala da İstanbul onların elindedir. Bin seneden beri dünyaya hükmetmemizin sırrı budur. Halkımızın sabrı ve adalet duygusu onları bu duruma getirmiştir. Bunu devam ettirebilmemiz için kredileşmeli ortaklık düzenini kurarak üçüncü binyıl içinde de insanlığa hizmet etmeye devam edebiliriz. Bu hususta İsrailoğulları ile Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları imtihan içindedirler.

NOT: Yazıda yer alan italik ifadeler Süleyman Karagülle’ye aittir.

YORUM:

Kur’an olacakları anlatıyor

Kur’an’ın bildirdikleri ve 50 sene içinde gerçekleşen olaylar bize çok açık olarak Kur’an’ın söylediklerinin gerçekleşmekte olduğunu göstermektedir. Kur’an diyor ki “Siz dönerseniz biz de döneriz.” İsrailoğullarına açıkça söylemektedir. Türklere de kıyas yoluyla söylemektedir. Üçüncü binyıla kredileşmeli ortaklık sistemiyle girilecektir. Eğer siz faizli işçilik sisteminden döner de kredileşmeli ortaklık sistemine katılırsanız, biz de sizi helak etmeyiz ve üçüncü bin yılda da size insanlığa hizmet etme fırsatını veririz. Yok, eğer doların peşine koşmaya devam ederseniz kullarımız sizi ortadan kaldırır ve Adil Düzen siz istemeseniz de gelmiş olur. Rockefeller ve Rothschild Aileleri Kur’an’ın bu beyanını esas alarak kendilerini hak yoluna koymalıdırlar. Hele AK Parti özellikle Erdoğan bundan birinci derecede sorumludur. Çünkü onlar bunu taahhüt ederek işe başlamışlardır. Herkes sözünde durmalıdır.

 

Süleyman Karagülle






Sayı: 609 | Tarih: 21.02.2021
Ergün Diler
ŞİRKET
Kur’an olacakları anlatıyor
429 Okunma
Süleyman Karagülle
Mehmet Barlas
Dostlar da dost olmayanlar da Türkiye’nin neyi hedefled
Hoşgörü
420 Okunma
Tayibet Erzen