İmamoğlu ve ekranda kızılarak seyredilenler!
752 Okunma, 0 Yorum
Uğur Dündar - Sözcü
Hüseyin Bağdatlı

Uğur Dündar 10 ocak 2020

Önceki akşam Habertürk Tv'de, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu izlediniz mi?

Programın sonunda bir kez daha inandım ki karşısına hangi iktidar yandaşını çıkarırlarsa çıkarsınlar, o mutlaka kazanır.

Çünkü müthiş bir “Q” faktörü var!

Yazının tamamı için. https://www.sozcu.com.tr/2020/yazarlar/ugur-dundar/imamoglu-ve-ekranda-kizilarak-seyredilenler-5559535/?utm_source=yazarlar&utm_campaign=diger_yazilar&utm_medium=diger

YORUM

Sayın Dündarın; Önceki akşam Habertürk Tv de Ekrem İmamoğlu nu izlememiş olsaydınız cümlesi ile;

demekki; kendisi hakkında Dündar ın da bazı tereddütleri varmış ve haaalen kendisini kandırmaya devam ediyor anlaşılan. Delili; ilk kurduğu cümle ile, son cümlesi olan; programın sonunda bir kez daha inandım ki, kelimesi onu ele veriyor.

İmamoğlu nu katıldığı o progragramı ve önceki çoğu programlarını izledim. Şimdi; İmamoğlu hakkındaki izlenimlerim; İmamoğlunda Q faktörü doğuştan değil, kendisine Q faktörü varmış intibası uyandıracak eğitim verilmiş olabilir. Az da olsa siyaset ve belediyecilik tecrubesi olsada, çok açık veriyor ancak, sezmek herkesçe kolay değil. Bu durumu chp tabanı ve üst düzey yöneticiler  farkındadırlar ve bile bile katlanıyorlar; sağdan oy koparabilecek, yasin okuyabilen başka üyeleri veya,aday çıkarabilecekleri kimse olmadığı için. Şimdilik,İmamoğlu nu chp; İmamoğlu da chp yi kullanıyor. Omurgasız siyaset de diyebiliriz buna. 

 Bu durum en çok Adil Düzen in doğumuna yarıyor veya, ileriki yıllarda yarayacak.

İmamoğlu nun seçilmesi;kısa süreliğine İstanbul için hayırlı olmasa da; ülkemizin ve tüm mazlum milletlerin geleceği için hayırlara vesile olacaktır. Chp zihniyetinin gerçek yüzünü yeni nesil bizzat yaşayacak ve görecek. Bu vesile ile gençlik çaresiz kalıp; arayışa geçtiği zaman; Adil Ortaklık Düzeni ile tanışacaklar ve Adil Düzen e hicretler başlayacak. Önümüzdeki 1 yıl çok şeye gebe. Doğum yakındır.

Not; italik ifadeler yorumlar; Hüseyin Bağdatlı ya aittir.

 

 

 

Hüseyin Bağdatlı






Sayı: 552 | Tarih: 12.01.2020
Uğur Dündar
İmamoğlu ve ekranda kızılarak seyredilenler!
Omurgasız siyaset
752 Okunma
Hüseyin Bağdatlı
Yusuf Kaplan
Türkiye’nin İran’la imtihanı
Türkiye -İran savaşı ve Adil Düzen çözümü
714 Okunma
Ali Bülent Dilek
Ahmet Hakan
Hiç şansı yok İran’ın
Bir tiyatro oynandı
700 Okunma
1 Yorum
Lütfi Hocaoğlu
Mehmet Barlas
İran’ın misillemesini beklediğimiz gibi Almanya’nın mis
Sonraki aşama ne getirecek?
684 Okunma
Tayibet Erzen