Avrupa için İspanya bölünmez ama Türkiye bölünebilir mi
741 Okunma, 0 Yorum
Mehmet Barlas - Sabah
Tayibet Erzen

27.03.2018

Avrupa için İspanya bölünmez ama Türkiye bölünebilir mi?

Avrupalı olmak ikiyüzlü olmakla aynı anlama mı geliyor acaba?
İspanya
'nın Katalan ayrılıkçılarının lideri Carles Puigdemont'un Almanya'da gözaltına alındığını haberlerde izlerken, güldüm. Bu Almanya PKK'nın Almanya'daki uzantılarına kucak açarken ve Türkiye'yi bölüp parçalamayı amaçlayan kim varsa hepsine vatandaşlık verirken, acaba İspanya'nın ayrılıkçılarına neden aman vermiyor?
Ya da Türkiye'ye karşı her tür karar önerisini onaylayan Avrupa parlamentosu oturumlarındaki PKK sözcülerinin gösterileri hoş görülüyor?

Erdoğan'ın sözleri
Erdoğan geçen hafta yaptığı bir
 konuşmada, zirveye ilişkin olarak Avrupa'nın Türkiye'ye karşı iyi niyetle bağdaştırılamayan tavırları arasında terör örgütlerinin AB ülkelerindeki faaliyetlerine de dikkat çekmiş ve "Ülkemize karşı faaliyet gösteren ne kadar terör örgütü mensubu varsa hepsi de Avrupa'da baş tacı edilirken, bunlara ücretsiz silah verilirken, bunlar bize karşı kullanılırken..." diyerek acı tabloyu hatırlatmıştı.

Tamamı için https://www.sabah.com.tr/yazarlar/barlas/2018/03/27/avrupa-icin-ispanya-bolunmez-ama-turkiye-bolunebilir-mi

 

Yorum:

İkilem

Sayın Cumhurbaşkanımızın "Ülkemize karşı faaliyet gösteren ne kadar terör örgütü mensubu varsa hepsi de Avrupa'da baş tacı edilirken, bunlara ücretsiz silah verilirken, bunlar bize karşı kullanılırken..." sözleri ile başlayan sitemi Türkiye’nin dış siyasette olan bitenden ve kendisine oynanan oyunlardan haberdar olduğunu gayet açık göstermektedir ancak bütün bunlara rağmen AB kapılarında el-pençe divan durup üyelik dilenmekte ne diye ısrar ettiği kesinlikle anlaşılmamaktadır.

Ne AB’nin Türkiye düşmanlarını ve teröristleri desteklemesinde, ne de pişkin bir tavırla bunu savunmasında bir beis vardır. Tağut tağutluğunu yapacak, işi bu. Biz niye Türklük yapıp da kendi öz değerlerimize sarılmıyoruz, belli gün ve gecelerde hatırlanan ecdadın nasıl devlet yönettiğine bakmıyoruz, asıl şaşılacak şey budur.

Kur’an değerlerine göre yaşamayı hedeflemeyi bu zihniyet için çok büyük bir lüks sayıp sadece milli duygu ve öğretilere yönelmenin bile bugünkü durumdan bin kat daha iyi olacağını savunuyorum. Benim gördüğüm bu.

 

Tayibet Erzen






Sayı: 459 | Tarih: 1.04.2018
Ergün Diler
Akıl ittifakı
Sermaye çöküşte
818 Okunma
1 Yorum
Süleyman Karagülle
Ahmet Hakan
Çadırımın süper gücü
ABD’yi kim yönetiyor?
795 Okunma
Lütfi Hocaoğlu
Mehmet Barlas
Avrupa için İspanya bölünmez ama Türkiye bölünebilir mi
İkilem
741 Okunma
Tayibet Erzen
Yusuf Kaplan
Gençlerini ihmal edenler, geleceklerini imha ederler!
KUR'AN;MİFTAH-I GENC-İ KADİMDİR !
635 Okunma
Ali Bülent Dilek