Kaos büyüyor
534 Okunma, 0 Yorum
Ergün Diler - Takvim
Süleyman Karagülle

23/07/2020

ED- Soros ve Koch Pentagon’da 2018’de birleştirildi. Derin güç şimdi onlara yeni dünyayı kurduruyor. İki yıllık çalışma sonunda projeler şirketlerin patronları değişerek hazırlandı. Yeni uygulamalara geçilmektedir. Devletlerin yönetimleri değişecek. Yeni dünya oluşacak. Korona virüs bu oluşumun bir uygulamasıdır.

SK- Faizli işçilik düzeni ömrünü doldurdu. Derin güç Yahudi’nin tekel sermayesidir. Ömrü bitmiştir. Yeni dünyayı kredileşmeli ortaklık düzenini kabul edenler kuracaktır. Bu düzenin tüm hazırlığı Türkiye’de yapılmıştır. Merkezi Akevler’dir. Akevlerle anlaşanlar hakim olacaklardır. Türkiye’de Akevler’le anlaşanlar, dünyada Türkiye’ye iyi bakanlar galip geleceklerdir.

ED- Derin güç silah yerine politikayı tercih etmiştir. 12 yıllık çalışma sonunda artık ülkede yeni askeri merkezler oluşturmuyor. Valileri atıyor. Valilerin eline sağladığı imkânlarla dünyayı tek kutuplu hale getirecekler.

SK- Marks; aileyi, dini, mülkiyeti ve iktidarı sıfırladı. Onları birer sömürü aracı yaptı. Önce siyaset hakim kılınacak, onlar aileyi, dini ve mülkiyeti yok edecekti. Sonra işçiler isyan edip o devletler de yok olacak ve insanlık komünizm merkezine ulaşacaktı. Marks komünizmin ne olduğunu anlatamıyordu. Komünizm dediği Yahudi sermayesinin tek merkezli işletmesi idi.

Marks’ın dedikleri sıra ile gerçekleşti. Dünyayı kapitalistler ve sosyalistler işgal etti. Anlaşmalı iki güç dünyayı Yahudilere teslim edecekti. Beklenmedik bir olay oldu. Türkiye’deki 1960 uygulaması beklenen istikamette gelişmedi. Türk ordusu Müslümanların yanında yer aldı. Papa yeniden güçlendi. İşçilerin ayaklanması gerçekleşmedi.  60 senelik boğuşma sonunda Marks’ın sosyalizmi çöktü. Kapitalizm de işe yaramaz hale geldi.  Yeni düzen Kur’an düzenidir. Ortaklık düzenidir. Sermaye yaşamak istiyorsa Tevrat’a teslim olmalı, İncil’i ve Kur’an’ı ilahi kitap kabul etmeli. Çünkü Tevrat bunları haber veriyor. Türkiye’nin Adil Düzeni’ne katılmalı. Sonuçta Akevler’e kulak vermeli.

ED- Trump ABD’deki derin güce karşı konuşuyor ama o onların adamıdır. Onları konuşturuyorlar.

SK- Sermaye’nin en etkin taktiği budur. Bir yeni oluşum sağlandığı zaman önce onu durdurmaz, yok sayar. Başaramayınca ona cephe alır, saldırır. Yenemeyince ondan olur. Onu kendi adamları ile işgal eder. Görünürde ona karşıdırlar, gerçekte onun dediklerini yaparlar. Bu kısa zamanda onları başarılı kılar ama uzun zaman sonra onların aleyhine olur. Sermaye bu oyunu Abdülhamit’te başlattı. Mustafa Kemal ile zirveye çıkardı. Sonuç ne oldu, Türkiye’yi İslam’dan uzaklaştıramadı. Türkiye’yi İslamlaştırdı.  Birinci Cihan Savaşı sonunda Türkiye’nin yarısı azınlıktı. İstiklal Savaşı sonunda %10 azınlık kalmıştır. Bugün %1’lere inmiştir.  Türkler Anadolu’yu 1071’de fethe başladılar, 1923’te tamamladılar. Daha iktisadi fetih gelmedi.

ED- Rothschildler’in olan Deutsche Bank üzerinde derin Amerika operasyonlar yapıyor. Tam çatışma vardır.

SK- Faizli işçilik düzeni karşılığı tanımlanmamış paraya bağlanmıştır. Bu para artık para olmaktan çıkmaktadır. Kimin tekelinde olursa olsun değişmez.  Yakın bir zamanda faizli bankalar kapılarını kapatacaklardır.

NOT: Yazıda yer alan italik ifadeler Süleyman Karagülle’ye aittir.

Yorum:

Açık ve net

Üçüncü binyıl uygarlığı semt kooperatiflerine dayanacaktır. Yüz civarında aileden oluşan semtler kendi bonolarını çıkaracaktır. Semt içindeki bütün üretim, tüketim, bölüşüm ve borçlanma semt bonosu ile yapılacaktır. Mikroekonomide düzen böyle kurulacaktır.

Bucakta buğday, ilde demir, ülkede yapı, insanlıkta altın bonosu nakit olacaktır. Makroekonomiler bu bonolar üzerinde oluşacaktır. Karşılığı olmayan nakit piyasada olmayacaktır. Sömürü düzeni sona erecektir.

Semt kooperatiflerini hangi ülke kurarsa ve nakit bonolarını hangi ülke semt bonolarına dayandırırsa gelecek dünya düzeninde onlar yaşayacaklardır. Ekonomi ilmi bunu söylüyor. Kur’an bunu söylüyor. Elli yıllık Akevler uygulaması bunu kanıtlıyor.

 

 

Süleyman Karagülle






Sayı: 579 | Tarih: 26.07.2020
Ahmet Hakan
Ben bile bu kadarını tahmin edemedim
Reel faydası nedir?
576 Okunma
Lütfi Hocaoğlu
Mehmet Barlas
Ayasofya’daki cuma namazı asla laikliğe yönelik bir teh
Gündem: Ayasofya
565 Okunma
Tayibet Erzen
Ergün Diler
Kaos büyüyor
Açık ve net
534 Okunma
Süleyman Karagülle


© 2024 - Akevler