Büyük utanç sona erdi!..
752 Okunma, 0 Yorum
Uğur Dündar - Sözcü
Hüseyin Bağdatlı

“İlker Başbuğ'un Genelkurmay Başkanı olarak büyük hayalleri ve idealleri vardı.

Öncelikle Türk Silahlı Kuvvetleri'ne çağın getirdiği yenilikleri yansıtmayı planlıyordu.

Ama ne yazık ki anlamsız operasyonlar ve davalarla uğraşmaktan, düşündüklerini gerçekleştirebilecek zamanı ve ortamı bulamadı.

Türkiye'nin terörle mücadele tarihindeki mucizevi başarılardan birini sağlamanın haklı gururunu yaşayan İlker Başbuğ, şimdi ‘terörist' suçlamasıyla cezaevinde yatıyor!

Karargahıyla birlikte yargılandığı davada, bölücü teröristlerin tanıklığına başvuruluyor!

Tanık teröristin, kendisini yakalayan komutanlara yukarıdan baktığı gün, toplum vicdanında sözün bittiği yere geliniyor!..”

★★★

Gerçek yurtseverler ve Atatürkçülerle, sahtelerinin adeta turnusol deneyiyle birbirinden ayrıldıkları, hainler, dönekler ve işbirlikçilerin tek tek kendilerini belli ettikleri acı günlerdi onlar…Yazının tamamı için https://www.sozcu.com.tr/2019/yazarlar/ugur-dundar/buyuk-utanc-sona-erdi-5423636/

Yorum

Sayın Uğur Dündar, bu konulara hiç girmese daha iyi olacak. Tam bir arap saçı yazı kaleme almış.

Sayın Dündar; İlker Başbuğ paşanın büyük hayalleri ve idealleri vardı diyorsunuz. Bu cümleden anladığım şu; Başbuğ paşa nın hayalleri vardı ve yaptırılmadı, yerine gelenlerin Başbuğ paşanın hayallerini taşımadıklarını,radıkal çözümler üretemediklerini ima ediyorsunuz.

 Bende diyorum ki, devletimiz; günün şartlarına göre,bazen milletin aleyhine gibi gözüken kararlar verip uygularken, belki 100 yıl belki de 500 yıllık hesap ile karar verip uygularlar.

Bana göre; Başbuğ paşa görev başında iken de milli idi, yargılanırken de milli idi, Başbuğ paşanın yerin gelenler de aynı derecede millidirler.  Onlar; her şartta; devletlerine hizmet ederler. Ceza alsalar da hizmet ederler, idama gitseler dahi hizmet ederler. Devletin yaşaması; bazen de hain ilan edilenlerin, her  türlü iftira,işkence ve zulüm karşısında,sabır ve metanetle,devletine küsmeden hizmetine devam eden, Başbuğ paşa örneğinde ki gibi, en sonunda hak yerini bulacağı inancı ile, devletine olan güvenini bir an bile sarsmadan, hizmet aşkıyla yaşayan vatanseverler sayesinde devlet yaşar.

Not; italik ifadeler,yorumlar; Hüseyin Bağdatlı ya aittir.

 

 

Hüseyin Bağdatlı






Sayı: 542 | Tarih: 3.11.2019
Yusuf Kaplan
Küçük bir kıvılcım: Medeniyet Tasavvuru Okulu
ADİL DÜZEN MEDENİYETİ VE YENİ DİL
805 Okunma
1 Yorum
Ali Bülent Dilek
Ahmet Hakan
Damadından söz etmediğin müddetçe Bülent Arınç
Memurluk
793 Okunma
1 Yorum
Lütfi Hocaoğlu
Mehmet Barlas
Aptal Amerikalılar kendilerini dünya okulunun başöğretm
Var bu işte bir gariplik
791 Okunma
1 Yorum
Tayibet Erzen
Uğur Dündar
Büyük utanç sona erdi!..
Devlet refleksi olabilir.
752 Okunma
Hüseyin Bağdatlı
Ergün Diler
Manşet
İşler Yolunda
741 Okunma
2 Yorum
Süleyman Karagülle