YSK kararını verip noktayı koyduğu zaman mesele bitmişt
879 Okunma, 0 Yorum
Mehmet Barlas - Sabah
Tayibet Erzen

19.04.2019

YSK kararını verip noktayı koyduğu zaman mesele bitmiştir

Eğer yaşınız küçükse ya da belleğiniz bir çocuğunki gibi tertemizse, bugün yaşanılan olaylar sizi şaşırtabilir. Mesela 1994'ten beri Erdoğan'ın kendisine ve kadrolarına oy veren İstanbul'un, son seçimde Ekrem İmamoğlu'na kaymasını zor anlayabilirsiniz.


YSK noktayı koyunca
"-Geçmişimizden bugüne her türlü siyasi parti hak arama mücadelesini vermiştir. Son nokta konulana kadar da takipçisi olmuşlardır. Ama olay partime gelince niye rahatsız oluyorsunuz? Biz de sonuna kadar bu mücadelemizi vereceğiz. YSK kararını verince noktayı koyduğu zaman bizim için de mesele bitmiştir. Ondan sonra da yola devam."

 

Tamam için https://www.sabah.com.tr/yazarlar/barlas/2019/04/19/ysk-kararini-verip-noktayi-koydugu-zaman-mesele-bitmistir

 

Yorum:

Mum yanalı çok oldu

Tüm seçim sürecinden benim anladığım tek şey var. YSK’nın kararı ne olursa olsun, karardan hoşnut olmayan taraf hemen hile ihtimali üzerinde durup, hakkının gasp edildiğini iddia edecek.

Sizin anlayacağınız ne demokrasiye ne de yasalara güven var. Paravan birer kavram olarak öylesine ortalıkta dolanıyorlar, hepsi bu.

Kimsenin yapılacaklarla ilgilendiği yok. Bir hizmet varsa ortadadır, aksi de öyle. O yüzden tüm bu tartışmalara son verip gerçekten ilke edindikleri ‘halka hizmet’ anlayışı ile bir an önce çalışmaya koyulsunlar.

Halk hem sağ hem de sol zihniyeti yeterince tanıyor ve herkese haddini bildirecek kadar da aklı başında. O yüzden kimse içi çoktan boşaltılmış kavramların bekçiliğini üstlenmesin, komik oluyor.

 

Tayibet Erzen






Sayı: 514 | Tarih: 21.04.2019
Uğur Dündar
Efsane belediye başkanı olmak zor mu?..
Efsane başkanlık imanla olur.
957 Okunma
Hüseyin Bağdatlı
Mehmet Barlas
YSK kararını verip noktayı koyduğu zaman mesele bitmişt
Mum yanalı çok oldu
879 Okunma
Tayibet Erzen
Ergün Diler
İçerde
Hak Uygarlıkları ve Kuvvet Uygarlıkları
849 Okunma
1 Yorum
Süleyman Karagülle
Ahmet Hakan
İstiyorlar mı? İstemiyorlar mı?
Günümüz siyaseti
802 Okunma
Lütfi Hocaoğlu
Yusuf Kaplan
Hakikati yitirmez, omurganı korur, pes etmezsen, Türkiy
ADİL DÜZEN HAKİKATİ SİYASETE KURBAN ETMEZ!
794 Okunma
Ali Bülent Dilek


© 2024 - Akevler