Bu belediye başkanını alkışlıyor ve yürekten teşekkür e
844 Okunma, 0 Yorum
Uğur Dündar - Sözcü
Hüseyin Bağdatlı

Uğur Dündar; 24 şubat 2019

Üç yıl kadar önce Ankara Yenimahalle'deki Nazım Hikmet Kültür Merkezi'ne, Halk Arenası'nı yapmak için gittiğimizde gözlerime inanamadım. Çünkü ilçede gördüklerim, Ankara genelinden farklıydı ve bende sanki başkentin içinde bambaşka, modern bir kente gelmişim gibi bir duygu oluşturuyordu.(Hemen belirteyim; aynı duyguyu 31 Mart Yerel Seçimleri için CHP'den Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Mustafa Bozbey'in uzun süre başkanlık yaptığı Nilüfer İlçesi'ne gittiğimde de yaşadım.)

Yenimahalle'deki program öncesinde Belediye Başkanı Fethi Yaşar'la ilk kez karşılaşıp tanıştım. Konuştukça karşımdaki ağırbaşlı, babacan, tevazu dolu kişinin, aynı zamanda güven veren, işini aşkla yaptığını hissettiren ve kendisini seçsin, seçmesin tüm Yenimahallelileri içtenlikle kucaklayan bir Başkan olduğunu anladım.
İmzasını taşıyan muhteşem Nazım Hikmet Kültür Merkezi'ni hıncahınç dolduran Yenimahallelilerin ona yönelik coşkulu desteklerine tanık olunca da, çok sevildiğine inandım.
Ankara'nın diğer ilçelerinden Yenimahalle'ye göç edenlerin sayısındaki patlamayı da, bu başarının tescili olarak değerlendirdim.

yazının tamamı için https://www.sozcu.com.tr/2019/yazarlar/ugur-dundar/bu-belediye-baskanini-alkisliyor-ve-yurekten-tesekkur-ediyorum-3657798/?utm_source=yazarlar&utm_campaign=diger_yazilar&utm_medium=diger

 

YORUM

YILLARDIR YENİMAHALLEDE İKAME ETTİĞİM İÇİN, FETHİ YAŞAR BEYİ VE HİZMETLERİNİ YAKİNEN TANIMA İMKANIM OLDU.

FETHİ YAŞAR BEY; KİMSEYE ÖTEKİ GÖZÜ İLE BAKMAYAN, HERKESE AYNI MUAMELEYİ YAPAN, HER KESİME ADİL HİZMET GÖTÜREN BİR BAŞKAN OLDUĞUNA, MUHAFAZAKAR BİRİSİ OLARAK,BİZZAT ŞAHİDİM.

CHP; FETHİ YAŞAR I BÜYÜK ŞEHİRE ADAY GÖSTERSEYDİ, BENİM KANAATİM O Kİ, ANKARA’YI ÇOK RAHAT KAZANABİLİRDİ.

TABİKİ; AK PARTİ, YENİMAHALLE ADAYI; SAYIN VEYSEL TİRYAKİ; EN AZ ONUN KADAR HİZMET ETMEYİ SEVEN  ÇALIŞKAN BİR BAŞKAN OLDUĞUNU’DA, MEMLEKETİM ARHAVİ'DE KAYMAKAMLIK YAPTIĞI DÖNEMLERDEN BİLİYORUM.

VEYSEL TİRYAKİ'NİN PROJELERİ; ÖNÜMÜZDEKİ YILLARDA YAPILMASI ELZEM OLAN PROJELERDİR. KENDİ KENDİNE YETEN SEMT PROJESİ, BİZİM AKEVLERDE HAYALİNİ KURARAK ÜZERİNDE ÇALIŞTIĞIMIZ PROJENİN ÇOK BENZERİDİR. SAYIN TİRYAKİ'NİN PROJELERİNİ UYGULAYABİLMESİ İÇİN BİZLERE İHTİYACI VARDIR. PROJEYİ YAPAR FAKAT, İŞLETEMEZ, İLERİKİ YILLARDA ZARAR EDERLER, YAZIK OLUR.

SEÇİM ÖNCESİ SAYIN VEYSEL TİRYAKİ İLE GÖRÜŞÜLMESİ VE ORTAK ÇALIŞMA KONUSUNDA TEKLİF GÖTÜRÜLMESİ İCAB ETMEKTEDİR.

NOT; İTALİK İFADELER, YORUMLAR; HÜSEYİN BAĞDATLI’YA AİTTİR.

 

Hüseyin Bağdatlı






Sayı: 506 | Tarih: 24.02.2019
Ahmet Hakan
Eyüp Sultan imamı o duayı şöyle etseydi
Zır-cahiliye zırvalıkları
855 Okunma
Lütfi Hocaoğlu
Uğur Dündar
Bu belediye başkanını alkışlıyor ve yürekten teşekkür e
VEYSEL TİRYAKİ'NİN PROJELERİ ÇOK ÖNEMLİ
844 Okunma
Hüseyin Bağdatlı
Mehmet Barlas
31 Mart sonuçlarının şoku atlatılınca belki gerginlik b
Nisan 1!
783 Okunma
Tayibet Erzen
Ergün Diler
Muhtıra
Sorun Merkezi Yönetim
781 Okunma
1 Yorum
Süleyman Karagülle
Yusuf Kaplan
Üç Turgut Cansever: Düşünür, Mimar, Bilge
ŞEHRİ İMAR VE NESLİ İHYA ANCAK ADİL DÜZENLE OLUR...
722 Okunma
Ali Bülent Dilek