Ekrandaki Cumhuriyet kadınları
1173 Okunma, 0 Yorum
Uğur Dündar - Sözcü
Hüseyin Bağdatlı

27 Ekim 2018 Uğur Dündar

Her zaman söylerim. İyi ki gitmişiz. Televizyonculuk mesleğinin tıpkı karayolları işaretleri gibi hiç değişmeyecek kurallarını, 7 ay süren o geniş kapsamlı kursta öğrendik. Hem de uygulamalı olarak.
Ancak Selim'le birlikte garip bir duruma takılmıştık.
BBC'nin dünyaca saygın akşam haberlerini sadece erkekler sunuyor, kadınlara ise müzik-eğlence, çocuk ve magazin gibi programlarda ekrana çıkma şansı tanınıyordu.

Yazının tamamı için https://www.sozcu.com.tr/2018/yazarlar/ugur-dundar/ekrandaki-cumhuriyet-kadinlari-2704331/?utm_source=yazarlar&utm_campaign=diger_yazilar&utm_medium=diger

YORUM

Yazar Uğur Dündar bey, çok önemli ve merak ettiğim konuyu gündeme getirip, cumhuriyet kadınları ve cumhuriyet erkekleri nin, nerede nasıl yetiştirildikleri hakkında bizleri bilgilendirdiğiniz için teşekkürü borç bilirim.

Cumhuriyet kadınları diye tarif ettiğiniz kadınlarımızı nerelere götürüp,nerelerde,kimler tarafından eğitildiklerini birinci ağızdan öğrenmiş olduk.

Müslüman Türk milletinin örf ve analeleri ni yerle yeksan edecek yayınlarınızla,çağdaş medeniyet adı altında, İngilizleri temsilen,ülkemizdeki gönüllü temsilcileri olduğunuzu da bu vesile ile öğrenmiş olduk.

Halbuki biz sizleri; Mustafa Kemal Atatürk,ün izinde yetişen bireyler olduğunuzu zannediyorduk.  Oysa siz; yıllarca Atatürk,ün komutasında savaşan Türk askerlerine  ve Türk milletine asırlarca haçlı orduları ile saldıran,kadınlarımızın ırzına geçen, bebekleri annelerinin gözleri önünde havaya atıp süngülerden geçiren,haçlıların kucağında yetişmiş ve İngiliz ajanları olarak ülkemizde görev yapmaktaymışsınız de haberimiz yokmuş. Bunları ben söylemiyorum, sizin bu yazınızda, ballandıra ballandıra anlattıklarınız, beni buralara sürüklüyor. Mustafa Kemal Atatürk;ömrünü milli mücadelelerle,İngilizlerin komutasındaki,haçlılarla savaşarak geçirdi. Türkleri çağdaşlaştıracağız diye gittiğiniz İngiltere,de o yıllarda BBC de kadın haber sunucusu olmadığını fark etmişsiniz ya, adamlar siz oraya gitmeden evvel, doğru olanı yaparak, haber izleyenlerin dikkatı dağılmasın,habere odaklansınlar diye kadınlara haber sunuculuğu yaptırmamışlar, siz ise kadın sunucunuz niye yok diyerek,İngilizleri bile bozmayı başarmışsınız, Türkiye de, milletin İslam dan uzaklaşması için yaptığınız faliyetler ve yayınlar, Çanakkale de yediğimiz kurşunlardan daha acı verici oldu. Belki de yaptığınız faliyetlerin bizlere bu denli acı vereceğini düşünemediniz,bilemiyorum ama;yayınlarınızın ve söylemlerinizin neticesi bu.

NOT; İtalik yazılar yorumlar, Hüseyin Bağdatlı ya aittir.

 

 

Hüseyin Bağdatlı






Sayı: 489 | Tarih: 28.10.2018
Uğur Dündar
Ekrandaki Cumhuriyet kadınları
Uğur Dündar İngiliz Ajanı,mı ?
1173 Okunma
Hüseyin Bağdatlı
Ahmet Hakan
‘Hayırlı Cumalar’ diye bir bidat!
Zırcahiliye bidatleri
895 Okunma
1 Yorum
Lütfi Hocaoğlu
Ergün Diler
Game over
Yeni dünya
881 Okunma
1 Yorum
Süleyman Karagülle
Mehmet Barlas
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kaşıkçı cinayetindeki bilinmeyenl
Mesaiyi doğru değerlendirmek gerek
858 Okunma
Tayibet Erzen
Yusuf Kaplan
Müslüman’san Türk’sün, yoksa mankurtsun!
TEVHİDİ TEDRİSAT ,ANDIMIZ VE ADİL DÜZEN!
759 Okunma
Ali Bülent Dilek


© 2024 - Akevler