NOEL BAYRAMI'NIN KÖKENİ, TÜRKLERİN ÇAM BAYRAMI
748 Okunma, 0 Yorum
Uğur Dündar - Sözcü
Hüseyin Bağdatlı

http://www.sozcu.com.tr/2017/yazarlar/ugur-dundar/noel-bayraminin-kokeni-turklerin-cam-bayrami-2140255/?utm_source=yazarlar&utm_campaign=diger_yazilar&utm_medium=diger 

Yukarıda ki linki tıklayıp okuyan her Türk ve müslümanın pes yahu dedirtecek şekilde kaleme alınmış yazıya cevaben.

Nereden aklınıza gelir, neye kime niçin hizmetkar olursunuz Uğur bey, yılbaşı kutlamalarını Türkiye'de ki müslümanlar arasında da meşru hale getirme azminiz, sağdan soldan uydurma belgeler ile iddianızı sağlam zemine oturtma gayretiniz, eğer Müslüman olduğunuzu iddia ediyorsanız, bir kelam da İslam adına etmenize rastlayamayışımız, sizin kripto hiristiyan misyoneri olduğunuz şüphe dahi kaldırmayan, kendi kendinizi bu yazınız ile tescillemiş gizli ( kripto) hiristiyan olduğunuz kanaati hasil olmuştur. 

Yılbaşı öncesi, ne gerek var bu tür yazılara,. Bu millet bin yıldan fazladır, islam bayraktarlığını yapmakta Olan millettir, bu milletin manevi değerleri ile alakası olmayan kefere adetlerini inceden inceye beyinlerimize sokmanız için Vatikan'dan vazifeli olduğunuz açıkça anlaşılmaktadır. Şayet benim teşhisime yanlış diyorsanız, neden ihtiyaç duyarsınız ki ? bu tür yazılara,  bu yazınız kimlerin işine yarıyorsa sizde onlardansınız.

Bana göre" bu milleti yıkma parçalama gayreti, islamı değerlerden uzaklaştırma gayreti ile paralellik göstermesi ile eş anlamlı, doğru orantılıdır. Allah cc Hidayet versin. 

 

Hüseyin Bağdatlı






Sayı: 445 | Tarih: 24.12.2017
Ergün Diler
Dokuz sorun
Geleceğin Süper Güçleri
1223 Okunma
Süleyman Karagülle
Mehmet Barlas
Bu Trump Kudüs konusunda işi gerçekte zıvanadan çıkardı
İlahi irade
854 Okunma
Tayibet Erzen
Ahmet Hakan
Burası Türkiye! Burada zorbalığa geçit yok!
İşçilik sistemi
826 Okunma
Lütfi Hocaoğlu
Uğur Dündar
NOEL BAYRAMI'NIN KÖKENİ, TÜRKLERİN ÇAM BAYRAMI
VATİKAN HİZMETKARI DÜNDAR
748 Okunma
Hüseyin Bağdatlı
Yusuf Kaplan
28 Şubat darbesi ve yıkımı...
Mağduru korumayan düzene yazıklar olsun!
716 Okunma
Ali Bülent Dilek


© 2024 - Akevler