Dokuz sorun
1221 Okunma, 0 Yorum
Ergün Diler - Takvim
Süleyman Karagülle

 

22/12/2017

1- Dokuz sorun

ABD’de CIA ile Pentagon Fethullah Gülen’i görüştü. Elçilik ve İncirlik raporlarında Türkiye’de ABD’nin etkisini yitirdiğini, en zayıf noktada olduğunu söylediler. Sonuç Gülen Orta Asya’da istihdam edilmeye devam edecek. Türkiye için dokuz çözüm hazırladılar. Ocakta göreceğiz.

-CIA ve Pentagon Sermaye’ye karşıdır. Trump’ın Türkiye hakkındaki düşünceleri sanıldığı gibi değildir. Sermaye üçüncü cihan savaşında Türkiye, Rusya ve Çin’in yanında olmalıdır. Savaş hazırlığı yapılmaktadır. İslam ülkeleri birbirleri ile savaştırılacak. Saldırı Irak ve Suriye’den gelecek. Türkiye’den bir toprak koparabilirlerse üçüncü cihan savaşı başlar. Türkiye İran’la birlikte Irak ve Suriye’ye girerse Sermaye’nin B planı olan Arap-Acem çatışması yatar.

Er ya da geç Adil Düzen gelecektir. Savaş olmadan mı, savaş olduktan sonra mı? Bunu insanlığın tutumu belirleyecektir. Dolduruşa gelip çatışma başlarsa dünya Nuh Peygamber dönemi akıbetine uğrayacak demektir. Nuh Peygamber döneminde yazının icat edilmesi, yazının kullanılmaya başlaması ile o durum yaşandı. Şimdi de bilgisayar icat edildi ve karşılıksız para yeni tufanı bekliyor. Topraktan yapılmış barajlar patladı. Şimdi de atom bombaları patlayacak.

 

2-Tarihi kavga!

Katoliklerle Yahudiler arasında tarihi kavga vardır. Bugün çok şiddetli bir şekle girdi.

Roma’nın Hristiyanlığı kabul etmesi ile Roma ve Akdeniz’i göl haline getirdiler ve bugünkü uygarlığın oluşmasına imkan sağladılar. Yahudiler İsa Peygamber’i astılar. Papalık dünyanın en büyük otoritesi iken Vatikan kasabasına hapsedildi.

- İslamiyet’e karşı birleşen Yahudi ve Hristiyanlar, İslamiyet’i etkisiz hale getirdiler. Beklenmedik olaylar ortaya çıktı. Çin devreye girdi. Beklenmedik bir şey oldu. Müslümanlar Türkiye’de Erbakan’ın başlattığı savaşla yeniden canlanmaya başladılar. Gittikçe güçlendi ve yayıldı. Sermaye İslamiyet’e karşı çıkamayınca ılımlı İslamiyet projesini ortaya attı. İspanya Başbakanı ile Türkiye Başbakanı’nı buna görevli kıldı. Sonunda istediği şekilde kullanamayınca onu devirmek istedi. Başaramadı.

Gülen de Erdoğan da çok güçlü hale geldiler. Onları birbirine vurdursa bile ikisi daha da güçleneceklerdir. Ortalık Adil Düzen için hazırlanacaktır. Asıl sorunumuz ise Adil Düzen’i daha öğrenen bir kadronun olmamasıdır. Tehlike burada. İnsanlık başka yol bulamadığı zaman Adil Düzen’e teslim olacaktır.

 

3-Ortadoğu kaynıyor

ABD’de iki general Ortadoğu’daki iki generalle birlikte Ortadoğu’daki savaşı planlıyor. Pentagon’la Sermaye bu hususta anlaşmış durumda.

- Sermaye, üçüncü cihan savaşını önce İslam ülkelerinde çıkarmak istiyor. İki blok İslam ülkelerini bombalayarak bitirecektir. Savaş iki İslam ülkesinde imiş görülecek. Aslında ikisini de Sermaye’nin iki bloktaki adamları bombalayacak. İslam aleminin iş bitince bloklar belki de savaşmayacaklar. Plan İslamiyet’i ortadan kaldırmaktır.   İslam aleminin yapacağı bir iş vardır. Bir tarafın diğer tarafa teslim olması. Araplarla Acemler arasındaki savaşta Araplar Acemlere teslim olacaktır. Türkiye böylece süper güç olacaktır. Bloklar da Sermaye’yi dinlemeyeceklerdir. Böylece 2019’da İsrail Müslümanların emrine girecektir. Bu dört generalin planları sonunda buraya varabilir.

 

4- McMaster planı

Trump dost devletleri açıkladı, Mısır ve Arabistan. Rakip devletleri de açıkladı, Çin, Rusya, AB birlikte çalışacağını ilan etti. O devletler de kabullenir gibi oldu. Türkiye’den bahsetmedi. Ne müttefikler arasında ne de rakipler arasında yer verildi.

- Türkiye aslında düşman ilan edildi.  Rakipler ve müttefikler birleşip Türkiye ve İran’a saldıracaklardır. Bu iki devlet terörü destekleyen ülke ilan ediliyor.  Bu planın tutması şundan dolayı zordur. Türkiye ve İran saldırırlarsa birkaç hafta içinde bu iki devlet Ortadoğu’ya hakim olur. Rakipler de sözlerinde durmaz saldırıdan vazgeçerler. ABD tek başına kaldığı savaşta cephesini değiştirir, Sermaye’nin canına okur.  Savaşın merkezinde İran ve Türkiye var. Açıkça söylüyorum, İran ve Türkiye Kuran düzenini kabul ederlerse, bunu kurmaya başlarlarsa üçüncü cihan savaşı olmaz. Etmezlerse üçüncü cihan savaşında kan gövdeyi götürür. Savaş Kuran düzenini kabul edenin zaferi ile biter. O düzeni kabul etmezse sürüp gider.

 

5- Üç silahşör

Çin, Rusya ve ABD birbirleri ile savaşmazlar. Çünkü iki taraf da yok olacağını biliyor. Savaş Suud’la İran arasında başlayacak. İsrail ile Araplar birden dost oluverdiler.

- BM’deki oylama gösterdi ki Sermaye’nin bu planı da henüz başarılı değildir.  Yöneticileri isteseler de halk istemeyecektir.  Savaş Suud’la İran arasında başlatılmasının isteği, hem mezhep hem de ırk bakımından farklı olmasıdır. Türkiye Suud’un yanında yer almaz. Türkiye yer almayınca Pakistan da yer almaz. Irak ve Suriye’nin hakkı da almaz. Hasılı şimdilik durumları iyi değil.

 

NOT: Yazıda yer alan italik ifadeler Süleyman Karagülle’ye aittir.

 

Yorum:

Geleceğin Süper Güçleri

Üçüncü cihan savaşını başlatma planı son noktaya varmıştır. İran ile Suudi Arabistan arasında savaş başlayacaktır.  Silahlar Suriye’den ve Irak’tan bir de İncirlik hava alanından atılacaktır ama Sermaye bu silahları Suudilerle İranlıların attıklarını iddia edecektir. Böylece Suudi Arabistan ile İran arasında savaş başlamış olacaktır. Irak iki taraftan işgal edilir. Araplar Bağdat’ı alır, İranlılar da Musul’u alabilirler. Türkiye bunlardan birine katılma durumunda olur. Katılmazsa ikisi birleşir, Türkiye’ye saldırabilirler. Bu sefer Türkiye ile diğer Müslüman devletler arasında savaş olabilir.

Türkiye’nin yapacağı iş hiçbir devlete karşı bomba kullanmamasıdır. İran’la bir olup karadan bu ülkeleri kurtarmalıdır. Orada hemen bağımsız Adil Düzen yönetimlerini kurmalıdır.

1) Ülke yüze yakın ile bölünmeli ve her il iç işlerinde tamamen serbest olmalıdır. Her ülke de yüze yakın bucağa bölünmeli, her bucak çalışmada ve yaşamada bağımsız olmalıdır.

2) Her türlü niza hakemler yoluyla çözülmelidir.

3) Her bucağın, her ilin, her devletin kendi parası olmalıdır. İstanbul’da kurulan ve tüm dünyada şubeleri bulunan Kuyumcular Kooperatifinin çıkaracağı altın bonosu ile tüm bu paralar değiştirilebilir hale getirilir. Alış satış arasında fark olmamalı ama kasa stoku ile denge kurulmalıdır.

4-  Önce İran ve kurtarılan devletler aralarında dostluk anlaşması yapmalı. Hakem kararları varsa savaşmalıdırlar. Dünya devletleri ile de hakem kararlarına uymalı, iş birliği yapmalıdır.

İran ve Türkiye’nin böyle bir siyaseti benimsediğini kabul edin.  Dünyanın süper gücü bunlar olacaktır.

 

 

Süleyman Karagülle






Sayı: 445 | Tarih: 24.12.2017
Ergün Diler
Dokuz sorun
Geleceğin Süper Güçleri
1221 Okunma
Süleyman Karagülle
Mehmet Barlas
Bu Trump Kudüs konusunda işi gerçekte zıvanadan çıkardı
İlahi irade
852 Okunma
Tayibet Erzen
Ahmet Hakan
Burası Türkiye! Burada zorbalığa geçit yok!
İşçilik sistemi
824 Okunma
Lütfi Hocaoğlu
Uğur Dündar
NOEL BAYRAMI'NIN KÖKENİ, TÜRKLERİN ÇAM BAYRAMI
VATİKAN HİZMETKARI DÜNDAR
746 Okunma
Hüseyin Bağdatlı
Yusuf Kaplan
28 Şubat darbesi ve yıkımı...
Mağduru korumayan düzene yazıklar olsun!
714 Okunma
Ali Bülent Dilek


© 2024 - Akevler