Bekliyorus
1117 Okunma, 0 Yorum
Ergün Diler - Takvim
Süleyman Karagülle

23/12/2016

1- Bekliyorus

CIA raporunda Gülen’i iade etmeyecek. Çok sayıda CIA ajanı çalışıyor okullarda. 15 Temmuz’da Amerikalı Türk Generali emir verdi. NATO'ya Türkleri içten vurmak için aldılar. Uçağı bizi savaştırmak için düşürdüler. Gorbaçov haindi. Arap Baharı bizimle ilişkiyi bozmak için düzenlendi. Hedef Rusya idi. Şimdi Erdoğan, FETÖ ve diğerleri CIA’nın Kod Adı. Müslümanları ve Slavları çatıştırmak istiyorlar. Savaş büyük. CIA ile savaştınız. Savaş bitmiyor. Suriye’den sonra Irak’ı sonra İran’ı sonra Türkiye’yi bizden ayıracaklar. Bekleyemeyiz. “Onun için toplanmadık” görüşündedirler. Düşünün, bir daha düşünün.

- Tespitlerin iskeleti doğrudur. Ancak temelde iki büyük hataları var. Gorbaçov vatan haini değil.  Yeryüzünde büyük inkılap yaptı. Sosyalizm İslam düşmanı idi. Sermaye tezgâhlamıştı. Sermayenin bu oyununu bozdu. İndirdiler ama Yeltsin ve Putin siyasetini devam ettiriyorlar. İkinci hata ise oyun oynayan CIA değil Sermaye’dir. Sermaye; Ortodoksları, Katolikleri ve Protestanları savaştırmak istiyor. CIA’yı eskiden kullandılar. Şimdi kullanamıyorlar.  Sermaye 15 Temmuz’u asıl Gülen’i çökertmek için yaptı.

 

2-Terör sarkacı

Aytaç Paşa “15 Temmuz’da televizyonu kapattım. Gülen’in bunları yapamayacağını düşündüğümden ciddiye almadım.” diyor.  Mahir Bey 1971 darbesini önlemiştir. Bizim iki düşmanınız var. ABD ve İngiltere. Bizim bağımsız olmamız ve büyümemizi istemezler. Şimdi bağımsızlığa doğru gidiyoruz. Biz güçlüyüz.

- Sermaye imparatorlukları bu arada Osmanlıları yıktıktan sonra dünyanın tek devletini, Sermaye devletini kurma planında kapitalizm ve sosyalizm vardı. Türkiye dinsizleşecek, tarafsız olacak ve tetikçilik yapacaktı.  İstiklal Savaşı’nı bu şartla kazandık. Lozan Anlaşması’nı bu şartla yazdık. Mustafa Kemal ve İnönü verdikleri sözde durdular ama Türkiye dinsizleşmedi ve Türkiye demokratikleşti. Bu paşalar başarmadı mı yoksa oyun mu oynadılar? Bu tartışılabilir. Ben oyun oynadılar diyorum. İngiltere ve Amerika değil, Rothschild ve Rockefeller Türkleri yola getiremedikleri için Türk düşmanlığını yapıyorlar. Erbakan’ı devre dışı etmek için AK Parti’yi ve Gülen’i büyüttüler. Onları da kullanamadıkları için şimdi onları birbirine boğduruyorlar. 

Benim görüşüm bizim düşmanımız yoktur. Sonunda Adil Düzen’e herkes inanacak ve üçüncü bin yıl uygarlığını birlikte kuracağız. Sermaye’nin 15 Temmuz mağlubiyeti, Trump mağlubiyeti ve Sermaye’nin Erdoğan’la doğrudan görüşmesi bu teslimiyetin aldatmacası olabildiği kadar teslimiyeti de vardır.

 

3- Bumerang

Eski CIA başkan David Petro Haziranda yapılan Bilderberg’e katıldı. Türk Rus anlaşması üzerinde durdu. Patronlarla kapalı toplantılar yaptılar. 7 Haziran’dan sonra Patronlar Vatikan’a gittiler. Orda 7 patron görüştü. Sermaye işini birine yaptırır. Başkasına fatura eder. Buna sahte bayrak operasyonu denir. Bu tabiri bulan bir Türk generaldir. Sermaye hep bunu yapmaktadır.

-Acı tarafı; birine yaptırır, diğerine cezasını ödetir. Kendisi piyasada yoktur. 15 Temmuz’dan sonra dünyayı, dinleri emrine alarak devam edecekti. Papa’yı onun için istifa ettirdiler. Şimdi kendi adamları oturuyor. Planları ne olabilirdi? Hristiyanlarla Müslümanların arasında savaş açmak yahut ılımlı dinleri Yahudiliğin emrine almak. Rusya büyükelçisini vuran polis FETÖ’cü oldu. Fetullah’ı ABD ve Türkiye anlaşarak görevlendirdi. Eski Sovyetlerde İngilizce öğretecekti. Sermaye’nin hoşuna gitti. Erbakan’ı böylece yıkacaktı. Demirel, Özal, Ecevit, Çiller ve Erdoğan destekledi. Erbakan’a karşı idi. Erbakan da sustu. Biliyordu ki bu okullar Müslüman yetiştiriyordu. Bugün Adil Düzen’i dünyaya götürecek ordu yetişmiştir. Fevc fevc Adil Düzen’e gelecekler.

 

4- Parmak izi!

Savaş İngiltere ile Amerika arasındadır. Savaş meydanı Türkiye. Sahte bayrak operasyonları ile Türkiye’deki pek çok kişiyi kullanıyorlar. Amerika’da Gülen’i tasfiye etmek isteyenler var. Onun için adres FETÖ’cü polis seçilmiştir. Halkı korkutmak için. Biz şimdilik savaşa girmemeliyiz. Sonuç bizim olur.

- Bugünün Firavunu Sermaye’dir. Aralarında çatışma var. İngiliz Yahudileri ile Amerikan Yahudileri birbirleri ile savaştadır. Tehlike gelince birleşiyorlar. Bayrak operasyonuna yazar da geliyor. Sermaye kendilerine büyük avantajlar vadederek devletleri bölmeye çalışıyor.  Mesela Kissinger Ukrayna’yı peşkeş çekerek savaşa sokmaya çalıştı.  CIA Gülen’in okullarını kapatmıyor. Sermaye bundan rahatsız.

Atanmış Papa’yı Müslümanlara karşı kullanabilirler. Hıristiyanlar artık uyanmıştır. Papa II.Jean Paul’u bir Türk’e(Mehmet Ali Ağca) vurdurdular. Aralarını açamadılar.  Kilise bu Papa’ya kulak vermez.  Bu Papa da takiyye yapmış olabilir. Türkiye Adil Düzen’i getirmek için çalışacaktır. Sermaye’nin de dostuyuz. Onun üçüncü bin yıl uygarlığına katkıda bulunmasını istiyoruz.

 

5- Kan ittifakı

Peş peşe olaylar olacak, dünya karışacak. Türkiye’de olaylar devam edecek. Her taraf param parça. Rusya parasına sahip çıkıyor ama elçi öldürülmeden önce bir Rus bankasından büyükçe bir miktarda para çalındı. Rus elçisi bununla öldürüldü deniyor.

-Sermaye dünyayı kaosa sürüklüyor. Savaş çıkaramadı ama üçüncü cihan savaşı için devam ediyor. Yalnız Türkiye değil dünya artık Adil Düzen gemisine binmek zorundadır. Bunun için mevcut sistemler çöküyor. Eskimiş sistemi ayakta tutmak mümkün değildir. İnsanlığın yapacağı tek şey vardır. Dinler arası ittifakta Adil Düzen’e sarılıp, Adil Düzen’i ihya etmek.

 

NOT: Yazıda yer alan italik ifadeler Süleyman Karagülle’ye aittir.

 

Yorum:

İlahi Düzen

İnsanlık düzenini kaybetmiştir. Sermaye’nin dolarları artık eskisi kadar ötmüyor. Yöneticiler bürokrasiye hakim değil. Maaşlı polis büyükelçiyi vurabiliyor. Korumalara görevli olarak katılıyor. Tüm bürokrasi böyledir.  Farkında olsalar da görevlerinin tam tersini yaptırır. Terslik şu ki, bizi vurmaya kalkışanlar bizim maaşımızla yaşamaktadırlar. Biz 60’larda bunları gördük. Kişilerle uğraşacağımıza sistemlerle uğraşmaya başladık. İnsanlığın huzura ermesi için;

1- Önce bağımsız semt kooperatifleri kurulacak. Kooperatif para kullanmayacak. Semt senedi ile ortak üretim yapılacak ve ortak ambara konacak. Belgeleri halk tüccarlara verecek, semt bonosunu alacak ve onula gidip malları tüccara sipariş verecek. Böylece karşılıksız para ile sömürme tezgahı sona erecek. On semt bir bucağı oluşturacak, her bucak iç işlerinde bağımsız olacak ve kendi kanunlarını kendisi yapacak. Yerinden yönetimle halk düzeni oluşturulacak. İlçe, il, bölge, ülke, kıta ve insanlık şeklinde organize olacaktır. Bu aynı zamanda biat yoluyla oluşmuş ordu teşkilatını da içerecek. Uluslararası ordu olmayacaktır.

2- Bağımsız, yerinden yönetim sisteminin yanında hakemlik sistemi de gelmelidir. Taraflar hakemlerini, hakemler de başhakemi seçecektir. Yani yargı; tarafsız, bağımsız, etkin ve saygın hakemlerden oluşmalıdır.

3- İnsanlık altın, ülkeler toprak, iller demir, bucaklar buğday bonoları çıkarmalı ve para karşılıklı olmalıdır. Semt bonosu ile üretim ve tüketim yapılmalı. Altın, buğday, demir ve toprak bonoları ile piyasa oluşmalıdır. Karşılıksız para olmamalıdır.  Böylece aşsız, işsiz, eşsiz ve boş kimse kalmamalıdır.

4-Serbest rekabetin olmadığı alanlarda vakıf tekeller oluşmaktadır. Vakıflar şeriat hükümleri içinde çalışarak halkı organize etmeli ve devlete de isyan ettirmemelidir. Vakıflar 25 genel hizmet vermeliler. Adil Düzen’e göre İnsanlık Anayasası’nın yarısı bu hizmetleri anlatmaktadır. Ayrıca büyük bir cilt kitap olarak Adil Düzen’de Genel Hizmetler adıyla basılmıştır. Www.akevler.org sitesinde de yayınlanmıştır.

İstanbul’da büyük dinlerin ortaklaşa kuracakları İlahi Düzeni Araştırma Merkezi bu sorunların çözüm ilmini yapmalıdır.

 

 

Süleyman Karagülle








© 2024 - Akevler