Sürpriz
1310 Okunma, 0 Yorum
Ergün Diler - Takvim
Süleyman Karagülle

06/04/2016

1-Mahkeme kararı ile MHP’deki yeni seçim durdu.  Rothschild dünyadaki dolarları Nevada’da topluyor. Beş İsviçre bankası Nevada’ya gitmedi. İsviçre hükûmeti ağır cezalar kesti, zorunlu olarak gittiler. Türk zenginleri de direndi. Sonunda gitmek zorunda kaldılar. Bahçeli Amerika karşıtı.  Rothschild beş yıl çalıştı.

- Beş sene önce idi, ABD’den bir email aldım. “Yeni para üzerinde çalışma yapıyorum adil düzende para sisteminiz nedir?” diye soruyordu. İngilizce basılı kitap istiyordu. Yoktu Tabii. Cengiz Demirci’ye gönderdim. İngilizceye çevirdi ve gönderdi.  Evet, Rothschild yeni karar aldı. Doları batıracak, yerine altın karşılığı dolar çıkaracak. Amerika’da toplanan dolarla altın alacak doların değeri düşecek. Sonra altın karşılığı yeni dolar çıkaracak. Değişmeye devam edecek. Doların değeri düştüğü için çok az altın ödemiş olacak. Büyük soygunla yeni para sistemine geçecek.  Ne yapalım at binenin kılıç kuşananın. Biz yazıyoruz, duyan var mı? Rothschild Hillary Clinton ile anlaştı. Yarın Rusya ve Çin ile de anlaşır. İnsanlık altın parayı benimser.

 

2-Asıl Kavga

Kavganın merkezinde İngiltere var, Rothschild ailesi var. Şimdi Amerika’ya giderek Amerika’yı yıkmak istiyor.  Türkiye’deki olaylar o yapılaşmanın uzantısıdır. Dünyaya oyun kuruyor.

-  Allah’ın bir uygarlaşma planlaması vardır.  Bundan 5000 sene önce Mezopotamya’da başladı. Hukuk gelişti. Mısır bunu aldı. Sanat gelişti.  İsrail oğulları bu iki uygarlığı sentez ettiler İbrani uygarlığı oluştu. Bu; Tevrat’a, hukuka dayalı bir uygarlıktı. Bu sonra kuvvet uygarlığına dönüştü. Grek Uygarlığı meydana geldi. Hazreti İsa geldi tüm dünyaya İbranı dinini götürdü. Laik düzen oluştu. Romalılar geldiler, Akdeniz’i havza haline getirdiler. İslam uygarlığı geldi peygambersiz fıkıh düzeni kuruldu. Batılılar bugünkü uygarlığı oluşturdular. Bugün İkinci Kuran uygarlığının arifesindeyiz. Tanzimat, Cumhuriyet, Adil Düzen ve şimdi AK Parti hepsi birer adımdır. Sermaye deneyecek ama yenemeyecek. Adil Düzen gelecek ama kanla mı kansız mı, buna insanlığın idraki karar verecek.

 

3-Oyun hızlandı

Rothschild ailesi,  yeni karar aldı. Paraları Amerika’da toplayıp Rusya, AB ve Çin’i etkisiz hale getirmek için dolarları Amerika’ya taşıyor. Türkiye’ye muhtaç, yoksa yenemez.

- Yazar ne demek istiyor? Biz fırsattan istifade edip Amerikancı mı olalım? 1960’larda Milli Görüş olarak siyaset yapmaya başladığımız zaman yakın arkadaşlarım, Demirel tarafı olmamızı istediler. Ben ise sadece Kuran’a dayanarak dedim ki Allah ne diyorsa onu yapalım. Sonunda yazarın tek ümit olarak takdim ettiği muhterem cumhurbaşkanımızı, ordu korumaktadır. Biz doğrusunu yapacağız. Sömürücü, fitneci tekel sermayeye karşı olacağız. Mutlaka yıkılacak. Biz Rusya tarafı olmalıyız. Biz Avrupa Birliği tarafı olmalıyız. Biz Çin tarafı olmalıyız. ABD’de çatışma var. Tezgâh kurulmuş. Cumhuriyetçiler ve Demokratlar. Rothschild bükmediği eli öpmektedir. Hillary Clinton Sermaye’nin emrine girse ABD halkı yoluna devam edecek. Sermaye’yi başından atacaktır. Biz Amerikan halkının yanında olmalıyız. Biz Sermaye’ye karşı İsrail oğullarının yanında olmalıyız. Bugün yeryüzünün tek belası vardır. Sömürü sermayesi. Bu yalnız bize değil Rothschild ve Rockefeller ailesine de derttir. Adil Düzen onları da kurtaracaktır.

 

4-Kaybedenler

1500’lere yaklaşırken İspanya ve Portekiz dünyayı ikiye bölmüştü. İngiltere ise sanayileşiyor kendisine pazar arıyordu. Osmanlı coğrafyasını bütün dünyaya açtı.  O gün başrolü Türkiye oynuyordu. Bugün de büyük savaş var.  Yine merkezde Türkiye var. Hedef Erdoğan.

- Sermaye, Tevrat’ın ayetlerini kendine göre yorumlatarak, dünyayı İsrail Devleti olarak yönetmeyi hedeflemiştir.  Önce dengeyi İslamiyet-Hıristiyanlık çatışması üzerine kurdu. Sonra Marks’a hazırlattığı sosyalizm ve kapitalizm üzerine kurmak istedi. Akevler’de başlayan İslam düzeni çalışmalarına Erbakan katıldı ve Adil Düzen ortaya çıktı. Humeyni etkilendi. İran devrimi oldu. Gorbaçov etkilendi Sovyet devrimi oldu. Sermaye etkilendi, İslam düşmanlığı yerini ılımlı İslam’a bıraktı. Erbakan’ın anlattıkları ile harekete geçen dünya ABD’de Obama’yı, Rusya’da Putin’i iktidar etti. Kimler bunlar biliyor masunuz? Biri Zenci Müslümanın oğlu, diğeri de İslam Konferansına İslam devletiyim diye katılmak isteyen, sonra Müslüman oldu beyanlarına ses çıkarmayan Putin.

Kuran’ın haber verdiği sonuçlara dünya süratle ilerlemektedir.  Erdoğan’ın çemberi daralıyor. Yarım kalan hareketini yapması gerek.

 

5- Yeni Sayfa

Türkiye Avrupalıları temizliyor, Türkiye Amerikalıları temizliyor.

- Yahudi sermayesi, Haçlı seferiyle zengin olmaya başladı. Amerika’nın keşfi ile dünyaya hükmetmeye başladı. Bugünkü uygarlığı onlar kurdular. Avrupa Merkez haline geldi. ABD’deki zenginlikler yeni uygarlığa sermaye oldu. Amerika’daki para, kullanılmayan altınlar sermayeye sermaye oldu. İşçiliği beceremeyen Avrupalılar zorunlu olarak makinalaştı. Bugün görevini tamamlamıştır.  Üçüncü bin yıl uygarlığı sermayeye değil emeğe dayanacak, faiz parasının yerini emek parası alacak. İstanbul, dünyaya açılmalı. Osmanlıların yaptığını yapmalıyız. Buyurun demeliyiz. Yalnız sermaye değil işçiler de alınmalı. Türkiye’ye herkes vizesiz gelebilmeli. Türkiye’de bir Türk gibi iş yapabilmedir.

 

NOT: Yazıda yer alan italik ifadeler Süleyman Karagülle’ye aittir.

 

Yorum:  

Türkiye ne yapmalı?

Dünya üçüncü bin yılın, ikinci Kuran uygarlığının doğum sancılarını yaşamaktadır.  Ömrünü doldurmuş can çekişmekte olan Sermaye ölüm döşeğinde demektir.  Mirasını paylaşacakları  hasta ile meşguller. Cenaze hazırlıklarını yapıyorlar.  Hazreti Muhammed öldüğü zaman yeni halife seçilinceye kadar cenazesini kaldırmadılar. Gömmediler. İnsanlık mevtanın yerine geçecek birini beklemektedir. Bu kimdir?

Marks’a göre bu işçilerdir.  Dünya düzeni yıkılacak Yahudi sermayesi dünyaya hakim olacaktı. Ne var ki bugün o yıkılıyor. Bunun dışında dünyanın dört süper gücü var. Bunlar; ABD, AB, Rusya ve Çin. Bunların hiç bir hazırlığı yok. Rothschild beş senedir hazırlık içinde, yeni para nasıl olmalıdır diye. Bu dört büyüğün Sermaye talimatı dışında yaptıkları bir şey yoktur.

Yeryüzünde bunun hazırlandığı tek merkez vardır. Akevler Adil Düzen’e göre İnsanlık Anayasası ve Ortaklık Ekonomisi kitapları hazırlamıştır.  Süleyman Akdemir İnsanlık Anayasası kavramı adlı kitabını yayınlamak üzeredir. Medhal 25 genel hizmeti anlatan kitabı yayınlamıştır.

Henüz örnek işletme kuramamıştır. Onun çabası içindedirler. Erdoğan’a ihtiyacımız var. Zaman kazanmak için. Çalışmalarımızı siyasi baskılardan koruma görevini Allah AK Parti’ye vermiş.  AK Parti’nin gitmesi demek Adil Düzen’in gelmesi demektir.

AK Parti 1 Kasım’da %50 oyu almışsa bundan almıştır.

Davudoğlu’nun istifası normal bir olaydır. AK Parti dağılmak üzeredir. Her gün kan kaybediyor. Başkalarının kanı ile yaşayacağını sanıyor.

 

Süleyman Karagülle






Sayı: 360 | Tarih: 8.05.2016
Ergün Diler
Sürpriz
Türkiye ne yapmalı?
1310 Okunma
Süleyman Karagülle
Emre Aköz
...
Keşke
1172 Okunma
Vahap Alma
Mehmet Barlas
Erdoğan gerçeği ve Davutoğlu’nun zarif davranışı
Dehşeti kabullenmeye hazır mısınız?
1093 Okunma
Tayibet Erzen
Ahmet Hakan
Yeni başbakana dakika bir, gol bir
Özal-Erdoğan
1075 Okunma
Lütfi Hocaoğlu
Yusuf Kaplan
Kaybedecek vaktimiz yok! Başkanlık sistemi şart!
Alternatif Adil Düzen’e göre “Reis”’ten başkan olmaz!
903 Okunma
Ali Bülent Dilek


© 2024 - Akevler