Erteleme
573 Okunma, 0 Yorum
Ergün Diler - Takvim
Süleyman Karagülle

Erteleme

17/07/2020

ED -Seul’un belediye başkanı infaz edildi. Rothschildlerin adamı idi. ABD ile silah anlaşmasını iptal ettirmişti. Çin ile Güney Kore’nin arasını düzeltemedi.

SK- İnfazlar kim tarafından yapılıyor, nasıl yapılıyor, bilemeyiz. Sermaye’nin yazdığı senaryolar devrede gerçek olmuştur ki büyük barış bitmek üzeredir. Büyük barış devletlerle Sermaye arasında idi. Hepsi Sermaye’nin emrinde idi. Rockefeller ile Rothschildler yönetiyordu. Öbürleri birer maşa idi. Tam istihdam sağlanınca iki ailenin arası bozuldu. Devletler bağımsız hale geldi. Erbakan’ın anlatmaları ile dünya uyandı. İran’la Türkiye’nin beraberliği üçüncü büyük savaşı önledi. İnfazlarla savaş kazanılmaz.

ED-Bundan birkaç sene önce bombalı paketler gönderiliyordu. Kimse ölmedi ama herkes yola geldi. Soros böyle cephe değiştirdi. Aile ile Derin Amerika kavgası budur. 2021’de de böylece sıfırlanacak. Patronlar değişecek, krallar değişecek. İngiltere veliahdı ile Soros beraberler. Veliaht Aile tarafı, yeni bomba onu da derin devletin altına koyar.

SK-Dünya tam istihdama ulaştı. Faizli sistem artık çalışmıyor. İşçilik düzeni bitti. Ortaklık düzeni gelecek. Faiz yerine kredileşme olacak. Selem farkı olacak. İşçiliğin yerini sorumluluk alacak. 50 senedir anlatıyoruz. Erbakan dünyaya anlattı. Kulak veren yok. Sıfırlanacak ama sıfırlayan önce sıfırlanacak. Kur’an düzeni gelecek.

ED- Derin Amerika her şeyi sıfırlıyor. Yeni düzen kuracak.  Aile şirketleri iflas ediyor. Dolar yerine dolmaz gelecek.

SK- Semt kooperatifleri kurulacak. Üretim ve tüketim burada olacak. Her semtin kendi parası olacak. Semt içinde başka para geçerli olmayacak. Bir semt 100 civarında haneden oluşacak. Ticaret, tekelleşme işi Sermaye’nin olacak. Güvenliği siyaset sağlayacak. Adil Düzen’e göre İnsanlık Anayasası gelecek.

ED- Washington dünyaya hükmediyor, devletlere salam dilimi veriyor. Eskiden herkes dilimlere razı idi. Şimdi ABD ile Aile çatışmada. Çin artık kendisi merkez olmaya çalışıyor. Rusya devrede. Bu çatışmaların merkezinde İpekyolu vardır.

SK- Faizli işçilik dönemi sona erdi. Artık imparatorluklar dönemi bitiyor. Yerine Kur’an’ın ortaklık düzeni hakim olacaktır. Salam bulvarları, İpekyolu artık ortaklıklarla yönetilecek. Dünyaya merkez semt kooperatifleri hakim olacak.

 

NOT: Yazıda yer alan italik ifadeler Süleyman Karagülle’ye aittir.

 

Yorum:

Yeni düzen

Yeryüzü yüzer haneli semt kooperatiflerine ayrılacaktır. Her semtin kendi parası olacak. Halk semtte üretecek ve semtte tüketecek. Semtin içine Sermaye giremeyecek. On kadar semt birleşerek bağımsız bucaklar oluşturulacak. Bucaklar kendi hukuk düzenlerini oluşturacak. Kendi yargısı olacak.

Semtlere ortak hizmetler ilçelerden verilecek. İller iç güvenliği sağlayacak.  Fabrikalar bölgelerde olacak. Ülkeler dış savunmayı sağlayacak. Uluslararası topluluklarda bilgisayar merkezleri olacak. İnsanlık uygarlaşmaya devam edecek. Adil Düzen’e göre İnsanlık Anayasası Akevler’de hazırlanmıştır. İnsanlık onu bekliyor.

Türkiye üçüncü bin yıl uygarlığının kurucusu olan ülke olacaktır. Şimdilik böyle. Birden her şey değişebilir.

 

Süleyman Karagülle






Sayı: 578 | Tarih: 19.07.2020
Mehmet Barlas
Amerika’daki seçimlerle uğraşırken Van Gölü’nde boğulan
İnce hesap
592 Okunma
Tayibet Erzen
Ergün Diler
Erteleme
Yeni düzen
573 Okunma
Süleyman Karagülle
Ahmet Hakan
Çok işe yarayacak yedi yaşam ilkesi
Hikmet sahibi olanın öğütleri
568 Okunma
Lütfi Hocaoğlu


© 2024 - Akevler