Pizzagate
1249 Okunma, 0 Yorum
Ergün Diler - Takvim
Süleyman Karagülle

25/11/2016

1-Pizzagate

ABD’nin bütün siyasileri Obama ve Clinton, Pizzadaki çocuk kızlar tuzağına düşmüşlerdir. 15 Temmuz’da bize saldıranlar, Trump’a da saldırdılar. Trump gidebilir, Çin’le ABD’nin arasını açacaklar. Şimdi doları onlar yükseltiyorlar.

-  Demirel Özal’a saldırmıştı. Çünkü Sermaye öyle istiyordu. Sermaye dünyayı ikiye bölüp üçüncü cihan savaşını çıkarmak istiyor. Bunu bilen siyasiler iktidara gelebilmek için çatışma politikasını güdüyorlar. Trump da böyle yaptı. Seçim konuşması böyle olmayacağının işaretidir. ABD güçlendirecek, doların canına okuyacak. Ya Sermaye’nin elinden alacak ya da yeni para çıkaracak. ABD’nin başka çaresi yok.

 

2- Plan çöktü

15 Temmuz’dan önce Hillary Cumhurbaşkanı yapılacaktı. İlk defa Türkiye’ye gelecekti. Yeni kabine ile Türkiye büyüyecekti. Erdoğan yine baş rolde olacaktı. Darbe başarısız olunca birden Trump başkan yapıldı. Plan devam ediyor.

- 15 Temmuz’da Türkiye karışacaktı. Erdoğan ve bugünkü komutanlar yerinde bırakılacaktı. Gülen başarısız olunca yarım asırlık plandan vaz geçildi. Trump getirildi. Böylece üçüncü cihan savaşı çıkarılmaya çalışılıyor.  Çin ve Rusya bir taraf olacak. AB ve ABD bir taraf olacak. Savaş böyle başlayacak. Erdoğan batılıların yanında yer alacak. Bugün başaramadıkları bu.

 

3-Hepsi West Point’ten

Işık evlerinde yetişen CIA ile çalışan subayların isimlerini veriyor.

-  Demirel CIA ile anlaştı. Özal, Ecevit, Erdoğan hatta Çiller bu anlaşmalara katıldı. Erbakan’ı almadılar. Bir taraftan Gülen ışık evlerinde İslamiyet’i öğretiyor. Diğer taraftan özel okullarda CIA Sermaye’ye eleman yetiştiriyordu. Yeni planda ılımlı İslamiyet vardı. 15 Temmuz’da beklenmedik olaylar oldu. Bunlar iki ekolden geldiler. İkili oynadılar. Şimdi birileri bunları deşifre ediyor. Yazar onlarla çalışıyor.

Türk Ordusu’nda kendilerine Atatürkçü diyen milliyetçi subaylar vardır. Orduya bunlar hakimdir. Ayrıca dinci, Türkçü ve solcu subaylar vardır.  Bunlar Milliyetçi subayların emrinde birleşmişlerdir. Tük Ordusu birlik içinde hareket etmelidir. Bu listenin Milliyetçi subaylar tarafından verilmiş olmasını isterim. Bunların ordu ile ilişkileri kesilmelidir. Suçlu olanların da ilişkileri kesilmelidir. Ordu’nun böylelerine ihtiyacı yoktur.

 

4-Asıl şifre 2 dolar

1 Dolar aldatmacadır. Çoğu sahtedir. Asıl 2 dolardır. Bu yakalanır yakalanmaz da 2 dolara dokundurmamak için göstermelik devreye girdi. Dünyadaki dengeler 15 Temmuz’da değişti.

- Sermaye 1960’a kadar Kuran düşmanlığı yapıyordu. Kuran yerel dillere çevrilerek, uydurma nüzul sırası ile sıralanacaktı. İnsanlar Kuran diye Sermaye’nin uydurmalarına uyacaktı. 1960 müdahalesi bunun için yapıldı. Askerler Sermaye’yi dinlediler. Başka bir yol daha vardı. Sermaye 15 Temmuz’dan sonra yeni yola girecek. Şimdilik o da bilmiyor. Beklenmedik olaylar oluyor.

 

5-Yakından kumandalı bomba

Paranın Nevada’ya akışı devam ediyor. Dolar o sebeple yükseliyor. Doların yerine Euro geçiyor. O da yükseliyor. 15 Temmuz’da yapamadıklarını şimdi dolarla yapmak istiyorlar.

-Sermaye bir oyunun peşinde. Dolar Nevada’da toplanacak. Birden değeri yükselecek. Onunla yavaş yükselecek.  Sermaye’nin bankaları kar edecek. Sonra yavaş yavaş altın alacak. Böylece doların değeri düşecek altın kıymetlenecek. Yeni para çıkaracak. Altın karşılığı para çıkaracak. Böylece dolar stokçularının serveti Sermaye’ye intikal edecektir.

 

NOT: Yazıda yer alan italik ifadeler Süleyman Karagülle’ye aittir.

 

Yorum:

Türkiye ve Sermaye

Sermaye, Türkiye’yi Adil Düzensiz, Erdoğan’sız, Gülen’siz yanına almak istiyor. Merkezi İstanbul’a taşımak istiyor. Dünyayı ılımlı Müslümanlarla iş birliği yaparak yönetmeyi düşünüyor. Karşılıksız paranın artık ömrünü doldurduğunun farkındadır. Dünya karşılıklı para arayışındadır. Sermaye bunun farkına varmış, doları batırarak altın dolar çıkarma arayışında.

Trump’la 15 Temmuz sabahı anlaşma yaptı. O da “Evet” dedi. Böylece Clinton ile yapamadığını şimdi Trump’la yapacaktı. Yani Sermaye’nin eski programı Trump zamanında da devam edecektir. ABD’de büyük refah ortaya çıkacaktır. Batan doların rantı ABD’ye gidecektir. Eski dünyanın tüm ekonomisi dolar üzerine yüklendiği için büyük krizler yaşanacaktır. Çin, Rusya ve AB bu sarsıntıdan kendilerini koruyacaklardır.

AB’nin Euro’su vardır. Dolar değer kaybedince onun Euro’su kıymetlenecektir. Dolayısıyla krizi kolay atlatacaktır. Rusya’nın bol doğal kaynakları vardır.  Ekonomisi reel ekonomiye dayanmaktadır. Sovyetler’in yıkılmasıyla doğan krizleri yenmiş bir ülkedir. Çin ise büyük emek gücüne sahiptir. Gerçi doları kaybedince zarar görecek ama öğrendiği teknoloji sayesinde kendi kendine yetecek güce sahiptir.

Dolar krizinin asıl darbe yapacağı ülkeler; Güney Amerika, Afrika, Hindistan ve tüm İslam alemi olacaktır. En büyük kriz Türkiye’de yaşanacaktır.  O altın darbesinin dalgalaları Türkiye’yi tıkayabilir. Türkiye ne yapmalıdır?

Hiç vakit kaybetmeden, İstanbul’da Kuyumcular Kooperatifi kurulmalıdır. Kooperatif altın bono çıkarmalı ve altın, altın bonosu ile piyasaya girmelidir. Altın bonosu altınla reel ekonomi arasında köprü olacaktır. Sermaye altını çektiği zaman yerine altın bonosu ikame olur ve Sermaye doları kıymetlendiremez. Dolar yerine altın bonosu geçer.

İlerde dolar düştüğü zaman da Altın bonosu yerini almaya başlar. Kuyumcularda altın çoğalacağı için altın bonosu da altın kadar geçerli olur. Bu husustaki bilgi yalnız Akevler’de vardır. AK Parti hükümetlerine tavsiyede bulundum, dinlemediler. AK Parti ya Akevler’e kulak verecek, ya da gidecek. Gelen hükümetler de ya kulak verecekler yahut Sermaye’nin altın-dolar dalgalarında boğuşup duracaklardır. Benim elli sene önce yayınlanan ‘Para’ kitabım vardır. 25 sene önce yayınlanan ‘Faizsiz Kredileşme” kitabım var. Şimdi okuyup yararlanabilirler.

Akevler kendi çalışmalarına devam etmektedir. Bizim görevimiz yapmadır. Yıkma bize ait değildir. Zaten intihar ediyorlar.

 

Süleyman Karagülle






Sayı: 389 | Tarih: 27.11.2016
Ergün Diler
Pizzagate
Türkiye ve Sermaye
1249 Okunma
Süleyman Karagülle
Ahmet Hakan
Doların yükselişi için ne dediler?
Sermayenin kulu İslamcı ekonomistler
1230 Okunma
Lütfi Hocaoğlu
Emre Kongar
Hayır: Koskocaman bir hayır!
Hayır
1116 Okunma
Vahap Alma
Mehmet Barlas
Cumhurbaşkanı Erdoğan hepimizin duygularına tercüman ol
Eğer biliyor olsaydık…
1089 Okunma
Tayibet Erzen
Yusuf Kaplan
Dik duracağız ama teyakkuzu elden bırakmayacağız!
Dik durmayı bilen kim?
1049 Okunma
Ali Bülent Dilek


© 2024 - Akevler