FETO nadasa
1161 Okunma, 0 Yorum
Ergün Diler - Takvim
Süleyman Karagülle

01/10/2016

1- FETO nadasa

Dünyayı Rothschild ailesi idare ediyor. Dolarları Nevada’ya topluyor. Gayesi eski dünyayı savaş alanına çevirmektir ki doları koruyabilsin.  CIA koruyor. Kraliçe onsuz bir şey yapamaz.  Gülen’i Pensilvanya’dan başka yere götürdüler. Türkiye’ye vermeyecekler.  Türkiye’ye oyun kuruyorlar. Dikkatli olalım.

- Rothschild ailesi bugünkü uygarlığın kurucusu ve savaşları çıkaran ailedir. Rockefeller yenilmiş durumda.  15 Temmuz darbesindeki başarısızlığın sebebi, FETO’cu askerlerin Sermaye’ye ihanetleridir.  Ergenekon’un tertipçisi Sermaye idi. AK Parti’yi koruduğu için askerlere ders vermek istediler. Kandilleri yaptılar, AK Parti’ye fatura ettiler. 15 Temmuz’u da Sermaye yaptı. FETO’ya fatura etti. Şimdi de devletimizi yıkıyor, AK Parti’ye fatura ediyor. Onu da yıkacak. Dikkatli olalım.

   1- Ordu biat usulu ile yeniden düzenlenecek.  12 orgeneral orduyu kuracak. Ast üst biatleşerek teşkilatlandırılacak. Komutan güveniyorsa FETO’cu subaylarını, Ergenekon subaylarını da birliğine alabilecek.

   2- Hakemlik sistemi getirilerek adil yargı sistemi kurulacak. Kimse tutuklanmayacak görevine son verilmeyecek. Hakemler seçilecek, başhakemi seçecekler. Bunun için a)Savunma

b)Soruşturma

c)Bilirkişi

d)Hakemlik yüksek kurulu kurulmalıdır.

   3- Semt kooperatifleri kurulmalıdır, yüz villalı dinlenme evleri ile yüz lojmanlı işyerleri olan apartmanlar kurulmalıdır.

   4- Toprak, demir, buğday ve altın bonoları çıkarılıp bunlar bankalara TL değerleri ile parasız değiştireceklerdir.

 

2- İngliz aklı

Kral dünyayı Rothschild ile yönetiyor. Kraliçe ABD’ye gitse bir şey elde etmeden döner ama Rothschild gitse her istediğini alarak döner. Kraliçe Rothschild ile dünyaya hakimdir. Türkiye’nin rolü artacak.

-  Yazar, doğruları anlatıyor. Ne var ki asıl hedefi gösteremiyor. Önce Sermaye Avrupa’yı dinsizleştirerek İngiltere’yi Protestan yaparak dünyaya İngiltere’yi hakim kıldı. Topraklarında güneş batmıyordu. Sonra ABD’ye taşındı. Dünyada Sermaye hakimiyeti ABD’nin jandarmalığını da yapmaktadır. Rockefeller bankerlikle dünyaya hükmediyor. Rothschild patronlukla dünyaya hükmediyor.  Faizli sistem, bir asırdır krizleri savaşlarla çözüyor. Üçüncü cihan savaşını çıkaramadı. Rockefeller ile Rothschild’in arası açıldı. Rothschild Demokratları iktidar etti. Ne var ki ABD Rothschild ailesini dinlemiyor. 15 Temmuz’daki başarısından sonra Türkiye ile masaya oturdu. İstanbul’u merkez yapmayı önerdi. Başkanımızı da kabul etti ve o önermiş gibi beyanda bulundu. Hedef Türkiye’yi ve tüm dünyayı savaşa sokmak, tüm dünyada Müslümanları kullanarak Müslüman kırımını yapmak. Yani üçüncü cihan savaşını böyle çıkaracaktı.

 

3- NATO!

İngilizler, Türkiye’yi çıkarları için büyütmek istiyorlar ama büyüdükten sonra yenmemizi istemiyorlar.

- Sermaye Birinci Cihan Savaşından önce dünyayı ikiye bölecek. Sosyalist ve kapitalist grup olarak. Verimsiz Kuzey Avrasya Rusya’ya verilecek. Diğer ülkelere karşı denge sağlayacak. Kapitalist ülkeler ise Avrupalıların müstemlekesi olarak yönetecekti. İkinci Cihan Savaşında sistemi değiştirdi. Müstemlekeciliğe sona verdirdi ABD’nin baskısı ile dünyayı merkezden, tek devlet olarak idare etmeyi planlamaktadır. Gözü İstanbul’dadır. Türkleri dinsizleştirerek İstanbul’dan dünyayı idare edecekti. Dinsizleştiremedi. Demirel’le ılımlı İslam işleri yapacaktı. Yapamadı. 15 Temmuz’dan sonra yeniden Türkiye’nin kapısını çaldı. Yine başaramayacak.

 

4- Darbenin Şifresi

Üst yüzey general yazara geliyor ve yazar özet olarak şunu söylüyor. Darbeden ordu haberdardı ve tüm emirler birlikte verildi.  15 Temmuz gecesinde hiçbir birlik atış yapmayacak, gece eğitimi yapmayacak, tatbikat yapmayacak, lojistik sevkiyat yapmayacaktı. Yazar devam ediyor, devlet bundan haberdar edilmedi. Son perdeleri var.

- Olay çok açık. Daha önce de yazdım. Sermaye 50 senelik hazırlığın uygulanmasına karar verdi.  ABD ordusu bunu haber aldı Rusya ordusuna bildirdi. Rusya ordusu da Türk ordusuna bildirdi. Bunu zaten Rus generali söyledi. Türk ordusu sivilleri haberdar etmedi. Sermaye’nin planı şu idi: halk sokağa dökülecek,  askerler de silah kullanacak ve sonunda Türkiye kendini iç savaşın içinde bulacaktı. Ordu silah kullanmayı gece yasaklıyor. Orduyu kışlaya hapsediyor. Böylece iç savaşı önlüyor. Komutanların yakalanması danışıklı idi. FETO’cu subaylar da Milli ordunun yanında yer aldılar. Sonuç olarak; 15 Temmuz darbe harekatını ne CIA ne de FETÖ yaptı. Sermaye yaptı ve ABD ile Rusya Türk Ordusu’nu haberdar etti ve Ordumuz büyük bir başarı ile Sermaye’yi mağlup etti.

 

5-Penn’in Ormanı!

Penn özel olarak Hıristiyanlığı yaymak üzere görevlendirilen biri. Yazara göre İngiltere tarafından görevlendirilmiş. Silvanya orman demektir. Pensilvanya Penn’in ormanı anlamındadır.  FETO’cular da orada yerleştirildi.  Havalimanındaki hangar bunlara ait.

-Yazarın her yazısı benim varsayımlarımı teyit ediyor. İngiltere’deki sermaye önce İslam’la Hristiyanlığı savaştırdı. Dengeyi böyle kurdu. Müslümanlar’ın dengeyi koruyamayacağını anladığında dengeyi dinsizlik içinde kapitalizm ile sosyalizm arasında kurmaya çalıştı. Gorbaçov’un bu dengeyi bozması üzerine dengeyi ılımlı dinlerle bağnaz dinler arasında kurmayı deniyor. Bunun için Pensilvanya’da ılımlı Hıristiyanlığın merkezini kurdu. Oraya baskı ile Ecevit’in ricası ile Fethullah Gülen’i getirdi. Papa ile görüştürdü. Ilımlı dinler birliğini kurup Kuran düzenini devre dışı yapmağı istemektedir.  Sermaye akıllıdır. Yenemeyeceğini anlayınca Adil Düzen’i bozacak ve benimseyecek.

 

NOT: Yazıda yer alan italik ifadeler Süleyman Karagülle’ye aittir.

 

Yorum:

 

Adil Düzen’e doğru

 

Kuran uygarlıklar kitabıdır. Hak uygarlıkları ile ve kuvvet uygarlıklarını anlatır. Bunların dönemleridir. İnsanlar arasında döngü oluyor. Bunun ömrünün bin yıl olduğunu söylüyor. Tarih öncesine işaret ediyor. “İnsanlık üzerinde hiçbir şeyin hatırlanmadığı zaman geçti.” diyor. İlk uygarlığı Nuh ile başlatıyor. Nuh, Mısır, Grek, Hristiyanlık ve Roma uygarlıklarını anlatıyor. İslam uygarlığını oluşturuyor, Avrupa uygarlığına Rumların galibiyeti ile işaret ediyor. Kuran bunları anlatıyor. Tevrat bunların kıssaları ile doludur. Yirminci yüz yılda yapılan kazılar, Heredot’u değil, Tevrat’ı ve Kuran’ı onaylıyor.

Yani bir taraftan Tevrat Kuran’ın dedikleri oluyor. Bunu da tarihi araştırmalar teyit ediyor. Bugün beşinci İslam uygarlığının, ikinci Kuran uygarlığının, üçüncü bin yıl uygarlığının başlangıcıdır. Akevlerde çalışan ilim adamları; Erbakan, Ersoy, Akdemir, Adil Düzen’i ortaya koydular ve bu dönemleri anlattılar. Ekonomide işçilik döneminden ortaklık dönemine geçiliyor. Yönetimde merkezi yönetimden yerinden yönetime geçiliyor. İlimde diploma sistemi yerine güvenceli sisteme, dinde hak dinlerin birliğinde laiklik sistemine geçilmesi demektir.

50 yıldan önce ortaya koyduğumuz bu varsayımları Fehmi Koru 1970’lerin başlarında İslamiyet ve Günümüzün Meseleleri olarak yayınladı. 50 yıllık bu varsayımları hep doğruladı. Ondan önce yayınlanan kitabımda Sovyetlerin liberalizme, ABD’nin de sosyalizme döneceğini yazmıştım. Şimdi ABD’de devletle siyaset arasında çatışma vardır. ABD’de Sermaye yenilecek ve ABD sermaye kapitalizminden devlet kapitalizmine geçecektir, sanıyorum.

     

 

 

 

 

Süleyman Karagülle






Sayı: 381 | Tarih: 2.10.2016
Ergün Diler
FETO nadasa
Adil Düzen’e doğru
1161 Okunma
Süleyman Karagülle
Haşmet Babaoğlu
Panik tuzaktır kapılmayın!
Bakış Açısı
1096 Okunma
Tayibet Erzen
Yusuf Kaplan
İnsansız Şehir ve Şehirsiz İnsan’la nereye kadar?
Müslüman şehirler geliyor mu ?
1062 Okunma
Ali Bülent Dilek
Emre Kongar
Demokrasimiz neden böyle? Ne olacak?
Anlayış
1036 Okunma
Vahap Alma
Ahmet Hakan
E koysaydınız bari ceplerine üç-beş kuruş
Şirk-Dolara tapmak
1011 Okunma
Lütfi Hocaoğlu