Yazı yok!
973 Okunma, 0 Yorum
Mehmet Barlas - Sabah
Tayibet Erzen

 

Yazarımızın bu hafta yazısı yok!

Yorum:

Dünyanın önü tıkalı

Kiminin İsrail, kiminin ABD, kiminin ise AB dediği, dünya devletlerini sömürge olarak kullanan ve dünyayı kendi çıkarları doğrultusunda her türlü felakete sürükleyen güç olan Sermaye, makroda gerçekten korkulduğu kadar güçlü.

İnsanoğlunu pireye çeviren bu güç, tüm çaba ve girişimleri sonuçsuz bırakıyor. ‘Nasıl olsa bunlarla baş edemem’ inancına kapılan insan pes ediyor ve çark dönmeye devam ediyor. Ta ki…

Ta ki mikroda bir çözüm arayışına girilinceye kadar.

Evet dostlar, işe mikrodan başlamak gerekiyor.

Bunun öyle el altından, sinsice olması da gerekmiyor. Gayet açık ve legal yollardan çalışarak da bu hedefe ulaşılabilir.

Sadece ama sadece ilk hücreden sağlıklı bölünmeyle, işleyen bir organizma elde edilebiliceğinin bilinmesi gerekiyor. Bunun sosyolojik ve ekonomik olarak bir yeterliliğe sahip olması gerekiyor. Birlikte yaşayan, birlikte çalışan ve birlikte üreten en küçük sağlıklı topluluk dünyadaki bu zulmü durdurup, tüm dünyaya barış, huzur, adalet ve refah getirebilir. Benim artık bunun dışında bir inancım kalmadı. Bu bir ekip işi bu yüzden de dünyayı değiştirmek için projeye ihtiyaç duyan tüm aktivistlere duyurulur.

 

Tayibet Erzen






Sayı: 379 | Tarih: 18.09.2016
Ergün Diler
TİB’lere bak!
İstihbarat
2077 Okunma
Süleyman Karagülle
Ahmet Hakan
Cemaatler ve tarikatlar nasıl olmalı?
Cemaatler-Diyanet İşleri Başkanlığı
1154 Okunma
1 Yorum
Lütfi Hocaoğlu
Yusuf Kaplan
Türkiye’ye niçin saldırıyorlar ve nasıl püskürtebiliriz
100 yıllık tohum nasıl ekilir?
1032 Okunma
Ali Bülent Dilek
Mehmet Barlas
Yazı yok!
Dünyanın önü tıkalı
973 Okunma
Tayibet Erzen