Geri geliyorlar
1059 Okunma, 0 Yorum
Ergün Diler - Takvim
Süleyman Karagülle

02/07/2016

1-

İngiltere Avrupa Birliğinden ayrıldı. İngiltere, Afrika ve Ortadoğu’da hakimiyetini Arap baharı ile kaybetti. AB’den ayrılma Rothschild tarafından finanse edildi. Kraliçe de memnun oldu. Arap baharını Amerika ayarladı. Şimdi yeniden Ortadoğu’ya ve Afrika’ya ABD hakim olacak. Türkiye de var.

- Sermaye, Kara Avrupa’sını laiklik adı altında ateist olarak organize etmiş ve tüm dünyayı kana boyamıştı. Buna karşılık İngiltere’yi muhafazakar yapıp dünyayı istila ederken İngiltere’yi kullanmıştır. Birinci Cihan Savaşı’ndan sonra Avrupa devletlerini taşeron olarak kullandı ve dünyayı onlar aracılığı ile yönetiyordu. Asya ise Sovyetler hâkimdi. Gorbaçov ilk darbeyi vurdu.  ABD de yan çizmeye başladı. Beş büyükler dinlemez oldular. Sermaye ipin ucunu kaybetti. Şimdi yeni oyun peşinde. İngiltere ayrılacak, ABD ile bir olacak ve Çin’i de yanına alıp Rusya ve AB’ye dersini verecektir. Mahir Kaynak’ın teorisi bu idi. Çin ve ABD bir olacak ve Rusya ile Avrupa Birliği’ne saldıracaklar.

Bugün bunun hazırlığı yapılır. Hesaba katmadıkları bazı hususlar vardır.

a)İngiltere’nin ayrılması ile Avrupa zayıflamış.

b) Avrupa Birliği; Türkiye, Rusya ve İran’ı yanına alarak daha da büyür. Daha da uyumlu hale gelir. Evet, İngiltere gider Rusya gelir. Türkiye ve İran da orada yer alır.

c)Çin’in Amerika ile bir olup Rusya ve Avrupa’ya saldırması,  az muhtemeldir. Çin şunu bilir ki Avrupa ve Rusya yenildiği zaman sıra Çin’e gelir ve Çin artık ABD’ye dayanamaz. 

d) Amerikan halkı karar vermiştir. Sermaye’nin ocağına incir ağacı dikecektir. Rothschild’in bu oyunu intihardan başka bir şey değildir. Hillary Clinton onların sadık dostu değildir. Olsa bile buna güç yetirecek durumda değildir. Gerçi ondan görünüp onu yolma peşindedir Sermaye.

 

2-Toprak kavgası

Amerikan askerinin olduğu her yerde İngiltere askeri de olacak. Sermaye Nevada’da birleşti askerler de dünyanın her yerinden birleştiler. Avrupa ve Rusya hedefte, petrol fiyatları ile etkisiz hale getirdiler. Putin ile Ankara anlaşma durumuna geldi. İngiltere ve ABD bir olacak dünyaya savaş açacak. Türkiyesiz bu olmaz. Fırsat bu fırsat.

- Sermaye’nin planı şudur. Üçüncü Cihan savaşını çıkarmak ama dengeli çıkarmak. Çin ABD ve Türkiye bir taraf olursa, Rusya, AB ve İran diğer taraf olursa denge kurulmuş olacaktır. Savaşın sonunda İran ve Türkiye haritadan silinecek. Bitkin hale gelen devletler Birinci ve İkinci Cihan Savaşı sonunda olduğu gibi al bir cetvel, bir de Piri Reis haritasını çiz çizebildiğin sınırları. Yazar bu oyuna geliyor, Türkiye’nin Sermaye’nin yanında yer almasını istiyor.  Türkiye ve İran savaşmayacaktır. Rusya, ABD Sermaye’nin emrine girmeyecektir. Rothschild intihar ediyor.

 

3- Yeni başlıyoruz

Araplar ve Çinler başka ülkelere dolar kazanırlar ama doları yine Batıya yatırırlar. Para tekrar ABD bankalarına gider. Şimdi Rothschild orduları İngiliz bankalarından geçirerek Amerika Nevada’da depoluyor. İngiltere büyük devlettir. Rusya ile Çin’in arasını açabiliyor. Türkiye’yi onlardan uzak tutuyorlar.

-  İnsanları karşılıksız dolarla çalıştıran Sermaye doların değerini koruması için de doları enflasyon kadar faiz ile yani faizsiz Amerikan banklarında tutuyordu. Rothschild’in yeni siyaseti ile dolar İngiltere aracılığı ile ABD’ye gidecek. Dolar rezervi ABD için atom bombasından on misli daha tehlikeli. ABD’ye bir saldırı olacak olsa ABD %500’lere varan enflasyonla karşı karşıya kalır ve Hillary Clinton’un parçaları bile bulunmaz. Sermaye bunun hazırlığında. Adil Düzen’den öğrendikleri ile yeni hesaplar peşinde. Finans ekonomisi uydurma ekonomidir. Reel ekonomi önemlidir. Rusya tekrar sosyal düzene dönebilir ve yaşar. Avrupa nasyonal sosyalizme dönebilir ve yaşar ama batan doların karşısından yeni para çıkaramazsa kağıt ile karın doymaz. Asıl tehlike de Sermaye’dir. Faizli düzendir.

 

4-CIA ve yine sahte bayrak

İstanbul’da dış hatlarda diğer ülkelerde olduğu gibi patlama oldu. Bu, Rusya ile Türkiye arasını açık tutmak içindi. Uçak da bunun için düşürüldü.  Rusların Türkiye’ye gelmesi önleniyordu. Bunları yapan CIA idi.

- CIA dediğiniz zaman sahte bayrak sallıyor demektir. Bugün ABD’de Sermaye ile devlet çatışmaktadır. CIA devlet tarafı. Sermaye’nin dolarları bu işleri yapıyor. Fiili de CIA’ya yükleyerek “Ben seni rezil ederim, dünyayı sana düşman ederim.” diyor. CIA’yı böylece satın almak istiyor. Seçimden yararlanıyor. Seçimden sonra yeni Cumhurbaşkanı ile Rothschild arasında büyük çatışma başlayacaktır. %55’in üstünde oy alırsa, Sermaye’yi takmayacak. %50’lerde alırsa bebek gibi kullanacak, Hillary Hanım istifa edebilir. CIA da Türkiye de MİT de artık Sermaye’nin tetikçisi değildir. MİT artık kendi halkına kendi dinine saldırmıyor. Paralellerden henüz temizlenmedi ama artık MİT halk düşmanı ve halkın ona düşman olduğu bir kurum değildir. CIA da böyledir.

 

5- Sıra Putin’de

İstanbul Hava limanı harekâtı Müslümanları terörist yapmak, İstanbul’u merkez olmaktan çıkarmak, Rusya ile olan yakınlaşmamızı önlemek içindi. Sıra Putin’de. Putin bunu değerlendirmelidir. Türkiye daha da yakınlaşmalıdır.

- Tekrar tekrar işaret ediyorum. Bütün bu oyunları Sermaye dolar gücüyle yapmaktadır. Bir gün beş büyükler karar alıp Rothschild’in tüm hesaplarına el koyabilirler. Ailenin etkinlerini de hapishaneye koyabilirler. Bu bir gecelik bir iştir.  Rothschild’e bizim tavsiyelerimiz vardır.

a) Sermaye ekonomik faaliyetler yapmalı. Siyasete, ilme ve dine karışmamalı.

b) Dünyaya ifsat ederek değil hizmet ederek hükmetmelidir.

c) Karşılıksız paradan ve tekelcilikten vazgeçmelidir.

d) Ateist felsefesinden tövbe etmeli, beş yüz senelik günahlarını çıkaracak tövbe etmelidir.

Rusya’nın, Türkiye’nin ve İran’ın elindeki doğal imkânlar onları başka hiçbir ülkeye muhtaç etmez. Artık bu devletler Adil Düzen üzerinde birlikte çalışmaya karar vermelidirler.  Bunun için Putin’in Müslüman olması gerekmez iyi Hıristiyan olsun yeter.  

 

 

Süleyman Karagülle






Sayı: 368 | Tarih: 3.07.2016
Ergün Diler
Geri geliyorlar
Sermaye'nin Oyunları
1059 Okunma
Süleyman Karagülle
Ahmet Hakan
Erdoğan'ın İHH'ya tepkisi haksız mı?
Yardım kuruluşlarının göbek bağı
983 Okunma
Lütfi Hocaoğlu
Mehmet Barlas
Yazı yok
Türkiye nereye gidiyor?
914 Okunma
Tayibet Erzen


© 2024 - Akevler