Hutbeyi dinlerken ‘Allahu ekber’ diye haykıracaktım
1242 Okunma, 0 Yorum
Ahmet Hakan - Hürriyet
Lütfi Hocaoğlu

21.11.2015

HOCA, çıktı minbere...

Başladı cuma hutbesini okumaya...

*

Şunları söyledi:

Dillerinden tekbir düşmese de, alınları secdeden kalkmasa da... İnsanlık dışı katliamların faillerinin İslam’la uzaktan yakından ilgisi yoktur.

Tehlike büyük... Çünkü İslam’la, Müslümanlıkla ilgisi olmayan cinayet şebekelerinin işlediği cürüm, saldırı, vahşet ve katliamlar, ne yazık ki İslam’la anılır olmuştur.

En büyük cinayet, ahlak ve hukuk tanımayan katliamlara “cihat” adı verilmesidir. Dinimizin “cihat” anlayışı, öldürmek değil yaşatmaktır.

“Cihat”, harap etmek değil, mamur eylemektir. Gönüllere kin, nefret, intikam tohumları değil, sevgi, şefkat, merhamet tohumları ekmektir.

Din adına masum insanları, kadınları, yaşlıları, çocukları acımadan öldürenler, aslında bütün insanlığı öldürmektedir.

*

O kadar güzel, o kadar şahane, o kadar muhteşem bir hutbeydi ki dinlediğim...

Neredeyse “Tekbir! Allahu ekber!” diye bağıracaktım.

Yazının tamamı için tıklayın

 

Yorum:

Psikopatların cihadı

Psikopat kelimesi çok yaygın olarak kullanılır. Ancak genellikle ne manaya geldiği tam olarak bilinmez. En temel tanımı empati ve vicdanın olmamasıdır. Nedir empati? Empati kendini başkasının yerine koymadır. Vicdan ise yaptığı bir fiilden dolayı suçluluk duymaktır.

Bir psikopatta empati de olmaz vicdan da olmaz. Bir psikopat için tavuk kesmek ile adam kesmek arasında duygusal açıdan hiçbir fark yoktur. Bu nedenle rahatlıkla birisini kesebilir. Hatta bu kişi annesi, babası, kardeşi, çocuğu bile olabilir. Onu keserken hiçbir duygu hissetmez, acımaz. Onun için herhangi bir olaydır.

Psikopatlar genellikle toplumda jiletçiler olarak bilinir. Ellerinde, kollarında, göğüslerinde, sırtlarında jilet izleri vardır. Duygu eksikliği olduğu için korku duyusu da yoktur. Toplumda cesaretli insanlar olarak bilinirler. Oysa bunun sebebi onların patolojik olarak duygularının olmayışıdır. Acıma duygusu da yoktur, sevgi duygusu da yoktur.

Bunlar için en ideal ortam insanları rahatlıkla öldürebilecekleri, yani onlar için oyun oynama isteklerini tatmin edecek ortamları bulmalarıdır. Bunun en güzel ortamı terör örgütleridir. Terör örgütünün neyi savunduğu önemli değildir. İster komünizmi, ister Kürt ırkçılığını, ister İslamiyet’i savunduğunu iddia etsin, fark etmez. Önemli olan birilerini kesmek için bir ortam olmasıdır.

Gün gelir, Sermaye bir örgüt kurdurur. Adına da İslam devletini ekler. Amacı bir taşla iki kuş vurmaktır. Televizyonlarda da birilerinin boğazını kesince tüm dünyadaki psikopatların iştahı kabarır. Bir bakmışsınız ki psikopatlarla dolu bir örgüt olmuş.

Artık örgüt hazırdır kesmeye, doğramaya. Sermaye için en güzel tarafı da bunu İslamiyet adına yapmasıdır.

İste buyurun, size psikopatların cihadı.

 

 

 

Lütfi Hocaoğlu








© 2024 - Akevler