Operasyon ve yakın tehlike
1001 Okunma, 1 Yorum
Hüseyin Gülerce - Zaman
Zafer Kafkas

Burada gereken hassasiyet; milyonları rencide edecek acele kararları almama basiretinin gösterilmesidir. Daha açık söyleyeyim, “örgüt, “çete olarak adlandırılanları, Hizmet  hareketi ile bağlantılı kimseler gibi lanse etmek, Hizmeti bir günah keçisi, potansiyel bir tehdit gibi göstermek yanlışın en büyüğü olur. Böyle bir yanlış, sadece bu milletin düşmanlarını sevindirir. Bu hançer, maşeri vicdanı paramparça eder. Türkiyenin istikbalini karartır. Çünkü Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi, avukatı vasıtasıyla açıkça beyan etti; söz konusu kamu görevlileriyle, Hizmet camiasının en küçük bir ilgisi yoktur. Bunlar bahane edilerek masumlara toslamanın, manevî sorumluluğu çok ağır olur.

 

Hükümet, Türkiye Cumhuriyeti hükümetidir. Yabancıların değil, bizim hükümetimizdir. Onun yıpranmasını değil, başarılı olmasını vicdan sahibi herkes ister. Yanlış varsa, sandıkta düzeltilir. Demokrasinin gereği de budur.

 

Hükümete tuzak kurmak, dışarıyla işbirliği yapmak, Türkiyenin adını dünyalara duyuranların işi olamaz. Tam tersine, bu ülkenin hayrına olan insanlar, istikrardan yanadır.  Ülkenin, zincir atmasını istemezler. Çözüm sürecinin sekteye uğramasını da istemezler. Çünkü analar artık ağlamasın, derler. Üçüncü olarak da, milletimize kurulan bütün tuzakları, gönül beraberliğimizin, kardeşliğimizin, birliğimizin bozacığını bilirler, bunun üstüne titrerler

 

AK Parti iktidarının kapısındaki yakın tehlike, makul olanın, hukukî olanın dışına çıkıp, her şeyi berhava edecek öfkeli bir kalkıştır

 

http://www.zaman.com.tr/huseyin-gulerce/operasyon-ve-yakin-tehlike-_2186024.html

 

 

Yorum:

 

Yeni Bir Başlangıç Gerek

 

Yıllardır kutuplaşma ve çatışma üzerinden siyaset yapılan ülkemizde artık birbiriyle çatışmayan hiçbir parti, grup, cemaat kalmadı. Herkes bir korku içerisinde karşı tarafın kendisi için oluşturduğunu düşündüğü tehlikeye karşı çeşitli önlemler almanın peşinde.

 

Ülkemize zarar vermekten başka bir işe yaramayan ve git gide önüne geçilmez bir hal alan bu düşmanlık ortamına son vermek ülkesini seven herkesin üzerine sorumluluklar  yüklemektedir.

 

Genel af ile işe başlayıp temiz bir sayfa açılabilir ve toplumun tansiyonu düşürülebilir. Sonrasında herkesin üzerinde ittifak edeceği bir cumhurbaşkanı tespit edilerek uzlaşmanın ve barışın önü iyice açılabilir. Bu sayede çatışmadan beslenen ve ülkemiz üzerinde hedefleri olanların planları boşa çıkarılabilir.

 

Bu olaylar umarım hayırlı başlangıçlara vesile olur.

 

 

Zafer Kafkas


YorumcuYorum
Reşat Nuri Erol
24.12.2013
08:21

İbretamiz bir gelişme:

“ADİL (EKONOMİK) DÜZEN”e “karşı olanlar” veya

en hafifinden “diyalogda olmayanlar” çatışıyor,

Allah “Adil Düzen”in önünü açıyor, inşaallah…





Sayı: 236 | Tarih: 22.12.2013
Mahir Kaynak
Etki mi, Belirleme mi?
AK PARTİ'NİN HATALARI
1416 Okunma
7 Yorum
Süleyman Karagülle
Ahmet Hakan
‘Devlet içinde devlet’ soruları
Geçmiş geleceğin aynasıdır
1279 Okunma
2 Yorum
Lütfi Hocaoğlu
Mehmet Barlas
Kriminolojik ittifakın dosyalı ve kasetli kuvvetl
Sona geliniyor
1259 Okunma
1 Yorum
Tayibet Erzen
Mehmet Şevket Eygi
Bazı Hatâlı Müslümanlar
Herkes Yaptıklarında Sorumlu
1222 Okunma
Emine Hocaoğlu
Yusuf Kaplan
Erdoğan'ı ve Türkiye'yi bitirme operasyonu
Türkiye=Erdoğan mı?
1213 Okunma
1 Yorum
Ali Bülent Dilek
Hüseyin Gülerce
Operasyon ve yakın tehlike
Yeni bir başlangıç gerek
1001 Okunma
1 Yorum
Zafer Kafkas


© 2024 - Akevler