Hikmet Güveloğlu
II. Baskı: DÜNYANIN SONU-2 (Büyük Kıyamet)
12.04.2018
7358 Okunma, 13 Yorum

Sevgili dostlarım, 4 Mayıs 2017 tarihli yazımız dikkatli okununca Nisan 2018 kadar ki, bölgemizde olup biten ve olacak olaylar ile ilgili ne kadar tutarlı ve ayağı yere sağlam basan, haklı yazılar yazdığımız görülecektir. Hiç bir kelimesi ile oynanmadan takdirinize sunuyorum.

“Nasreddin Hoca’ya sormuşlar:

-Hocam, kıyamet ne vakit kopacak?

-Hangi kıyamet?

-Kıyamet kaç tanedir ki Hocam?

-Aslında kıyamet iki tanedir. Kişinin kendi ölümü küçük kıyamet, dünyanın parçalanıp yerle bir olması ise büyük kıyamettir.

-Bizim ev için soracak olursan; Hanım ölürse küçük kıyamet, ben ölürsem büyük kıyamettir,” demiş.

Bir önceki “Dünyanın Sonu-1” yazımın sonunda ABD Başkanı Donald Trump’un damadı ve seçim danışmanının hem fanatik Yahudi hem de İsrail devleti ile köklü ve yakın bir ilişki içinde olduklarını yazmıştım. Yeni yazımın daha iyi anlaşılabilmesi için bu hatırlatmalar ile meseleye girelim…

Zaten bütün ABD Başkanlarının İsrail ile arası hiçbir zaman kötü olmamıştır. Kötü olur gibi olanlarda bir suikast sonucu öldürüldü. Ortada bir iz kalmasın diye öldürende öldürüldü.(Kenndy suikastı)

Yaklaşık 15 günden beri özellikle "İbranice" ve diğer dillerde yazılmış makaleler üzerine yoğunlaştım. Gözlerim sürekli Irak, Suriye ve özellikle Türkiye ile ilgili haberlerde idi.

Okuduğum bir kaç makalede, Trump’un İsraillilerin bir kurtarıcısı olarak görüldüğünü; Öncesinde Bush ile Irak’ın, sonrasında da Obama ile bir hal içine sokulan Suriye’nin bundan sonra ki süreçte İsrail’i mutlu edecek yeni hamlelere gebe olduğu anlamına gelen cümleleri fark ettim.

Tehlikeli olan ise şudur. Eskiden çaktırmadan yapılan bu işler; Trump’un Başkanlığı ile birlikte kimliklerin ve niyetlerin saklanmadan bizatihi göstere göstere, dünyaya haber verilerek yapılıyor olmasıdır.

Zaten sizlerde fark etmişsinizdir ki; ABD Başkanı Donald Trump davranış itibari ile normal bir adam olarak görülmüyor. Pentagon ile uyumsuzluğu, aniden Suriye’yi vurması, Afganistan’a bombaların anası sayılan nükleer olmayan en büyük bombayı attırması, üstüne ikili görüşme de Merkel’e yaptığı aşağılayıcı davranışlar ve tuhaf basın açıklamaları da Donald Trump’ın akli dengesinin pekte yerinde olmadığının bir göstergesidir. Donald Trump seçim kazanıp başkan oldu ise de ABD'de, askeri ve sivil bürokrasi olarak kabul görmedi, içselleştirilemedi bir türlü. İlerleyen zamanlarda Trump gerek kabinede gerekse diğer önemli yerlerdeki bürokratları da alaşağı edecek gibi duruyor. Yani adam tam bir deli, ne yapsa yeridir..!

Bunlara ek olarak ABD Dış İşleri Bakanı Rex Wayne Tillerson’un son yaptığı; “Bundan böyle ABD dış ilişkilerinde; Amerikan değerleri ve Evrensel İnsan hakları değerleri ölçüsünde davranmayacaktır!!!” mealine denk gelen gözdağı niteliğindeki açıklaması da; İlerleyen zamanlarda dünyayı pekte güzel günlerin beklemediğinin birer delili olarak karşımıza çıkıyor. İzahatım anlaşılıyor değil mi?

Yazımıza, önce bir haber okuyarak devam edelim isterim.

Ülkemizin ve milletimizin birlik, bütünlük ve güvenliğine kasteden bu terör yuvalarının yok edilmesi maksadıyla uluslararası hukuktan kaynaklanan haklarımız kapsamında 25 Nisan 2017 günü saat 02.00'de, Irak kuzeyi/Sincar Dağı ve Suriye kuzeydoğusu/Karaçok Dağı bölgelerine hava harekatı icra edilmiş ve belirlenen terörist hedefleri tam isabetle vurulmuştur."

Haberi ile birlikte hiç vakit kaybetmeden, 25 Nisanın ilerleyen saatlerinde ABD, Rus ve İsrailli istihbarat elemanları Tel Aviv yakınlarında alelacele, soluk soluğa gizli bir toplantı yaptılar. Bu gizli görüşme de çok yüksek ihtimal, Suriye ve Irak’ın geleceğini şekillendiren bir takım mutabakatlara varıldığını tahmin edebiliyorum. İçeriğinin ne olduğu hakkında bir bilgiye ulaşamadım. Zaten gizli yapılan bir toplantıda neler konuşulduğunu önce Allah, sonra liderleri, bir de görüşmeye katılanlar bilir.

Lakin Ülkemizin Sincar ve Karaçok bölgesine yaptığı operasyon ana gündem maddesi olacak ki; Sınırımızda Önce ABD bayraklı daha sonrada Rus bayraklı zırhlı araçlar belirdi. Bu alçaklar Suriye ve Irak’a ilişkin gizli yaptıkları toplantı ve görüşmelerin bazılarına Türkiye’yi dahil etmedikleri için Türkiye ara sıra yaptığı müdahalelerle bunların planlarını bozuyor. Tıkır tıkır ilerleyen planları sekteye uğrayınca da, bizi uyarıcı nitelikte sert açıklamalar birbiri ardına bomba gibi patlıyor.

Sayın Cumhurbaşkanımızın Mayıs 2017 ortası yapacağı ABD ziyaretinde, bizim güney sınırımızın hemen kenarında dönen bu sinsi ABD ve Rus hamleleri konuşulacaktır. Ne yapılıp edilip güney sınırımızın dışında ağır silahlarla donatılan ve sinsice düzenli ordular haline getirilen milis güçlerin mutlaka engellenmesi şarttır. İkna edilemezlerse şayet mutlaka kendimiz insiyatif almalıyız.

Aksi takdirde bu adamlar ile ne kadar konuşursak konuşalım, ne kadar anlaşmalar yaparsak yapalım üzülerek söylüyorum ki; Bazı anlaşmalar bizden de gizli yapılıyor maalesef.

Sonuç olarak;

Bizim Büyük Kıyametimiz; Olmazsa olmazımız Cennet Vatan Türkiye’dir. Her gün çevremizde koparılan onlarca Küçük Kıyametler de yüreğimiz, canımız çok fazlası ile acıyor zaten. İlerleyen zamanlar bölge tam bir cadı kazanına dönecektir. Türkiye'nin çok müthiş bir strateji izlemesi hayati derecede önem arz etmektedir.

Şunu asla unutmayasın ki etrafın ABD, İngiliz, Rus ve İsrail ajanları ile doludur. Mutlaka sana gaz verecekler, yanlış yönlendirecekler, kimi bu tarafa, kimisi o tarafa çekmeye, yönlendirmeye çalışacaktır. Çok dikkat...!!! (devlet erkanımıza)

Bölgemizde giderek büyüyen toz hortumu içerisinde taraf olmak değil bizatihi tarafmış gibi yapmak Türkiye'nin menfaatinedir. Ben Sayın Cumhurbaşkanımızın aklı selim bir şekilde süreci yöneteceğine inanıyor ve güveniyorum. Bizimkisi naçizane unutulanları ve akla gelmeyenleri hatırlatmaktır.

Hoca’nın başta söylediği “Büyük Kıyamet” kopartılacak olur ise şayet; Devlet bazında, yeryüzünün İlahi Hak Bayrağı’nı taşıyacak tek bir toprak parçası kalmamış olacaktır. Allah! Vatanımıza, Milletimize bir zeval vermesin duası ile...Saygılarımla

saymayansayilmaz@gmail.com   

 


YorumcuYorum
mmehmetu76
12.04.2018
12:12

türkiyeye bir sey olmaz. sermaye ve amerika sagiyor inegi, her dedigini yaptiriyor. dün putinci olan islamcilar bugün trumpci olur. fir fir dönerler. trumpin füzelerine zeval gelmesin diye dua ederler. putin kuyrugunu kistirip ceker gider suriyeden. zavalli islamcilar esat yikildi diye göbek atar, secim kazanmis gibi dümbelek calar, girnata oynatir. fakat suriyenin basina sisiden bes beter bir adam gelir. suriye kürdistani kurulur. tokiler, mütahitler dolusur oraya. aha yeni bir yemlik bulduk diye sevinirler. siz ve sizin gibiler de trumpci olursunuz, esat zalimdi falan dersiniz, fabrika ayarlariniza dönüp yeniden amerikanci olursunuz. tayyip yeniden cb olur, dostum trump der mesela.. falan filan.. bu filmi cok gördük ve biz salakmisiz gibi bu filmi seyterrirmeye devam ederler ve o essek kafali aktörler bu filmi cok ustaca oynarlar. sizde sanki yeni seyrediyormussunuz gibi hop oturup hop kalkarsiniz.

bütün zalimleri ve zulme ortak olanlari Allah Kahhar ismiyle kahretsin.

Hikmet Güveloğlu
12.04.2018
13:00

Mehmet bey son cümleniz için "Amin" derim.

Sevmeseniz de "Sayın cumhurbaşkanımız" diye başlayarak eleştiri yapmak daha makbul olur. 

Devlet böyle mahalle ağzı laflar ile yönetilmez. Bence üslup ve kullandığınız kelimelere dikkat ederseniz daha çok dikkate alınırsınız. Ha derseniz ki böyle bir şey umurumda değil o vakit yorum yaptığım insan kırılır mı diye düşünmeniz gerekir.

Ha buda umurumda değil derseniz bence yazılara hiç yorum yapmayın sadece okuyun veya okumayın..seviyeyi düşürmeyelim... bu köşe yorum yapmak için ayrılmış, insanlarla dalga geçmek ve geyik muhabbeti için değil.....!!! selamlar/saygılar


mmehmetu76
12.04.2018
14:32
öyle ya biz marabayiz. milletin emir kuluyuz. herkese sayin falan filan el etek öpmek.cb bize ula diyecek biz ona sayin ..ocalana da sayin deniliyordu herhalde. biz osmanli torunuyuz, magrullanma padisahim senden büyük Allah var düsmez dilimizden. zaten bunu diyen olmadigi icin ortalik böyle perisan. olmadi mi müdür bey. biz halk adamiyiz. kirilmaz resmiyete karsi kaba dilimiz.
Hikmet Güveloğlu
12.04.2018
15:27

Mehmet bey kardeşim bende adanalı köylü bir adamım bu ayrı bir şey,

eleştir kardeşim lakin şöyle yazdığın yorumları tekrar bir oku içinde sende bir çok hata göreceksin..

benim partim yok..çoğu seçim boş attım.. Refah, MHP ve AK PARTİ haricinde kimseye oy vermedim...ŞU AN İÇİN KİMSEYE DE OY VERMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM...BEN SADECE OKUL MÜDÜRÜYÜM yani öğretmenim  ONA RAĞMEN İKTİDARA YALAKALIK YAPMIYORUM..BENDE SERT YAZIYORUM LAKİN SERTLİK BAŞKA BİR ŞEY..HER NEYSE SELAMLAR SAYGILAR

Hikmet Güveloğlu
12.04.2018
15:27

Mehmet bey kardeşim bende adanalı köylü bir adamım bu ayrı bir şey,

eleştir kardeşim lakin şöyle yazdığın yorumları tekrar bir oku içinde sende bir çok hata göreceksin..

benim partim yok..çoğu seçim boş attım.. Refah, MHP ve AK PARTİ haricinde kimseye oy vermedim...ŞU AN İÇİN KİMSEYE DE OY VERMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM...BEN SADECE OKUL MÜDÜRÜYÜM yani öğretmenim  ONA RAĞMEN İKTİDARA YALAKALIK YAPMIYORUM..BENDE SERT YAZIYORUM LAKİN SERTLİK BAŞKA BİR ŞEY..HER NEYSE SELAMLAR SAYGILAR

mmehmetu76
14.04.2018
16:38

gördünüz degil mi? trump suriyeyi vurdu mu, vurdu. putin süt dökmüs kedi mi, kedi. s400 bir halta yaramadi mi, yarama di. sizinkiler bu bombardiman karsisinda 4 köse oldu mu, oldu. fetö göbek atiyor mu, atiyor. perincekgiller kudurdu mu, kudurdu.

gördügünüz gibi bütün bunlarin hepsine karsi gelen gercek adam.. yasasin karamollaoglu.

Ahmet Yücel
14.04.2018
19:49

Suriye'de boşaltılmış olan üsleri vurdular. Trump-Putin danışıklı dövüş yaptılar. Füzeler ve füze savunma sistemi test edildi o kadar, bugün yarın her şey ortaya çıkacaktır. Japonya' yı kandırıp savaşa itmişler ardından Hiroşima'ya atom bombası atmışlardı. Aynı oyun burada da oynanıyor. ABD ye bağlı bir Kürt devleti bölgede kurulmak isteniyor. Daha ötesi, Rusya ile anlaşmalı Esat gitsin ABD ye bağlı başka bir zalim Esad gelsin, isteniyor. 

Olanlara karşı kimsenin göbek attığı yok Türkiye'mizde. Bu Mehmet kardeşimizin zannından başka bir şey değil.

Ayrıca sayın Karamollaoğlu, öyle sanıyorum ki, Allah'ın verdiği bu ittifak imkanından yararlanmayacak, hem cumhurbaşkanı adayları kaybedecek, hem mecliste Milli Görüşün temsil edilmesinin önüne geçecek. Bir siyasi partinin meclise girmek gibi hedefi yoksa, tebliğ etmeye devam etsin dursun. Emek, zaman ve maddi olarak zahir görünüşe göre söylüyorum, israf edilmektedir. Allah katındaki karşılığını ancak Allah bilir.


mmehmetu76
14.04.2018
21:46

ilk paragraftaki görüslerinize katiliyorum. ama sagolsun hükümetimiz sayesinde oldu/olacak bütün bunlar.

maksat meclise girmekse, o da olacak Insaallah. saadet iyi parti ile birlikte meclise girecek Allahin izni, inayeti ve keremiyle. tabii siz buna gülüp gecebilirsiniz fakat gülmekle hakikatler örtülmez

Hikmet Güveloğlu
14.04.2018
22:15


ÇOK SİNSİ PROPAGANDALR (S/400 LERE YAKALANMAYAN FÜZELER VS)

İSRAİL/ABD SURİYEYİ BİRLİKTE  VURACAK....

RUSYA SURİYE'DEN ÇEKİLECEK.....vs vs vs

diye devam eden yazı silsilesi okunduğunda "yaşasın karamollaoğlu" hariç yazdığınız her şeyi çok net bulacaksınız mehmet bey 

selamlar saygılar

Hikmet Güveloğlu
14.04.2018
22:15


ÇOK SİNSİ PROPAGANDALR (S/400 LERE YAKALANMAYAN FÜZELER VS)

İSRAİL/ABD SURİYEYİ BİRLİKTE  VURACAK....

RUSYA SURİYE'DEN ÇEKİLECEK.....vs vs vs

diye devam eden yazı silsilesi okunduğunda "yaşasın karamollaoğlu" hariç yazdığınız her şeyi çok net bulacaksınız mehmet bey 

selamlar saygılar

Ahmet Yücel
14.04.2018
23:13

Mehmet kardeşim, Saadet Partisinin meclise girmesi hem millet için hem SP için hem de Ak Part için hayırlı olur. Hayra motor şerre fren olacaktır buna inanıyorum fakat İyi Partinin barajı aşabileceğini sanmıyorum. Düşüncelerinize saygılıyım, düşüncenize katılmayabilirim fakat asla kimsenin düşüncesini küçümsemem ve gülmem.

İyi Parti+Saadet Partisi+ANAP+DYP+DP vb bir ittifak yapılsa barajı aşamaz diye düşünüyorum bugün için fakat seçime kadar Mevlam ne gösterecek bilemeyiz. SP CHP HDP ittifak yapsa gene saygı duyarım. Tahminim SP cumhurbaşkanı adayı çıkaracak bu yüzden ittifak yapamayacaktır. Selamlar.

mmehmetu76
15.04.2018
01:25

Estagfieullah, saygilar bizden sayin Ahmet Bey Abim,

türkiyeyi abd vari bir sisteme itelemeye calisiyorlar. türkiye her zaman baska olmustur. ne dogudur, ne bati. türkiye türkiyedir.

bu baglamda, ikili parti sistemi disinda bur 3. yol ülkemiz icin her zaman vardir ve bu saadet ve iyi parti ile olacaktir. zaten bahcelinin ak parti ile ittifak yapmasi tamamen bunun üzerinedir. bahceli tayyip ittifaki ak partiyi zayiflatacaktir ki öyle olmustur ve bu devam ediyor. hatta bahcelinin 5. parti diye bir lafi vardi bir zaman. herkes abdullah gül  mü acaba diye homurdanirken, tam tersi bu 5. parti iyi parti olmustur. ak parti bahceliyle ittifak yapmakla kendisine yazik etmis oldu.. neyse.

saadet, gül disinda cb adayi cikarmaz. gül de bunu kabul etmez, cünkü o hazircidir ve sirasini alti tepsi icerisinde beklemedir ki avucunu yalar.

chp ve hdp ile ittifak hic bir sag parti icin rasyonel degildir.

iyi parti saadet ittifaki ki eger olursa, simdiden 20% yi zorlayacaktir bile, bunu yazin bir kenara.

tayyp cb olacak ama 2. turda, fakat meclis cogunlugu muhalefette olacak gibi geliyor bana. bunu kimse düsünmüyor.

zaten akp ne zaman bir kanun getirse, en az 10 kere düzeltmeden rayina oturtamiyor, beceriksiz adamlar.


Ahmet Yücel
15.04.2018
09:52
Selam ve saygılarımı sunuyorum. Bekleyip göreceğiz. Takdir Allah'ın. Biz de Allah'ın takdirine razıyız. Makamları kullarına veren Allah'tır. Görelim Mevlam neyler, Neylerse güzel eyler.




Son Yorumlanan Makaleler
Hikmet Güveloğlu
İsrail Terör Devleti'ne Ramak Kala
15.05.2021 2244 Okunma
1 Yorum 15.05.2021 15:52
Hikmet Güveloğlu
Virüs Öldürür Lakin Bu Süründürür!?
6.04.2020 3821 Okunma
1 Yorum 06.04.2020 12:17
Hikmet Güveloğlu
Bizi Öldürürse Ancak Allah Öldürür!
27.03.2020 3521 Okunma
2 Yorum 27.03.2020 12:07
Hikmet Güveloğlu
VLADİVOSTOK 1974
28.02.2020 3780 Okunma
1 Yorum 29.02.2020 11:01
Hikmet Güveloğlu
Süleymani Suikastından, Ruhani Haberdar mıydı?
6.01.2020 4419 Okunma
1 Yorum 06.01.2020 21:25
Hikmet Güveloğlu
Türkiye'yi Bilmem Lakin ABD Kesin Kazandı.
20.10.2019 7511 Okunma
2 Yorum 20.10.2019 22:01
Hikmet Güveloğlu
Kurtuluş Reçetesi
4.10.2019 7219 Okunma
2 Yorum 04.10.2019 20:13
Hikmet Güveloğlu
S/400 Ve Kral Öldü-2
13.07.2019 3889 Okunma
1 Yorum 13.07.2019 11:44
Hikmet Güveloğlu
S/400 ve Akılda Tutulması Gereken Hakikatler-1
12.07.2019 5233 Okunma
1 Yorum 13.07.2019 00:59
Hikmet Güveloğlu
Siyasi İntihar
25.06.2019 8436 Okunma
6 Yorum 25.06.2019 22:06
Hikmet Güveloğlu
İçeriden Değil Dışarıdan Nasıl Göründüğünüz Önemlidir
20.06.2019 4784 Okunma
1 Yorum 20.06.2019 23:13
Hikmet Güveloğlu
Devlet Erkanımıza Tarihi Bir Uyarı!
13.05.2019 5753 Okunma
2 Yorum 13.05.2019 15:44
Hikmet Güveloğlu
Tercih değil Mecburiyet
22.04.2019 6894 Okunma
1 Yorum 22.04.2019 15:52
Hikmet Güveloğlu
Uçsada Oğlak!?
3.04.2019 8667 Okunma
4 Yorum 03.04.2019 21:22
Hikmet Güveloğlu
Müslümanın Siyasetle İmtihanı
25.03.2019 6540 Okunma
3 Yorum 25.03.2019 23:54
Hikmet Güveloğlu
Meselemiz, Tabi ki de Haramdır!
24.02.2019 7206 Okunma
8 Yorum 24.02.2019 18:20
Hikmet Güveloğlu
= Fahiş Fiyatlar
14.02.2019 7503 Okunma
3 Yorum 14.02.2019 21:34
Hikmet Güveloğlu
Rekabet Değil Kardeşlik, Kâr Değil Bereket
8.02.2019 8106 Okunma
2 Yorum 08.02.2019 16:22
Hikmet Güveloğlu
Ertuğrul Özkök, THE NEW YORK TIMES'tan Bildiriyor
10.01.2019 5093 Okunma
1 Yorum 10.01.2019 13:03
Hikmet Güveloğlu
Savulun Bre Mel'ûnlar, KARAGÜL Geliyor!
7.01.2019 5401 Okunma
1 Yorum 08.01.2019 08:12
Hikmet Güveloğlu
ABD değil Ruslar Çekilecek Suriye'den
20.12.2018 8627 Okunma
2 Yorum 20.12.2018 18:33
Hikmet Güveloğlu
Uzlaşmadan/Anlaşmadan Operasyon Olmaz
17.12.2018 6110 Okunma
1 Yorum 17.12.2018 22:19
Hikmet Güveloğlu
Örümcek Ağı
26.11.2018 6766 Okunma
2 Yorum 26.11.2018 10:29
Hikmet Güveloğlu
Bir İncecik Yolum Gider Yemen'e
13.11.2018 6449 Okunma
4 Yorum 14.11.2018 23:03
Hikmet Güveloğlu
Köy Çoktan Göründü, Kılavuzlar Nerede..?!
27.08.2018 8968 Okunma
2 Yorum 27.08.2018 16:13
Hikmet Güveloğlu
Filistin Davası..!
2.06.2018 10991 Okunma
1 Yorum 02.06.2018 00:47
Hikmet Güveloğlu
II. Baskı: DÜNYANIN SONU-2 (Büyük Kıyamet)
12.04.2018 7358 Okunma
13 Yorum 15.04.2018 09:52
Hikmet Güveloğlu
Golda Meir Örneğimizdir, Meselemiz Değil!
14.12.2017 8319 Okunma
1 Yorum 07.04.2018 23:54
Hikmet Güveloğlu
Güney'i Hallettiler, Şimdi Sıra Doğu'da
4.04.2018 7978 Okunma
1 Yorum 04.04.2018 13:55
Hikmet Güveloğlu
Opera Operasyonu..!
24.03.2018 9521 Okunma
1 Yorum 24.03.2018 00:13
Hikmet Güveloğlu
FIM-92 Stinger, ( Rambo III )
9.03.2018 8770 Okunma
2 Yorum 09.03.2018 10:38
Hikmet Güveloğlu
Mekong'tan Fırat'a Karışan Kir
16.01.2018 8153 Okunma
3 Yorum 17.01.2018 11:49
Hikmet Güveloğlu
KEHANET (Kissinger/Kushner)
13.01.2018 12139 Okunma
4 Yorum 13.01.2018 10:35
Hikmet Güveloğlu
Netanyahu'nun Rüşvet Ve Yolsuzluk Dosyası
11.01.2018 7636 Okunma
1 Yorum 11.01.2018 11:28
Hikmet Güveloğlu
Tarih Bize Yalvarıyor: "Mon Ami Saddam."
8.01.2018 8789 Okunma
1 Yorum 08.01.2018 13:53
Hikmet Güveloğlu
İran'da Asayiş Berkemal..!?
2.01.2018 15682 Okunma
4 Yorum 03.01.2018 10:33
Hikmet Güveloğlu
Gazeteci Yazarlar..!?
13.12.2017 8913 Okunma
2 Yorum 13.12.2017 08:57
Hikmet Güveloğlu
Musaddık'ın Kerameti, Zarrab'ın Laneti
30.11.2017 30934 Okunma
1 Yorum 30.11.2017 19:32
Hikmet Güveloğlu
Lobiler 1, (The American Israel Public Affairs Commite)
29.11.2017 8460 Okunma
1 Yorum 29.11.2017 12:32
Hikmet Güveloğlu
0 Rh (-)
25.11.2017 13352 Okunma
2 Yorum 26.11.2017 18:31
Hikmet Güveloğlu
American Mafia..!
14.11.2017 8984 Okunma
2 Yorum 16.11.2017 08:39
Hikmet Güveloğlu
Arabic American Petrol Oil Company
8.11.2017 14538 Okunma
1 Yorum 08.11.2017 20:02
Hikmet Güveloğlu
Barzani'yi Gösterip, Kushner'le Vuruyorlar
1.11.2017 7238 Okunma
1 Yorum 06.11.2017 22:45
Hikmet Güveloğlu
STRATEJİK ORTAKLIK..!? (Nato Bizim Evimiz)
27.10.2017 9748 Okunma
2 Yorum 27.10.2017 22:29
Hikmet Güveloğlu
Yaşasın Halkların Kardeşliği..!?
23.10.2017 10824 Okunma
4 Yorum 23.10.2017 11:03
Hikmet Güveloğlu
Kum Fırtınası (FED>New York>Rusya)
11.10.2017 13515 Okunma
1 Yorum 12.10.2017 10:09
Hikmet Güveloğlu
GÖREV İSTENMEZ VERİLİR
8.10.2017 7761 Okunma
3 Yorum 08.10.2017 14:04
Hikmet Güveloğlu
Irkçılık..!
4.10.2017 7658 Okunma
1 Yorum 05.10.2017 10:15
Hikmet Güveloğlu
S/400 Ve Kral Öldü..!?
15.09.2017 12700 Okunma
4 Yorum 15.09.2017 21:21
Hikmet Güveloğlu
Kendi kızından kızını sormak..!
26.08.2017 8692 Okunma
2 Yorum 26.08.2017 15:23
Hikmet Güveloğlu
SENİ DE VURDULAR EY TERÖR..!
18.08.2017 7482 Okunma
1 Yorum 18.08.2017 14:56
Hikmet Güveloğlu
DAĞ! İFTİRA DOĞURDU
4.08.2017 7368 Okunma
3 Yorum 05.08.2017 01:26
Hikmet Güveloğlu
"DEMOS, KRATOS" Şehidi!
15.07.2017 7070 Okunma
2 Yorum 15.07.2017 19:26
Hikmet Güveloğlu
İp Tüccarları
24.05.2017 14827 Okunma
9 Yorum 26.05.2017 12:11
Hikmet Güveloğlu
DOĞRU TAHLİL, DOĞRU İSTİKAMET
12.05.2017 7046 Okunma
3 Yorum 12.05.2017 12:34
Hikmet Güveloğlu
ALAMAN'IN KOYUNU SONRA ÇIKAR OYUNU
7.03.2017 10622 Okunma
3 Yorum 10.03.2017 09:02
Hikmet Güveloğlu
ARABESK KARIŞIK
3.03.2017 12086 Okunma
1 Yorum 03.03.2017 12:18
Hikmet Güveloğlu
GAFİL GEZME ŞAŞKIN
19.02.2017 13615 Okunma
2 Yorum 19.02.2017 18:05
Hikmet Güveloğlu
İNCİR'LİK KUŞU
8.01.2017 19373 Okunma
2 Yorum 12.01.2017 08:07
Hikmet Güveloğlu
HİÇ
2.01.2017 33371 Okunma
2 Yorum 03.01.2017 11:37
Hikmet Güveloğlu
ORGANİZASYON
27.12.2016 18710 Okunma
3 Yorum 29.12.2016 00:42
Hikmet Güveloğlu
KAYIN BABA, DAMAT, İPSİZ VE SAPSIZLAR
18.12.2016 28383 Okunma
1 Yorum 20.12.2016 00:47
Hikmet Güveloğlu
KILIÇ BOYNUMUZA İNMEDEN
16.12.2016 16360 Okunma
4 Yorum 18.12.2016 12:51
Hikmet Güveloğlu
SAVULUN! BATTAL GAZİ GELİYOR
8.12.2016 12289 Okunma
5 Yorum 10.12.2016 14:44
Hikmet Güveloğlu
SENİN ŞEREFİN NEREDE, EY EBU SÜFYAN?
28.11.2016 11823 Okunma
1 Yorum 29.11.2016 00:25
Hikmet Güveloğlu
Sigarasız Kahve, İmansız Türk'e Benzer..!
21.11.2016 14622 Okunma
1 Yorum 21.11.2016 20:49
Hikmet Güveloğlu
JERUSALEM, GOLAN, ŞU FIRAT'IN SUYU...
10.11.2016 16008 Okunma
1 Yorum 12.11.2016 14:59
Hikmet Güveloğlu
HDP, KANDİL OUT
6.11.2016 7539 Okunma
1 Yorum 06.11.2016 20:28
Hikmet Güveloğlu
HOBİ, İSLAMOFOBİ BİR DE AYI YOGİ
1.11.2016 6767 Okunma
1 Yorum 04.11.2016 08:22
Hikmet Güveloğlu
HEPİNİZ ERMENİSİNİZ
30.10.2016 9715 Okunma
1 Yorum 30.10.2016 14:40
Hikmet Güveloğlu
28 Şubat'ın Faili Kim..?
25.10.2016 11775 Okunma
Hikmet Güveloğlu
İRAN=barack HUSSEİN obama
28.10.2016 3889 Okunma
Hikmet Güveloğlu
TİTO ÖLDÜ, ORTAKLIK BOZULDU
12.11.2016 11188 Okunma
Hikmet Güveloğlu
FİRARİLER VE HAİNLER
14.11.2016 7602 Okunma
Hikmet Güveloğlu
HALEP ARTIK YOK, BİZDE DANGALAK ÇOK
16.11.2016 7493 Okunma
Hikmet Güveloğlu
BAŞKANLIK, HAKİKİ, ÖZ HAKİKİ BAŞKANLIK
18.11.2016 9764 Okunma
Hikmet Güveloğlu
KATİL'İN DE, KATİL'İ
12.12.2016 18179 Okunma
Hikmet Güveloğlu
ATIN ÖNÜNE ET, İTİN ÖNÜNE OT KOYDULAR
23.11.2016 9940 Okunma
Hikmet Güveloğlu
CEHENNEME HOŞ GELDİNİZ
30.11.2016 11249 Okunma
Hikmet Güveloğlu
DOLAR'I ÖLDÜRDÜM, EURO'YU YAKALAYIN
4.12.2016 12092 Okunma
Hikmet Güveloğlu
RUH
23.12.2016 17300 Okunma
Hikmet Güveloğlu
Oy
15.01.2017 16237 Okunma
Hikmet Güveloğlu
ASKERLİK VATAN BORCU
25.01.2017 21076 Okunma
Hikmet Güveloğlu
TANRININ! ÇOCUKLARI
7.02.2017 13610 Okunma
Hikmet Güveloğlu
MANİFESTO (OLMAK YADA OLMAMAK)
14.03.2017 14880 Okunma
Hikmet Güveloğlu
KOMŞULAR; "BATI MEDENİYETİ ÇÖKTÜ DİYORLAR"
23.03.2017 7489 Okunma
Hikmet Güveloğlu
Gümrük Birliği Anlaşması
29.03.2017 6909 Okunma
Hikmet Güveloğlu
ÖNCE ANLAŞ, SONRA YOK ET (Vladivostok)
4.04.2017 19227 Okunma
Hikmet Güveloğlu
Trump: "ESED SANA SÖYLÜYORUM, K.KORE SEN ANLA"
7.04.2017 13796 Okunma
Hikmet Güveloğlu
OMUZDAN KESİLMİŞ KOLUMUZ BİZİM
11.04.2017 16573 Okunma
Hikmet Güveloğlu
Varan 1; DUNFORD-GERASİMOV
18.04.2017 13491 Okunma
Hikmet Güveloğlu
"DÜNYANIN SONU-1"
22.04.2017 15188 Okunma
Hikmet Güveloğlu
Trump;"Kim ÇAKTIRMA, BENİM DERDİM SENLE DEĞİL"
1.05.2017 12875 Okunma
Hikmet Güveloğlu
DÜNYANIN SONU-2 (Büyük Kıyamet)
4.05.2017 8618 Okunma
Hikmet Güveloğlu
HIRSIZ, KATİL VE HAİN ve Adalet!
6.05.2017 11258 Okunma
Hikmet Güveloğlu
ŞEKER PANCARI, BÜYÜK İSKENDER'E KARŞI
16.05.2017 10382 Okunma
Hikmet Güveloğlu
KEŞMİR NE İSE KIBRIS ODUR!
6.06.2017 5845 Okunma
Hikmet Güveloğlu
"KATAR KATAR"
15.06.2017 4806 Okunma
Hikmet Güveloğlu
İsrail: "ABD mi dediniz!? Vurun gitsin"
21.07.2017 11341 Okunma
Hikmet Güveloğlu
S/400'den Öncesi
27.07.2017 7740 Okunma