Ahmet Yücel
SAADET PARTİSİ NEREYE?
4.03.2018
7026 Okunma, 5 Yorum

SAADET PARTİSİ NEREYE?

Saadet Partisi Erbakan hocamızın izinden gidebiliyor mu?

Erbakan hocam milletin sorunlarının çözülmesi için meclise girilmesini önemsiyordu. Bunun için üniversite hocalığından vaz geçti. Konya Bağımsız millet vekili olarak meclise girdi Bir çiçekle bahar gelmez diyenlere her baharın bir çiçekle başladığını gösterdi. 1991 seçimlerinde ittifak yaparak meclise girdi. Sonraki seçimde Refah-Yol hükümetini kurdu. Başbakan olarak 11 ayda büyük hizmetler yapıldı. Erbakan hocamızın Hakka yürüyüşünden sonra ve 6 Mart 2011’de Sayın Asiltürk’ün kendisini İstişare Kurulu Başkanı seçtirmesi ile öyle sanıyorum ki, meclise girme hedefinden vaz geçildi. Bu seçimle ilgili mektubun linkini aşağıya ekliyorum. Bugün için gördüğüm Saadet Partisi tabanının bir kısmında Ak Partiye oy verenlere, Ak Parti yöneticilerine karşı bir kin nefret, buğz oluştu. Bunu Milli Gazetenin sitesinde çeşitli hakaret içeren yorumlarda görebiliyoruz. Erbakan hocamız, ‘’ONLAR BİZİM KARDEŞİMİZ, ONLARI UYARMAYA MECBURUZ.’’ diyordu. Erbakan hocamız Hakka gitti, kardeşlik bitti.

 

http://www.timeturk.com/tr/2012/10/02/oguzhan-asilturk-e-gonderilen-o-mektup.html

Refah Partisi Eski Genel Başkanı ve Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Ahmet Tekdal, Erbakan hocanın vefatının ardından parti içerisinde yaşanan gelişmelerle ilgili olarak Oğuzhan Asiltürk'e gönderdiği mektup ve Sayın Ahmet Tekdal’ın açıklamaları yukarıda verilen linkten okunabilir.

Mektuptan ve Sayın Ahmet Tekdal’ın açıklamalarından bölümler sunuyorum.

Mektubun yazılış tarihi 7 mart 2011

Aziz kardeşimiz Oğuzhan bey,

Dünkü Milli Gazete de yani 6 mart 2011 tarihli Milli Gazete de, “Oğuzhan Asiltürk yüksek istişare kurul başkanı oldu” haberi yer almıştır.

Sizin de çok iyi bildiğiniz gibi Saadet Partisi Tüzüğünün 26. Maddesinde YİK kurulu kendi içinden bir başkan seçer denmekte. Rahmetli hocamızın tensipleriyle devlet idaresi ve siyasi faaliyetlerde hizmeti geçmiş kişiler arasından 8 arkadaşımız Yüksek İstişare Kurulu Üyesi olarak belirlenmişti.

Son genel idare kurul toplantısında istişare kurulunun 12 kişiden teşekkül ettiği ısrarla belirtilmiş. Böylece daha ilk günden itibaren merhum hocamızın koyduğu bir prensip ihlal edilmek istenmişti.

Hocamızın belirlediği kurul tüzüğe uygun olarak sizi başkan seçmiş değildir. Bu sebeple yapılan bu yanlışlığın düzeltilmesi için gerekenleri yapmanızı talep ediyoruz. Cenabı haktan davamıza en büyük başarılar lütfetmesi dualarımızla.
İmzalar : Recai Kutan, Ahmet Tekdal, Fehim Adak, Şevket Kazan, Temel Karamollaoğlu.

Böylece Oğuzhan beyin dışındaki arkadaşlarımızın genel kanaati bu mektuba intikal ettirilmek üzere kendisine 7 mart tarihinde mektup gönderildi. Ama o mektuba hiçbir cevap verilmediği gibi hiçbir işleme de tabi tutulmadan böyle oldu bittiye getirildi.

Şimdi değerli kardeşlerim , Bu bahsedilen 12 kişi kimlerdir?

Muhittin beyin kendi el yazısıdır.

İstişare kurulunun üyeleri şunlardır:

Süleyman Arif Emre, Recai Kutan, Oğuzhan Asiltürk, Şevket Kazan, Fehim Adak, Yasin Hatipoğlu, Temel Karamollaoğlu, Ahmet Tekdal. Bu sekiz kişiyi hocamız görevlendirdi. İstişare kurulu üyeliğine seçmişti, kendisi de istişare kurulu başkanı idi.

Muhittin yıldırım kardeşimizin verdiği listede ise ilk iki kişi, yani Süleyman Arif Emre ve Recai Kutan onları emekliye ayırıyor, bunlar yok diyor. Arkasından gelen 6 kişiyi ilave ediyor, ve bir 6 kişi de kendileri ortaya koymak suretiyle bunların da istişare kurulu üyesi olduğu iddiasında bulundular. Kim bunlar ?

Mehmet Karaman, Muhittin Yıldırım, Birol Aydın, Hasan Bitmez, İsmail Akkiraz, Atik Akdağ. Böylece 12 kişilik istişare kurulu olmuş iddiasında bulundular. Ve bu iddia üzerine bu mektubu Oğuzhan beye göndermek mecburiyetinde kaldık. Ama maalesef bu güne kadar hiçbir uygulama olmadı.

Biz tabii Oğuzhan beyin YİK başkanı olmasında herhangi bir karşı tavır alacak durumda değiliz. Yalnız Oğuzhan bey aynı zamanda emirlik görevini de almak suretiyle adeta davanın emiri olduğu iddiasında bulunmaktadır.

Bizzat Fatih kardeşimiz olmak üzere çağırdığı insanlara “bana biat edeceksiniz”. Talebinde bulunmuştur. Bütün bunlar dikkate alınmaksızın herhangi bir kimse çıkarak Ben emir olacağım bana biat edeceksiniz talebi bizim kanaatimizce isabetli değildir ve bunu gittiğimiz her yerde söylüyoruz, söylemeye de devam edeceğiz. Bu itibarla bu meselelere çözüm getirilebilmesi için tek bir çözüm yolu var. Oğuzhan bey emirlik görevini bırakacak, bu görevin iddiasında olmayacak. İstişare kurulu başkanı olduğu iddiasında bulunmayacak 8 kişilik istişare kurulu kendi arasında toplanacak, gönül birliğinde Oğuzhan bey de dahil olmak üzere istişare kurulu başkanını seçebilecektir, çözüm budur ve bunun dışında hiçbir çözüm yoktur.

Ahmet Tekdal, 
Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Üyesi" 

 

 


YorumcuYorum
Hikmet Güveloğlu
05.03.2018
08:49

Sayın Ahmet bey, ortada bir iktidar var ve bu iktidarın yaklaşık 15 yıllık bir icraatı var...tabi ki de muhalefet yanlışları gösterecek, uyarısını yapacak...

Ne sizin beyan ettiğiniz gibi bu işi yumuşak, kardeşlerimizi uyaralım şeklinde olmaz. Ne de edep sınırlarını aşıp eleştiri yapacağım diye işi mecrasından çıkarıp belden aşağı hareketlere, saldırılara getirmekte olmaz...işin ırbını iyi ayarlamak Müslümana yakışandır..Ak parti içinde de sasğa sola salya akıtan az fanatik bir grup yok değil bunu da belirtmekte yarar var. En ufak eleştiriyi vatan hainliği olarak görenlerde az değil. Ha bunun yanında çok efendi olanlarda var. Yani üstadım;

FERDİ OLARAK HER CAMİADA DENSİZLER VARDIR LAKİN BUNU GENELE YAYMAK DOĞRU DEĞİLDİR..SAADET PARTİSİ BİR MUHALEFET PARTİSİDİR..MUHALEFETLİĞİNİ YAPMAYA ÇALIŞIYOR...saygılar/sevgiler

Hikmet Güveloğlu
05.03.2018
08:49

Sayın Ahmet bey, ortada bir iktidar var ve bu iktidarın yaklaşık 15 yıllık bir icraatı var...tabi ki de muhalefet yanlışları gösterecek, uyarısını yapacak...

Ne sizin beyan ettiğiniz gibi bu işi yumuşak, kardeşlerimizi uyaralım şeklinde olmaz. Ne de edep sınırlarını aşıp eleştiri yapacağım diye işi mecrasından çıkarıp belden aşağı hareketlere, saldırılara getirmekte olmaz...işin ırbını iyi ayarlamak Müslümana yakışandır..Ak parti içinde de sasğa sola salya akıtan az fanatik bir grup yok değil bunu da belirtmekte yarar var. En ufak eleştiriyi vatan hainliği olarak görenlerde az değil. Ha bunun yanında çok efendi olanlarda var. Yani üstadım;

FERDİ OLARAK HER CAMİADA DENSİZLER VARDIR LAKİN BUNU GENELE YAYMAK DOĞRU DEĞİLDİR..SAADET PARTİSİ BİR MUHALEFET PARTİSİDİR..MUHALEFETLİĞİNİ YAPMAYA ÇALIŞIYOR...saygılar/sevgiler

Ahmet Yücel
05.03.2018
18:23

Sayın Güveloğlu bey kardeşim,

Yazımda iki konu üzerinde durdum. 

Birincisi Sayın Asiltürk'e yazılan mektup. Bu mektupta Yüksek İstişare Kurulu üye sayısı Erbakan hocamız döneminde 8 iken, sayın Asiltürk tarafından 6 Mart 2011'de 12'ye çıkarıldığı ve sayın Asiltürk'ün kendisini YİK başkanı seçtirdiği gibi, emirlik vazifesini de aldığı, dile getirilmiş, sayın Asiltürk'ün kendisine biat edilmesini istediği belirtilmiştir. 

Mektubu İmzalayan büyüklerim : Recai Kutan, Ahmet Tekdal, Fehim Adak, Şevket Kazan ve Temel Karamollaoğlu, sayın Asiltürk'ten yaptığı bu yanlışlardan dönmesini istemişlerdir. Fakat hiç bir şey değişmemiştir. 

Yaşım 51, 2002'ye kadar Erbakan hocamıza, 2002'den bu yana oyumu Sayın Erdoğan'a veriyorum. Saadet Partisini, söylediklerini ve Milli Gazeteyi önemsiyorum, takip ediyorum. Bazı SP li kardeşlerimizin Ak Partiye oy verdiğimiz için bizi tekfir etmelerine, münafıka varan ithamlarına muhatap olup tartıştığım için, onlara kızıp MG aboneliğimi bir kaç defa iptal ettim. Kudüs ile ilgili konu gündeme geldiğinde yeniden Milli Gazeteye abone oldum. 

Sevgili Güveloğlu kardeşim,

İkinci konu,

Elbette Saadet Partisi de muhalefet partisidir, iktidarın yanlışlarında uyaracaktır. Gerek Ak Partili gerekse Saadet Partili bir kısım seçmen, kardeşliği yıkacak şekilde, tekfir derecesinde ithamlarda bulunmaktadırlar. Saadet Partili teşkilatta görevli bir kardeşimiz, Ak Partiye destek veren herkes münafıktır, diyebiliyor. Bir ilçe başkanı, Akit gazetesi, siyonistlerin gazetesidir, diyebiliyor. Parti yönetiminin bunları eğitmesi, özellikle teşkilatta görevli ve yönetici konumunda olanların eğitilmesi gerekmez mi? Bu tür söylemler ile tebliğ yapıyoruz, zannedenler, bizi dahada partiden soğutmakta, uzaklaştırmakta ve ayrıştırmaktadır. 

Bu tür söylemler iki parti tabanı arasında da olmakla birlikte, ÖNCE AHLAK VE MANEVİYATI savunuyoruz, diyenlere hiç yakışmıyor. Bu yüzden SP li bir kısım seçmenin bu tür konuşmalar yapmasını, bilhassa teşkilatta görevli olanların yapmasını hiç doğru bulmuyorum. Kardeşlik bu değil. Ak Partiye oy verirsem Cehennemlik, Saadet Partisine oy verirsem, Cennetliğim. Bunlar söylenebiliyor maalesef. 

''Siyonist uşakları, siyonist, yahudi, kafir ve münafık'' gibi ithamlar bu bir kısım seçmen arasında söylenebiliyor. Ayrıştırmacı söylemler kardeşliği zedeliyor, öldürüyor, kin, nefret ve buğzu artırıyor. 

Ak Parti olsun, Saadet Partisi olsun bu şekilde konuşan seçmeni eğitebilmeli, bunun yanlışlığını parti tabanlarına anlatabilmelidir. 

Milli Gazete sitesinde Nihat Genç ne diyor, ''HİÇ UTANMIYOR MUSUNUZ, SİZİN ERBAKAN HOCAYI ANACAK YÜZÜNÜZ MÜ VAR? diyerek yazı yazıyor. Erbakan hocamızın Ak Partiye, ''SİYONİST UŞAKLARI'' dediğini yazıyor. Halbu ki, aynı Erbakan hocamız, ''ONLAR BİZİM KARDEŞİMİZ, ONLARI UYARMAK VAZİFEMİZ'' diyordu. 

Erbakan hocamızın Allah dostu bir lider olduğunu biliyoruz. ''SİYONİST UŞAKLARI''sözünü dilden, ''ONLAR BİZİM KARDEŞİMİZ, ONLARI UYARMAK VAZİFEMİZ'' sözünü gönülden söylemiştir'' Yazarı da ayrıştırır sa geriye kim kalır? 

Kıymetli kardeşim Güveloğlu, bu konuları önemsiyorum. Bu yüzden uzatmış olabilirim, hakkınızı helal ediniz, selamlar. 

msezai
15.03.2018
17:06
          AKP.nin bir proje olduğunu,herkes biliyor da Merhum Hocam Bilmiyor muydu?Amaç Milli görüşün/Adil düzenin önünü kesmek olduğunu bilmeyen kaldı mı?Hocamın bir kaç sözünü cımbızla almak dürüstlük değildir.AKP.Hakkındaki tüm konuşmalarını izleyin bakalım.Hem AKP.ye oy vereceksin ve hemde adil düzenden yanayım diyeceksin.Sen ancak kendini kandırırsın.
Ahmet Yücel
15.03.2018
22:46

Ak Parti kurulurken, bir müddet onların dediğini yaparız, sonra gereğini yaparız, denilerek kuruldu. Ve gereği yapılmaya başlandı. Güçlü devlet olma yolunda ilerlemeler sağlandı, sağlanmaya devam ediliyor. Yukarıdaki mektubu sorunuz sayın Temel Karamollaoğlu hocamıza, gereği yapılabilmiş mi? Bugün emir hâlâ sayın Asiltürk mü? Milli Görüş SP tekelinde mi? Önce Ahlak ve Maneviyat ilkesini savunmak için illa SP ne mi oy vermem gerekiyor? Meclise girmek gibi düşüncesi olmayan partiye niye oy vereyim? Bu SP, Erbakan hocamızın partisi değil. Sadece sayın Asiltürk'ün dediği oluyor. Sayın Kamalak hoca, ''ELLERİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYACAĞIZ.'' diyordu, o da olmadı.

Erbakan hocamız, meclise girilmesine önem veriyordu, bugün SP meclise girilmemesine önem veriyor. Erbakan hocamız, Allah dostları ile istişareye önem veriyordu, bugün ise tekrar edeyim sadece Asiltürk ne derse o oluyor.

Size göre SP ye oy verirsen Milli Görüşçüsün, Ak Partiye oy verirsen Milli Görüşçü değilsin. 

Kendimi kandırıyorsam, bu yazdıklarımın yanlışlığını ispat etmeniz gerekiyor, o zaman size hak vereyim, kendimi kandırmışım, diyeyim msezai kardeşim. Selamlar.





Çok Yorumlanan Makaleler
Ahmet Yücel
DÜŞMANIMI BİLSEM
17.02.2016 8224 Okunma
8 Yorum 22.02.2016 23:54
Ahmet Yücel
REFERANDUM VE UÇAN YALANLAR
2.04.2017 5843 Okunma
8 Yorum 11.04.2017 01:12
Ahmet Yücel
Senden gelene razıyım ya Rabbi.
22.06.2018 6101 Okunma
6 Yorum 23.06.2018 19:28
Ahmet Yücel
DUALAR, AZİM VE SABIRLA GELEN BAŞARI.
11.07.2018 4806 Okunma
6 Yorum 12.07.2018 13:53
Ahmet Yücel
TOPLUMSAL BİR GERÇEK, ALLAH'A HARP AÇMIŞIZ.
12.07.2018 4117 Okunma
5 Yorum 12.07.2018 17:07
Ahmet Yücel
SAADET PARTİSİ NEREYE?
4.03.2018 7026 Okunma
5 Yorum 15.03.2018 22:46
Ahmet Yücel
YENİDEN REFAH PARTİSİ
27.11.2018 4150 Okunma
5 Yorum 30.11.2018 23:53
Ahmet Yücel
BİR HADİS VE DÜNYANIN GİDİŞATI
5.05.2017 9058 Okunma
5 Yorum 06.05.2017 02:29
Ahmet Yücel
İSLAMİ HABER SİTELERİ - ELEŞTİRİ
19.11.2016 6727 Okunma
4 Yorum 22.11.2016 14:57
Ahmet Yücel
DOMATES, BİBER, PATLICAN
30.01.2019 3806 Okunma
4 Yorum 07.02.2019 21:12
Ahmet Yücel
VAR BUNDA BİR HAYIR İSTANBUL
23.06.2019 3603 Okunma
4 Yorum 24.06.2019 12:52
Ahmet Yücel
MİLLİGAZETE.COM.TR EDİTÖRÜNE küçük bir tavsiye.
8.08.2017 6130 Okunma
4 Yorum 19.08.2017 16:23
Ahmet Yücel
YASİN KILAR KARDEŞİMİZE
28.08.2018 5019 Okunma
4 Yorum 31.08.2018 00:30
Ahmet Yücel
GELECEK SEÇİMLER
15.04.2018 4899 Okunma
3 Yorum 21.04.2018 21:54
Ahmet Yücel
''SİYASETİN DE ALLAH İÇİN OLSUN.''
16.01.2019 3947 Okunma
3 Yorum 03.02.2019 10:41
Ahmet Yücel
ÇEŞİTLİ KONULAR
29.04.2016 6401 Okunma
3 Yorum 01.05.2016 01:14
Ahmet Yücel
BABAM SENİ KANDIRIR
12.11.2017 5831 Okunma
3 Yorum 13.11.2017 17:38
Ahmet Yücel
DECCAL’E
7.12.2017 5865 Okunma
3 Yorum 07.12.2017 09:26
Ahmet Yücel
ADİL DÜZEN NE ZAMAN, NASIL GELECEK, BİZİM HİZMETİMİZ NE
19.09.2017 4946 Okunma
2 Yorum 19.09.2017 09:17
Ahmet Yücel
GECENİN KADRİNİ BİLMEK - KARDEŞLİĞİMİZ
28.05.2017 5175 Okunma
2 Yorum 28.05.2017 20:05
Ahmet Yücel
SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZA SAYGILARIMLA ARZ EDİYORUM.
2.07.2018 5840 Okunma
2 Yorum 10.07.2018 04:28
Ahmet Yücel
''25 Haziranda hepinizi sürmez isem namerdim!'' diyor.
24.06.2018 5403 Okunma
2 Yorum 29.06.2018 16:42
Ahmet Yücel
FAİZ BELASINDAN KURTULMAK
1.04.2018 5510 Okunma
2 Yorum 02.04.2018 12:31
Ahmet Yücel
Sizi Seviyoruz başkanım ama ulaşmak zor gibi...
1.09.2018 4990 Okunma
1 Yorum 02.09.2018 18:48
Ahmet Yücel
SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZA ARZ OLUNUR.
26.01.2019 3907 Okunma
1 Yorum 28.01.2019 18:48
Ahmet Yücel
ADİL EKONOMİK DÜZEN
9.01.2021 2242 Okunma
1 Yorum 10.01.2021 01:07
Ahmet Yücel
Bedensiz bir güzel gördüm efendim
18.07.2021 1897 Okunma
1 Yorum 18.07.2021 07:23
Ahmet Yücel
ABDURRAHİM REYHAN HAZRETLERİ
24.04.2022 1879 Okunma
1 Yorum 26.05.2022 21:49
Ahmet Yücel
ÇORAPLARA MESH YAPILABİLİR Mİ?
4.03.2023 543 Okunma
1 Yorum 04.03.2023 14:54
Ahmet Yücel
İLİM BİR NOKTA İDİ, CAHİLLER ÇOĞALTTI
3.06.2017 7217 Okunma
1 Yorum 03.06.2017 19:24
Ahmet Yücel
FAİZSİZBANKACILIK.COM.TR
10.06.2017 5215 Okunma
1 Yorum 11.06.2017 01:16
Ahmet Yücel
ADİL DÜZEN VE MÜSLÜMANLAR
26.07.2017 5315 Okunma
1 Yorum 26.07.2017 17:18
Ahmet Yücel
FAİZSİZ BANKACILIK diye bir derdimiz olmalı.
20.02.2017 6224 Okunma
1 Yorum 23.02.2017 16:41
Ahmet Yücel
BU VATAN SAHİPSİZ DEĞİL
17.07.2016 6915 Okunma
1 Yorum 17.07.2016 03:38
Ahmet Yücel
GÜLDEN BÜLBÜLLERE KİTABINDAN PAYLAŞIMLAR
2.03.2016 6740 Okunma
1 Yorum 02.03.2016 00:52
Ahmet Yücel
MÜSLÜMANI TEKFİR ETME HASTALIĞI
21.03.2016 7369 Okunma
1 Yorum 21.03.2016 23:04
Ahmet Yücel
ŞEHİTLİK
10.04.2016 6104 Okunma
Ahmet Yücel
GÜLÜMSEYEN GELECEK
4.03.2016 6324 Okunma
Ahmet Yücel
RAZI OLAMADIĞIM İKİ ŞEY
4.03.2016 5832 Okunma
Ahmet Yücel
ALLAH DOSTLARI, TARİKAT/TASAVVUF
18.02.2016 7409 Okunma
Ahmet Yücel
YUNUS SURESİ 62-63-64. AYETLER VE TEFSİRİ
19.02.2016 21329 Okunma
Ahmet Yücel
TARİKATLAR İKİYE AYRILIR
22.02.2016 14086 Okunma
Ahmet Yücel
TASAVVUF İLE İLGİLİ
28.02.2016 6225 Okunma
Ahmet Yücel
BAŞBAKANIMIZ SAYIN DAVUTOĞLU'NA ARZ EDİYORUM
28.02.2016 7089 Okunma
Ahmet Yücel
15 TEMMUZ 2016
6.08.2016 6445 Okunma
Ahmet Yücel
Tarîkat, Peygamber Efendimizin yolu
17.08.2016 6593 Okunma
Ahmet Yücel
ŞERİAT TERAZİSİ İLE ÖLÇEN YOLUNU ŞAŞIRMAZ.
9.09.2016 6322 Okunma
Ahmet Yücel
HUZURLU YARINLARA YÜRÜYÜŞÜMÜZÜ ENGELLEYEMEZLER.
1.07.2016 5755 Okunma
Ahmet Yücel
MÜSLÜMAN MÜSLÜMANI İNCİTMEZ.
11.07.2016 5817 Okunma
Ahmet Yücel
SALİH BABA DİVANI'NDA ŞERİAT, TARİKAT, RABITA
27.11.2016 6138 Okunma
Ahmet Yücel
EN BEREKETLİ FETİH
1.01.2017 5849 Okunma
Ahmet Yücel
Sayın Temel Karamollaoğlu hocamıza mektup
3.03.2017 6127 Okunma
Ahmet Yücel
YENİ GÜNDEMLERE YELKEN AÇARKEN
18.04.2017 5534 Okunma
Ahmet Yücel
Dünya nereye gidiyor? BİR YORUM
8.10.2017 4395 Okunma
Ahmet Yücel
RECEP EROL KARDEŞİMİZE
22.10.2017 4298 Okunma
Ahmet Yücel
KARAGÜLLE HOCAMIZA
29.10.2017 4151 Okunma
Ahmet Yücel
SALİH BABA DİVANI'NDAN
7.12.2017 4957 Okunma
Ahmet Yücel
ÇOBAN OLSAM
8.12.2017 3672 Okunma
Ahmet Yücel
SORUNLAR NASIL ÇÖZÜLEBİLİR?
3.03.2018 3574 Okunma
Ahmet Yücel
Polisler devletin resmi köleleri midir?
23.12.2023 136 Okunma
Ahmet Yücel
2023 SEÇİMLERİNE DOĞRU
24.06.2022 1058 Okunma
Ahmet Yücel
HAKKINIZI HELAL EDİNİZ.
7.12.2022 506 Okunma
Ahmet Yücel
FİRAKTAN KURTAR
18.07.2021 1558 Okunma
Ahmet Yücel
ADİL DÜZEN ÇALIŞANIYIM.
12.08.2021 1623 Okunma
Ahmet Yücel
GRAM ALTIN LİRA
18.12.2021 1433 Okunma
Ahmet Yücel
BİR KÖY DÜŞÜNÜYORUM.
30.05.2021 2263 Okunma
Ahmet Yücel
DÜNYADA MEKAN, AHİRETTE İMAN
21.01.2020 2554 Okunma
Ahmet Yücel
Allah devletimize, milletimize zeval vermesin.
8.04.2020 2420 Okunma
Ahmet Yücel
NEFSİME NASİHAT VE DUA.
11.04.2020 2496 Okunma
Ahmet Yücel
MİLLİ YATIRIM PARAMIZI BASMALIYIZ.
13.08.2018 3117 Okunma
Ahmet Yücel
HATALARDAN DÖNMENİN, SÖZLERİ TUTMANIN VAKTİ GELMEDİ Mİ?
23.08.2018 2893 Okunma
Ahmet Yücel
YAKIN ZAMANA BAKAN HADİSLER
10.04.2018 3695 Okunma
Ahmet Yücel
ÖTEKİLEŞTİREN SİYASET KAZANDIRMAZ, KAYBETTİRİR.
27.06.2018 3234 Okunma
Ahmet Yücel
CEDDİMİZ OSMANLI
16.08.2017 4257 Okunma
Ahmet Yücel
CEDDİMİZ OSMANLI - 2
19.08.2017 3950 Okunma
Ahmet Yücel
MEZHEPLER, GÜNCELLEME, SEFERİLİKTE NAMAZ
10.03.2018 4500 Okunma