Hikmet Güveloğlu
ALAMAN'IN KOYUNU SONRA ÇIKAR OYUNU
7.03.2017
10631 Okunma, 3 Yorum

15 Temmuz İşgal girişiminin ardından Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere; “Bu Fetöcü hainlerin biz bu kadar ileri gideceğini tahmin edemedik, Türk Milletinden özür diliyoruz.” mealine denk gelen sözlerini hatırlayalım. Hatırladık mı? Haşa kimse Allah da değil, Peygamberde; insan şaşar beşer bir varlıktır. Bu söylemin altını özellikle çizelim ki ileride okuyacaklarınız moralinizi, şevkinizi kırmasın.

Bu topraklarda yaşayan insanların çoğu; Batılı aklının nasıl işlediğinden bir haber yaşıyor. Nereden anlıyoruz bunu yukarıda örneğini verdiğimiz Fetöcü hainlerin 17-25 Aralık, bazılarımızın da kalkışma gününe kadar yaklaşık 40 yıl diyelim, sinsi bir şekilde devletin her yerini ele geçirmesinden habersiz yaşadıklarından anlıyoruz. Bu ayıp bir şey de değil. Biz Türk Milleti olarak duygusal insanlarız biri Allah deyince gevşiyor, bize ondan bir zarar gelmez zan ediyoruz. Şahsım; bu konularda hiç duygusal değilimdir bilakis acımasızımdır. Bu sebeple Fetö ihanet örgütü veya diğer bütün islami grupların başındaki adamların asıl niyetlerinden net bir şekilde haberdarımdır. Allah var kendi halinde müslümanlığını yaşamaya çalışanlarda yok değil lakin niyeti başka başka olanları da yok değil. En tehlikelisi de yakasız MÜREN balığı olanıdır. Ara sıra kafasını deliğinden çıkarıp bir ısırık alıp tekrar deliğine çekiliyor.

Şimdi son günlerde yaşadığımız Almanya gerginliği ile ilgili birkaç kelam yazacağım. İnşallah dikkate alınır. Dikkate de alınmalı, çünkü Allah'ın bize 15 Temmuz gecesi gelen yardımı, başka bir facia da gelmeyebilir.

TV, Gazete ve Sanal Alemde; Yok şöyle yaparız, yok böyle yaparız, oraya geliriz, yıkarız, parçalarız vs. söylemler kırıla gidiyor. Diriliş, payitah dizilerinin etkisinde kalan insanlar hayatlarında herhangi bir değişiklik, tövbe yapmadan sanal, hayali bir girdabın içinde dönüp duruyorlar.

Bağdat ve Şam da yaşayan insanlarda aynen böyle diyorlardı. Bize bir şey olmaz. Hatta otel girişlerinde yerde Bush’un resmi olan ülkeler bile vardı hatırlarsanız. Hatta hatta yanlış hatırlamıyorsam en büyük kara ordusu filan diyorlardı birisi için.

Bakın dostlarım hem de çok iyi bakın, kulaklarınızı da sonuna kadar açın;

Alamanı yalnız görmeyin. Alaman Batının öz mü öz çocuğudur. Hiç kimse ama hiç kimse Alamanın tavrını; Batılı Alçakların bir blöfü olarak görüyor mu? Yok. İşte bu sebeple tuzaklara kolay düşüyoruz.

Mesele başkanlığın gelmesi veya gelmemesi değildir. Eskiye bakarak gelmesi de doğrudur. Mesele söylemler ve çıkışlar. Asıl Mesele dünyaya senin nasıl gösterildiğindir. Yani Bağdat Şam da yaşayan insanlarda zannetmeyin ki Saddamdan, Esedden, Kaddafiden çoğu nefret ediyorlardı. Bilakis çoğu seviyordu. Daha basit anlatayım; Allah göstermesin Fetö ihanet kalkışması başarılı olsa idi; İlk saatlerde Sokağa inmeyenlerin sayısı inenlerin 80-90 katı idi...Ötesini yazamıyorum, yazmıyorum.

((Sayın Cumhurbaşkanım; Bazı insanlar siz şu an güçlü bir şekilde başımızda olduğunuz için yanınızda görünüyor. Allah göstermesin Tersine bir düzen gerçekleşseydi 15 Temmuz gecesi; Şundan emin olun çoğu saf değiştirip size ağıza alınmayacak laflar edeceklerdi. Münafık, her zaman her dediğinizi onaylar şirin ve şirine görünmek için. Güçlü iken hep yanınızdadır. Güç başkasına geçti mi; Münafık sizi bırakır, yeni adamının yanında yerini alır. Şunu söyleyeyim; Zatıaliniz Cennet Vatanın lideridir. Biz samimi olarak size görüşlerimizi sunacağız, uyarılarımızı yapacağız.))

Batılının klasik bir numarası vardır. Herkes bilir lakin hemen herkesin de düştüğü bir numaradır bu. Batılı bilerek gazı verir verir, önce seni aşka getirir. Sonra bir bakmışsın seni Saddam’ın, Kaddafi’nin, Esed’in ve diğerlerinin ülkesinin ve liderlerinin konuma getirivermiş.

--((Batılı Alçaklar; Seninle dostmuş gibi görünen dostluklarını, bir gecede bitiriverirler. Ülkeler arasında çok gizli antlaşmalar vardır. Sen devlet olarak anlaştığını sanırsın lakin senden de gizli, senin üzerinde yapılan antlaşmalar vardır. Uğratılacağın beladan haberin bile olmaz.))--

Dünyanın en huzurlu yaşayan beş ülkesinden biri olan Suriye ne hale getirildi. ( Şu büyük şehirlerde başıboş gezen tinercileri de hafife almayın derim. Bunların Suriye kentlerinde yaşayanları da vardı.) Size bir soru; Suriye de bu alma verme işleri bitince ne olacak net bir şey söyleyebilen var mı? Kimse kimseyi kandırmasın. Toprak bütünlüğü söylemleri de bitti. JARUSALEM, GOLAN, ŞU FIRATIN SUYU yazım, bizim güneyimizin dışında ki dönen hadiseleri açıklıyor.

Birde şu 2. darbe tellallığı yapan sözüm ona bilirkişiler nerede? Hepsi yerinde, aynı gazetelerde yazı yazmaya devam ediyorlar.

Felaketi önceden kestiremeyen adamdan uzman, bilirkişi olmaz. İsmi ne olursa olsun. Ayıp olmasın diye buraya 9 tane ismi yazmıyorum.Yaz geç, yaz geç. Hata yaptım, özür nerede? Yada bunlara yazı yazdırmaya devam eden gazete sahipleri nerede? Tabi canım, Aziz Millet nasıl olsa alışmış değil mi???? her neyse tansiyonum çıkıyor.

Ben naçizane görüşümü net olarak söyleyeyim;

Batılı; Ülkemizi bir görünüşe, bir konuma getirmenin telaşında. Sen istediğin kadar hayır bizim niyetimiz bu değil desen de nafiledir.  Bu benim çok net görüşüm. Siz katılmaya bilirsiniz.İçeriden nasıl göründüğün değil dışarıya nasıl gösterildiğin çok önemlidir.

Batılının öyle bizden korktuğu filanda yok. Neyimiz varda neyimizden korkacak. Yıl 1453 değil, yıl 2017. (Elinde bulunan atom, hidrojen bombaları ve buna benzer bizimde bilmediğimiz bombaların bir tanesinin Koca İstanbulu haritadan sildiğini hatırlatmak biraz olsun aklımızı başımıza getirir. Japonlar teslim olduğu halde; Özellikle saat 08.15'te Okulların, insanların yoğun olduğu yere attılar. Deneme amaçlı yani zevk için yüzbinlerce Japonu katlettiler.) İNCİR'LİK KUŞU yazım çözümü sunuyor becerebilir isek.

--((İstiklal ve Çanakkale harbini; İstanbul’un, Mısırın Fethi veya Viyana Kuşatması ile de karşılaştırmayın çok yanılırsınız. İlk iki de savunma yani son Müslüman toprak parçasını Batılı adama teslim etmeme mücadelesi verdik biz. Yani ilk iki savaş; olmak ya da olmamak savaşları idi. Top mermin bile ben demiyorum Sayın Cum. başkanımız söyledi "kaç metre gidiyor?" Tepem atıyor atıyor da işte yazamıyorsun her şeyi. Ver coşkuyu öyle değil mi?))-- 

Bir de öyle Ertuğrul Gazilerin yaşadığı Müslüman hayatına bir hafta da dayanamayız biz. Realite budur. Allah’ın bu topraklarla ilgili verdiği sorumlulukları ve görevleri yapmaktan aciz durumda iken; Osmanlı tokadından bahsetmek sadece kuruntu olur. Allah için, güzel bir gömleğinden bile vazgeçemeyen bizler. Ancak çekirdek çinterek izleriz Dirilişi. Hadi bir er kişi çıksın bütün malını bırak; Bir arabasını, evini veyahut fazlalık duran yazlığını veya devre mülkünü bağışlasın garip gurebaya!! ya işte öyle.

Bu cennet Vatan, herkesin olduğu kadar benim ve ailemin de ortak olduğu bir toprak parçasıdır. Yani bu Vatan hepimizin ortak topraklarıdır. Benim bu güne kadar yazdığım otuz küsur yazının içinden, bu toprakların aleyhinde bir tek cümle dahi bulamazsınız. Yalakalık, numara ve bir sahtekarlık bulamazsınız. Hakkı söyler, haklı yazarım. Düsturum her daim Allah ve ölünce Allah’a vereceğim hesaptır.

Yine diyorum Batılı hindir, sinsidir, yamandır.

Batılı asla hayal kurmaz. Batılı plan yapar. Hayal kuranlara tatlı tatlı acıların en beterini yaşatırlar. Yani beş milyon kişi ölmesi gerekiyorsa gözünün yaşına bakmadan beş milyonuda katletme özellikleri vardır. Hiç acımazlar.

Meselelerde daha soğukkanlı yaklaşmak bize fayda getirir diye düşünüyorum. Hilal, Haç savaşı bilmem ne? Yok Malazgirt yok Çanakkale savaşlarını örnek verip verip Milleti galeyana da getirmeyin. Osmanlı dönemin süper gücü idi. Biz 15 Temmuz gecesi canımızı zor kurtardık. Her şey çeyrek saatlik farklarla istediğimiz güzelliğe dönüştü. Tabi ki de önce Allah.

Biz 15 Temmuz gecesi ABD, RUSYA veya AB ile dişe diş karşılıklı bir muharebeye de girmedik. Öyle savaş atari oyununa benzemez beyler. Şık takımlar, etekler giyip caka satmaya da benzemez savaş. Yanı başımızda ki Halep en canlı örnektir.

Batılı alçaklarla girişeceğimiz bir savaşta en ön saflarda olacağımı da beni tanıyan, yazılarımı okuyan herkes bilir lakin; Ucuz kabadayılık ve dengesiz hareketler beter belalar getirir bu toprakların başına.15 Temmuz bize Allah tarafından yapılmış çok ciddi bir uyarıdır, akledebilene. Müslüman başına gelen belalardan ders çıkarır. Acaba ben nerede yanlış yaptım ki; Allah bu Fetö Hainlerinin fitneleri ile muhatap etti beni, diye.

“Ey devletim; ben Allahın kulu hikmet, namı diğer “Allahın bir hikmeti” Yazı oralara kadar ulaşır mı bilmem lakin ulaşırsa şayet, bu garip gurebanın uyarılarını ciddiye al derim. Sana benden yalnızca iyilik gelir. Dost acı söyler. Allah; Liderimize, Cennet Vatana ve Aziz Milletimize zeval vermesin…Saygılarımla

 


YorumcuYorum
Ahmet Yücel
07.03.2017
23:46

Sevgili Hikmet kardeşim,

Yapılan bütün planlar Allah'ın izin verdiği yere kadar işler, sonuçlarını yine Allah tayin eder. 

İSRAİL, ABD, AB, NATO, BM ve bunların emir kulu satın alınmış terör örgütü kölelerinin nihai hedefleri halkının büyük çoğunluğu Müslüman olan Türkiye'dir.

Son kale Türkiye'yi İran ile olmazsa Suriye ile savaştırarak güçsüz duruma düşürmek istiyorlar. DAEŞ'i, bizi Suriye ile savaştırmak için kullanıyorlar. Devamında PKK, PYD kölelerine, ABD'nin emrinde bir Kürt devleti kurdurmak isteği var.

Bunlar da olmazsa ABD-Türkiye birlikte Suriye'ye girme planı var. Esat gider fakat ABD'ye bağlı bir başka Esat gelir. Bu planın uygulanması Dünya Savaşına sebep olacaktır.

Dış güçlerin planı bu olsa da, sonuç Allah'ın Habibinin haber verdiği gibi Melhemei Kübra Müslümanların zaferiyle sonuçlanacaktır.

Tüm dünyada Müslümanlar zulüm görüyor, katliamlara uğruyor. Elbette üzülmekle birlikte, Müslümanların birleşmesine, farz olan cihada sarılmalarına ve "YERYÜZÜNDE ALLAH'IN DİNİ HAKİM OLUNCAYA KADAR, CİHAT EDİNİZ." emri İlahiyi yerine getirmelerine sebep olacaktır, diye inanıyorum. Böylece tüm dünyaya huzur, barış ve adalet gelecektir.

Müslümanların bir eli balda, bir eli yağda, kalblerinde dünya sevgisi ve ölüm korkusu olduğunda. Ayrıca gayri müslümlerle kardeşcesine geçindiğinde, yukardaki Ayetin gereğini kim yerine getirecek? Hz. Mehdi geldiğinde Hak üzere çarpışan Müslümanlar da olmasa nasıl Allah'ın emri yerine gelecek?

Gayri Müslümler ne planlar yaparlarsa yapsınlar, ZAFER İSLAMIN.

Hikmet Güveloğlu
09.03.2017
10:22
Sevgili dostum Ahmet ağabey; gayrı kösnüdüm bu düzene ve vurdum duymazlığa karşı, sanal bir gaz ile vurraa diye gidiyoruz bir bilinmezliğe doğru. Allah diyorum şu hayatımı cennetle noktalasın. Ne diyeyim. Kelli felli adamlar yazı yazıyor. 2. darbe yok 3. darbe ne oldu. Yusuf kaplan ne oldu albay rütbeli yazarlar ne oldu yazdıklarınız. POOOOF patladı gitti. Günü birlik yazan geleceği göremeyen, zavallı adamlar. Ben bu adamlara prim verenlere kızıyorum. Bu güne kadar ne yolu göstermişler. Ahmet TAŞGETİREN dün yazı yazı yazmış cemaatlerle ilgili vs. Yav be adam sen yıllarca mehtap tv de Ali bulaç ile program yapmadınmı????? Fetö denen alçakların ne olduğundan bi haber yaşamış. Şimdi gelmiş akıl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! veriyor akla muhtaç olanlar....neyse abi saygılar....
Hikmet Güveloğlu
10.03.2017
09:02
Ey  Rahman ve Rahim olan Allahım; Beni Hatipoğlu-islamoğlu-döngeloğlu-karaman- ile sakın sakın bugünkü halleri ile haşr etme. Onlar bu halleri ile nereye giderlerse ben tersine gitmeye razıyım.....Bu benim duamdır. Demokratik bir ülkede herkes istediği gibi dua eder Gardaşım, isteyen beraber haşr olmak lehinde duada yapar...... 45 yaşındayım babam 51 de gitti. Ben Allaha ne zaman kavuşurum bilmem....Bir sonraki yazım,   meraklısına---------THE MUSLİM DALTONLAR-------




Çok Okunan Makaleler
Hikmet Güveloğlu
HİÇ
2.01.2017 33387 Okunma
2 Yorum 03.01.2017 11:37
Hikmet Güveloğlu
Musaddık'ın Kerameti, Zarrab'ın Laneti
30.11.2017 30945 Okunma
1 Yorum 30.11.2017 19:32
Hikmet Güveloğlu
KAYIN BABA, DAMAT, İPSİZ VE SAPSIZLAR
18.12.2016 28396 Okunma
1 Yorum 20.12.2016 00:47
Hikmet Güveloğlu
ASKERLİK VATAN BORCU
25.01.2017 21090 Okunma
Hikmet Güveloğlu
İNCİR'LİK KUŞU
8.01.2017 19384 Okunma
2 Yorum 12.01.2017 08:07
Hikmet Güveloğlu
ÖNCE ANLAŞ, SONRA YOK ET (Vladivostok)
4.04.2017 19234 Okunma
Hikmet Güveloğlu
ORGANİZASYON
27.12.2016 18721 Okunma
3 Yorum 29.12.2016 00:42
Hikmet Güveloğlu
KATİL'İN DE, KATİL'İ
12.12.2016 18189 Okunma
Hikmet Güveloğlu
RUH
23.12.2016 17309 Okunma
Hikmet Güveloğlu
OMUZDAN KESİLMİŞ KOLUMUZ BİZİM
11.04.2017 16582 Okunma
Hikmet Güveloğlu
KILIÇ BOYNUMUZA İNMEDEN
16.12.2016 16372 Okunma
4 Yorum 18.12.2016 12:51
Hikmet Güveloğlu
Oy
15.01.2017 16247 Okunma
Hikmet Güveloğlu
JERUSALEM, GOLAN, ŞU FIRAT'IN SUYU...
10.11.2016 16015 Okunma
1 Yorum 12.11.2016 14:59
Hikmet Güveloğlu
İran'da Asayiş Berkemal..!?
2.01.2018 15692 Okunma
4 Yorum 03.01.2018 10:33
Hikmet Güveloğlu
"DÜNYANIN SONU-1"
22.04.2017 15198 Okunma
Hikmet Güveloğlu
MANİFESTO (OLMAK YADA OLMAMAK)
14.03.2017 14888 Okunma
Hikmet Güveloğlu
İp Tüccarları
24.05.2017 14837 Okunma
9 Yorum 26.05.2017 12:11
Hikmet Güveloğlu
Devlet Erkanımıza Tarihi Bir Uyarıdır..!
10.12.2017 14630 Okunma
Hikmet Güveloğlu
Sigarasız Kahve, İmansız Türk'e Benzer..!
21.11.2016 14630 Okunma
1 Yorum 21.11.2016 20:49
Hikmet Güveloğlu
Arabic American Petrol Oil Company
8.11.2017 14544 Okunma
1 Yorum 08.11.2017 20:02
Hikmet Güveloğlu
Trump: "ESED SANA SÖYLÜYORUM, K.KORE SEN ANLA"
7.04.2017 13804 Okunma
Hikmet Güveloğlu
ABD Ve İsrail, Suriye’ye Birlikte Saldıracak..!?
12.03.2018 13743 Okunma
Hikmet Güveloğlu
GAFİL GEZME ŞAŞKIN
19.02.2017 13625 Okunma
2 Yorum 19.02.2017 18:05
Hikmet Güveloğlu
TANRININ! ÇOCUKLARI
7.02.2017 13620 Okunma
Hikmet Güveloğlu
Kum Fırtınası (FED>New York>Rusya)
11.10.2017 13525 Okunma
1 Yorum 12.10.2017 10:09
Hikmet Güveloğlu
Varan 1; DUNFORD-GERASİMOV
18.04.2017 13503 Okunma
Hikmet Güveloğlu
0 Rh (-)
25.11.2017 13362 Okunma
2 Yorum 26.11.2017 18:31
Hikmet Güveloğlu
Trump;"Kim ÇAKTIRMA, BENİM DERDİM SENLE DEĞİL"
1.05.2017 12885 Okunma
Hikmet Güveloğlu
S/400 Ve Kral Öldü..!?
15.09.2017 12711 Okunma
4 Yorum 15.09.2017 21:21
Hikmet Güveloğlu
SAVULUN! BATTAL GAZİ GELİYOR
8.12.2016 12298 Okunma
5 Yorum 10.12.2016 14:44
Hikmet Güveloğlu
KEHANET (Kissinger/Kushner)
13.01.2018 12148 Okunma
4 Yorum 13.01.2018 10:35
Hikmet Güveloğlu
DOLAR'I ÖLDÜRDÜM, EURO'YU YAKALAYIN
4.12.2016 12099 Okunma
Hikmet Güveloğlu
ARABESK KARIŞIK
3.03.2017 12096 Okunma
1 Yorum 03.03.2017 12:18
Hikmet Güveloğlu
SENİN ŞEREFİN NEREDE, EY EBU SÜFYAN?
28.11.2016 11833 Okunma
1 Yorum 29.11.2016 00:25
Hikmet Güveloğlu
28 Şubat'ın Faili Kim..?
25.10.2016 11787 Okunma
Hikmet Güveloğlu
İsrail: "ABD mi dediniz!? Vurun gitsin"
21.07.2017 11354 Okunma
Hikmet Güveloğlu
HIRSIZ, KATİL VE HAİN ve Adalet!
6.05.2017 11268 Okunma
Hikmet Güveloğlu
CEHENNEME HOŞ GELDİNİZ
30.11.2016 11259 Okunma
Hikmet Güveloğlu
TİTO ÖLDÜ, ORTAKLIK BOZULDU
12.11.2016 11200 Okunma
Hikmet Güveloğlu
Filistin Davası..!
2.06.2018 10999 Okunma
1 Yorum 02.06.2018 00:47
Hikmet Güveloğlu
Yaşasın Halkların Kardeşliği..!?
23.10.2017 10835 Okunma
4 Yorum 23.10.2017 11:03
Hikmet Güveloğlu
ALAMAN'IN KOYUNU SONRA ÇIKAR OYUNU
7.03.2017 10631 Okunma
3 Yorum 10.03.2017 09:02
Hikmet Güveloğlu
Yaşasın Mahir Kaynak! (1 Mayıs)
1.05.2018 10578 Okunma
Hikmet Güveloğlu
ŞEKER PANCARI, BÜYÜK İSKENDER'E KARŞI
16.05.2017 10389 Okunma
Hikmet Güveloğlu
Bize Her Yer İsrail
14.03.2018 10158 Okunma
Hikmet Güveloğlu
Böyle Diktatöre Can Kurban
8.04.2018 10039 Okunma
Hikmet Güveloğlu
ATIN ÖNÜNE ET, İTİN ÖNÜNE OT KOYDULAR
23.11.2016 9951 Okunma
Hikmet Güveloğlu
BAŞKANLIK, HAKİKİ, ÖZ HAKİKİ BAŞKANLIK
18.11.2016 9777 Okunma
Hikmet Güveloğlu
STRATEJİK ORTAKLIK..!? (Nato Bizim Evimiz)
27.10.2017 9755 Okunma
2 Yorum 27.10.2017 22:29
Hikmet Güveloğlu
HEPİNİZ ERMENİSİNİZ
30.10.2016 9727 Okunma
1 Yorum 30.10.2016 14:40
Hikmet Güveloğlu
Opera Operasyonu..!
24.03.2018 9531 Okunma
1 Yorum 24.03.2018 00:13
Hikmet Güveloğlu
Bir İhtimal Daha Var..?
6.11.2017 9266 Okunma
Hikmet Güveloğlu
American Mafia..!
14.11.2017 8994 Okunma
2 Yorum 16.11.2017 08:39
Hikmet Güveloğlu
Köy Çoktan Göründü, Kılavuzlar Nerede..?!
27.08.2018 8979 Okunma
2 Yorum 27.08.2018 16:13
Hikmet Güveloğlu
Gazeteci Yazarlar..!?
13.12.2017 8923 Okunma
2 Yorum 13.12.2017 08:57
Hikmet Güveloğlu
Tarih Bize Yalvarıyor: "Mon Ami Saddam."
8.01.2018 8793 Okunma
1 Yorum 08.01.2018 13:53
Hikmet Güveloğlu
FIM-92 Stinger, ( Rambo III )
9.03.2018 8780 Okunma
2 Yorum 09.03.2018 10:38
Hikmet Güveloğlu
Kendi kızından kızını sormak..!
26.08.2017 8703 Okunma
2 Yorum 26.08.2017 15:23
Hikmet Güveloğlu
Uçsada Oğlak!?
3.04.2019 8679 Okunma
4 Yorum 03.04.2019 21:22
Hikmet Güveloğlu
ABD değil Ruslar Çekilecek Suriye'den
20.12.2018 8636 Okunma
2 Yorum 20.12.2018 18:33
Hikmet Güveloğlu
DÜNYANIN SONU-2 (Büyük Kıyamet)
4.05.2017 8626 Okunma
Hikmet Güveloğlu
Lobiler 1, (The American Israel Public Affairs Commite)
29.11.2017 8466 Okunma
1 Yorum 29.11.2017 12:32
Hikmet Güveloğlu
Siyasi İntihar
25.06.2019 8448 Okunma
6 Yorum 25.06.2019 22:06
Hikmet Güveloğlu
İsrail Gözlüğünden Ortadoğu
21.11.2017 8412 Okunma
Hikmet Güveloğlu
Golda Meir Örneğimizdir, Meselemiz Değil!
14.12.2017 8326 Okunma
1 Yorum 07.04.2018 23:54
Hikmet Güveloğlu
Mekong'tan Fırat'a Karışan Kir
16.01.2018 8161 Okunma
3 Yorum 17.01.2018 11:49
Hikmet Güveloğlu
Rekabet Değil Kardeşlik, Kâr Değil Bereket
8.02.2019 8117 Okunma
2 Yorum 08.02.2019 16:22
Hikmet Güveloğlu
Lübnan Gibi Bir Yazı Ve Payımıza Düşenler
19.11.2017 8109 Okunma
Hikmet Güveloğlu
Güney'i Hallettiler, Şimdi Sıra Doğu'da
4.04.2018 7987 Okunma
1 Yorum 04.04.2018 13:55
Hikmet Güveloğlu
Çok Sinsi Propagandalar
27.02.2018 7905 Okunma
Hikmet Güveloğlu
GÖREV İSTENMEZ VERİLİR
8.10.2017 7774 Okunma
3 Yorum 08.10.2017 14:04
Hikmet Güveloğlu
S/400'den Öncesi
27.07.2017 7751 Okunma
Hikmet Güveloğlu
Irkçılık..!
4.10.2017 7670 Okunma
1 Yorum 05.10.2017 10:15
Hikmet Güveloğlu
Netanyahu'nun Rüşvet Ve Yolsuzluk Dosyası
11.01.2018 7642 Okunma
1 Yorum 11.01.2018 11:28
Hikmet Güveloğlu
FİRARİLER VE HAİNLER
14.11.2016 7614 Okunma
Hikmet Güveloğlu
Amerikan Köpekleri
4.02.2018 7610 Okunma
Hikmet Güveloğlu
HDP, KANDİL OUT
6.11.2016 7549 Okunma
1 Yorum 06.11.2016 20:28
Hikmet Güveloğlu
Türkiye'yi Bilmem Lakin ABD Kesin Kazandı.
20.10.2019 7522 Okunma
2 Yorum 20.10.2019 22:01
Hikmet Güveloğlu
= Fahiş Fiyatlar
14.02.2019 7516 Okunma
3 Yorum 14.02.2019 21:34
Hikmet Güveloğlu
HALEP ARTIK YOK, BİZDE DANGALAK ÇOK
16.11.2016 7500 Okunma
Hikmet Güveloğlu
KOMŞULAR; "BATI MEDENİYETİ ÇÖKTÜ DİYORLAR"
23.03.2017 7496 Okunma
Hikmet Güveloğlu
SENİ DE VURDULAR EY TERÖR..!
18.08.2017 7493 Okunma
1 Yorum 18.08.2017 14:56
Hikmet Güveloğlu
McKinsey & Company
6.10.2018 7435 Okunma
Hikmet Güveloğlu
DAĞ! İFTİRA DOĞURDU
4.08.2017 7378 Okunma
3 Yorum 05.08.2017 01:26
Hikmet Güveloğlu
II. Baskı: DÜNYANIN SONU-2 (Büyük Kıyamet)
12.04.2018 7365 Okunma
13 Yorum 15.04.2018 09:52
Hikmet Güveloğlu
Sina Vahşetinin Azmettiricisi Kim?
27.11.2017 7351 Okunma
Hikmet Güveloğlu
Barzani'yi Gösterip, Kushner'le Vuruyorlar
1.11.2017 7244 Okunma
1 Yorum 06.11.2017 22:45
Hikmet Güveloğlu
Kurtuluş Reçetesi
4.10.2019 7235 Okunma
2 Yorum 04.10.2019 20:13
Hikmet Güveloğlu
Meselemiz, Tabi ki de Haramdır!
24.02.2019 7217 Okunma
8 Yorum 24.02.2019 18:20
Hikmet Güveloğlu
"DEMOS, KRATOS" Şehidi!
15.07.2017 7080 Okunma
2 Yorum 15.07.2017 19:26
Hikmet Güveloğlu
DOĞRU TAHLİL, DOĞRU İSTİKAMET
12.05.2017 7056 Okunma
3 Yorum 12.05.2017 12:34
Hikmet Güveloğlu
Gümrük Birliği Anlaşması
29.03.2017 6924 Okunma
Hikmet Güveloğlu
Tercih değil Mecburiyet
22.04.2019 6907 Okunma
1 Yorum 22.04.2019 15:52
Hikmet Güveloğlu
Philip Giraldi Ve Kudüs'ten Niyet..?
6.12.2017 6783 Okunma
Hikmet Güveloğlu
Örümcek Ağı
26.11.2018 6782 Okunma
2 Yorum 26.11.2018 10:29
Hikmet Güveloğlu
HOBİ, İSLAMOFOBİ BİR DE AYI YOGİ
1.11.2016 6775 Okunma
1 Yorum 04.11.2016 08:22
Hikmet Güveloğlu
Hayat Memat Meseleleri (1)
20.12.2017 6672 Okunma
Hikmet Güveloğlu
NATO'ya Ramak Kala..!
17.10.2017 6647 Okunma
Hikmet Güveloğlu
Müslümanın Siyasetle İmtihanı
25.03.2019 6551 Okunma
3 Yorum 25.03.2019 23:54
Hikmet Güveloğlu
PKK Lağvedilecek Lakin Huzur Gelmeyecek
20.01.2019 6481 Okunma