Süleyman Karagülle
İdam ve Öcalan
25.06.2016
11237 Okunma, 6 Yorum

Sermaye bir taraftan mafya teşkilatı kurar, diğer taraftan millî istihbarat teşkilatını kurar; ikisini de o finanse eder. Böylece ülkeyi ikiye böler. Bir taraftan mafya, diğer taraftan da MİT dış Sermaye tarafından oluşturulmuştur. Türkiye’de devlet çok güçlü olduğu için devletin katkısı olmadan PKK oluşturulamamıştır. Öcalan MİT tarafından görevlendirilmiş ve PKK böyle oluşmuştur. Öcalan yılarca ikisini de idare etmiştir. Sonunda güçlenmiş ve Sermaye’nin isteklerini yerine getirmez hal almıştır.

Yeni öncüler yetiştirmek için Öcalan istirahata alınmıştır. Eğer Kürt devleti kurulacak olursa yedekte tutulmaktadır. Türkiye’ye bu sebeple verdiler. İdamı kanunen kaldırtarak onun hayatını garanti altına aldılar. Yeryüzü savaş olmadan dengesini kuramaz. İdamın olmadığı ülkede iç güvenlik sağlanamaz. Türkiye’nin iç güvenliğini bozmak isteyen Sermaye, diğer devletlerde yaptığı gibi Türkiye’de de idamı kaldırtmıştır, Öcalan aldatmasıyla kaldırılmıştır.

Oysa Öcalan için idamı kaldırmaya gerek yoktu. Cumhurbaşkanı affeder yahut Meclis af kararını çıkarır, Öcalan yine idamdan kurtulurdu. Ama gaye iç güvenliği bozmak olduğu için idam kaldırtılmıştır.

Türkiye’nin aklı başına gelmelidir. İdam kararı geri getirilmelidir. Sermaye’nin emrinde yeni hükümet çek ödemeyene hapis cezasını getiriyor da 10 bin kişiyi öldüren hâlâ cezalandırılamıyor! Eğer idam cezasını kaldırırsanız, asker elde ettiği esirleri öldürmek zorunda kalır. PKK’yı yakalıyor, teslim alıyor, idam yok, hapse giriyor, yeniden teşkilatlanıyor! PKK ile uzlaşmalıyız. Samimi şekilde uzlaşanlara karşı eskiden yapılanları unutmalıyız. Ama eğer yeniden bir faaliyete başlarlarsa, sokak başlarında askerin kurşunu ile öldürülmüşleri değil, idam kararları ile mahkûmları sallanır bulacaklardık.

Bugün asker sıkıyönetimde veya savaşta yapılabilecekleri yapıyor. Yapmak zorundadır. Asker iki yönüyle kahramandır. Ülkeye saldıranları tenkil ediyor, onun için kahramandır. Yarın muhakeme edileceklerini hesaba katmadan, cesaretle bu işleri başarıyor. Eğer idam cezasını getirirseniz, asker veya polis, yakaladıklarını size teslim eder, sokaklarda öldürmek zorunda kalmaz. İdam kararını kaldırırsanız, o zaman sokaklarda haklı-haksız öldürülmüş ölüler bulursunuz.

Geçen yazılarımda PKK ile uzlaşma zamanıdır diye yazdım; HERKES SUSTU!?!

Şimdi yeni bir şey söylüyorum. Başlık yapmadım, kışkırtan olur diye. İdam cezası getirilmeli ve Öcalan da serbest bırakılmalıdır. Öcalan savaş esiri ise zaten öldüremeyiz. Esirler ancak köleleştirilebilir yahut zimmi yapılabilir. Asla öldürülemez. Öldürme savaşta, o da çatışırken yapılır. Yok, eğer savaş esiri değil de bir anarşist ise, o zaman adil yargıda yargılanır ve kısasa kısas yapılır. Öcalan’ı hapishanede tutmak siyaseten çok yanlıştır.

Öcalan’ın yaptıklarını bu nesil unutmuştur. Şimdiki uslu akıllı haliyle onu bilen gençlik, onun hapishanede olmasından rahatsız olur ve şimdiye kadar daima Türk Devleti’nin yanında olan Kürtler yarın bu yanlış siyasetin sonunda karşı olurlar. Onları Türklere bağlayan Sünniliktir, İslâm’dır. Aslında Pers ırkına mensup oldukları halde, tarihte her zaman Sünnilerin yanında yer almışlar ve İslâmiyet’e çok büyük hizmetler yapmışlardır.

Öcalan dışarı çıkarsa Kürt devleti hayali biter; milletvekili olabilir, bakan olabilir. Ama ayrı bir devletin başkanı olma hevesleri ortadan kalkar. Şimdi halk ile temas ettirilmiyor, daha çok efsaneleşiyor. Onun adına daha çok fitne ve fesat çevriliyor. Sermaye’nin işbirlikçilerinin hevesleri kursaklarında kalsın diye Öcalan serbest bırakılmalıdır.

Meclis’e geldiler. Kürt bayrağı asmaya kalkıştılar. Ne oldu, bize ne zarar verdiler? Ama dağdaki eşkıya Türkiye’ye belki Sevr dayatmasının verdiği kadar zarar vermişlerdir. Bu sebepledir ki İslâmiyet’te hapis cezası yoktur. Hapishane bir anarşi kaynağı hâline gelir. Adi suç işleyenler hapishaneye girerler sabıkalı olurlar, çıktıklarında işsiz güçsüz olurlar, dağlara iltica ederler, anarşist ve/ya terörist olurlar.

Biz 1973 yılında MSP olarak CHP ile koalisyon yaptık, Ecevit’i Başbakan yaptık. Ne kaybettik? Türk Milleti ne kaybetti? CHP’de Baykal yetişti, CHP’de Ecevit yetişti. Kılıçdaroğlu bile dindar oldu. Ekmeleddin CHP’den cumhurbaşkanı adayı oldu.

Ceza intikam içindir, caydırmak içindir. Bugünkü hapishaneler caydırıcılığı tamamen kaybetmişlerdir. On katilden birini asarsın ama sonra artık on katil bir katile kadar düşer.

Bu Kâinatı ALLAH yaratmıştır ve O yönetmektedir; O bizden daha âlimdir, O’nun dediklerine kulak vermeliyiz. KUR’AN her kitap gibi okunmalıdır. Adam Smith okutuluyor, Marks okutuluyor da, KUR’AN neden okunmuyor ve gereği yapılmıyor?!. 

 

 


YorumcuYorum
Ahmet Yücel
27.06.2016
04:25

Sevgili Karagülle hocam,

PKK ile uzlaşma çalışması çözüm süreci altında yapılmaya çalışıldı. Bu süre içerisinde PKK'nın hendek vb hazırlıklarına karşı bir şey yapılmadı. Belki 2-2,5 senelik zaman diliminde şehit cenazeleri de gelmedi. Öcalan'ın barış ve silah bırakma çağrıları da PKK tarafından karşılık bulmadı. Nasıl karşılık bulsun? PKK'ya silah ve para yardımı yapmaya devam edenler, emir vermeye, PKK'yı kullanmaya devam ettiler. Para ve silahı Öcalan vermiyor ki, Öcalan'ı dinlesinler.

7 Haziran seçimi sonrasında PKK, efendilerinin emriyle terör harekatına yeniden başladı. Devletimiz de karşılığını veriyor. Bugün PKK gerçekten bitme aşamasına yaklaşmıştır. PKK'nın Ermeni hayalleri peşinde olduğu, Müslüman Kürtleri şehit ettiği, en çok onlara zarar verdiği bir gerçektir.

''Bizim çocuklar Türkiye'de darbe yaptı.'' diyenler, o gün için bu çocukları sayesinde iki taraflı bir oyun sergiliyorlardı. Hatırladığım kadarıyla darbe sonrası PKK terörü bir anda son bulmuştu.

Çok şükür artık ''Bizim çocuklar'' diyemiyorlar. O günler geçti. Ordumuz, askerimiz, polisimiz bugün bizim göz bebeğimiz, iftihar ederek gurur duyduğumuz kurumlarımızdır.

Bugün terör destekçisi İsrail, ABD vb tüm ülkeler, ülkemizi bu terörle bölemeyeceklerine kanaat getirmişlerdir, bizim terörle mücadeleye harcadığımız maddi ve manevi kaynakları harcamaya devam etmemizi istiyorlar. Belki bir diğer amaçları da, bu terörün bitirilmesi karşılığında Türkiye toprakları dışında, Ermenilerin idaresinde İsrail-ABD kölesi bir Kürt devleti kurulmasına, Türkiye'nin razı olmasını sağlamaktır.

Herkesin planı ancak Allah'ın izin verdiği kadar işler. Sonuçları takdir eden de yine Cenabı Allah'dır. Allah CC bu sonuçları kimi için hayır, kimi için şer eyler.

''Hak şerleri hayr eyler,

Zannetme ki gayr eyler.

Görelim Mevla neyler,

Neylerse güzel eyler.''

''Kısasta sizin için hayat vardır.'' Emri gereğince idam cezasının gelmesine katılıyorum. Bazıları insanların yaşam hakkı elinden alınamaz, diyerek idama karşı çıkıyorlar. Halbuki insanı öldüren katil-terörist de, katlettiği insanın yaşam hakkını elinden almıştır, bunu gözardı ediyorlar. Fakat bir yakını öldürüldüğünde katile verilen cezayı adalet olarak görmüyorlar, idam edilmeliydi diyorlar.

Avrupa 4-5 yaşlarındaki çocuklarına Hristiyanlığı öğretiyor, kiliseye alıştırıyor. Biz küçük yaştaki çocuklarımıza Kur'an okumayı ve anlamını öğretmiyoruz. Kur'an ahlakını yaşamaya ve yaşatmaya çalışmıyoruz. ''Ağaç yaşken eğilir.'' Temelden seviyelere göre uygulamalı Kur'an ve ahlakını öğrettiğimiz zaman geleceğe güvenle bakabiliriz. Maddeci eğitimden, maneviyatçı eğitim anlayışını benimsemeliyiz. Cumhurbaşkanımız sayın Erdoğan'ın daha önceden söylediği: ''DİNDAR NESİL YETİŞTİRECEĞİZ.'' sözünün gerçekleştirilmesini ümitle bekliyorum. Bu işi sadece İHL'lerine ve seçmeli derslere havale ederek kısa zamanda sonuç beklemek doğru değildir. İHL'ne gidemeyen çocuklarımızın suçu nedir? Ana okullarından Liseler dahil manevi eğitime önem vermeliyiz.

Sol zihniyet buna tek tip eğitim vs diyerek karşı çıkacaktır. 70-80 sene tek tip eğitim verilmeye çalıştıklarını hatırlamayacaklardır.

Biz isteyelim, inşallah sesimizi duyanlar, duyurmaya çalışanlar olur.

Yazılarınız için Allah sizden razı olsun. Sizi ve burada yazan tüm yazarlarımızı takip ediyorum. Allah'a emanet olunuz.



Reşat Nuri Erol
27.06.2016
11:52




Süleyman Karagülle


http://www.yeniakit.com.tr/yazarlar/suleyman-karagulle/idam-cezasi-getirilmelidir-15507.html

 

İdam cezası getirilmelidir!

Son güncelleme: 27 Haziran 2016 07:04

Sermaye bir taraftan mafya teşkilatı kurar, diğer taraftan istihbaratteşkilatını kurar; ikisini de o finanse eder. Böylece ülkeyi ikiye böler. Bir taraftan mafya, diğer taraftan da MİT dış Sermaye tarafından oluşturulmuştur. Türkiye’de devlet çok güçlü olduğu için devletin katkısı olmadan PKK oluşturulamamıştır. Öcalan MİT tarafından görevlendirilmiş ve PKK böyle oluşmuştur. Öcalan yıllarca ikisini de idare etmiştir. Sonunda güçlenmiş ve Sermaye’nin isteklerini yerine getirmez hal almıştır.

Yeni Öcalan’lar yetiştirmek için Öcalan istirahata alınmıştır. Eğer Kürt devleti kurulacak olursa yedekte tutulmaktadır. Türkiye’ye bu sebeple verdiler. İdamı kanunen kaldırtarak onun hayatını garanti altına aldılar. 

Yeryüzü savaş olmadan dengesini kuramaz. İdamın olmadığı ülkede iç güvenlik sağlanamaz. Türkiye’nin iç güvenliğini bozmak isteyen Sermaye, diğer devletlerde yaptığı gibi Türkiye’de de idamı kaldırtmıştır, Öcalan aldatmasıyla kaldırılmıştır.

Oysa Öcalan için idamı kaldırmaya gerek yoktu. Cumhurbaşkanı affeder yahut Meclis af kararını çıkarır, Öcalan yine idamdan kurtulurdu. Ama gaye Türkiye’de iç güvenliği bozmak olduğu için idam kaldırtılmıştır. 

Türkiye’nin aklı başına gelmeli, idam kararı geri getirilmelidir. Sermaye’nin emrinde yeni hükümet çek ödemeyene hapis cezasını getiriyor da 10 bin kişiyi öldüren hâlâ cezalandırılamıyor! Eğer idam cezasını kaldırırsanız, asker elde ettiği esirleri öldürmek zorunda kalır. PKK’yı yakalıyor, teslim alıyor, idam yok, hapse giriyor, yeniden teşkilatlanıyor! 

Bugün asker sıkıyönetimde veya savaşta yapılabilecekleri yapıyor. Yapmak zorundadır. 

Asker iki yönüyle kahramandır. Ülkeye saldıranları tenkil ediyor, onun için kahramandır. Yarın muhakeme edileceklerini hesaba katmadan, cesaretle bu işleri başarıyor. 

Eğer idam cezasını getirirseniz, asker veya polis, yakaladıklarını size teslim eder, sokaklarda öldürmek zorunda kalmaz. İdam kararını kaldırırsanız, o zaman sokaklarda haklı-haksız öldürülmüş ölüler bulursunuz.

Geçen yazılarımda PKK ile uzlaşma zamanıdır diye yazdım; HERKES SUSTU!?! 

Şimdi yeni bir şey söylüyorum. İdam cezası getirilmelidir.. 

Dağdaki eşkıya Türkiye’ye belki Sevr dayatmasının verdiği kadar zarar vermiştir. Bu sebepledir ki İslâmiyet’te hapis cezası yoktur. 

Hapishane bir anarşi kaynağı hâline gelir. Adi suç işleyenler hapishaneye girerler sabıkalı olurlar, çıktıklarında işsiz güçsüz olurlar, dağlara iltica ederler, anarşist ve/ya terörist olurlar.

Biz 1973 yılında MSP olarak CHP ile koalisyon yaptık, Ecevit’i Başbakan yaptık. Ne kaybettik? Türk Milleti ne kaybetti? CHP’de Baykal yetişti, CHP’de Ecevit yetişti. Kılıçdaroğlu bile dindar oldu; Ekmeleddin CHP’den cumhurbaşkanı adayı oldu.

Ceza intikam içindir, caydırmak içindir. Bugünkü hapishaneler caydırıcılığı tamamen kaybetmişlerdir. On katilden birini asarsın ama sonra artık on katil bir katile kadar düşer. 

Bu Kâinatı ALLAH yaratmıştır ve O yönetmektedir; O bizden daha âlimdir, O’nun dediklerine kulak vermeliyiz. KUR’AN her kitap gibi okunmalıdır.Adam Smith okutuluyor, Marks okutuluyor da, KUR’AN neden okunmuyor/okutulmuyor ve gereği yapılmıyor?!.  

Reşat Nuri Erol
27.06.2016
12:25



YORUMLAR
600

 Dikkat: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Ahmet Erten2 sa önce

Ne yazı ama .. hikmet dolu. muazzam

 Cevapla

ramazan4 sa önce

çılgın Müslüman :)

Reşat Nuri Erol
28.06.2016
05:15



YORUMLAR
600

 Dikkat: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

ahmet10 sa önce

İdam gelmezse bu gaflet bitmeyecek gibi...Menderes asılırken herkesin aklı balondaysa eğer, şimdi nerede bu akıllar!!!

 Cevapla

aresak15 sa önce

Kaleminize sağlık.Aynen katılıyorum.Allah bu kanunları boşuna getirmedi.Bir hırsıza verilecek ceza ile 10 bin suçun önüne geçilir.Bir idam ile de 100 cinayet önlenir.Tavuk keser gibi adam öldürüyorlar.Adamı trafikteki tartışmadan dolayı,arabasından indirip öldüresiye dövdükten sonra,bir de pompalı ile öldürüyorlar.Başka bir olayda;Neden öldürdün? sorusuna,"Tipini beğenmedim,vurdum"diyor.veya "Sarhoştum,ne yaptığımı bilmiyordum"...İdam olsa öyle bilir ki, silahı yanına bile alamaz.Ne demek tipini beğenmemek.

Reşat Nuri Erol
28.06.2016
05:17



YORUMLAR

aresak15 sa önce

Kaleminize sağlık.Aynen katılıyorum.Allah bu kanunları boşuna getirmedi.Bir hırsıza verilecek ceza ile 10 bin suçun önüne geçilir.Bir idam ile de 100 cinayet önlenir.Tavuk keser gibi adam öldürüyorlar.Adamı trafikteki tartışmadan dolayı,arabasından indirip öldüresiye dövdükten sonra,bir de pompalı ile öldürüyorlar.Başka bir olayda;Neden öldürdün? sorusuna,"Tipini beğenmedim,vurdum"diyor.veya "Sarhoştum,ne yaptığımı bilmiyordum"...İdam olsa öyle bilir ki, silahı yanına bile alamaz.Ne demek tipini beğenmemek.



Reşat Nuri Erol
02.07.2016
12:02



 

YORUMLAR
600

 Dikkat: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Halil Aslim1 gün önce

Guzel yazmışsınız da hocam ama sizi kim dinler kim hesaba alır acaba keşke gelse idam daha kaç kişinin ölmesi lazım acaba idam cezasının gelmesi için

 Cevapla

Songül4 gün önce

Hırsızlar için el kesme cezası da getirilmeli. Cezanın kapsamı da hırsızlar ve onlara destek verenler olarak genişletilmeli. Cahilmiş, pişmanmış, bilmiyormuş...dinlenmeden.

 Cevapla

Erdogan4 gün önce

idam az bilene. . bunlara mezar bilene haram. selamlar ve insallah diyoruz

 Cevapla

ahmet4 gün önce

İdam gelmezse bu gaflet bitmeyecek gibi...Menderes asılırken herkesin aklı balondaysa eğer, şimdi nerede bu akıllar!!!

 Cevapla

aresak4 gün önce

Kaleminize sağlık.Aynen katılıyorum.Allah bu kanunları boşuna getirmedi.Bir hırsıza verilecek ceza ile 10 bin suçun önüne geçilir.Bir idam ile de 100 cinayet önlenir.Tavuk keser gibi adam öldürüyorlar.Adamı trafikteki tartışmadan dolayı,arabasından indirip öldüresiye dövdükten sonra,bir de pompalı ile öldürüyorlar.Başka bir olayda;Neden öldürdün? sorusuna,"Tipini beğenmedim,vurdum"diyor.veya "Sarhoştum,ne yaptığımı bilmiyordum"...İdam olsa öyle bilir ki, silahı yanına bile alamaz.Ne demek tipini beğenmemek.

Gizle Cevapla

Ahmet Erten5 gün önce

Ne yazı ama .. hikmet dolu. muazzam

 Cevapla

ramazan5 gün önce

çılgın müslüman :)





Çok Okunan Makaleler
Süleyman Karagülle
ABD Başkanlık Seçimi
19.11.2016 40814 Okunma
28 Yorum 19.12.2016 21:41
Süleyman Karagülle
KABİR AZABI
25.02.2014 28209 Okunma
8 Yorum 05.03.2014 21:24
Süleyman Karagülle
Görevimiz
22.02.2014 26892 Okunma
12 Yorum 05.02.2016 21:44
Süleyman Karagülle
Adil Düzen Partisi'nin kuruluş tartışması
6.08.2011 19070 Okunma
9 Yorum 06.02.2016 17:34
Süleyman Karagülle
Akevler
14.07.2013 17320 Okunma
6 Yorum 22.07.2017 20:36
Süleyman Karagülle
Devlete faiz haram mıdır?
9.11.2013 16988 Okunma
Süleyman Karagülle
İlmîlik Demek “Usul” Demektir
3.10.2015 16229 Okunma
Süleyman Karagülle
Neden Arapça; Neden Kuran Arapçası
9.02.2013 14636 Okunma
1 Yorum 10.02.2013 15:18
Süleyman Karagülle
Fıkha Göre Yeni Hükümet
14.06.2015 13466 Okunma
5 Yorum 28.06.2015 16:16
Süleyman Karagülle
Tesviye mi Tasfiye mi?
1.09.2016 12938 Okunma
3 Yorum 22.09.2016 19:58
Süleyman Karagülle
Evlilik ve Kanun Önerisi
5.03.2016 12899 Okunma
1 Yorum 06.03.2016 01:18
Süleyman Karagülle
Akit ve Ahit (Tekrar)
12.04.2012 12899 Okunma
1 Yorum 13.04.2012 17:57
Süleyman Karagülle
15 Temmuz 2016 Neden Yapıldı?
17.07.2016 12880 Okunma
3 Yorum 19.07.2016 19:47
Süleyman Karagülle
Ahmet Davutoğlu’nun Hatası
14.05.2016 12874 Okunma
3 Yorum 17.05.2016 07:37
Süleyman Karagülle
R.T.Erdoğan ve F.Gülen
8.02.2014 12660 Okunma
2 Yorum 27.07.2017 01:05
Süleyman Karagülle
Kuran'ı Doğru Anlamak
30.05.2015 12540 Okunma
3 Yorum 27.11.2016 18:52
Süleyman Karagülle
Putin Müslüman Oldu
21.03.2015 12484 Okunma
5 Yorum 24.03.2015 11:50
Süleyman Karagülle
İnsanlık anayasası - Sam Adian'a cevap
24.02.2016 12372 Okunma
10 Yorum 26.02.2016 00:34
Süleyman Karagülle
Akhan ve Tokul Ailelerine Açık Mektup!
5.09.2015 12217 Okunma
1 Yorum 05.09.2015 18:43
Süleyman Karagülle
Yeniden Seçim
25.07.2015 11421 Okunma
3 Yorum 29.07.2015 03:01
Süleyman Karagülle
Düşen Uçak ve Suriye Meselesi
29.11.2015 11417 Okunma
4 Yorum 08.12.2015 06:11
Süleyman Karagülle
Kesilen Hayvanlar (Mete Firidin’in görüşü üzerine)
14.04.2015 11287 Okunma
1 Yorum 16.04.2015 20:19
Süleyman Karagülle
İdam ve Öcalan
25.06.2016 11237 Okunma
6 Yorum 02.07.2016 12:02
Süleyman Karagülle
Adil Düzen, N.Erbakan - S.Karagülle-1
1.10.2011 11216 Okunma
Süleyman Karagülle
Başkanlık Sisteminin Delilleri
21.05.2016 11181 Okunma
4 Yorum 22.05.2016 18:44
Süleyman Karagülle
Darbeyi Kim Yaptı?
8.10.2016 10982 Okunma
6 Yorum 11.10.2016 13:15
Süleyman Karagülle
Türkiye Cumhuriyeti Devleti
20.09.2015 10942 Okunma
4 Yorum 23.09.2015 18:43
Süleyman Karagülle
AK Parti’nin Kötülük ve İyilikleri
25.06.2016 10861 Okunma
Süleyman Karagülle
EKONOMİDE TAM İSTİHDAM
3.10.2016 10807 Okunma
Süleyman Karagülle
Kur’an Ekonomisi
3.12.2016 10719 Okunma
3 Yorum 05.12.2016 13:19
Süleyman Karagülle
Sam'a cevap: Kuran'daki müşküller, müteşabihler
3.01.2016 10666 Okunma
1 Yorum 16.01.2016 14:15
Süleyman Karagülle
Davet
25.04.2015 10629 Okunma
6 Yorum 27.04.2015 10:03
Süleyman Karagülle
İki Merkez; Sermaye ve Kur’an
3.10.2015 10556 Okunma
2 Yorum 05.10.2015 08:11
Süleyman Karagülle
Sam Adian'a cevap
15.11.2015 10519 Okunma
2 Yorum 19.11.2015 21:27
Süleyman Karagülle
Üçüncü Binyıl Uygarlığı
31.10.2015 10475 Okunma
3 Yorum 11.11.2015 11:54
Süleyman Karagülle
Riba/Faiz ve Katılım Bankaları
24.01.2015 10458 Okunma
Süleyman Karagülle
Kiralar Neden Yüksek?
31.01.2015 10443 Okunma
Süleyman Karagülle
Mümin kimdir?
9.05.2015 10439 Okunma
Süleyman Karagülle
Söz ver, oy vereyim
9.05.2015 10260 Okunma
1 Yorum 11.05.2015 09:51
Süleyman Karagülle
Çağımızın sorunları
4.05.2013 10248 Okunma
1 Yorum 05.05.2013 09:10
Süleyman Karagülle
Türkiye’nin Yeri ve Görevi
27.06.2015 10229 Okunma
1 Yorum 29.06.2015 14:04
Süleyman Karagülle
Akit Yorumcularına
21.07.2015 10226 Okunma
1 Yorum 22.07.2015 13:24
Süleyman Karagülle
AK Parti’ye Tuzak!
11.04.2015 10181 Okunma
3 Yorum 13.04.2015 12:32
Süleyman Karagülle
Koalisyon ve Çözüm
4.07.2015 10165 Okunma
3 Yorum 24.07.2015 23:29
Süleyman Karagülle
Türkiye’yi bekleyen tehlike; uçurum!
6.06.2015 10152 Okunma
2 Yorum 09.06.2015 08:56
Süleyman Karagülle
Çağımızda Cihad
7.07.2015 10109 Okunma
3 Yorum 20.07.2015 09:31
Süleyman Karagülle
Medine Vesikası-Taha Akyol’a Cevaplar-2
25.07.2015 10064 Okunma
Süleyman Karagülle
Kuran'ın değeri, Muhammed'in varlığına dair cevaplar
11.06.2016 10063 Okunma
1 Yorum 12.06.2016 17:31
Süleyman Karagülle
F. Gülen ve İbtihal
26.03.2016 10033 Okunma
Süleyman Karagülle
Çözüm Süreci ve PKK sorununun çözümü
8.08.2015 9942 Okunma
2 Yorum 10.08.2015 12:00
Süleyman Karagülle
Korkunç Kriz ve Çaresi
16.05.2015 9937 Okunma
3 Yorum 22.05.2015 11:29
Süleyman Karagülle
İstihare; “EVET/HAYIR” manası nedir?
26.02.2017 9935 Okunma
9 Yorum 04.08.2017 21:52
Süleyman Karagülle
Mümin-Müslim Hakkında Sorular
25.05.2010 9888 Okunma
4 Yorum 07.06.2010 22:20
Süleyman Karagülle
İran'da zelzele ve teklif
20.04.2013 9834 Okunma
4 Yorum 25.04.2013 18:26
Süleyman Karagülle
Avrasya Ekonomik Birliği
3.01.2015 9773 Okunma
3 Yorum 14.01.2015 08:18
Süleyman Karagülle
Başkanlık Sistemi
26.11.2016 9712 Okunma
4 Yorum 29.11.2016 07:17
Süleyman Karagülle
Dershaneler
7.12.2013 9667 Okunma
8 Yorum 08.04.2014 09:25
Süleyman Karagülle
Akevler ve AK Parti
14.06.2015 9638 Okunma
Süleyman Karagülle
Vergisiz Devlet
26.12.2015 9607 Okunma
2 Yorum 26.12.2015 20:11
Süleyman Karagülle
Elektrik Kesintisi ve Çözüm Önerisi
4.04.2015 9414 Okunma
Süleyman Karagülle
Çözüm 100 lojmanlı işyerleri
30.03.2013 9376 Okunma
9 Yorum 13.04.2013 08:44
Süleyman Karagülle
Kur’an ve İki Lider; Putin ve Erdoğan
2.01.2016 9371 Okunma
4 Yorum 08.01.2016 15:13
Süleyman Karagülle
KUR’ANÎ ÇÖZÜM
18.04.2016 9359 Okunma
1 Yorum 18.04.2016 10:52
Süleyman Karagülle
Mısır’daki İdamlar ve Yapılması Gerekenler
23.05.2015 9341 Okunma
1 Yorum 25.05.2015 10:09
Süleyman Karagülle
Vadeli satış, taksit ve murabaha
22.12.2012 9329 Okunma
Süleyman Karagülle
Kıssadan hisse ve devlet yönetimi
17.05.2014 9321 Okunma
Süleyman Karagülle
Kuran'a İman ve Uymamız Gereken Dört İlke
5.11.2016 9318 Okunma
3 Yorum 13.11.2016 13:12
Süleyman Karagülle
Ruslar ve Türkler
20.12.2015 9263 Okunma
2 Yorum 25.12.2015 14:57
Süleyman Karagülle
İstişare
2.11.2013 9172 Okunma
8 Yorum 13.11.2013 11:10
Süleyman Karagülle
Altın Bono
17.12.2016 9155 Okunma
2 Yorum 19.12.2016 21:21
Süleyman Karagülle
IŞİD ve PKK ile Neler Oluyor?
1.08.2015 9143 Okunma
Süleyman Karagülle
Kenan Evren
16.05.2015 9120 Okunma
1 Yorum 20.07.2015 09:30
Süleyman Karagülle
Milletvekili Yemini
14.03.2015 9101 Okunma
Süleyman Karagülle
PKK, Kürtler ve Yapılması Gereken
7.11.2015 9039 Okunma
3 Yorum 11.11.2015 11:52
Süleyman Karagülle
Yeni Bir Dünya İçin Yapılması Gerekenler
19.11.2016 9027 Okunma
1 Yorum 19.11.2016 22:39
Süleyman Karagülle
Sermaye ve siyasi güç, para ve silah
24.05.2014 8979 Okunma
Süleyman Karagülle
Son Ümit!
4.07.2015 8956 Okunma
Süleyman Karagülle
D E R G I !
29.04.2017 8938 Okunma
18 Yorum 16.05.2017 08:11
Süleyman Karagülle
İslâm Hukuku-Taha Akyol’a Cevaplar-1
25.07.2015 8891 Okunma
Süleyman Karagülle
Vergi indirimi ve vergi iadesi
22.02.2014 8851 Okunma
Süleyman Karagülle
GİRİŞİM/Cİ (Bir Tartışma Konusu)
31.12.2011 8817 Okunma
3 Yorum 05.01.2012 13:32
Süleyman Karagülle
Çanlar kimin için çalıyor?
19.07.2014 8767 Okunma
5 Yorum 22.07.2014 09:12
Süleyman Karagülle
Adil Kur’an Düzeni ve çağımızın sorunları
5.09.2015 8757 Okunma
2 Yorum 07.09.2015 17:54
Süleyman Karagülle
Ayı öldürmek yasak
4.05.2013 8747 Okunma
1 Yorum 05.05.2013 09:25
Süleyman Karagülle
Neden matematik?
16.02.2013 8730 Okunma
1 Yorum 17.02.2013 00:40
Süleyman Karagülle
Partilere Tavsiye
30.05.2015 8678 Okunma
1 Yorum 01.06.2015 08:08
Süleyman Karagülle
Kur’an Düzeninde Başkanlık
21.05.2016 8525 Okunma
1 Yorum 23.05.2016 08:10
Süleyman Karagülle
PKK Mikrobu Üreten Sebepler ve TEDAVİ
6.02.2016 8509 Okunma
1 Yorum 06.02.2016 23:11
Süleyman Karagülle
Türkiye ve Çin
1.08.2015 8469 Okunma
1 Yorum 03.08.2015 09:13
Süleyman Karagülle
Mehmet Hikmetumut, Ölüm ve Ötesi
5.07.2015 8462 Okunma
1 Yorum 20.07.2015 09:31
Süleyman Karagülle
Akevler ve Araştırmacı
12.01.2013 8452 Okunma
Süleyman Karagülle
Yeni Hükümet ve Devlet Başkanı
20.06.2015 8439 Okunma
2 Yorum 23.06.2015 14:03
Süleyman Karagülle
Kur’an Düzeni; Çözümü Halk Üretebilir
14.11.2015 8398 Okunma
1 Yorum 16.11.2015 08:32
Süleyman Karagülle
Rüya
20.02.2016 8397 Okunma
2 Yorum 21.02.2016 11:34
Süleyman Karagülle
Rockefeller Ailesi ve Hidrojen Enerjisi
2.04.2016 8355 Okunma
2 Yorum 11.04.2016 08:19
Süleyman Karagülle
AK Partinin başarıları
16.11.2013 8327 Okunma
Süleyman Karagülle
Erbakan ve Adil Düzen
14.11.2009 8252 Okunma
Süleyman Karagülle
Akevler Ekolü ve ...
18.04.2015 8240 Okunma
2 Yorum 20.04.2015 17:09
Süleyman Karagülle
Tanrı ve Olasılık
3.10.2015 8194 Okunma
Süleyman Karagülle
Faizsiz sisteme nasıl geçilir?
16.11.2013 8062 Okunma