Reşat Nuri Erol
Virüs dünya düzeni mi, Adil Dünya Düzeni mi?-34
3.05.2020
3893 Okunma, 6 Yorum

 

Virüs dünya düzeni mi, Adil Dünya Düzeni mi?-34

Bu yazımız önceki yazımızın devamıdır, o yazımızla birlikte okunmalıdır…

Kaldığımız yerden devam ediyoruz…

ATILIM DA VAR, ‘SATILIM’ DA! Yıllardır yapılmayan yolları, köprüleri, hava alanları açanları tebrik ediyoruz! Fakat işin bir de manevi yönü var. Devletin ‘acziyetini’ gösterip emniyet teşkilatının yerine katil bulan, hırsız yakalayan, faili meçhulleri ortaya çıkaran tv programları reyting yaptırıldı! Milletin ayıbını araştıran kadın, koca ve gelin bulma programları tavan yaptı! Müslüman bir kadının 20 sene önce utanıp kanal değiştirdiği veya yatarken bile giyemediği elbiseler, turizm reklamlarında çırılçıplak sulara dalan kadınlarla gösterildi! Diş macunu ve şampuan reklamlarında, eli öpülesi kadınlarımızın teşhir edilmesine hiçbir köşe yazarı, kadın derneği itiraz etmedi! Hem de bunlar benim vergimle maaşları ödenen devlet kanalı TRT de dahil yayınlandı ve hiçbir yetkilinin onlarca yazımıza rağmen sesi çıkmadı!!? “Allah her şeyi işiten ve görendir”. Sesimizi sadece Allah (c.c) işitti ve korona meleğini bize gönderdi!!!

İŞİ EHLİNE VERİNİZ! Ya da kıyameti bekleyiniz!

GIDAYLA İNSANLIK KONTROL EDİLİR! Türkiye şu an dünyada en çok ilaç tüketen ikinci ve OECD ülkelerinde birinci sırada, şehir hastanelerimizden de belli..! İllüminati şeytan aklı! “Petrolle hükümetleri idare ederken; gıdayla da insanları idare etti!” Fakat çocuklarımıza ve bizlere bakan anneler markete gittiğinde “NBŞ-Mısır şurubu ürünlerini kullanmıyorum, rafine değil kristal tuz istiyorum, geni değiştirilmiş değil kara buğday unu ve kara kepekli pirinç istiyorum, florürlü değil misvaklı, propolisli diş macunu istiyorum, 28 günlük değil altı aylık gezen tavuk istiyorum, margarin değil hakiki tereyağı ve zeytinyağı istiyorum!...” dese bu ülke düzelir! Şeytan sağdan vuruyor!!? SAĞCI-MİLLİYETÇİ-İSLÂMCI ŞİRKET VE KURULUŞLARLA GDO’LU TOHUMLAR VE MISIR ŞURUPLARI İTHAL EDİLDİ! Defalarca uyarılarımız dinlenmedi ve pek çok paralel yapı ihanetlerini gördük! Duamızı kullara geçiremedik de Allah mazlumların ve mağdurların duasını kabul ederek bir meleğiyle virüsünü gönderdi ve dünya bir anda tanzimlendi! Hiçbir siyasi iktidarın ve gücün yapamayacağı şekilde Libya’da, Mısır’da, Suriye’de, Irak’ta, Uzakdoğu’da ve Batı’da Müslüman ve mazlum kanı döken silahlar bir günde sustu! Aile facialarından cinayetlere kadar sebep olan umumhaneler, barlar, pavyonlar, meyhaneler ile beş yıldızlı oteller, AVM’lerdeki çocuklarımızın bağışıklığını düşüren fastfood yiyecek merkezleri kapatıldı! Televizyonlarda, hiçbir özelliği olmayıp beden teşhiri yapan playback sözde sanatçı müsveddeleri, 22 kişinin boş hava peşinde koşup binlerce âlim ve ulemanın bilim adamına ödenmeyen milyonlarca doların heba edildiği sporcularının hepsi ortadan kalktı!

Asıl ve asil Türk milletinin Cumhurbaşkanından talebidir! “Biz normal hayata döndük ve artık eski anormal dünyaya dönmek istemiyoruz!” diye tarafıma gelen binlerce talebi Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a iletiyorum! Bu uygulamalar ömür boyu artırılarak devam etsin! Kanuni düzenlemeler yapılsın!!? Bağışıklığımızı düşüren gıdalar yasaklansın! Tabi şikâyetimiz çalışıp üreten ‘mavi yakalı’ milletin efendisi olan köylümüz, işçimiz ve çiftçimizden değil! Ülkemiz, üç kuruşluk menfaat için bizi bu hâle getiren ruhsuz, sekülerist, Allahsız, kitapsız ülkede hiçbir şey icat edememiş, katma değeri olmayan, dikili ağacı bulunmayan sözde bilim adamı, sanatçı, sporcu ‘beyaz yakalı’lardan bir an önce kurtarılmalı ve işler Anadolu’nun gerçek millî ve yerli sahiplerine teslim edilmelidir! Aslında anormal olan normal hayata dönmek istemiyoruz kampanyasını başlatıyoruz! Artık bize dayatılan 100 kişinin 98’ini hasta edip ilaç kullandıran, ahlaksızlığın diz boyu olduğu, aile hayatının çökertildiği, mutsuz ve umutsuz insanlar topluluğundan oluşturulan aslında “anormal bozukluklar taşıyan normal hayata dönmek istemiyoruz” diye bir kampanya başlatıyorum! Bu fikrimize katılan bütün necip milletin evlatlarına bu kampanya desteğine davet ediyorum. Bakalım kimler Haktan, hilalden ve helalden yana!!?

Kalın, kalabilirseniz sağlıcakla!!?”

 

 

 


YorumcuYorum
Reşat Nuri Erol
03.05.2020
08:59

MAKALEYİ 

SESLİ OLARAK DA

DİNLEYEBİLİRSİNİZ...

MİLLÎ GAZETE

Virüs dünya düzeni mi, Adil Dünya Düzeni mi?-34

Bu yazımız önceki yazımızın devamıdır, o yazımızla birlikte okunmalıdır…

Kaldığımız yerden devam ediyoruz…

“ATILIM DA VAR, ‘SATILIM’ DA! Yıllardır yapılmayan yolları, köprüleri, hava alanları açanları tebrik ediyoruz! Fakat işin bir de manevi yönü var. Devletin ‘acziyetini’ gösterip emniyet teşkilatının yerine katil bulan, hırsız yakalayan, faili meçhulleri ortaya çıkaran TV programları reyting yaptırıldı! Milletin ayıbını araştıran kadın, koca ve gelin bulma programları tavan yaptı! Müslüman bir kadının 20 sene önce utanıp kanal değiştirdiği veya yatarken bile giyemediği elbiseler, turizm reklâmlarında çırılçıplak sulara dalan kadınlarla gösterildi! Diş macunu ve şampuan reklâmlarında, eli öpülesi kadınlarımızın teşhir edilmesine hiçbir köşe yazarı, kadın derneği itiraz etmedi! Hem de bunlar benim vergimle maaşları ödenen devlet kanalı TRT de dâhil yayınlandı ve hiçbir yetkilinin onlarca yazımıza rağmen sesi çıkmadı! ‘Allah her şeyi işiten ve görendir.’ Sesimizi sadece Allah (c.c.) işitti ve korona meleğini bize gönderdi!”

İŞİ EHLİNE VERİNİZ! Ya da kıyameti bekleyiniz!

GIDAYLA İNSANLIK KONTROL EDİLİR! Türkiye şu an dünyada en çok ilaç tüketen ikinci ve OECD ülkelerinde birinci sırada, şehir hastanelerimizden de belli… İllüminati şeytan aklı! ‘Petrolle hükümetleri idare ederken; gıdayla da insanları idare etti!’ Fakat çocuklarımıza ve bizlere bakan anneler markete gittiğinde, ‘NBŞ-mısır şurubu ürünlerini kullanmıyorum, rafine değil kristal tuz istiyorum, geni değiştirilmiş değil kara buğday unu ve kara kepekli pirinç istiyorum, florürlü değil misvaklı, propolisli diş macunu istiyorum, 28 günlük değil altı aylık gezen tavuk istiyorum, margarin değil hakiki tereyağı ve zeytinyağı istiyorum!..’ dese bu ülke düzelir! Şeytan sağdan vuruyor! SAĞCI-MİLLİYETÇİ-İSLÂMCI ŞİRKET VE KURULUŞLARLA GDO’LU TOHUMLAR VE MISIR ŞURUPLARI İTHAL EDİLDİ! Defalarca uyarılarımız dinlenmedi ve pek çok paralel yapı ihanetlerini gördük! Duamızı kullara geçiremedik de Allah mazlumların ve mağdurların duasını kabul ederek bir meleğiyle virüsünü gönderdi ve dünya bir anda tanzimlendi! Hiçbir siyasi iktidarın ve gücün yapamayacağı şekilde Libya’da, Mısır’da, Suriye’de, Irak’ta, Uzakdoğu’da ve Batı’da Müslüman ve mazlum kanı döken silahlar bir günde sustu! Aile facialarından cinayetlere kadar sebep olan umumhaneler, barlar, pavyonlar, meyhaneler ile beş yıldızlı oteller, AVM’lerdeki çocuklarımızın bağışıklığını düşüren fastfood yiyecek merkezleri kapatıldı! Televizyonlarda, hiçbir özelliği olmayıp beden teşhiri yapan playback sözde sanatçı müsveddeleri, 22 kişinin boş hava peşinde koşup binlerce âlim ve ulemanın bilim adamına ödenmeyen milyonlarca doların heba edildiği sporcularının hepsi ortadan kalktı!

Asıl ve asil Türk milletinin Cumhurbaşkanı’ndan talebidir! ‘Biz normal hayata döndük ve artık eski anormal dünyaya dönmek istemiyoruz!’ diye tarafıma gelen binlerce talebi Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a iletiyorum! Bu uygulamalar ömür boyu artırılarak devam etsin! Kanuni düzenlemeler yapılsın! Bağışıklığımızı düşüren gıdalar yasaklansın! Tabi şikâyetimiz çalışıp üreten ‘mavi yakalı’ milletin efendisi olan köylümüz, işçimiz ve çiftçimizden değil! Ülkemiz, üç kuruşluk menfaat için bizi bu hâle getiren ruhsuz, sekülerist, Allahsız, kitapsız ülkede hiçbir şey icat edememiş, katma değeri olmayan, dikili ağacı bulunmayan sözde bilim adamı, sanatçı, sporcu ‘beyaz yakalı’lardan bir an önce kurtarılmalı ve işler Anadolu’nun gerçek millî ve yerli sahiplerine teslim edilmelidir! Aslında anormal olan normal hayata dönmek istemiyoruz kampanyasını başlatıyoruz! Artık bize dayatılan 100 kişinin 98’ini hasta edip ilaç kullandıran, ahlaksızlığın diz boyu olduğu, aile hayatının çökertildiği, mutsuz ve umutsuz insanlar topluluğundan oluşturulan aslında ‘anormal bozukluklar taşıyan normal hayata dönmek istemiyoruz’ diye bir kampanya başlatıyorum! Bu fikrimize katılan bütün necip milletin evlatlarına bu kampanya desteğine davet ediyorum. Bakalım kimler Hak’tan, hilalden ve helalden yana!?

Kalın, kalabilirseniz sağlıcakla!?”

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

YazarReşat Nuri Erol- Mesaj Gönder

03 Mayıs 2020
Reşat Nuri Erol
03.05.2020
09:01


1967...1968...1969...AKEVLER 54 YILDIR ÇALIŞIYOR...2018...2019...2020

BİZLER ÇALIŞIYOR VE YENİ İSLÂM MEDENİYETİ’Nİ KURUYORUZ...

SİZLERİ DE ÇALIŞMALARIMIZA DÂVET EDİYORUZ; BUYURUN, BİRLİKTE ÇALIŞALIM...

ADİL DÜZEN 1062

“ADİL DÜZEN” III. BİNYIL MEDENİYETİ PROJESİDİR

“VE BİZE DÜŞEN SADECE MÜBÎN/AÇIK TEBLİĞDİR.” (KUR’AN; Yâsin Sûresi, 36/17)

Haftalık Seminer Dergisi; 1062. Hafta - 02 MAYIS 2020 - Fiyatı: www.akevler.orga tıklamak!

BU DERGİYİ HER HAFTA OKUTABİLİR.. ÇOĞALTABİLİR.. DAĞITABİLİRSİNİZ...

“ADİL DÜZEN” UYGULAMALARI YAPMAK İÇİN BİZLERE DANIŞABİLİRSİNİZ...

 

*KUR’AN VE İLİM SEMİNERLERİ; 1062. SEMİNER

“HİÇ BİLENLER İLE BİLMEYENLER BİR OLUR MU?”      (KUR’AN; Zümer Sûresi, 39/9)

İ L İ M TALEP ETMEK HER MÜSLÜMANIN ÜZERİNE FARZDIR.”      (Hadis)

Adres: AKEVLER İSTANBUL KOOPERATİFLERİ MERKEZİ,  Zafer Mah. Coşarsu Sk. No: 29 YENİBOSNA / İSTANBUL    Tel: (0212) 452 76 51

Tefsir Seminer Notları Yenibosna’da Cumartesi akşamları okunup tartışılmaktadır.

GAYEMİZ: Bu “SEMİNER NOTLARI”nın İstanbul, Türkiye ve bütün dünyadaOKUNMASI, ANLAŞILMASI VE UYGULANMASI”DIR. - ADİL DÜZEN ÇALIŞANLARI

 

***

 

*“ADİL DÜZEN” DERSLERİ/YORUMLARI

İKİ FARKLI YAYIN ORGANI

Süleyman KARAGÜLLE

 

***

 

*SEBÎLU’R-REŞÂD” / MAKALELER

Virüs dünya düzeni mi, Adil Dünya Düzeni mi?-28

Virüs dünya düzeni mi, Adil Dünya Düzeni mi?-29

Virüs dünya düzeni mi, Adil Dünya Düzeni mi?-30

Virüs dünya düzeni mi, Adil Dünya Düzeni mi?-31

Virüs dünya düzeni mi, Adil Dünya Düzeni mi?-32

Virüs dünya düzeni mi, Adil Dünya Düzeni mi?-33

Reşat Nuri EROL

 

***

 

ŞUARA SÛRESİ- 2. Hafta

أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنَ الشَّيْطَانِ الرَّجِيمِ

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

طسم (1) تِلْكَ آيَاتُ الْكِتَابِ الْمُبِينِ (2) لَعَلَّكَ بَاخِعٌ نَفْسَكَ أَلَّا يَكُونُوا مُؤْمِنِينَ (3) إِنْ نَشَأْ نُنَزِّلْ عَلَيْهِمْ مِنَ السَّمَاءِ آيَةً فَظَلَّتْ أَعْنَاقُهُمْ لَهَا خَاضِعِينَ (4) وَمَا يَأْتِيهِمْ مِنْ ذِكْرٍ مِنَ الرَّحْمَنِ مُحْدَثٍ إِلَّا كَانُوا عَنْهُ مُعْرِضِينَ (5) فَقَدْ كَذَّبُوا فَسَيَأْتِيهِمْ أَنْبَاءُ مَا كَانُوا بِهِ يَسْتَهْزِئُونَ (6) أَوَلَمْ يَرَوْا إِلَى الْأَرْضِ كَمْ أَنْبَتْنَا فِيهَا مِنْ كُلِّ زَوْجٍ كَرِيمٍ (7) إِنَّ فِي ذَلِكَ لَآيَةً وَمَا كَانَ أَكْثَرُهُمْ مُؤْمِنِينَ (8) وَإِنَّ رَبَّكَ لَهُوَ الْعَزِيزُ الرَّحِيمُ (9)

 

***

 

وَإِذْ نَادَى رَبُّكَ مُوسَى أَنِ ائْتِ الْقَوْمَ الظَّالِمِينَ (10) قَوْمَ فِرْعَوْنَ أَلَا يَتَّقُونَ (11) قَالَ رَبِّ إِنِّي أَخَافُ أَنْ يُكَذِّبُونِ (12) وَيَضِيقُ صَدْرِي وَلَا يَنْطَلِقُ لِسَانِي فَأَرْسِلْ إِلَى هَارُونَ (13) وَلَهُمْ عَلَيَّ ذَنْبٌ فَأَخَافُ أَنْ يَقْتُلُونِ (14) قَالَ كَلَّا فَاذْهَبَا بِآيَاتِنَا إِنَّا مَعَكُمْ مُسْتَمِعُونَ (15) فَأْتِيَا فِرْعَوْنَ فَقُولَا إِنَّا رَسُولُ رَبِّ الْعَالَمِينَ (16) أَنْ أَرْسِلْ مَعَنَا بَنِي إِسْرَائِيلَ (17) قَالَ أَلَمْ نُرَبِّكَ فِينَا وَلِيدًا وَلَبِثْتَ فِينَا مِنْ عُمُرِكَ سِنِينَ (18) وَفَعَلْتَ فَعْلَتَكَ الَّتِي فَعَلْتَ وَأَنْتَ مِنَ الْكَافِرِينَ (19) قَالَ فَعَلْتُهَا إِذًا إِذًا وَأَنَا مِنَ الضَّالِّينَ (20) فَفَرَرْتُ مِنْكُمْ لَمَّا خِفْتُكُمْ فَوَهَبَ لِي رَبِّي حُكْمًا وَجَعَلَنِي مِنَ الْمُرْسَلِينَ (21) وَتِلْكَ نِعْمَةٌ تَمُنُّهَا عَلَيَّ أَنْ عَبَّدْتَ بَنِي إِسْرَائِيلَ (22)

 

NOT: Küçük harflerle yazılmış sözlük kısmını seminerde okumanıza gerek yoktur. İsteyenler sonra okurlar. Çoğu tekrardır. Bazı ayetlerin altına sözlük kısmını eklemedik, sebebi, önceki ayetlerde aynı kelimeler geçtiği içindir.

وَإِذْ نَادَى رَبُّكَ

Va EiÜ NAvDAy RabBuKa (Va EiÜ FavGaLa FaGLuKa)

“Ve hani Rabbin nida etmişti”

نَدْوَة halkın toplandığı yerdir. Toplanmadan önce toplantıya yüksek sesle çağırmaya نِدَاء denmiştir. Daha sonra çağırma fiilinin mastarı olmuştur. Kuranda ندو53, ندم 7 defa geçer. Toplam 60 (22*3*5) eder.  

ن  belirsizliği, د çevreyi, و birliği ifade eder.

قَالَ لَهُ, نَادَاهُ, دَعَاهُ birbirine yakın ifadelerdir. قَالَ de teklif ve icap vardır. Nida ve duada ise tek taraflı istek vardır. Muhatabın kabul veya reddi ile alakalı değildir. Nida eşit kimselerin birbirine seslenmesidir (birbirini davet etmesidir). Dua ise asttın üstten isteğidir. Emir ise üsttün asttan isteğidir.

رَبْوَة  tümsek demektir. Çöllerde tümseğe benzeyen yer yer serpilmiş ağaçlıklara da رَبْوَة denir. Sonra yavaş yavaş gelişme karşılığı kullanılmıştır. Birden oluş “hilkat” ile ifade edilir, evrimle gelişmeler rabvet ile ifade edilir. ربب kökü de ربو’den dönüşmüştür. Terbiye kelimesi bunlardandır. Türkçe olarak “yetiştiren” veya “yetiştirici” olarak tercüme edilir. Kur’an’da ربب 981, رمي 9 defa geçmektedir. Toplam 990 (2*32*5*11) eder.

ر tekrarı, ب geçidi ifade eder.

Bu surenin ilk bölümünde peygamberlerin oluşturduğu uygarlıkların sonuncusu olan Kur’an uygarlığını anlatmıştır. Son iki ayetle sure 8 bölüme ayrılmıştır. Şimdi bu seminerde Kur’an uygarlığından sonra ikinci uygarlık olan Tevrat uygarlığı anlatılacaktır.

Bugün yeryüzüne inmiş ilahi kitaplardan Furkan olan yani hükümleri içeren iki kitap vardır; Tevrat ve Kur’an. Tevrat, Kuran’ın nazil olmasından önceki uygarlık uygulamasıdır. Mühendislikte yeni bir şey yapılacaksa, proje yapılırken, proje yapılmadan evvel usta işi uygulama yapılır. Bu uygulama başarılı olunca projesi kesinleştirilir. Proje kesinleşince bir örnek uygulama yapılır. Proje ve örnek uygulama imalathanelere verilir ondan sonra seri üretime geçilir. Tevrat, Kur’an gelmeden evvelki proje uygulamasıdır.

Sünnet projenin örnek uygulamasıdır.

Peygamberlere dayalı uygarlıklar birinci Kur’an uygarlığı ile tamamlanmış olur.

Bu sure peygamberler uygulamasının bütününü anlatan bir suredir. Tevrat ikinci derecede rol oynar. Burada bu sıralamaya uyulur.

Tevrat uygarlığı önceki surelerde anlatılırken وَإِذْ ‘ler ile anlatılır. Burada hazflar yapılarak Tevrat uygarlığına atıflar yapılır. إِذْ ile Bakara Suresi’nde ve diğer surelerde anlatılan Tevrat uygarlığı hatırlatılmış olur. وَ ile başka surelere atıf yapılmasa da إِذْ ile başka sureler hatırlatılmış olur. “Bunlar mübin ayetlerin kitabıdır” cümlesine atfedilir.

Musa Peygamber Medyen şehrinden ayrılınca bir ateş görür, oraya varınca da Allah Musa’ya hitap eder. O andan itibaren Musa’nın kıssası anlatılmaya başlanır.

“Rabbin nida etti” diyor. “Rab” terbiye eden yani uygarlaştıran demektir. Uygarlıklar birbirlerine eklenerek insanlık bugünkü haline yani bugünkü seviyesine gelmiştir.

...

DEVAMI VE TAMAMI

"SEMİNERLER"DE...


Reşat Nuri Erol
03.05.2020
09:02


http://islammedeniyetivakfi.com/  


İSLAM MEDENİYETİ dergimiz yeni/den yayımlandı...

(HAKEMLİ AKADEMİK DERGİ olarak yayımlandı)

Dergiye yukarıdaki linklerden ulaşabilirsiniz... 
Tüm istediklerinize ulaştırabilirsiniz...
Selam ve sağlık dualarımızla...
İslam Medeniyeti Vakfı
Başkan Reşat EROL 

(Vakıf başkanının sunumu derginin 14-15. sayfalarındadır.) 

***

Not:

Bu çalışmamızı da daima değerlendirebilirsiniz; 

(İSLAM MEDENİYETİ VAKFI - KUR'AN'I ANLAMA USULÜ ÇALIŞMALARI)

https://www.youtube.com/channel/UCFo3tKrGvXdcWpcpSXwpLfg


KUR'AN ÜZERİNDE ÇALIŞMANIN 

DAHA DA DEĞERLENDİĞİ GÜNLERDEYİZ...

ALLAH, KUR'ANI ANLAMA USULÜ ÜZERİNDE ÇALIŞMAYI VE

GEREĞİNİ YAPMAYI YANİ UYGULAMAYI CÜMLEMİZE NASİP EYLESİN...



Reşat Nuri Erol
03.05.2020
09:02


Videolar

41:01
Kur'an'ı Anlama Usulü Dersleri -3- Dr.Süleyman Akdemir
İslam Medeniyeti Vakfı
YouTube - 1 gün önce
48:53
Kur'an'ı Anlama Usulü Dersleri -1- (10.11.2018) Dr.Süleyman Akdemir
İslam Medeniyeti Vakfı
YouTube - 31 Oca 2019
1:05:08
Kur'an'ı Anlama Usulü Dersleri -2- Dr.Süleyman Akdemir
İslam Medeniyeti Vakfı
YouTube - 7 Şub 2019

Web sonuçları

İslam iktisat sistemi, tekaruz, karz-ı hasen ve… - Milli Gazete


https://www.milligazete.com.tr/makale/.../islam-iktisat-sistemi-tekaruz-karz-i-hasen-ve
2 gün önce - DrSüleyman Akdemir'in “Faizin Yarattığı Toplumsal Sorunlara Yönelik ... sabahları Üsküdar'daki İslam Medeniyeti Vakfı merkezimize bekleriz.

Kur'an ve ilim 1001. hafta çalışmasına ulaştık… - Milli Gazete


https://www.milligazete.com.tr/makale/.../kuran-ve-ilim-1001-hafta-calismasina-ulasti...
12 Şub 2019 - İslam Medeniyeti Vakfı bünyesinde sürdürmekte olduğumuz “Kur'an Medresesi” derslerimizde, DrSüleyman Akdemir çalışma arkadaşımız, ...

Hükümet çözümü “faizsiz bir ekonomi”de aramalı - Milli Gazete


https://www.milligazete.com.tr/.../hukumet-cozumu-faizsiz-bir-ekonomide-aramali
14 Oca 2019 - ... ve haftalarda yani birkaç haftadan beri, İslam Medeniyeti Vakfı merkezimizde, ... On haftadan beri, Adil Düzen Çalışanı DrSüleyman Akdemir ...

2018 ile ilgili bir tekmil ve 2019 çalışmalarımız - Milli Gazete


https://www.milligazete.com.tr/.../2018-ile-ilgili-bir-tekmil-ve-2019-calismalarimiz
6 Oca 2019 - 43 haftadan beri Üsküdar'daki İslam Medeniyeti Vakfı'nda ... Ayrıca DrSüleyman Akdemir Hocamız da vakfımızda haftalık derslerini vermeye ...

Tek çözüm 'Adil Düzen ve Ekonomik Düzen'dir - Milli Gazete


https://www.milligazete.com.tr/.../resat.../tek-cozum-adil-duzen-ve-ekonomik-duzendi...
7 gün önce - İslam Medeniyeti Vakfı bünyesinde yapmakta olduğumuz “Kur'an Medresesi Dersleri”ni ve özellikle de DrSüleyman Akdemir Hocamızın ...



Reşat Nuri Erol
03.05.2020
11:13





Reşat Nuri Erol Yazıları | Milli Gazete - Gazete Oku

www.gazeteoku.com › resat-nuri-erol › tumyazilari
18 Oca 2019 - Reşat Nuri Erol ait köşe yazılarını buradan takip edin.

Reşat Nuri Erol köşe yazıları - QOSHE

qoshe.com › yazar › resat-nuri-erol
Reşat Nuri Erol. Milli Gazete. We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE More information . Close ...

Reşat Nuri Erol Çok Yorumlanan Makaleler - Akevler

www.akevler.org › CokYor › Resat-Nuri-Erol › Kapak
Reşat Nuri Erol Çok Yorumlanan Makaleler. ... Reşat Nuri Erol Ne yapacağını bilmeyen iktidar ve 9 Soru-Cevap 2.10.2018 1854 Okunma 12 Yorum 02.10.2018 ...


Arama Sonuçları

Web sonuçları


Reşat Nuri Erol - Milli Gazete

www.milligazete.com.tr › yazar › resat-nuri-erol
Reşat Nuri Erol isimli yazarımızın makale arşivi.

Reşat Nuri Erol - Biyografya

www.biyografya.com › biyografi
Reşat Nuri Erol. Araştırmacı, Yazar. Doğum. 00 Şubat, 1950 · Kosova. Eğitim. Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Riyad Üniversitesi Arap Dili ...
Reşat Nuri Erol
04.05.2020
09:17


https://eg.vizion.lv/video/LSTDp%2F1hAhDqHJI%3D.html






Son Yorumlanan Makaleler
Reşat Nuri Erol
Seçim sonrası “Belediye-Kooperatif” iş birliği - 6
28.03.2024 233 Okunma
1 Yorum 28.03.2024 05:54
Reşat Nuri Erol
Seçim sonrası “Belediye-Kooperatif” iş birliği - 5
26.03.2024 282 Okunma
7 Yorum 26.03.2024 09:06
Reşat Nuri Erol
Seçim sonrası “Belediye-Kooperatif” iş birliği - 4
25.03.2024 305 Okunma
1 Yorum 25.03.2024 09:00
Reşat Nuri Erol
Seçim sonrası “Belediye-Kooperatif” iş birliği - 3
24.03.2024 330 Okunma
1 Yorum 24.03.2024 05:49
Reşat Nuri Erol
Seçim sonrası “Belediye-Kooperatif” iş birliği - 2
23.03.2024 304 Okunma
1 Yorum 23.03.2024 10:16
Reşat Nuri Erol
Seçim sonrası “Belediye-Kooperatif” işbirliği - 1
21.03.2024 338 Okunma
7 Yorum 21.03.2024 09:35
Reşat Nuri Erol
Seçim; Millî Görüş Adil Düzen Belediyeciliği - 28
17.03.2024 300 Okunma
7 Yorum 17.03.2024 07:53
Reşat Nuri Erol
Seçim; Millî Görüş Adil Düzen Belediyeciliği - 27
16.03.2024 323 Okunma
5 Yorum 16.03.2024 11:10
Reşat Nuri Erol
Seçim; Millî Görüş Adil Düzen Belediyeciliği - 26
15.03.2024 361 Okunma
5 Yorum 15.03.2024 09:14
Reşat Nuri Erol
Seçim; Millî Görüş Adil Düzen Belediyeciliği - 25
14.03.2024 309 Okunma
1 Yorum 14.03.2024 11:25
Reşat Nuri Erol
Seçim; Millî Görüş Adil Düzen Belediyeciliği - 24
13.03.2024 309 Okunma
1 Yorum 13.03.2024 07:01
Reşat Nuri Erol
Seçim; Millî Görüş Adil Düzen Belediyeciliği - 23
12.03.2024 325 Okunma
5 Yorum 12.03.2024 07:10
Reşat Nuri Erol
Seçim; Millî Görüş Adil Düzen Belediyeciliği - 22
11.03.2024 312 Okunma
5 Yorum 11.03.2024 08:36
Reşat Nuri Erol
Seçim; Millî Görüş Adil Düzen Belediyeciliği - 21
10.03.2024 312 Okunma
1 Yorum 10.03.2024 10:18
Reşat Nuri Erol
Seçim; Millî Görüş Adil Düzen Belediyeciliği - 20
9.03.2024 354 Okunma
8 Yorum 09.03.2024 09:27
Reşat Nuri Erol
Seçim; Millî Görüş Adil Düzen Belediyeciliği - 19
8.03.2024 365 Okunma
8 Yorum 08.03.2024 08:25
Reşat Nuri Erol
Seçim; Millî Görüş Adil Düzen Belediyeciliği - 18
7.03.2024 354 Okunma
1 Yorum 07.03.2024 06:57
Reşat Nuri Erol
Seçim; Millî Görüş Adil Düzen Belediyeciliği - 17
6.03.2024 346 Okunma
1 Yorum 06.03.2024 07:52
Reşat Nuri Erol
Seçim; Millî Görüş Adil Düzen Belediyeciliği - 16
5.03.2024 308 Okunma
9 Yorum 05.03.2024 06:26
Reşat Nuri Erol
Seçim; Millî Görüş Adil Düzen Belediyeciliği - 15
3.03.2024 317 Okunma
7 Yorum 03.03.2024 08:17
Reşat Nuri Erol
Seçim; Millî Görüş Adil Düzen Belediyeciliği - 14
29.02.2024 318 Okunma
7 Yorum 29.02.2024 08:40
Reşat Nuri Erol
Seçim; Millî Görüş Adil Düzen Belediyeciliği - 13
28.02.2024 307 Okunma
1 Yorum 28.02.2024 14:11
Reşat Nuri Erol
Seçim; Millî Görüş Adil Düzen Belediyeciliği - 11
27.02.2024 322 Okunma
7 Yorum 27.02.2024 08:18
Reşat Nuri Erol
Seçim; Millî Görüş Adil Düzen Belediyeciliği - 10
26.02.2024 373 Okunma
1 Yorum 26.02.2024 08:57
Reşat Nuri Erol
Seçim; Millî Görüş Adil Düzen Belediyeciliği - 9
24.02.2024 314 Okunma
7 Yorum 24.02.2024 10:38
Reşat Nuri Erol
Seçim; Millî Görüş Adil Düzen Belediyeciliği - 8
23.02.2024 308 Okunma
1 Yorum 23.02.2024 11:51
Reşat Nuri Erol
Seçim; Millî Görüş Adil Düzen Belediyeciliği - 7
21.02.2024 353 Okunma
1 Yorum 21.02.2024 09:30
Reşat Nuri Erol
Seçim; Millî Görüş Adil Düzen Belediyeciliği - 6
18.02.2024 400 Okunma
7 Yorum 18.02.2024 09:16
Reşat Nuri Erol
Seçim; Millî Görüş Adil Düzen Belediyeciliği - 5
18.02.2024 357 Okunma
7 Yorum 18.02.2024 09:15
Reşat Nuri Erol
Seçim; Millî Görüş Adil Düzen Belediyeciliği - 4
16.02.2024 348 Okunma
7 Yorum 16.02.2024 09:32
Reşat Nuri Erol
Seçim; Millî Görüş Adil Düzen Belediyeciliği - 3
15.02.2024 352 Okunma
5 Yorum 15.02.2024 07:23
Reşat Nuri Erol
Seçim; Millî Görüş Adil Düzen Belediyeciliği - 2
14.02.2024 386 Okunma
5 Yorum 14.02.2024 10:57
Reşat Nuri Erol
Seçim; Millî Görüş Adil Düzen Belediyeciliği - 1
13.02.2024 506 Okunma
5 Yorum 13.02.2024 09:32
Reşat Nuri Erol
MehmetTekelioğlu; Bilge adam Nazif Satoğlu Hakka yürüdü
12.02.2024 242 Okunma
6 Yorum 12.02.2024 14:05
Reşat Nuri Erol
Seçim; Depremler ve Kalkınma Kooperatifleri-4
12.02.2024 296 Okunma
5 Yorum 12.02.2024 09:50
Reşat Nuri Erol
Seçim; Depremler ve Kalkınma Kooperatifleri-3
10.02.2024 303 Okunma
5 Yorum 10.02.2024 12:10
Reşat Nuri Erol
Seçim; Depremler ve Kalkınma Kooperatifleri-2
9.02.2024 327 Okunma
5 Yorum 09.02.2024 07:17
Reşat Nuri Erol
Seçim; Depremler ve Kalkınma Kooperatifleri-1
8.02.2024 324 Okunma
5 Yorum 08.02.2024 09:03
Reşat Nuri Erol
Seçim; ‘Emekliler Partisi’ en büyük parti gibi!-4
7.02.2024 337 Okunma
5 Yorum 07.02.2024 12:06
Reşat Nuri Erol
Seçim; ‘Emekliler Partisi’ en büyük parti gibi-3 “Seçim
5.02.2024 346 Okunma
5 Yorum 05.02.2024 08:56
Reşat Nuri Erol
Seçim; ‘Emekliler Partisi’ en büyük parti gibi!-2
4.02.2024 358 Okunma
5 Yorum 04.02.2024 09:04
Reşat Nuri Erol
Seçim; ‘Emekliler Partisi’ en büyük parti gibi-1
3.02.2024 443 Okunma
11 Yorum 03.02.2024 08:11
Reşat Nuri Erol
İstanbul - Kudüs (Gazze, Filistin, İsrail) - Mekke - 55
2.02.2024 334 Okunma
4 Yorum 03.02.2024 08:06
Reşat Nuri Erol
İstanbul - Kudüs (Gazze, Filistin, İsrail) - Mekke - 54
1.02.2024 360 Okunma
11 Yorum 01.02.2024 09:58
Reşat Nuri Erol
İstanbul - Kudüs (Gazze, Filistin, İsrail) - Mekke - 53
31.01.2024 381 Okunma
11 Yorum 31.01.2024 08:47
Reşat Nuri Erol
İstanbul - Kudüs (Gazze, Filistin, İsrail) - Mekke - 51
24.01.2024 401 Okunma
2 Yorum 28.01.2024 19:31
Reşat Nuri Erol
İstanbul - Kudüs (Gazze, Filistin, İsrail) - Mekke - 52
25.01.2024 355 Okunma
5 Yorum 28.01.2024 19:29
Lütfi Hocaoğlu
Bilgisayardan Kuran Öğrenmek. Ruhu-l Kuran Projesi
1.08.2009 16120 Okunma
34 Yorum 27.01.2024 09:00
Reşat Nuri Erol
İstanbul - Kudüs (Gazze, Filistin, İsrail) - Mekke - 50
22.01.2024 339 Okunma
5 Yorum 22.01.2024 13:15
Reşat Nuri Erol
İstanbul - Kudüs (Gazze, Filistin, İsrail) - Mekke - 49
20.01.2024 332 Okunma
5 Yorum 21.01.2024 11:58