Şifre!
501 Okunma, 0 Yorum
Ergün Diler - Takvim
Süleyman Karagülle

31/07/2020

ED- Soros Rothschildler ailesindendir. Aileye sığındığı 110 yaşında olan biri tarafından büyütülmüştür. 108 yaşında ilen Rothschildler ile görüşmüş ama hala ne görüştükleri bilinmiyor.

SK- Aileler ve Pentagon derin gücün emrinde birleşmiş idi. Rockefeller finans ile meşguldü. Rothschildler üretim yapıyordu. Devlet onların emrinde bekçi idi. Soros da kalfalık yapıyordu. Her şey 60’ta değişmeye başladı.  1960 Darbesi başarıya ulaşmış, askerler ateizmi kabul etmişti. Yeni siyaset ılımlı İslam’dı.  Bu da 15 Temmuz’da sona erdi. Gelecekte Adil Düzen, Kur’an düzeni, ortaklık düzeni dünyaya hakim olacaktır. Semt kooperatifleri yakında yaygınlaşacaktır.

ED-Türkiye Akdeniz’de Libya konusunda restleşti. Almanya Türkiye’ye cephe aldı. Avrupa’da İngiltere Almanya çekişmesi var. CHP kongrede İngiltere taraftarlarını devre dışı bıraktı.

SK- Avrupa Birliği Fransa ile Almanya’nın birleşmesi ile kuruldu. ABD İngiltere’yi sonradan AB’ye yerleştirdi.  Avrupa’ya hakim olmayı tasarlıyordu. İngiltere hakim olamadı. Türkiye’yi de Avrupa Birliği’ne sokacak böylece İngiltere’yi hakim kılacaktı. Yani Aileleri yönetecekti. Türkiye Almanlar tarafında oldu. Onun üzerine Türkiye’nin Avrupa Birliği’ne girmesini askıya aldı. Avrupa Birliği İslami esaslar üzerine oluşmakta olan bir birliktir. Papalık hakimdir.  Ortaklık düzenine en kolay uyacak bir birliktir. Türkiye, İran, Rusya, Irak ve Suriye AB’de birlikte yer almalıdır. 

Sermaye’nin ömrü sona eriyor. Çin sosyalizmi, ABD kapitalizmi yaşatacaktır. Biz, AB, Rusya ve İran dünyaya hakim olacağız. Ortodokslarla Katolikleri barıştıracağız. Siyaset bu olmalıdır. Akdeniz’de AB ile beraber hareket edip Çin ve ABD’yi uzak tutmalıyız.

ED- Dünya Pekin-Washington çatışması etrafında dönüyor. Cermen Latin çatışması. İmparatorluk böyle yıkıldı, Türkiye böyle oldu. Şimdi seçen durumundayız.

SK- Pekin ve Washington bizi bölmedikçe savaşamazlar. Türkiye ile İran bölünmezler. Avrupa ile Rusya bölünmezler. Üçüncü cihan savaşı çıkmaz. Cermen Latin çatışması De Gaulle ile bitti. Avrupa Birliği bu iki çatışmanın sona ermesidir. Türkiye, İran veya Avrupa kendi birliğini sağlamalı, tarafsız kalmalı. Dünyaya silahla değil uygarlıkla hizmet etmeliyiz. Hristiyanlık İslam ilahi dinlerdir. Peygamberleri ortaktır. İkinci Kur’an uygarlığının tekniğini, Avrupa hukukunu Türkiye yüklenince Rusya ve İran da katılacak. Üçüncü binyıl uygarlığı kurulmuş olacaktır.

ED- Türkiye’nin Avrupa Birliği’ne girmesini Almanya önledi. İngiltere güçlenecekti. Şimdilik Libya’da İngiltere bizim yanımızda, Almanya ve Fransa karşımızda. Cumhuriyetçi grup İngiltere tarafı, Milliyetçi grup Avrupa tarafı, siyaset bu.

SK- Grupları oluşturan Derin Sermaye’dir. İstediği zaman, istediğini, istediği tarafa koyuyor.  Türkiye arada. Bir gün iki grup birleşip Türkiye’ye saldırabilir.  Gelecekte ne olacaktır? Net görüp ona göre tedbir almalıyız.  Mısır ABD tarafı, Londra bundan rahatsız. Mısır ABD tarafı, AB bundan rahatsız. Türkiye Libya’ya destek veriyor. Avrupa, Londra, ABD rahatsız.  Türkiye desteğiyle Mısır uzaklaştırılacak ama sonunda Kuzey Afrika onların olacak. Savaşı Türkler kazanacak ancak sonunda masada onlar paylaşacak. Türkiye AB ile anlaşmalı, İngiltere’ye bir pay verilebilir. ABD ve Çin Akdeniz’den uzaklaştırılmalıdır.

ED- Şimdi İngiltere’nin istihbaratı olan M16’nın başına geçen kişi, 15 Temmuz’da Ankara büyükelçisi idi. O zamanki konuşmasında bunu Almanya yaptıya getirmişti. Şimdi Almanya’nın Libya’ya firkateyn gönderdiği ortaya çıktı.

SK- 15 Temmuz’u Derin Yahudi gücü yaptı. Başarsaydı kadınlar dünyasını kuracaktı. Başaramayınca Trump’ı başkan yaptı. Anlatılanlar Sermaye’nin fatura ettiği adreslerdir. Almanya’nın Libya’ya firkateyn göndermesi son derece normaldir. Akdeniz’e Türkiye tek başına hakim olamayacağına göre Türkiye’ye Akdeniz’i elbette teslim etmeyeceklerdir. Türkiye Libya’nın bağımsızlığını savunuyor.  “Oraya hükmedeceğim.” demiyor.

NOT: Yazıda yer alan italik ifadeler Süleyman Karagülle’ye aittir.

 

Yorum:

Sermaye’nin çöküşü

Kur’an’ın ve tarihin birleştiği bir husus vardır. Faizli işçilik düzeni sona eriyor onun yerine kredileşmeli ortaklık sistemi yer alacaktır. Bunu herkes her zaman görebilir. Dünyada iki kutup oluşacak. Biri faizli işçilik sistemini sürdürmek isteyen sosyalistler ve kapitalistler, diğeri ise kredileşmeli ortaklık sistemini benimseyen üçüncü binyılın kurucuları.

Bugün yeniden oluşmaya başlayan ortaklık düzeni gelişecek ve 300 sene sonra işçilik tekel sistemine geçecek, 500 sene sonra en yüksek seviyeye ulaşacaktır ve kapitalizm ve sosyalizm ise sıfırlanacaktır. Ortaklık düzeni çökmeye başlayacak, bin sene sonra da çökmüş olacaktır.

Soru şudur: kredileşmeli ortaklık sistemini kimler kuracaktır? Nerede başlayacaktır? Kur’an’ın dediği ve tarihin onayladığı sonuçlara göre bu Türkiye’de oluşacaktır. Kimler katılacak? Önce İran ve İslam ülkeleri. Araplar belki karşı cephede yer alacaklar ama çok kısa zamanda yenileceklerdir. Rusya ve Avrupa Birliği Müslümanlarla bir olacak ve Çin ile ABD Akdeniz uygarlığından uzaklaşmış olacaklardır. Akdeniz, Akdeniz’e ve Karadeniz’e komşu olan ülkelerin olacaktır.

Yazarın söylediği gibi eğer cumhur ittifakı ABD ve Çin tarafı olacaksa mağlup olacaklardır. Bahçeli ısrar ettiğine göre ordu da öyledir. Tekrar tekrar haykırarak söylüyorum: siviller dinlemez, Ordu kulak verir. Böyle bir hataya düşmeyin. Biz bunu elli senedir söylüyoruz. Mahir Kaynak da bizim tarafta idi. “Sermaye kaybedecek.” diyordu.

Londra, Pekin ve Washington Sermaye’nin avucundadır. Sermaye mağlup olacaktır.  Orada da devletler galip geleceklerdir. Çin’i artık Li Ailesi yönetmeyecek ABD’de Rockefeller olmayacak. Londra’da Rothschildler olmayacak.

Orduma şiddetle tavsiye ediyorum. Böyle bir siyasetiniz varsa derhal vaz geçin. Bahçeli’ye ve Erdoğan’a da hatırlatıyorum. Kendinizi ve ülkeyi ateşlere atıyorsunuz. Sermaye mağlup olacaktır. Tam istihdam sağlandığı için faizli işçilik sistemi çökmeye mahkumdur.

Bu konuda her yerde, her zaman, herkesle tartışabilirim.

 

Süleyman Karagülle






Sayı: 580 | Tarih: 2.08.2020
Ahmet Hakan
Hilafet gelse kaç halifemiz olur?
Gerçek başkanlık
585 Okunma
Lütfi Hocaoğlu
Mehmet Barlas
Kamuoyuna dönük nabız yoklamalarına güvenmek mümkün müd
Düşünmekten korkmayalım
530 Okunma
Tayibet Erzen
Ergün Diler
Şifre!
Sermaye’nin çöküşü
501 Okunma
Süleyman Karagülle