Hazirandan sonra gerçek gündeme dönerken hepimiz ‘Nered
618 Okunma, 0 Yorum
Mehmet Barlas - Sabah
Tayibet Erzen

21/05/2020

Hazirandan sonra gerçek gündeme dönerken hepimiz ‘Nerede kalmıştık’ diyeceğiz

Önümüzdeki son dört günlük evden çıkma yasağı sona erince, sade biz vatandaşlar değil, devlet sorumluluğu taşıyan siyasetçiler ve bürokratlar da "Nerede kalmıştık" diyerek yeni gündemin önceliklerini saptayacak.

Zor günler geliyor
Biz vatandaşlar için kısıtlamalarla dolu bir yaz tatilini nasıl yapacağımız tabii ki önemli olacak. Ama asıl problemli olan kesim, gelir kaynakları üç aydır kesilmiş olan küçük esnaf ve işletmelerdir. Bunlara verilmeye çalışılan devlet kaynakları ise yeterli değildir. Yani hazirandan başlayarak yakınmaların gündemi belirleyeceği bir vatan sathından söz edilecektir. Yeniden dış turizme açılma hamlesi ise, herhalde eskisi gibi problemsiz olmayacaktır.

Tamamı için https://www.sabah.com.tr/yazarlar/barlas/2020/05/21/hazirandan-sonra-gercek-gundeme-donerken-hepimiz-nerede-kalmistik-diyecegiz

 

Yorum:

Zor günler geliyor

Er ya da geç bitecek salgından sonra asıl korkulacak ve insanlığı zorlayacak olan ekonomik krizin etkilerini görmeye başlayacağız. Zaten çökmekte olan ekonomi salgınla iyice hızlandı ve insanlığa soluk alma fırsatı verecek mi yoksa son darbesini vuracak mı izleyip göreceğiz. Tüm dünya çok ciddi bir imtihandan geçiyor. Bir yerde doğacak bir güneş her tarafı aydınlatmaya yetecek. Biz bunun hak olan Adil Düzen ile olacağına inanıyoruz. İnşallah en kısa zamanda insanlığa deva olacak bu düzen hayata geçecektir.

 

Tayibet Erzen






Sayı: 570 | Tarih: 24.05.2020
Uğur Dündar
Askıda ekmek kuyruğu!..
Hüzünlü Bayram
673 Okunma
Hüseyin Bağdatlı
Mehmet Barlas
Hazirandan sonra gerçek gündeme dönerken hepimiz ‘Nered
Zor günler geliyor
618 Okunma
Tayibet Erzen
Ahmet Hakan
Fakir kız zengin oğlan
Dizi oyalamacası, romantik oyalanmalar
615 Okunma
Lütfi Hocaoğlu
Ergün Diler
Dosyalar Açıldı
Altın Bonosu engellenemeyecek
560 Okunma
1 Yorum
Süleyman Karagülle