Medeniyet denilen tek dişi kalmış canavar bir virüs kar
652 Okunma, 0 Yorum
Mehmet Barlas - Sabah
Tayibet Erzen

22/04/2020

Medeniyet denilen tek dişi kalmış canavar bir virüs karşısında çaresiz kaldı

Meğer her şey yalanmış... İçine girdiğimiz söylenilen "Bilgi çağı" sadece bir safsataymış. Medeniyet denilen tek dişi kalmış canavar, bir virüs karşısında diz çökmekten başka bir şey yapamazmış. Üstelik daha hiçbir şey görmemişiz.

En kötü durum
Baksanıza Dünya Sağlık Örgütü
 (DSÖ) Genel Direktörü Tedros Adhanom Ghebreyesus'un söylediklerine... Genel Direktör yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında dünyanın henüz "en kötü durumla" karşılaşmadığı uyarısında bulundu. Yeni tip koronavirüsün hala pek çok bilinmezi olduğunu tekrarlayan Ghebreyesus, şöyle konuşmuş:

Halk düşmanı

Tamamı için https://www.sabah.com.tr/yazarlar/barlas/2020/04/22/medeniyet-denilen-tek-disi-kalmis-canavar-bir-virus-karsisinda-caresiz-kaldi

Yorum:

Ders almak gerek

Uzay çağı insanlarına pek de hoş bir tecrübe olmadı bu, ne dersiniz?

İnsana neredeyse ölümsüzlüğü vadeden bir teknolojinin bu virüs karşısındaki çırpınışları bir yana, bu duruma ne demek gerek?

Evrende bir tek kendini önemseyen ve doğayı, hayvanları, bitkileri, tüm ekolojik sistemi hiçe sayan, her şey kendisine hizmet etsin isteyen şımarık insanlara, Allah’ın tokadı mı?

Biyolojik silah konusunda zirveyi gören insanlığı tebrik mi edelim yoksa karantina sayesinde dünyaya, doğaya canlılık katan virüse teşekkür mü edelim? Bu virüs gösterdi ki dünyadan insanı çıkarırsak burası cennet olacak, bu çok net. Nasıl bu kadar bencil, saldırgan ve zararlı olabilmişiz, hayret.

Şer görünen her şey hayr olacak, hayr sanılan her şeyin şer olduğu görüldüğü gibi. Biz telafiyi en doğru şekilde yapalım ve umalım da Allah da bizden rahmet elini esirgemesin.

 

Tayibet Erzen






Sayı: 566 | Tarih: 26.04.2020
Ahmet Hakan
Her şey eskisi gibi olacak
Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak
675 Okunma
2 Yorum
Lütfi Hocaoğlu
Mehmet Barlas
Medeniyet denilen tek dişi kalmış canavar bir virüs kar
Ders almak gerek
652 Okunma
Tayibet Erzen
Ergün Diler
CORONA ETKİSİ
DERİN SERMAYE
625 Okunma
1 Yorum
Süleyman Karagülle
Uğur Dündar
Yaşlıların hapis çilesi ne zaman bitecek?..
Yaşlılarımız sabretmeli ve yaşamalı.
625 Okunma
Hüseyin Bağdatlı


© 2024 - Akevler