Kabus Gecesi!..
630 Okunma, 0 Yorum
Uğur Dündar - Sözcü
Hüseyin Bağdatlı

12 Nisan 2020

Yazarlar Uğur Dündar

TELE-1 Televizyonu'ndaki “Demokrasi Arenası” canlı yayınında CHP Meclis Grup Başkanvekili Özgür Özel, Emekli Amiral Türker Ertürk ve değerli meslektaşım Merdan Yanardağ ile koronavirüs günlerini konuşurken, ansızın sokağa çıkma yasağı ilan edilmesiyle oluşan panik görüntüleri karşısında şaşkına dönmüş, korkuya kapılmıştık.

Zira yasağın uygulanacağı 30 büyükşehir ile Zonguldak'tan bize ulaşan görüntüler, adeta korku filmlerini andırıyordu.

Yasağın sadece 48 saat için geçerli olacağını düşünemeyip, hemen evlerinden fırlayan çoğu maskesiz insanlar marketlere, bakkallara hücum ediyor, sosyal mesafeye  aldırmaksızın birbirinin önüne geçip temel tüketim maddelerine ulaşmaya uğraşıyor, korna seslerinin yankılandığı caddelerde trafik felce uğruyor, ürünler kapanın elinde kalıyordu. 

Gıda kavgaları yaşanıyor, hatta bıçaklananlar bile oluyordu.

O anda üçümüzün de ağzından şu sözcükler dökülüyordu:

“Yazık oldu sağlık çalışanlarının gece gündüz demeden, canlarını ortaya koyma pahasına sürdürdükleri  çabalara… Yazık oldu yurttaşlarımızın haftalardır devam eden karantina gayretlerine… Yazık oldu virüsün yayılmasını engellemek için verilen tüm emeklere… Hepsine yazık oldu, hem de çok yazık oldu!..”yazının tamamı;https://www.sozcu.com.tr/2020/yazarlar/ugur-dundar/kabus-gecesi-2-5742176/

YORUM

Dünya’da; 1 ocak-25 mart 2020 tarihleri arasındaki ölüm sebeplerine bakalım.

AÇLIK;       2.382.324

SİGARA;    1.162.481

KANSER;      1.909.804

ALKOL;            581.599

AİDS;               390.908

TRAFİK KZS;   313.903

İNTİHAR;        249.904

SITMA;            228.095

GRİP;               113.034

KORONA;      21.297

Yukarıdaki rakamların oluşmasına sebep olan bu zalim düzen’in yıkılması için; Allah cc en küçük yaratığını (korona vb) mikropları görevlendirmiş ve,bu virüs ile, bu zalim düzen’i yaşatmaya gayret edenleri helak edip, mülkün sahibi olarak,yeniden Dünya ya  nizam vereceği; apaçık ortadadır.

Hal böyle olunca; korona virüs ile Allah ın ,mü minlere vermek istediği mesajı iyi okuyamayıp,  gereği gibi çalımamaları; Kur an ı hakkı ile haykırmamaları halinde; Kendilerini; Müslüman ve mü'min olduğunu iddia eden bizlerin, yani;Özellikle MÜSLÜMAN TÜRK MİLLETİ'NİN; korona geçtikten sonra; başka bir mikrop ile Allah cc tarafından cezalandırılacağını hesaba katmamız gerek.

Dünya nın gözü önünde; derin Yahudi sermayesi tarafından katledilen milyonlarca çocuk,yaşlı, kadın demeden,maşa örgütleri kullanarak öldürdükleri mazlum Müslümanlar, aç susuz sokakta yaşayan,garip gurebayı hiç hesaba katan yok.

Hadi bu zülümleri yapanlar Müslüman değiller. Sadece Türkiye de; 18 yıdır iktidar olan ve Müslümanlığından şüphe duymadığımız, Adil Düzen i, benimseyen bir liderin ülkesinde bile,70 bin evsiz,sokakta yaşayan insan var, ve elinden gelen bir şey yok. Tüm bu sorunların müsebbibi, samimi olan liderlerin de elini kolunu bağlayıp insanlığa zülmeden;Yahudi derin sermayesidir. İşte bu zalim,kapitalist sömürü düzeninin insanlığa verdiği zarar ve zülüm saymakla bitmez. Allah adildir, Galip tir, mazlumların ahı nı zalimlere bırakmayandır. Tam da bu noktada, Allah cc Adil ortaklık Düzeni ne insanlığın geçebilmesi için; Akevler Adil Düzen Çalışanlarına tarihi bir vazife yüklemiştir.. Biz mü minler; korona yı rahmet bilip,her türlü rizki göze alarak; bu zalim düzeni;Allah ın yardımı ile yenip, Kur an Düzeni olan, Adil ortaklık Düzeni nin Dünya ya gelmesi için,azami gayret göstermeliyiz. Aksi halde; Allah ın verdiği tüm imkanları kaybeder, ya yahudi nin kölesi oluruz, ya da kün fe yekün helak olanlardan oluruz. Not; italik ifadeler yorumlar; Hüseyin Bağdatlı ya aittir.

 

 

 

Hüseyin Bağdatlı






Sayı: 564 | Tarih: 12.04.2020
Mehmet Barlas
Bu salgın da geçecek ama özellikle ekonomiyi delip geçe
Asıl felaket kapıda
682 Okunma
1 Yorum
Tayibet Erzen
Ahmet Hakan
Bakan Soylu özeleştiri yaptı
Uzun süreli sokağa çıkma yasağı çok zor
634 Okunma
2 Yorum
Lütfi Hocaoğlu
Uğur Dündar
Kabus Gecesi!..
Mü'min lerin büyük imtihanı.
630 Okunma
Hüseyin Bağdatlı
Ergün Diler
SON RAUND
Doğruyu Bulan Kazanacak
620 Okunma
2 Yorum
Süleyman Karagülle


© 2024 - Akevler