Koronavirüs Trump’ın ekonomik başarılarını yerle bir et
700 Okunma, 1 Yorum
Mehmet Barlas - Sabah
Tayibet Erzen

22/03/2020

Koronavirüs Trump’ın ekonomik başarılarını yerle bir etti  

Koronavirüs dünyada bir şeyleri değiştirdi. Bunu en fazla hissedenler Amerikan siyasetçileri ve özellikle Başkan Donald Trump'dır. Çünkü Trump'ın Başkan seçildiği 2017'den bu yana ekonomide elde edilen tüm başarılar adeta sıfırlandı. Örneğin Wall Street borsası yüzde 12 düşerek 2008'den bu yana en kötü günlerini yaşadı.

İşsizlik patladı
Trump tweetleri ile yüzlerce defa
 kendi yönetiminde ekonomide yer alan iyileşmeleri vurgulamıştı. Ancak o günler geride kaldı. BBC'ye göre geçen hafta 7 milyon kişi işini kaybetti ve işsiz sayısı bir anda 30 milyona çıktı. Sadece Delta Havayolları şirketinin şu ana kadar olan zararı 10 milyar dolar.

Tamamı için https://www.sabah.com.tr/yazarlar/barlas/2020/03/22/koronavirus-trumpin-ekonomik-basarilarini-yerle-bir-etti

Yorum:

Korona hepimize iyi gelecek

Dünyanın herhangi bir yerinde, çok uzaklarda belki de yanı başımızda olan biten bütün felaketlere savaş, yangın, sel, deprem demeden hep aynı tepkiyi verdik ve hepimizin ağzından aynı şey çıktı “Allah yardımcıları olsun”!!!

“Ha tamam o zaman, madem Allah yardım edecek o zaman biz kendi hayatlarımıza devam edebiliriz.” dedik ve devam ettik. Ta ki hiç hesap edilmeyen, edilemeyen bir hızla kendimizi biyolojik bir savaşın içinde bulana dek.

Hiçbir statü farkı gözetmeyen Covid-19, milyar Dolarlık silahların, bombaların yapamadığını yaptı ve herkesi kendi için korkar ve kaygılanır hale getirdi. Dünyada adil olmayan düzenin yıkımını gerçekleştirecek bu salgın inşallah herkesin aklını başına getirir de daha kötü günler yaşamak zorunda kalmayız.

 

Tayibet Erzen


YorumcuYorum
Lütfi Hocaoğlu
25.03.2020
10:38

Bu virüs dünyaya format atıyor.

Senelerce sürecek bir fitne tüm dünyaya yayılıyor.

Adil olmayan tüm sistemler çökecek ve insanlar Adil Düzene gelmezlerse sadece Nuh'un gemisine binenler kurtulacak, tufan tüm dünyayı saracak. Bu uyarıyı algılarsa insanlar, Adil Düzene gelirler ve kurtulurlar.





Sayı: 562 | Tarih: 22.03.2020
Uğur Dündar
Koronavirüs insanlık tarihinde yeni bir dönemi başlatac
ZALİM DÜZEN YIKILACAK.
849 Okunma
Hüseyin Bağdatlı
Mehmet Barlas
Koronavirüs Trump’ın ekonomik başarılarını yerle bir et
Korona hepimize iyi gelecek
700 Okunma
1 Yorum
Tayibet Erzen


© 2024 - Akevler