Türkiye İş Bankası!..
623 Okunma, 0 Yorum
Uğur Dündar - Sözcü
Hüseyin Bağdatlı

15 Şubat 2020

Uğur Dündar

O nedenle İş Bankası sadece bir banka olmadığı gibi, Cumhuriyet'in ilk 10 yılındaki eşsiz kalkınma hamlesi ile bütünleşen “yerli ve milli” bir anıt kurumdur!..

Kurucusu Atatürk, simgesi de bu kumbaradır.

İşler sarpa sardığında, iç ve dış politikalardaki yanlışların ürünü olan sorunlar içinden çıkılmaz hal aldığında, siyasi iktidarın gündemi değiştirmek için kullanabileceği sıradan bir finans kurumu hiç değildir.

Çünkü İş Bankası, “yerli ve milli” özelliğinin yanı sıra, her şeyimizi borçlu olduğumuz “Kurtuluş ve Kuruluş” demektir, “Laik, Demokratik Cumhuriyet” demektir.

Türkiye İş Bankası'na el atmak, Atatürk'ün vasiyetine ve mirasına el atmaktır!.. Hukuku yok saymaktır!.. Yazının tamamı için tıklayın.https://www.sozcu.com.tr/2020/yazarlar/ugur-dundar/turkiye-is-bankasi-5626202/?utm_source=yazarlar&utm_campaign=diger_yazilar&utm_medium=diger

YORUM

Yazarımız sayın Dündar; İş bankasını kuruluş hikayesini; anlattıklarından anlaşılıyor ki !!! belgesiz,bilgisiz, kulaktan dolma sözleri dinleyip okuyucuya aktarmış. Yıllarca’da İş bankası’nı; Atatürk’ün chp ye hediyesi şeklinde dinlettiler bizim kuşaklara. Dündar ın anlattıklarına göre; Sermayesi, kurulurken 1 milyon olan iş bankası nın, 250 bin TL sini Atatürk vermiş; onun da delili, izmirde ikamet eden Atatürkün yakın dostlarının, Atatürk ile Celal Bayar arasında geçen konuşmalara şahit olanların söyledikleri imiş.

Sayın Dündar; ister beğenelim,ister beğenmeyelim, bu ülkeyi , dediğim dedik, çaldığım düdük misali yöneten bir Tayip Erdoğan gerçeği var ve bu gerçek, bu bankayı chp nin tekelinden alacağım diyorsa alır. Papazı vermem dedi de verdi diye, bankayı alacağım deyince alamaz hevesine kapılmayın, papazın maddi değeri yoktu verdi. Banka denince akla para gelir ve para = Erdoğan dır, iş bankasına veda edin vesselam. Not; italik ifadeler,yorumlar; Hüseyin Bağdatlı ya aittir.

 

Hüseyin Bağdatlı






Sayı: 557 | Tarih: 16.02.2020
Ahmet Hakan
Esad üzerine bir tartışma
En baştan
686 Okunma
Lütfi Hocaoğlu
Mehmet Barlas
Beşar Esad kendi ülkesinde azınlığın temsilcisi konumun
Hakemlik olmayınca olacağı bu
651 Okunma
Tayibet Erzen
Yusuf Kaplan
Geliyorum diyen tehlike: Darbe!
TEK DARBE SAVAR SİSTEM ADİL DÜZENDİR
636 Okunma
Ali Bülent Dilek
Uğur Dündar
Türkiye İş Bankası!..
Erdoğan iş bankasını chp den alır.
623 Okunma
Hüseyin Bağdatlı


© 2024 - Akevler