Virüs!..
861 Okunma, 0 Yorum
Uğur Dündar - Sözcü
Hüseyin Bağdatlı

Virüs!..

2 Şubat 2020

YazarlarUğur Dündar

Şimdi dünya ‘Corona' virüsü salgınının tehdidi altında.

Dünya Sağlık Örgütü (WHO) küresel alarm veriyor.

Tehlike büyük. Virüsün çıktığı Çin başta olmak üzere tüm ülkelerin acilen önlemleri eksiksiz almaları gerekiyor.

Bu aşamada bizler ne yapmalıyız sorusunun cevabına gelince…Yazının tamamı için https://www.sozcu.com.tr/2020/yazarlar/ugur-dundar/virus-5601888/

YORUM

Coronavirüs; Çin devleti nin, Müslüman Uygur Türklerine yaptıkları zülümlerin neticesinde; devletlerinin Uygur Türklerine yapmakta olduğu, zülümlerine sessiz kalan çin halkı nı; Gayretullaha dokunacak tutumlarında ısrarcı olmalarının; Akıl sahiplerinin düşünüp doğruyu bulabilmeleri için, aleme ibret misali; Allah ın adaletinin tecellisi şeklindeki  müsibet olarak anlayabiliriz.

Başka bir açıdan (ehli dünya gözü ile) bakıldığı zaman; Dünya üzerinde savaşlar çıkararak,hayatta kalmayı sağlayan, dünya yı bu şekilde yöneten sermaye; Suriye ile Türkiye’yi, İran ile Türkiye yi savaştırmayı başaramadı, Müslüman nüfüsü istediği seviyede kıramayınca; Çin devletini kullanarak; Uygur Müslümanlarına zülmetti. Sonuç olarak Tüm oyunlar; Türkiye yi galyana getirip savaşa sokarak, İslam dünyası nı ortadan kaldırmayı amaçlayan gayretlerdir..

Neden ? Son yıllarda, Türkiye etrafında; uluslar arası kapitalist, zalim sömürü düzeni temsilcileri tarafından  oyunlar oynanmakta sorusuna cevap arayanlara, verilecek tek ve en isabetli cevap !!! Allah ın rızası istikametine; tüm insanlığın kurtuluşuna vesile olacak, ADİL ORTAKLIK SİSTEMİ, AR-GE  ve ilmi çalışmalarının,Türkiye’de yapılıyor olması hasebi ile; Allah ın inayeti ile, faizli sömürü düzeni ni; Allah cc, ortaklık düzeni çalışmaları nın ilerlemesi ne cevaben, zülüm düzeni çalışanlarını çeşitli virüslerle,toplumsal olaylar ve çatışmalarla, sosyal tufan olarak adlandırdığımız afetlerlerle helak etmeye başlamıştır. Bu olaylara bizler sevinmiyoruz ancak; Allah ın; bizim çalışmalarımızdaki samimiyetlerimiz arttıkça, bu vb olayların daha şiddetli şekilde cereyan etmeye devam edeceğini düşünmekteyim. Yol yakın ken, zalim sömürü düzeni sermaye nin ; Akevler Adil Düzen üstadları ile iletişime geçip; 50 yıldan fazladır,  Necmettin Erbakan ın da dünyaya duyurmuş olduğu Adil Düzen Teorilerini  dinleyip inanmaları; günümüzün NUHUN GEMİSİNE  ( Akevler Adil Düzen)gemisine binmeleri halinde; Allah cc da mukabelede bulunup, tüm insanlığın barış ve huzur içinde yaşamasına olanak sağlayacaktır. Allah cc en doğrusunu bilendir.

Not; İtalik ifadeler,yorumlar; Hüseyin Bağdatlı ya aittir.

 

 

 

Hüseyin Bağdatlı






Sayı: 555 | Tarih: 2.02.2020
Uğur Dündar
Virüs!..
Sosyal Tufan !!!
861 Okunma
Hüseyin Bağdatlı
Ahmet Hakan
Bir şey söylesenize Meltem Şişli Hanım
Sosyal medya linçleri
730 Okunma
1 Yorum
Lütfi Hocaoğlu
Yusuf Kaplan
Dünyanın Yahudi sorunu
ADİL DÜZENDE YAHUDİLER VE SÖMÜRÜ SERMAYESİ
720 Okunma
Ali Bülent Dilek
Mehmet Barlas
İnsanlığa felaket haberleri yetmiyor…Felaket üretimi iç
Daha yeni başlıyoruz
671 Okunma
Tayibet Erzen


© 2024 - Akevler