Dünyanın Yahudi sorunu
718 Okunma, 0 Yorum
Yusuf Kaplan - Yeni Şafak
Ali Bülent Dilek

Dünyanın Yahudi sorunu

31 Ocak 2020, Cuma

YUSUF YORUM

Çağdaş dünyanın kurulmasında Yahudilerin belirleyici rolleri var: Kapitalizm, İngilizlerin olduğu kadar Yahudilerin de eseri. Bütün dünya da İngilizlerle Yahudilerin esiri.

Büyük bir genelleme bu; ama kapitalizmin, gözle görülür bir dünya hegemonyası kurduğu iki asırdır manzara böyle!

İKİ ABD: WASP VE YAHUDİ GÜCÜ

......................

ABD, YAHUDİ GÜCÜ’NÜN İŞGALİ ALTINDA!

YAHUDİ GÜCÜ, DÜNYAYI KIYAMETE ZORLUYOR!

Yahudi gücünün kutsalı yok. Daha doğrusu var ama bildiğimiz kutsal değil bu. Din-dışı, pagan bir kutsal: Sermaye. Adam Smith’in liberalizmin “gizli el”i, Yahudi gücünün sermaye krallığının “gizli el”ine dönüşmüş durumda.

Dünyayı, sermayeyle parmağında oynatıyor Yahudi gücü!

Özellikle de kaos üzerinden dünyaya çeki düzen verilen post modern dünyada terör örgütlerini de, diktatör rejimlerinin kuklalarını da hem icat eden hem de parmağında oynatan güç, -İngilizlerle birlikte- sermaye tanrısına tapınan bu Yahudi gücü!

Tanrısı sermaye olan bir dünyada elbette darwinyen orman kanunları hükmünü icra edecektir! İkinci Dünya Savaşı’ndan sonra kurulan bütün küresel kurumlar, Yahudilerin dünya üzerindeki güçlerini pekiştirmek ve meşrûlaştırmak için kuruldu ve şimdiye kadar da “vadedilmiş topraklar” idealini adım adım gerçeğe dönüştürüyor, başta bölge olmak üzere bütün dünyayı ise cehenneme çevirecek barbarlıklara imza atıyor.

Birleşmiş Milletler, IMF, Dünya Bankası, NATO gibi küresel kurumlar, Yahudi gücünü pekiştirmeye hizmet ediyor sadece.

Rahmetli Erbakan Hoca, bu Yahudi tehlikesine dikkat çektiğinde taşlandı, alaya alındı, makaraya sarıldı ama gelinen noktada haklı çıktı, yel değirmenlerine karşı hakkı haykırmaktan aslâ vazgeçmeyen ne kadar büyük bir Müslüman lider olduğu da artık çok iyi anlaşıldı.

Dünyanın bir Yahudi sorunu var artık: Kudüs’ü İsrail’in başkenti ilan ederek / ettirerek dünyayı cehenneme çevirecek fitili ateşlemekte çekinmeyen bir Siyonist tehdit!

Yahudi gücü, Siyonist zihniyetle dünyayı hem aptallaştırıyor hem de köleleştiriyor! Bir buçuk asır önce Marx’ın bambaşka bir bağlamda bir Yahudi olarak dikkat çektiği Yahudi Sorunu, bugün son derece tehlikeli boyutlar kazanarak insanlığın geleceğini tehdit edecek boyutlara ulaştı.

Bu anormal Yahudi gücü ve siyonist planları durdurulamazsa, dünya kıyamete zorlanacak!

Vesselâm.

https://www.yenisafak.com/yazarlar/yusufkaplan/dunyanin-yahudi-sorunu-2054131

YORUM;

ADİL DÜZENDE YAHUDİLER VE SÖMÜRÜ SERMAYESİ

Yazarımız toptancı bir yorumla Yahudileri ve İngilizleri hedefe koyarak  bu

güç durdurulmazsa  dünya kıyamete zorlanacak imdat diye ünlemiş.

Bu arada önleyici gücün Türkiye lideri olarak ta merhum Erbakan hocamızdan

bahsetmiş ve haklı çıktığını yazmış.

Bu yahudi tehlikesinden ve dünyaya verdiği zarardan daha önceleri de bahsedilmişti,

fakat tedavi ve çözümle ilgili çalışmalar hemen hemen merhum Erbakan hocamızın

siyasete atıldığı bağımsızlar hareketiyle birlikte 1969 'lu yıllarda başlamıştır.

Sosyal medyada bir paylaşımıma bir arkadaş, sizde de yok yok diye yorum yazmış.

Evet Allah'ın (CC)şeriatinde ve çağımız versiyonu olan Adil Düzen'de yok yoktur,

 çünkü 4 delille Kur'an'dan istihraç edilmiştir.

Yazarımızı yeniden Adil Düzen çözümlerine odaklanmaya davet ederek diyorum ki; Yusuf Kaplan hocam Akevler 53 yıldır dünyayı kıyametten koruyacak peygamberler sistemi,

merhum hocamızın deyimiyle Adil Düzeni çalışıyor sizi de aramızda görmekten

sevinç duyarız, okuyucu ve hitap ettiğiniz kitleyle beraber.

Bir alıntıyla bitirelim;" İsrail Sorunu -Açıklama:

Yahudi sermayesi 500 yıldır dünyada etkindir. Son hedefi sermayeye dayalı tek kutuplu tek yönetimi dünyaya tesir etmektir. Bunun için 1897’deki Bazel Siyonizm Kongresi’ndeki plana göre I. Cihan Savaşı çıkarılmış, Osmanlı İmparatorluğu yıkılmış ve geçici olarak ateist Türkiye Devleti kurulmuştur. II. Cihan Savaşı çıkarılarak İsrail Devleti’nin kurulmasına imkan vermiştir. Şimdi hedefi Türkiye’yi yıkmak, yerine Pontus, Bizans ve İsrail imparatorluğu kurmaktır. Türkiye’yi yıkmak için Türkiye’de iç savaşlar çıkarmakta, komşularla savaştırmaya çalışmaktadır. ABD’nin baskısı ile Türkiye’ye dost görünmek zorunda kalmaktadır.

Çözüm:

İsrail Devleti’ne Batı Şeria ve Gazze verilmelidir. İsrail Devleti varolacaksa o topraklar onun olmalıdır. Kesin sınırlar tespit edilmeli ve Ortadoğu ülkeleri tarafından bu sınırlar garantiye alınmalıdır. Müslüman ülkeleri tarafından finanse edilerek Arabistan çölünün içinde modern bir Müslüman Filistin Devleti kurulmalıdır. Yurtsuz Müslümanlar buraya göç edebilmelidir. İsrail bağımsız olarak yeteri kadar topraklara sahip ülke hâline getirilmelidir. Ondan sonra yine de taşkınlıklar yaparsa, Ortadoğu ülkeleri bir olup orasını işgal etmelidirler. Türkiye her iki tarafa garantör olmalıdır. Tüm anlaşmazlıklar hakemler yoluyla çözülmelidir."SÜLEYMAN KARAGÜLLE- http://www.akevler.org/AkevlerKitaplar/94/10/4-DIS-ILISKILER-SORUNU-VE-COZUMU-100-SORUN-VE-100-COZUM-ADIL-DUZENE-GORE

 

 

 

 

Ali Bülent Dilek






Sayı: 555 | Tarih: 2.02.2020
Uğur Dündar
Virüs!..
Sosyal Tufan !!!
859 Okunma
Hüseyin Bağdatlı
Ahmet Hakan
Bir şey söylesenize Meltem Şişli Hanım
Sosyal medya linçleri
729 Okunma
1 Yorum
Lütfi Hocaoğlu
Yusuf Kaplan
Dünyanın Yahudi sorunu
ADİL DÜZENDE YAHUDİLER VE SÖMÜRÜ SERMAYESİ
718 Okunma
Ali Bülent Dilek
Mehmet Barlas
İnsanlığa felaket haberleri yetmiyor…Felaket üretimi iç
Daha yeni başlıyoruz
670 Okunma
Tayibet Erzen