Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dediğinden döndürmeyi kolay za
741 Okunma, 0 Yorum
Mehmet Barlas - Sabah
Tayibet Erzen

28.12.2019

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dediğinden döndürmeyi kolay zannedenlere…

Bu "Dediği dediktir" fıkrasını daha önce yine Cumhurbaşkanı Erdoğan için yazmıştım.
Erdoğan'ın 
"Fırat'ın doğusuna harekat başlamak üzere" içerikli açıklaması ertesinde Trump'ın Suriye'den çekilme kararını hemen açıklaması, Erdoğan'ın "Dediği dedik bir lider" olmasının sonucudur şeklinde yorumlanmalı demiştim.

Sıra Libya'da
Şimdi sıra
 Libya'ya dönük harekatın başlamasına geldi... Bu harekat belki şu anda silahlı bir çatışmayı ifade etmiyor. Ama yine de sıcak bir bölgeye askeri birlikler intikal edince, silahlı çatışma ihtimali de her zaman vardır. Ne var ki Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarının sınır ötesindeki görevlendirilmeleri Libya ile ilk olmayacak.
Mesela şu anda Suriye'de 5000, Somali'de 2000, Afganistan'da 2000, Katar'da 300, Bosna'da 290, Kosova'da 400 askerimiz var. Tabii Kıbrıs'taki 40 bin kişilik askeri gücümüzü, yurt dışında saymıyoruz.

Kanal İstanbul polemiği

Tamamı için https://www.sabah.com.tr/yazarlar/barlas/2019/12/28/cumhurbaskani-erdogani-dediginden-dondurmeyi-kolay-zannedenlere

Yorum:

Kanal İstanbul

Böyle yazıları okudukça insan iyice ikna oluyor ki, liderlik zor hem de çok zor bir işmiş. O kadar zor ki hata yapma lüksünüz bile yok. “Yanılmışım, aslında bu şekilde olmamalıymış” cümlesi söylenmesi imkansız bir cümle oluyor sizin için. Siz istediğiniz kadar hatanızı fark edin hatta telafiye çalışın, o da kar etmiyor. Çünkü etrafınızı saran insanlar sizi öyle bir havaya sokuyorlar ki iş neredeyse yanlışta inada kadar gidiyor.

Kanal İstanbul projesi de aynı durumun kurbanı. Bunu ölüm kalım meselesi yapanlar, oturup konu üzerinde kanıtlarla tartışa cesareti gösteremeyenlerdir. Yarın bu millete nasıl hesap verecekler demiyorum çünkü o iş burada olmuyor maalesef, onun için biraz daha beklememiz gerekecek.

 

 

 

 

Tayibet Erzen






Sayı: 550 | Tarih: 29.12.2019
Mehmet Barlas
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dediğinden döndürmeyi kolay za
Kanal İstanbul
741 Okunma
Tayibet Erzen
Uğur Dündar
Prof. Dr. Ahmet Ercan’dan sarsıcı uyarı: Kanal İstanbul
TOGG u Hafife almayın.
737 Okunma
Hüseyin Bağdatlı
Ahmet Hakan
Davutoğlu fıkrası
Maalesef siyaset
728 Okunma
1 Yorum
Lütfi Hocaoğlu


© 2024 - Akevler