Ya Türkiye’den yana olacaksınız ya da olayı laf kalabal
712 Okunma, 0 Yorum
Mehmet Barlas - Sabah
Tayibet Erzen

10.10.2019

Ya Türkiye’den yana olacaksınız ya da olayı laf kalabalığına boğacaksınız

Bu işin lamı cimi yok... Ya Türkiye'den yana olacaksınız, ya da olayı laf kalabalığına boğup gerçeklerden kaçacaksınız...

Laf kalabalığı
Yok efendim Esad'la anlaşsaymışız,
 ne 3.5 milyon Suriyeli sığınmacı gelirmiş, ne de Ortadoğu bataklığına sürüklenirmişiz.
Çünkü bu dünyada ve bu bölgede tek akıllı sizlersiniz... Koca Halep şehrinin yok olduğu, milyonu aşkın insanın can verdiği ve 10 milyon Suriyelinin göç etmek zorunda kaldığı bir iç savaşın başlangıcında, gelecekte olacakları ancak sizler görebilirdiniz.

Akılsız adamlar

 

Tamamı için https://www.sabah.com.tr/yazarlar/barlas/2019/10/10/ya-turkiyeden-yana-olacaksiniz-ya-da-olayi-laf-kalabaligina-bogacaksiniz

 

Yorum:

Esad yönetimi ile iş birliği

Ordumuzun sınır güvenliğimizi sağlamak adına Suriye’de bulunmasını doğru bulsak da Suriye’nin meşru yönetimine kayıtsız kalmanın, onu yok saymanın, daha da ileri giderek ona karşı çıkmanın doğru bir siyasi yaklaşım olmadığını belirtmek gerekiyor.

Anarşinin yıkıcı sonuçlarını yıllardır ülkemizde yaşıyoruz. Bu sonuçlar bugün yapılan Barış Pınarı Harekâtının da gerekçeleri arasında. Bunu bildiğimiz halde başka bir ülkenin iç işlerine karışmayı, meşru başkanına cephe almayı nasıl bir anlayışla kabul edebiliriz ki?

Medyanın bugün iyi dediği, yarın kötü olur. Basının realite ve hakkaniyet ölçülerini çoktan kaçırdığı gün gibi ortada. Sağduyulu olup sadece savunma amaçlı, meşru adımlar atmakta fayda var. Bu bağlamda da Esad yönetimi ile iş birliği kaçınılmaz oluyor.

 

Tayibet Erzen






Sayı: 539 | Tarih: 13.10.2019
Ahmet Hakan
‘Savaşa hayır’ demek nasıl anlam kazanır?
Suriye’de çözüm
734 Okunma
Lütfi Hocaoğlu
Ergün Diler
Hedefteki isim
ÖNERİMİ TEKRARLIYORUM
720 Okunma
2 Yorum
Süleyman Karagülle
Mehmet Barlas
Ya Türkiye’den yana olacaksınız ya da olayı laf kalabal
Esad yönetimi ile iş birliği
712 Okunma
Tayibet Erzen