S-400 rotası
794 Okunma, 0 Yorum
Ergün Diler - Takvim
Süleyman Karagülle

30/05/2019

1- S-400 rotası

- Şimdiye kadar Sermaye ABD’ye hükmediyordu. Rothschild ile Rockefeller’ın arası açık değildi. Rockefeller Dolar üretiyor. Rothschild ise Dolar’ı kullanarak dünyanın ekonomisine, ilmine, siyasetine hakim oluyor ve dinlere karşı da savaşıyordu.

Tam istihdam sağlanıp Dolar’a yeni faiz merası bulunamayınca önce Rotschildler ve Rockefeller’in arası açıldı. Rockefeller savaş istiyor, Rotschildler “Hayır” diyordu. Bu arada Türkiye’de Adil Düzen ortaya çıktı ve dünyayı uyardı. Önce Türkiye’de solcularla sağcılar barıştılar, sonra İran’da solcularla sağcılar barıştılar. Sonra Rusya’da solcularla sağcılar barıştılar. Sonra Avrupa’da İslam düşmanlığı sona ermeye başladı. Sonra ABD halkı bir Müslüman zencinin torununu devlet başkanı yaptı.

NATO ve Varşova Sermaye’nin iki çenesiydi. Varşova çökünce NATO tek çene ile kaldı. Hala düşmanını arıyor. NATO sorun olmaya devam ediyor. Kime karşı belli değil. Türkiye Sovyetler’den koruması için NATO’da idi. Hala niye duruyor? Askerlerinin başına çuval geçiriliyor, yine duruyor.

NATO olmadan Türkiye S-400’ü Rusya’dan nasıl alabilir?

   Türkiye’nin yapacağı işler vardır.

   1- AB’yi ikna edip Rusya’nın da dahil olduğu bir blok oluşturmalıdır. Bu, Çin ile ABD arasında barışçı bir blok olmalıdır.

   2- Bu bloğun görevi dünyaya hükmetmek değildir. Bu bloğun görevi Çin İle ABD arasında denge unsuru olmaktır.  Türkiye, Rusya ve İran’ın dahil olduğu bir Avrupa Birliği, İsrail’de burada yer almalıdır. NATO ABD’ye kalabilir. Yahut çekilip başka blok oluştururlar.

   3- Dünyanın dengeye kavuşabilmesi için tarihi gelişmesinin neticesi artık işe yaramaz hale gelmiştir. Faizli işçilik sisteminden kredileşmeli ortaklık sistemine geçmeklidir. Türkiye örnek yönetimi oluşturmalıdır. Başka çıkar yol yoktur. Bu, Kur’an’ın haber verdiği takdiri ilahidir. Türkiye ya Kur’an düzenini ülkesinde kuracak ya da yok olacak, yerine onu getiren başka bir kavim gelecektir.  Bunu ben söylemiyorum Kur’an söylüyor.

   4-Silah vakfı kurulmalıdır.  Hakemliği kabul eden barışçı devletler bu vakfın üyesi olmalıdır. Silah bu vakıf tarafından satılmalıdır. Bütün dünya piyasasında olmalıdır. Devletler o vakıftan silah almalıdır. Hiçbir devlet başka bir devlete silah satmamalıdır. Yahut ambargo koymamalıdır. Adil Düzen’e göre İnsanlık Anayasasında silah vakfının yeri vardır. İlaç, silah, petrol ve elektrik vakıfları insanlık vakıflarının denetiminde olmalıdır.

 

2- Kıbrıs planı

ABD’de karar alındı, Kıbrıs merkez yapılacak. Avrupa’daki Amerikalı iş adamlarının merkezi oraya götürülüyor. Londra ile de anlaşma var. Kıbrıs Birleşik Krallık’ın olursa, ABD onunla hareket edecek.

- Akdeniz’e hakim olmak için Kıbrıs’a yerleşmiş olmak gerekir. Osmanlılar Kıbrıs’ı İngiltere’ye emanet olarak verdiler. Batum’u Ruslar’dan aldığımızda Kıbrıs’ı bize iade edeceklerdi. İngiltere’nin Kıbrıs’ta kalabilmesi için Türkiye’yi devreye soktular. Türkiye kendisi için değil İngiltere’nin çıkarları için çalışacaktı. Mustafa Kemal ‘Yurtta sulh, cihanda sulh’ ilkesiyle küçük Türkiye’yi benimsedi. Kimsenin bir karış toprağında gözümüz yok ama Kardak kayalıkları için Türkiye ölebilirdi. Kıbrıs’a girmek yanlıştı.

Türkiye kendi topraklarında mutlak hükümdar olmalıdır. Ortaklık sistemini kurmalıdır. Uluslararası hâkimiyet tarih olmuştur. Bugün hükmetmekte olan devletlerin hepsi tarih olacaktır. İnsanlık dünyaya hakim olacaktır. Ulusal devletler olacak, ulusal devletlerin üstündeki bloklar ve imparatorluklar gömülecek.

Amerika için Kıbrıs çok önemlidir. Türkiye’nin Kıbrıs’a ihtiyacı yoktur. Kıbrıs Türklerinden gelenleri Alanya’da, yeni Kıbrıs’ta yüz lojmanlı apartmanlara yerleştirip çekilmeliyiz. Petrole gelince ise petrol denizlerden çıkar. Adil Düzen’e göre yeraltı servetlerinin işletilmesi serbesttir. Beşte bir vergisini verdikten sonra tüm insanlığın ortak malıdır. Akdeniz’de veya Batman’da fark etmez. Yer altı kaynaklarında devletin beşte bir hakkı vardır. Ondan sonra gümrüksüz, vizesiz tüm dünya pazarlarında dolaşması insanlığın hakkıdır.

Yer yüzü tüm insanlar için birlikte var edilmiştir. Kur’an da ‘cemian’ denmektedir (Bakara Suresi 2/29). O yüzden birlikte yeryüzüne sahibiz. Burası benim diye kimsenin doğal imkanlardan başkalarını men etmeye yetkisi yoktur. Marks’ın hayal ettiği komün budur. Kur’an 1400 sene önce bütün bunların hükümlerini ortaya koymuştur. Savaşla değil barışla oraya varılacaktır.

 

3- Şifre 15 Temmuz

15 Temmuz 1974’te Kıbrıs’ta Makarios’a karşı darbe harekâtı yapıldı. Türkiye devreye girdi ve bugün o sayede biz varız.

- Kıbrıs’ta iki güç derinden kavgada. ABD ve İngiltere. Yunanistan’a karşı olması demek Kıbrıs’ın ABD’nin olması demekti. Bunu Sermaye önledi. Türkiye İngilizler için savaştı benim görüşüm şudur; Lozan’da kesinleşen TC sınırları dışında bir toprakta gözümüz olmamalıdır. Türkiye’ye göç kabul etmeliyiz. Türkiye bugünkü şartlarla 500 milyon insanımıza yeter. Komşularımızla iyi geçinmeliyiz. Tüm Müslümanlar; İran, Arap yarımadası ve Türkiye’ye sığabilir. Bir buçuk milyar nüfus kendi topraklarında geçinmelidir. Bırakalım onlar boğuşsun biz ortaklık sistemine geçmekle uğraşalım. Dolar her gün jet hızıyla yükseliyor. İstanbul’da bir belediye seçimi yapmamışken hangi güçle dünyaya kafa tutuyoruz? Savunmada ölmeye hepimiz hazırız ama saldırmamıza gerek olmadığı gibi bizim ona yetecek gücümüz de yoktur.

 

4- Büyük masa!

Bilderberg toplantısı yapılıyor. İki taraf çatışıyor. Veto edenler oldu. İkna edildiler. Çin temsilci göndermek istedi, kabul edilmedi. Çok gizli kararlar alınacak.

- Derin güç var. Son kararları o verir. Bloklaşma gerçekleşir. 1960’kaki darbede Türk ordusu duruma hakim oldu. Milli Görüş devreye girdi.  70 yıldır Sermaye’nin oyunları işlemiyor. Şimdi özel talimat verilecek. Kimin kiminle savaşacağı kararlaştırılacak. Sermaye’nin iki kanadı da katılmaya ikna edildi. Bakalım oradan ne çıkacak.

 

5- İşte son plan

Türkiye’de 7 iş adamının 6’sı Washington taraftarı. Sonra bu yedi 7 iş adamına 20 iş adamını daha eklendi. Başarırlarsa Türkiye ekonomik krize girecek. S-400’den ya vaz geçecek ya da çökertilmesi istenecek. Galip geleceğiz.

- Galip geleceğiz demekle galip gelinmez. Önce şunu bilmeliyiz ki gelecek dünyada Dolar hakim olmayacaktır. Gelecek dünyada ilim hakim olacaktır. Sermaye’nin sahte ilmi değil, Kur’an’ın öğrettiği gerçek ilim. Türkiye’nin altın bonosunu çıkarmasıyla Dolar eriyip gider. İnsanlık artık karşılıksız Dolar ile kumar oynamaktan er ya da geç vaz geçmek zorundadır.

AK Parti Adil Düzen’e ya kulak verecek ya da kendisini de devleti de batıracak ama dünyada ortaklık düzeni hakim olacak, Türkiye belki ikinci cumhuriyette etkin rol oynayacak.

ABD’nin İncirlik hava üssüne ihtiyacı yoktur. Kıbrıs’a taşıyabilir. Onun için de bizim için de uygun olur. Türkiye hakemliği kabul eden ülkelerle insanlık bloğunu oluşturmalıdır. Hangi devletler hakemlik sistemini kabul ederse onlarla iş birliği yapmalıdır. Her işte hakeme gitmeyi hedef almalıdır. İran bunu kabul eder diye zannediyorum. Arkasından Rusya da kabul ederse kendiliğinden barış dünyası oluşmuş olur.

 

NOT: Yazıda yer alan italik ifadeler Süleyman Karagülle’ye aittir.

 

Yorum:

Çözüm

Elimizde iki kaynak vardır. Biri tarih ve sosyoloji ilimleri diğeri ise Kur’an’dır. Çok açık ve net olarak, bunlara dayanarak ifade ediyorum. Sermaye için iki yol vardır. Ortaklık sitemine geçecek. Tekelleşmeden vaz geçecek. İlme, dine ve siyasete Dolar ile hükmetme sevdasına son verecek. Dolar üretmeyecek. Şeriatın ürettiği altın bonolarla faaliyete devam edecek. Üçüncü bin yılın şerefli kurucusu olacak. Bugünkü durumda ısrar ederse Sermaye lanetli bir şekilde tarihe kavuşacak. İsrail oğulları ise vatanlarında yeniden varlıklarını sürdüreceklerdir, oraya toplanacaklardır. Güçlü devletleri olmayacak, güçlü ticaretleri olacak, güçlü ilimleri olacak.

 

Süleyman Karagülle






Sayı: 520 | Tarih: 2.06.2019
Mehmet Barlas
Cumhurbaşkanının kabinesi reformlara dönük olarak tam k
Şaşkınım
836 Okunma
Tayibet Erzen
Uğur Dündar
Ekrem İmamoğlu’na FETÖ’cü, PKK’cı çamurunu sıçratmaya ç
ADİL DÜZEN PARTİSİ KURULMALI
799 Okunma
Hüseyin Bağdatlı
Ergün Diler
S-400 rotası
Çözüm
794 Okunma
Süleyman Karagülle
Ahmet Hakan
Cübbeli’nin Mercedes’i Sahabe-i Kiram’ın devesi
Modern zırcahiliye toplulukları
791 Okunma
Lütfi Hocaoğlu
Yusuf Kaplan
Fetih ruhu ve rüyası
KURAN'DAKİ ÜÇÜNCÜ FETİH ADİL DÜZENİN KURULMASIDIR
791 Okunma
Ali Bülent Dilek