Allah beni dostlarımdan korusun ben kendimi düşmanlarım
809 Okunma, 0 Yorum
Mehmet Barlas - Sabah
Tayibet Erzen

05.04.2019

Allah beni dostlarımdan korusun ben kendimi düşmanlarımdan korurum

Dost ve müttefik olarak bildiğimiz Batı ve özellikle Amerika Birleşik Devletleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın şu ya da bu şekilde yenilmesini istiyor. Derin devlet yapılanmaları, 15 Temmuz 2016 FETÖ'cü darbe ayaklanmasında yaptıkları gibi, Erdoğan ve AK Parti'ye dönük her olumsuz gelişmede seviniyorlar.

Batı ve Türkiye
Burada ilgi çekici
 olan durum Türkiye'deki meşru muhalefet partilerinin, ulusal bir sorun olması gereken dış kaynaklı ve Türkiye'nin seçilmiş iktidarını hedef alan söylemler karşısında suskun kalmalarıdır. Özellikle ana muhalefet partisi CHP'nin S-400'ler ve F-35'ler konusundaki tutumu hem bilinmemekte hem de bu parti bizim güvenliğimizi tehdit eden Kuzey Suriye'deki PKK/PYD oluşumuna karşı hoşgörülü davranmaktadır.

İstanbul seçimleri

 

Tamamı için https://www.sabah.com.tr/yazarlar/barlas/2019/04/05/allah-beni-dostlarimdan-korusun-ben-kendimi-dusmanlarimdan-korurum

 

Yorum:

Bugünün bir de yarını var

Bu güzel dua bana bir lideri hatırlattı. Kendisi iyi niyetli olarak, canla, başla çalışıp iyi işler yapmak istese de etrafındaki insanların çıkarcı ve samimiyetsiz olmasından ve hatta iki taraflı oynamasından bu zorlu görevde yalnız kalan, daha da kötüsü bunun bile farkında olamayacak kadar iyi işler yaptığına inanan bu lider açık tehlikeden değil gizli tehlikeden korunmak zorunda. Allah yardımcısı olsun.

Carpe diem felsefesini yanlış anlamış olmalarından olsa gerek böyle liderlerin etrafında kaymak tutan nema tayfası, bugünün bir de yarını olabileceğini hiç ama hiç hesaba katmamışlar. Şimdilerde durum şok ve korkudan ibaret.

 

 

Tayibet Erzen






Sayı: 512 | Tarih: 7.04.2019
Yusuf Kaplan
Seçimsiz seçim: Senkretizmin zaferi
SEÇMENİN MESAJI; ADİL DÜZENE DÖN KURTUL VE KURTAR!
925 Okunma
Ali Bülent Dilek
Uğur Dündar
Nereden çıktı şu Ekrem İmamoğlu? 6 Nisan 2019
Lider cenneti karadenizden.
832 Okunma
1 Yorum
Hüseyin Bağdatlı
Ahmet Hakan
Küçük bir farkla kazanan Binali Yıldırım olsaydı
Siyasetin içler acısı hali
809 Okunma
Lütfi Hocaoğlu
Mehmet Barlas
Allah beni dostlarımdan korusun ben kendimi düşmanlarım
Bugünün bir de yarını var
809 Okunma
Tayibet Erzen
Ergün Diler
Hedef Türkiye
Kazanan-Kaybeden
735 Okunma
1 Yorum
Süleyman Karagülle