Kaşıkçı ile FETÖ’yü ilişkilendirmek şeytanın bile aklın
844 Okunma, 0 Yorum
Mehmet Barlas - Sabah
Tayibet Erzen

17.11.2018

Kaşıkçı ile FETÖ’yü ilişkilendirmek şeytanın bile aklına gelmezdi

Adam toplumun kabul etmeyeceği çok ayıp bir davranışta bulunmuş. "Neden böyle yaptın" diye hesap soranlara da "Şeytana uydum" diye cevap veriyormuş ki, ortalık aydınlanmış ve şeytan inmiş yere... Adama şöyle bir bakmış şeytan ve "Bu yaptığını ben 40 yıl düşünsem böyle yapmak aklıma gelmezdi. Utanmıyor musun ayıbını bana yüklemeye" demiş.

Kaşıkçı ve Gülen
Bazen bu çeşit şeytanın
 aklına gelmeyecek durumları insanlar ve özellikle de medyasenaryolaştırabiliyor... Buna son örnek Amerikan NBC kanalının Cemal Kaşıkçı cinayeti ile Fetullah Gülen arasında kurduğu ilişki senaryosu değil midir? Buna göre Trump, Türkiye'nin Cemal Kaşıkçı nedeniyle Suudi Arabistan ve veliaht prens Muhammed bin Selman üzerinde kurduğu baskıyı kaldırması karşılığında Fetullah Gülen'i iade etmeyi planlıyormuş.

Keşke olabilse
Eğer Türkiye şeytanın bile aklına gelmeyecek
 bu senaryoyu sahneye koyduysa ve Fetullah Gülen'in Türkiye'ye teslimini bastırmak için Kaşıkçı cinayeti aracılığı ile Suudi Arabistan veliahdı Muhammed bin Selman'a ve Trump'a baskı yapıyorsa, bu planı yapana sadece "Aferin, amma da ustaca bir oyun kurmuşsun" denilmez mi?

Yalanlamalar

Tamamı için https://www.sabah.com.tr/yazarlar/barlas/2018/11/17/kasikci-ile-fetoyu-iliskilendirmek-seytanin-bile-aklina-gelmezdi

 

Yorum:

Yanlış hesap

Dünya nerede, biz neredeyiz!...

Küresel güçlerin gündem belirleme taktikleri yıllardır hiç değişmediği halde nasıl oluyor da hala başarılı olabiliyor, anlamakta güçlük çekiyorum.

Birilerine gözdağı vermek için bir gazeteciyi katlettiler tabii öyle de göstermiş olabilirler, bundan bile henüz emin değiliz. Sonra bu cinayet senaryosu üzerinden başka hesapları da çözmeye çalışıyorlar. Sizin anlayacağınız hiçbir şeyi israf etmiyorlar, suyunun suyunu bile kullanıyorlar.

Her şeyden önce şunu bir düşünmek gerekiyor; Gülen bu kadar prodüksiyonu gerekli kılacak hangi ehemmiyete sahip acaba? Gelse ne olur, gelmese ne olur…

Ne yani birileri tatmin olsun diye atın arkasına bağlanıp sokak sokak gezdirilecek mi yoksa bilmem kaç bin kez ağırlaştırılış müebbet hapse mahkum edilerek kalan birkaç yılını hapiste geçirmesi mi sağlanacak? Adamın şimdiki durumu bundan farklı mı ki? Başkalarının elinde kukla misali esarette, fiilen ölü sayılır ve potansiyel hiçbir değeri yok.

Neyle neyi satın almaya çalıştığımıza bir bakalım lütfen.

 

 

 

Tayibet Erzen






Sayı: 492 | Tarih: 18.11.2018
Uğur Dündar
İyilik meleği olmak ya da olmamak!.. 17 Kasım 2018
Vampiri melek sanan Dündar.
880 Okunma
Hüseyin Bağdatlı
Ahmet Hakan
Sayın Bakanım
Ucuz etin yahnisi
872 Okunma
1 Yorum
Lütfi Hocaoğlu
Ergün Diler
Gözdağı
Döngü
858 Okunma
1 Yorum
Süleyman Karagülle
Mehmet Barlas
Kaşıkçı ile FETÖ’yü ilişkilendirmek şeytanın bile aklın
Yanlış hesap
844 Okunma
Tayibet Erzen
Yusuf Kaplan
Hava, kurşun gibi ağır! Basîret şimdi lazım bize!
ADİL DÜZEN VE BEŞERİ İDEOLOJİLER
757 Okunma
Ali Bülent Dilek