Kılıçdaroglu’nun “biz yenilmedik” şeklindeki çığlıkları
887 Okunma, 0 Yorum
Mehmet Barlas - Sabah
Tayibet Erzen

01.07.2018

Kılıçdaroglu’nun “biz yenilmedik” şeklindeki çığlıkları boşlukta yankılanıyor

Geçmişteki seçimlerden sonra genellikle birkaç ay siyaseten sakin geçerdi. Kazanan yeni yönetimin hazırlıklarını yaparken, yenilen de yenildiğini kabullenip susardı. Seçmenler de nefes alırdı...

Yenilmemişler 
Bu defa öyle
 olmadı. Çünkü yenilen yenildiğini kabullenmek yerine, kazananın kaybettiğini iddia ediyor. Daha da ileri gidiyor bu kaybeden, "Bizim hiç kaybımız yok ki" diyor. Evet... CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim sonrasında yaptığı açıklamalardan söz ediyorum.

Tırmandırıyor 
Cumhurbaşkanı Erdoğan
'ın söylemi ile "Bay Kemal" her gün biraz daha tırmandırıyor aymazlığını. Son olarak AK Parti'nin MHP ile birlikte kurduğu "Cumhur İttifakı"nın başarısına değinmek yerine, AK Parti'nin bundan sonra MHP'ye mecbur olacağını falan söyledi.

 

Tamamı için https://www.sabah.com.tr/yazarlar/barlas/2018/07/01/kilicdaroglunun-biz-yenilmedik-seklindeki-cigliklari-boslukta-yankilaniyor

 

Yorum:

Seçimler ve sonuçlar

Ucuz siyaset bunlar, artık geçelim bunları, ciddi meseleler konuşalım diyemiyorum çünkü bu kadar ciddi bir cümleyi ciddiye alacak, ciddiyetini kavrayacak bir kitle maalesef mevcut değil. Hala çocuk gibi ‘acımadı ki’ çığlıklarıyla ortalıkta dolaşanlara ne anlatabilirsiniz ki? Ama yine de haklarını teslim etmek lazım, aslında çok da önemli olan bir gerçeği vurguluyorlar: Biz kaybetmedik ki!

Evet, siz niye kaybedesiniz ki? Siz tabii ki kaybetmediniz, kaybeden hiçbir zaman siz olmazsınız, kaybeden halktır, biziz. Siz oturun dışardan talimatlarla ülke yönettiğinizi, siyaset yaptığınızı sanın, kendinizi avutun.

Neyi hak ediyorsak onu yaşıyoruz o yüzden ne siyasiler meydanlara çıkıp ağlasın, ne de halk çıkıp sokaklarda dövünsün. Her şey yeterince açık.

 

Tayibet Erzen






Sayı: 472 | Tarih: 1.07.2018
Ahmet Hakan
İnce ile Kılıçdaroğlu arasındaki 7 fark
Bol keseden vaatler
966 Okunma
Lütfi Hocaoğlu
Mehmet Barlas
Kılıçdaroglu’nun “biz yenilmedik” şeklindeki çığlıkları
Seçimler ve sonuçlar
887 Okunma
Tayibet Erzen
Ergün Diler
Milletin kararı
Sermaye mağlup olacaktır
763 Okunma
1 Yorum
Süleyman Karagülle
Uğur Dündar
Sevgiyle Kalın !...
Tefekkür ve Tövbeler dilerim
742 Okunma
Hüseyin Bağdatlı
Yusuf Kaplan
Erdoğan’a 20 öneri(29.06.2018)
MİLLETİN ÖNÜ, AÇILDI KAFASI KAPALI!
742 Okunma
Ali Bülent Dilek


© 2024 - Akevler