Kıbrıs planı
813 Okunma, 1 Yorum
Ergün Diler - Takvim
Süleyman Karagülle

08/06/2018

1-Kıbrıs planı

ABD’de bir Pentagon var. Bir de İngiltere’de Rothschildler var. Bir de ALPAC var. Pentagon Rothschildler ve Beyaz Saray arasında birlik sağlamak istiyor. Amerikan Sermayesi parçalanmış durumda. Körfez ile beraber Kıbrıs’a da hakim olma çabası var.  Kıbrıs enerjinin merkezinde olduğu gibi şimdi dünyanın en büyük kumarhane merkezi haline getirilecek. Oraya 17 eyaletten hava seferleri düzenlenecek. Kirli para aklama merkezi olacak.

- Sermaye’ye Rockefeller ile Rothschild aileleri hakimdi. Biri finans merkeziydi, kredi veren merkezdi, diğeri ise krediyi kullanan merkezdi. Tam istihdam sağlanınca faizli sistem çalışmaz oldu. Rothschild, Rockefeller’i devre dışı bıraktı. Ne var ki faizli sistem artık çalışmıyor. Önce Rothschild hakim olmuştu. Sonra Dolar’la diğer sermayeler de devreye girdi. Yeni Dolar basılmıyor. Dolar yeterinden fazla. Ne var ki faizli piyasadan çekiliyor. Zenginler çoğalıyor.   İkinci derecedeki Sermaye piyasada. Trump bu sayede başkan oldu. Faizli sistem çökmektedir.

 

2- Karanlık oyuncu

ABD de Bannon etkili bir kişidir. Pentagon’a dayanmaktadır. Trump’u o başkan yaptı. Büyük zenginlerdendir. İtalya’ya gitti, hükümeti kurdurdu. İspanya’ya gitti hükümeti kurdurdu. Yakında Türkiye’ye ve Katar’a gelecek. Yeni hükümet kurduracak. İspanya ve İtalya AB’den ayrılacak. Fransa ve Almanya hakim olacak.

-  Sermaye önce Müslümanlarla Hristiyanları çatıştırdı, böylece dengeyi kurdu. Sonra güçlü devletleri birbirine çatıştırdı, yönetti. Dögol (Charles de Gaulle) bunu anladı ve Avrupa Birliği’ni kurdu. Avrupa Birliği’nin merkezinde bu iki devlet vardır. Bu iki devletin arası açılmadıkça Avrupa Birliği dağılmaz. Türkiye ile İran’ın arası açılmadıkça Müslümanlar birbirleri ile çatışmazlar. Almanya ve Fransa’nın arası açılmadıkça Avrupa dağılmaz. Rusya ile bir olunca da kendilerini her zaman savunabilirler. İsrail Sermaye’nin emrinde. Tevrat’ta vadedilen topraklar ona verilecek. Silahtan tecrit edilecek. Yani Kur’an’ın söyledikleri yapılacak.

 

3- Yüksek gerilim

Dünya sıkıntıda herkes her gün bir hamle ile karşı karşıya.

- Dünya 1960’a kadar silahla yönetiliyordu. Devletler savaştırılıyordu. İhtilaller yapılıyordu. Herkes Sermaye’nin emrinde yürüyordu. 1960’da askerler ezberi bozdu. Aslında ezberi Menderes bozdu. Görevi Türkiye’nin alt yapısını yapıp ülkeyi Sermaye’ye teslim etmekti. Bunu yapması gerekirken o Türkiye’yi kalkındırmaya başladı. 1954’te krediyi kestiler. Hasan Polatkan CHP’nin biriktirdiği altınları sattı, devam etti. 1957’de altınlar bitti ama işler bitmedi. Bu sefer de devalüasyon yapıldı, karşılıksız para çıkarıldı. Türkiye kendi kendine yeten bir ülke oldu. 1961’de Menderes’i öldürdüler ama askerler de demokrasiyi getirdiler, çok partili düzeni getirdiler. Aynı zamanda Türkiye Adil Düzen ile ortaya çıktı. Bu gerilimin sonu Adil Düzen’dir. Bizzat Sermaye sahip çıkıp kurtulabilir.  Bin sene daha insanlığı köle olarak kullanabilir. Siz kulakları tıkayın. Allah’ın askerleri bitmez. Kim sahip çıkarsa o hakim olur.

 

4 Boğaz harbi

Amerika’da dünyayı Sermaye’nin etrafında anlaşmalarla birleştirmek isteyen Sermaye dünyadaki açık denizlere hakim olmuştur. Cebeli Tarık’a, Ümit Burnu’na, açık denizlere hakimdir. Kıbrıs ve Akdeniz daha ele geçirilmedi. Asıl merkez körfez olacaktır. Orası merkez olacak, körfez ülkelerinin ele geçirilmesi ilk hedeftir.

- Sermaye İslamsız dünyaya hakim olacağını zannetti. Olmadı, şimdi İslam ülkelerini merkez yapmak istiyor. Ortadoğu’da on milyondan fazla büyüklükte devlet bırakılmayacaktır.

 

5- Pesco alarmı!

Rothschildler NATO’ya karşı ordusunu kuruyor, Pesco. NATO’yu Avrupa’dan çıkarmak istiyor. Rusya dahil bütün Avrupa devletlerini toplayacak. Çin bile destekleyecek. Türkiye şimdilik ortada.

-Avrupa Birliği tek devlet olmayı istemektedir. Kendisinin ordusu olsun istemektedir. Türkiyesiz NATO’yu Avrupa ordusu yapma çabasında idi. Türkiye engel oldu. Şimdi Pesco. Sermaye üçüncü cihan savaşını çıkarmak için çeşitli oyunlar oynamaktadır. İngiltere ABD’yi birleştirdi. Şimdi Avrupa ordusunu kuruyor. Şimdilik zayıf olan Avrupa tarafı. Savaş Avrupa ile Amerika arasında başlayacak. Çin sonunda devreye sokulacak. Çin’de Li Ailesi hakimdir. O da Rothschildlerin emrindedir. Her zaman tekrar ettiğim bir sözüm var üçüncü bin yıl Kur’an asrı olacaktır. Türkiye ile İran çatışmazsa üçüncü cihan savaşı olmaz çünkü herkes bilir ki bunlar ne tarafta olursa savaşı onlar kazanır.

 

NOT: Yazıda yer alan italik ifadeler Süleyman Karagülle’ye aittir.

 

Yorum:

Türkiye ne yapmalı?

Bizim çözümümüz bellidir. Türkiye NATO’dan ayrılmalıdır. Pesco’ya da katılmamalıdır. Uluslararası gruplanmalarda tarafsız kalmalıdır. Kendisine saldırmadığı takdirde kimseye saldırmamalıdır. Uluslararası anlaşmalarda güvenliği sağlamada yardımcı olmalıdır.

Avrupa köklü bir İslam uygarlığına sahiptir. Orduları ile değil uygarlığı ile üçüncü bin yıla hizmet edecektir. Rothschildler’in organize etmediği yerde biz Avrupalılar’la bir olacağız. Çinliler ve Hindularla birleşerek faizli işçilik sistemine son vereceğiz.

 

 

 

 

 

 

 

 

Süleyman Karagülle


YorumcuYorum
Ahmet Yücel
10.06.2018
00:39

Bir hadisi şerifte Müslümanların Kudüs'ü fethedeceği, Gargad ağacı hariç, ağaçların hatta taşların dile gelerek arkalarına saklanan yahudileri bildireceği, öldürülmelerini söyleyeceği belirtilmiştir. Tahrif edilmiş Tevrat'ta yahudilere vaat edilmiş topraklar vardır fakat Kuran'da yahudilere böyle bir vaat yoktur.

Kudüs Allah'ın izniyle fethedilecek, siyonistler Fethi Kudüs'te öldürülecek, geride kalan yahudiler silahlarını teslim ederek, İslamın himayesinde barış içinde yaşayacaklar, kimse zorla müslüman yapılmayacak. Dünyada müslümanlara yapılan zulümler, katliamlar ve son haçlı ordusunun müslümanlara saldırması sonucu, Melhamei Kübra'da zafer İslamın olacak, İslam dünyaya hakim olacak, dünyaya barış, huzur ve adalet gelecektir.





Sayı: 469 | Tarih: 10.06.2018
Ahmet Hakan
Türkiye asla umutsuz vaka değildir ey Batı!
İman etmeyen beş vakitliler
819 Okunma
Lütfi Hocaoğlu
Ergün Diler
Kıbrıs planı
Türkiye ne yapmalı?
813 Okunma
1 Yorum
Süleyman Karagülle
Mehmet Barlas
Siyasette kurusıkı atanlara artık fazla yer yok
Bol sorun, hiç çözüm!
759 Okunma
Tayibet Erzen
Yusuf Kaplan
TİKA’ya ve Arifan’a saldırmanın dayanılmaz hafifliği!
TİKA 'DAN KURAN'LA İTTİKAYA ,ADİL DÜZENE!
683 Okunma
Ali Bülent Dilek
Uğur Dündar
HARUN İLE KARUN
FAİZİN MUSİBETİ
661 Okunma
Hüseyin Bağdatlı


© 2024 - Akevler